Sziasztok!
Még nem jártam itt a topikon, újonc vagyok.
Visszaolvastam pár oldalt, és nagyon örülök, hogy rátok találtam. (Cassyot ismerem az NLC-ről, *integetős-smiley*.)
Novemberben született a kisfiam, és már felkészülten vártam: egy Moby Wrapet szereztem be (barnát
). Amíg pici volt nem mertem nagyon próbálgatni, csak 1-2x tettem bele, de akkor tetszett neki, nem is tudom miért nem használtam többet, de csak most kezdenék úgy igazán kendőzni. (Most 3 hónapos múlt.)
Március 7-én megyünk Ági hordozós tanfolyamára, de addig is itthon próbálgatjuk a dolgot, a youtubeon találtam pár videót amik nagyon sokat lendítettek a technikámon.
A napokban többször is beletettem itthon, és ma például mindkét alkalommal nagyon tetszett neki amikor beleült, aztán pár perc és elkezdett nyűglődni. Múltkor aludt benne olyan 20-25 percet, az volt eddig a rekord. Biztos vannak még gyerekbetegségei a kötésemnek, ami miatt kényelmetlen neki, mert elkezd feszengeni mint aki ki akar jönni, de remélem ezt kiküszöböljük és megszereti.
Nagyon várom a tanfolyamot, és talán egyszer a budaörsi találkozóra is el tudnánk jutni, mikor lesz a következő? Ha 7-én akkor nem hinném, hogy belefér a tanfolyam mellé, de áprilisban talán.