Új privát üzeneted érkezett!

Csajok:Mindenkinek köszönöm szépen :lol:

Babszika: Gratula az új munkához :lol: :lol: :lol: Nagyon ígéretes a hőd :lol: :lol: Mindenem csuriban van!!!

Gabi: Megy a drukk ezerrel :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

LAPTETŐ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Köszi Zsuzska!!!!!

babszika

Babszi: Drukk! Mást nem mondok! :wink:
jaimee1

Nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!!! Kép

babszika

Babszikám Drága:

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabi!

Nagyon kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

babszika

Jo reggelt! 8)
Lenne egy kerdesem...valaki elmagyarazna ezt a hos dolgot,hogy abbol mikor mit leet megallapitani? :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszi, tényleg csuriban van mindenünk érted! Mennek a drukkok ezerrel!!!

Bridget, bővebben a :[url]babatervezok.otthona.net[/url]-en találsz erről infót.

Hőm fenn. Még egy kis barna maszatom sincs. Tesztem nega.

Egy rosszabb dolog van annál, ha megjön.
Ha késik..... :evil:

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Bocsánat! :oops: :oops: :oops: :oops:
Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!! :shock: :)

Kép
Kép
gabi82

Na, milyen jó, h nem tettem fel a tesztem képét....

Vár az új m.hely! :wink:

babszika

Bridget!

Nézd meg ezt az oldalt:
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

babszika

Babszi, amíg nincs piri, addig ne add fel!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

persze Gabi

babszika

látom, sehol senki.

legyen szép napotok!

babszika

Kocce minnya megkuksi a lapot :wink: ma este hazibuli lesz nalunk...ami jo is meg nem is :roll: jo mert imadom a bulikat de rossz mert akkort ember inni fog es talan az akciora nem fog mukodni a jah... :oops: ugyhogy ma bizom benne,hogy csak keson er haza es akkor mar nem all neki inni 8) :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!
Hát tényleg nem nagy a forgalom!

Bridget, az alkohol tényleg rossz hatással van a babagyártásra!

Kép
Kép
gabi82

Na jo de azert nem ugy szokott o inni,hogy nap,mint nap :lol: hazibuli meg utoljara karikor volt 23-an...szal nem veszes es akkor sem iszik sokat...csakhat felig Japan es hamar megart neki...es a szerszam se muxik olyankor :lol: :roll: :oops: majd azert probalom kirittyenteni magam mer jo lenne ha lenne akcio 8) ma meg muszaj lenne :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megneztem a gorbes oldalt...hat mostmar halvany selytesem van a dologrol :? bar minden peldanal ott van egy ellenpelda is...szal barmelyik gorbebol barmi kisulhet :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ezt most olvastam milyen szomi:
Csak az olvassa el aki eros lelkileg mert nem szeretnek traumat okozni senkinek :!: :roll:
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=7839
A cikk amsokik resza az amirol beszelek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megyek keszulodom a bulira...fel8 mult es 9tol buli 8) Legyetek jok majd megprobalok meg benezni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jó bulizást :)

Kép
csucsu05

Sehol senki.

Csucsu, veled mizu? Nem akarsz vonalzót csinálni?

Kép
Kép
gabi82

Hali Csajok!

Bridge :D
Kellemes szórakozást nektek!

Babszika :D
Majd meglátjuk mi lesz! Minden esetre én még szorítok neked!

Előre bocsi mindenkitől, de én nem fogok bíztatni senkit, nézzétek ezt el nekem. Nagyon tudok izgulni másokért, velük együtt tudom pocsékul érezni magam, de nekem már nagyon sokan drukkoltak hangosan, amiért nagyon hálás vagyok, de utána hihetetlenül fájdalmas volt a pofára esés. Ezért én inkább csak figyelek, szorítok és nagyon örülök a jó hírnek. :wink: :D
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Tegnap volt a nagy nap! Vagyis az Opera-nap! :wink: :D
Annyira gyönyörű az Opera; monumentális, gyönyörű márvány oszlopok, elegáns páholyok... Szóval csodálatos élmény volt maga a hely is. A Varázsfuvola nagyon érdekes, és szép darab, kellemes dalokkal. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kicsit a múltba csöppenni és szereti a léleksimogató dallamokat. :)

Megbeszéltük Férjecskével, h. legközelebb a Hatyúk tavát nézzük meg, igaz, h. az balett, de gyönyörű szólamok vannak benne és imádja Csajkovszkijt. :)

Mindenkinek szép napot (itt7ágra süt a nap)! Írjatoooook!! :wink: :D
Vendég

Hat nem voltatok valami aktivok mig nem voltam :? :lol:
Koszi csajok buli jo volt ember 9kor hazajott es lefekudt aludni :lol: azt mondta piheh...12korul tarsult a bulihoz de mar inni nme akart meg 1italt se :wink: ok vegulis volt par italja de mintha o is keszult volna igy 3korul akcioztunk is 8) 8) 8) mostmarcsak varnom kell... :? :roll: jovoheten meg tervezem megkeresni a masik dokit :roll: Miota felfeltunk kajaltunk filmet neztunk...most ember megy edzeni aztan az esti programot meg nem tom de jo lenne valami jo kis kajaldaba elmenni :roll: Tovabbi szep hetveget mindenkinek :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszi: Nem baj, most már tényleg csak ki kell várni....Nem nagyon szomorkodni ám!
jaimee1

Sziasztok!!!

Arikon: örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :) Nekünk a március lesz a nagy színházas hónapunk, remélem jók lesznek a darabok!

Amúgy a sok jó ötletből szemezgettem, de sajnos mégiscsak be kellett vennem a hülye antibiotikumot a felfázásra, de most már elmúlt végre.

Bridget: remélem az "akcióknak" jó eredménye lesz 2 hét múlva ;)

Nóri: merre vagy? gyere!!!!

Húú, olyan jót kirándultunk ma, és vittük magunkkal a család kutyuját (ő a vizsla kutya, akiről korábban feltettem a képet), és hát mondanom sem kell: annyit rohangált, hogy kb 10x megtette a távot :lol:

Judit
Kép
sonny

Szia sonny... :lol: jaj ne is mond tegnap este is akcio volt...ugyhogy most aztan mondhatni minden tolunk telhetot megtettunk... 8) :lol: Jaj en imadok kirandulni :P

Arikon
Szupi lehetett a szinhaz en egy operettre mennek el szivesen meghozza a Romer es Juliara Franciaul...mert az valami csudaszep :roll: :P

Babszi
Merre vgy?El vgy tunve :?

Csajok hol vgytok :?: Mindenki elvezi a hetveget mi :?: :lol: 8) Mi megyunk ebedelni szepen sut kint a nap... 8) :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép reggelt Lányok!

Nálunk is gyönyörűen süt a napocska, a teraszra ki is vittem a virágokat, legalább 10-15 fok van.
Tegnap a kerilányom farsangi buliján voltunk. Volt jelmezverseny, és az osztályok tánc- ill. énekbemutatója. Kerilányom első osztályos, az Ő programjuk a "kutya-macska barátságot" bemutató tánci volt. Annyira cukik voltak! Eszembe is jutott, h. milyen jó lesz amikor a saját kicsikénk farsangi bemutatóján leszünk... :wink:

Sonny,
örülök, h. a gyógyszer elmulasztotta a kellemetlen tüneteket! Hát, igen a homeos bogyók inkább kiegészítő kezelésként alkalmazhatók. Súlyosabb esetkor a gyógyszer a megoldás, sajnos.

Bridget,
látom mindent megtesztek a babóért! :D
Vendég

hali. Azt hiszem ma megjön. Ez van.

Kép
Kép
gabi82

Arikon latom nagy buli volt nalatok :lol: marmint arra feletek :P Igen ngyon akcioban voltunk 8) :lol:

Gabi
sajnalom :? :cry: nem is tom mit irjak...szerintem kovetkezo peteeresre fel es ne foglalkozz annyit semmi jellel... :roll: majd ha mar kesik na akkor kell izgulni :roll: tom konnyu ezt mondani de most tuti jobban csalodott vgy,mintha nem hergelted volna magad a tunetekkel :roll: viszont mostmar akkor arra lennek kivancsi mitol voltak a tuneteid :?: :shock: :o :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sehol senki...en mar voltm edzeni meg minnya eszem...aztan tanulnom kell mer holnap suli :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem még se jött meg. És a hőm is emelkedett 1tizedet. Vicces, mi? Pedig majd leszakadnak a melleim.

Arikon, gyönyörű lehettett az opera, én is szívesen megnéznék ott valamit! :)

Bridget, én láttam a Rómeó és Júliát. Tényleg nagyon jó volt. :)

Babsziiiiiii, hol vagy?

Kép
Kép
gabi82

Hahóóóóóóóóó. Sehol senki?

Kép
Kép
gabi82

Ja és nega lett a tesztem.:(

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

hát, nincs vmi nagy zsongás itt! Lányok, nem ám elkeseredni!!!!Mindjárt itt a tavasz az meg úgyis hoz majd egy csomó plusz enerdzsit, meg remélhetőleg jó sok gólya hírt is :D

Jaa, és lesz 3 szép menyasszonyunk is!
szóval gyerteeek :)

Képzeljétek, múlt héten kezdtem az új munkahelyemen, és nagyon érdekesnek tűnik!

Judit
Kép
sonny

Hali, Babszi, gyanusan csendben vagy

Kép
Kép
gabi82

Szaasztok csajok...en vgyok :) de,hogy hol van babszi es miert is sunyul abban csak remenykedni tudok :roll: 8) ez a korai reggeli keles ugy "kikeszitett",hogy vettem egy pihenest fel6tol....erre majnem 8kor ebredtem fel :oops: remelem tok majd aludni este :lol: Most salit eszem aztan nezek egy kis tv-t aztan remelem korabban agyban leszek,mint tegnap (hajnal fel3 :? )Bejelentkeztem a masik dokihoz aki 1francia no nogyogyasz... :lol: Marc.11-re van hely ugyhogy ha megjon akkor pont utana... :? azaz a kovetkezo honap kiesik,mint segitseg... :? es akkor aprilisban segitenek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi....elfelejtettem irni,hogy akkor meg mindig van remeny...bar mondom amig nekem nem jon el a ciklus vege...es nem kesik piri addig sose varialok ilyeneken... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, én nem akarok variálni csak félek. Októberben is késett 1 hetet. A teszt nega lett. Majd megjött és nem múlt el. Kiderült, hogy vetélés. Ezért lenne fontos minél hamarabb tudni, hogy terhes vagyok, mert akkor rögtön kapok gyógyszeres támogatást, nehogy megint elmenjen.

Kép
Kép
gabi82

Babsziról tud valaki valamit?

Nóri??????????????????

Kép
Kép
gabi82

Ertem akkor mas a helyzet...viszont en igy tuti nem birnam ahogy te...de ha ugy erzed es megnyugtatna miert nem mesz el dokihoz? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Ritkán írok,de mindennap többször is benézek,és olvaslak titeket

Nálunk most volt pé,akció volt ezerrel. :wink:

Sajna pénteken elestem,és csúnyán lenyúztam az orrom,és a homlokom,az orrom ráadásul el is törött. :cry: Elég szép ahhoz képest,nem kékültem meg sehol.A térdem van megzúzodva még,de az is rohamosan gyógyul.Remélem ez a szerencsétlenség hoz valami nagyon szép dolgot nekünk! :lol:

Mindenkinek nagyon drukkolok,hogy valósuljon meg az,amit szeretne!!! :wink:

Sziasztok! Edina
edus76

Edina, jaj te szegény. Együtt érzek veled!!! Jesszus de fájhat!!!!
Én is nagy esős vagyok. :D
Próbálj meg pihenni. (Legalább a pét elkaptátok!!!)

Bridget, voltam kedden. Fel kell hívnom kedden du(rákszűrő eredményért), vagy rögtön ahogy poz lesz a teszt. Az a baj, hogy hiába megyek még úgysem látna semmit most sem, így valszeg marad a jövő hét kedd. (ha addig nem jön meg)
Egy biztos, szervi baj nincs. Legalább ezért nem kell izgulnom.

Kép
Kép
gabi82

Edus...
Latom nalatok is akciodul volt a multhet akkor 8) :lol:Remeljuk eredmenyt is hoz a sok munka :lol: :lol: :roll:

Gabi
Aha ertem...hat remeljuk nincs nagy baj vgyis inkabb semmi se legyen :roll: Barinom zrikal engem allandoan,hogy mer kell meg varnom 6napot hisz 2-3napos terhesseget is kimutat mar a teszt :? :shock: Nem tom hol el o de az tuti meg nincs bebiprojekten mert akkor nem mondana ilyet :roll: :oops:

Babsziiiiiiiiiii hol vaaaaaaaagy? :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem meg 6napom van :roll: :oops: vgy 8 attol fugg most melyik nap szerint jon piri :? :twisted: :evil: de ngyon jol viselkedne ha tavol tartana magat tolem vegre :twisted: :lol: :lol: Csajok mentem aludni c u 2morrow :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ne haragudjatok Lánykák, de megint munka hegyek :x

Amint tudok jövök! :)

puszika mindenkinek

Bridget: írtam egy röpke privit Neked

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok: Sajna beteg vagyok kicsit megfáztam :( De bekuksiztam. És látom Babszi és Nóri sem jött :(
Csajok mi van veletek?? gyertek már hozzánk!!!!!!

Kép
csucsu05

mirci mar valaszoltam is :wink: es ne aggodj elnezzuk...hisz te mar kismama vgy :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?