Sziasztok!
Most van időm írni nektek. Az elmúlt időszak eléggé fárasztó volt. De a köv sem lesz jobb. Párom most nyakig ül a munkában, így én hordom a fiúkat reggel és délután az oviba. Mire délelőtt hazaérek, alig van időm másra mint egy kis rendet csinálni. Aztán jön a délutáni eü séta.
)) Még bírom, de estére gyorsan kidőlök.
Jól vagyunk. Szerencsére fiúk sem betegek mostanában. Igaz, jelenleg picit köhögnek, de ez kezelhető jelenség, emiatt még mehetnek oviba. Dani nagyon imádja az ovit, du nem akar hazajönni. Amúgy szépen elvan odabenn, eszik(nem is keveset), alszik szépen, és lassan hozzászokik az ottani szabályokhoz. Gergő még mindig olyan mint az időjárás. Hol ilyen, hol olyan a viselkedése. Persze néha kiakaszt.
Én még jól viselem ezt a hátralevő időszakot, bár napról napra lassaban teszem dolgaim. Azért minden elkészül ám. Voltam dokinál. Bencém szépen fejlődik, már kb 2126 gramm volt kedden. Az elmúlt 4 hétben 900 grammot hízott. Én 6 kg-ot szedtem fel, de kizárólag a pocakomra. Szerencsés alkatom van. Már szűkek a nadrágok, de kitartok, hisz nem sok van vissza.
Voltam a biztosítónál, mert a két emelet fürdője között valahol csőtörés van(nagyon örülök neki:(((), aztán bejelentettem. Össze-vissza beszélnek. Mindenki mást mond. Most neki kell állni kibontani, mert addig nem kapunk egy fillért sem. Mondanom sem kell, a hátam közepére sem hiányzik a sok munka, ami ezzel jár. Pont most, amikor éppen el kell kezdeni lassan a készülődést. Elegem van. De addig meg kell csinálni, amíg nincs meg a babó. Nem kívánom senkinek. Na, nem panaszkodom.
A farsangról egyelőre nem tudok képeket tenni, mert még nincs meg a felvétel. Amint megszerzem, teszek fel fotót. Rólam is talán kellene készíteni, hogy legyen emlékem a pocakomról, de eddig még ez nem történt meg.
Igyekszem jönni gyakrabban , de sajnos nem könnyű időszak ez nekem. Sok dolgot kell kézben tartani. Még jó, hogy néha anyumék besegítenek, amiben tudnak.
Puszi nektek!
Vigyázzatok magatokra!
Szép napot:
Brigi