Adrienn! Végre, uj remények!!
Sziasztok! bocs, de a vizsgálat után nagyon szigoruan kellett feküdni, éreztem is a hasamon, igy most keltem fel elöször. Nem ment minden simán, hiába várták az orvost nem jött, mérgesen mondtam végül fél 10kor, akkor csinálja más orvos, csak legyek tul. Éhes is voltam már nagyon.
Szerencsémre az orvost ismertem, évfolyamtársam volt a gimiben, igy kevésbé féltem, odanézni nem mertem, de nem fájt. Ill. kicsit, mert eleinte véreztem, és a magzatviz is véres volt, valszeg köldökzsinort megszurta, de sikerült végül tiszta vizet vennie. Ez volt kellemetlen kicsit, amikor mozgatta a tüt, de nem fájt az egész. Egy biztos, én minden terhességnél vállalom mert semmiség volt, és biztosra akarom tudni a baba egészséges-e. Jól vagyok, csak nem tudtam géphez jönni, köszönöm a drukkokat, biztos azért nem fájt
Sajna az eredmény 3-4 hét, igy kicsuszunk a 24 hétböl, de nem félünk.
Tényleg kár lett volna érzéstelenitö!
Bella! Nekem az AFP 0,6 MOM volt, 12 hetes nucha 0,9mm mégis most megijesztettek beteg lehet a baba. A klinikán több orvos is rácsodálkozott mit keresek itt, már féltem nem engedik a vizgálatot, felülbirálják, mert nem értettek vele egyet. Ezek szerint tényleg nem kell aggodni, de most már akartuk mi is, hogy papir legyen róla, hogy egészséges a baba.
Karmen