Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nóri! Először is boldog névnapot!!!!
Kép

El vagyok tűnve, szaladgálásból álltak a napjaim. Fecónak próbáltam a farsangra a cuccost összeállítani, még zoknit kell vennem. Már meg van hogy hol.
Ma meg vittem reumatológiára, mert hetek óta fáj a nyaka. Odamentünk 8-ra és 11-kor jutottunk be. ÉÉÉÉÉn máááár olyan nyűűűűgös voltam hogy ihaj. Fecó jobban bírta....
Holnap meg sütnöm kell pogit a farsangra (szombatra), úgyhogy azzal leszek elfoglalva.... Ez a hetem most ilyen.

Ne haragudjatok, ha nem reagálok, de most egy kicsit le vagyok engedve, majd jövök, ha jobb passzban leszek. Kezdek egy kicsit lefáradni, nem fizikailag, hanem pszichésen.....
Na nem nyavajgok tovább, mindenkinek szép napot!!!

Puszi mindenkinek

Szazsa

[Kép
szazsanna

Petri! Megkaptam! Köszi! :)

Erika! páromnak küldözgettem ma leveleket a gmail-ről... és csupa kriksz-krakszokat lát csak. :shock: Gondolom azért mert hivatalmi mail címe van... vagy más postafiókra érkező gmail-es levél is ilyen nehezen olvasható?
szilbee

NÓRI!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép
Vendég

KépKöszönöm mindenkinek!!

Szilvi, ne is kérdezd....22900. Ez csak a fűtés. Mindemellett a sima gázszámla is duplája a szokottnakKép. De ez már így veszett, nem tudni, kinek a hibája....végülis a Tigáznál akadt el a dolog, az fix.

Most kipróbáltam a gmailt webről, nekem rendes levél jöttKép

Elmentem, hogy veszek magamnak kabátot....vettem Lilcsinek egy babát.......Majd azt húzom magamra jövőre, hátha nem fázokKép

Zsasaz! Rajtad is kitört a téli/tavaszi?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni,hol vagy elveszve?

Kép
Kép
tundi24

Szilvi.: :D :D :D Hát nem tudom, én a barátnőmnek a munkahelyére írok, de még nem panaszkodott. Télleg lehet valami az auráddal. :D

Tök jó az a hordozókendő! A gyerekek ééédik. :D

Tündi: Fotók?

Ferrari? Vaan, a fene vinné el....maszatol.. :? :? :?

Nívea sampon elfelejtve, száraz lett tőle Réka fejbőre. :? :? :?
jaimee1

Sziasztok!

Ma voltunk megint játszócsoportba,meg beadtuk a felvételi lapot a vezetőnőnek!Aztán még sétáltunk egy nagyot,persze mire hazaértünk Franci kidőlt,enni már nem is volt ereje!
Ma nincs olyan jó idő mint tegnap,mikor elment a napocska igencsak fáztam!

Elin!
Joci a szomszédnéni unokája,tegnap itt volt,és mesélte az anyukája is,hogy udvarolt a bölcsibe Lilcsinek! :D
Képzeld,mondta ma a vezetőnő,hogy Franci is abba a csoportba kerül majd ahol Lilcsi van! :D

Tündi!
Nincs apának laptopja,a honvédségi gépről szokott chatelni! :D Elhiszem,hogy rosszul érintett az álom! :( Nekem is voltak ilyen rémálmaim előtte! :(

Katlina!
örülök,hogy Robika már jobban van!Ma jó a gépem,úgyhogy visszalapoztam és megnéztem a videót!Nagyon édes ahogy mászik! :D

Erika!
Nagyon édes Réka baba! :D Mért mondod,hogy nem raksz fel mostmár egy darabig!Részemről nagyon szeretem mikor képeket raktok fel a gyerkőcökről! :D Úgyhogy nemááááár!!!!! :D

Szilbee!
Látod mindenki küldi a képeket,mondom én,hogy a múltkor nem voltál velünk kellő képen szigorú! :wink: :D A fiúk nagyon aranyosak a képen,nekem is a rötyögős a kedvencem!
Vendég

Tündi ihol vagyok-e!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika! Mondom én! :lol: No de nem baj! Majd levelezek vele máshonnan! A többi ismimmel meg a gmail-ről. Nekem is nagyon bejön. A freemail ugyanis annyira lassan tölt...

Nóri! Akkor gondolom az összeg láttán te is a szívedhez kaptál! :shock: Nekünk az áramszámlánk jött meg 6 hónap után ... addig azt hittük vonják, mert hogy beállítottuk, hogy autómatice vonják... de nem tették a mocskok! :twisted:

Manó! Hehe... igazad lett, ha ezt korábban tudom, hogy ilyen hatásos... :roll: :lol: :lol:

Ha Mindenkinek ennyire bejön a rötyögős kép, akkor teszek fel egy videjót is róla!

Rötyögős videjó
szilbee

Szilvi! Megnéztem a videót, meg a többit is...a fejkapkodóson olyan jókat nevettem! Mint kiskakas a szemétdombon Kép

Hű, Hajni! De kicsi a világ, hát még Szolnok! :lol:
Az tök jó, hogy Franci is "velünk" lesz! Akkor ő lesz a 2. kis dumagép a csoportban...ha addig meg nem tanulnak a kis hablatyolók rendesen beszélni. Bár akkor nagyon bele kéne húzni :roll: ! De nem baj, majd Franci lesz a tolmács Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: :D :D :D
Rékának nagyon teccccett. Hatalmas kerek szemekkel fülelt! :D
jaimee1

Kép Nóri!

Boldog Névnapot!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Köszi Kata! :lol: Azt látom, mi van a jobb kezében...de mi van a másikban :?:

Hajni! Te filóztál azon, mit kezdek a szabadidőmmel? Hát pironkodom, de mostanában EZEN az oldalon jól elidőzöm :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jajj Nóri!!!!!!Méghogy mi van a másik kezében ! :wink: :D Egyébként valószinű,hogy én is a gép előtt lógnék,ha Franci nem lenne otthon,ne pironkodj! :D

Én nem értem mi van ezzel a géppel,már megint nem tudom megnézni a videót! :evil: :cry:
Vendég

Nóri: A kvizpart.hu-n jártál már?

Voltunk sétálni, visszavonhatatlanul itt a tavasz. Itt van a levegőben. :D

Megjött a "tanítsengem"- könyv. Postázták. :shock: Csekkel együtt, mert hogy még nem fizettem ki. :shock: Azt hittem utánvét lesz, de nem. :shock: :shock: :shock: :shock:

Senki nem válaszolt, hány napra szállít tortát a Marcipán. :cry: :cry: :cry: Már mindegy is. Szombaton megrendeljük.

Hajni: Hát sajnálhatod. Dávid zabálnivaló.

Réka mostanában olyan édes. Miközben mosolyog, azt mondja:
óóóóóóóóóóóóóó...mint egy kényes angol hercegnő. Majd' elolvadok olyankor a gyönyörűségtől. Akarok még vagy 3 gyereket. Csak legyen, aki eltartja őket. :lol: :lol: :cry: Meg megszüli.
jaimee1

Kép

Kép
jaimee1

Elin.

Nagyon sok boldog névnapot kívánok

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Hello.

Kis betegek hogy vannak?

Jaimee.tündéri nagyon Réka. :) -tényleg csinik a rucik :)

Ma mi is csavarogtunk egész nap (Apa itthon volt),délután Praktiker+Cora (a gyerekek kérésére)-játszótér is be volt igérve,de Sziszi bealudt a kocsiban.

Na...variálok..és keresgélek képet.Remélem Szilvi meg is kapod :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Erika! :lol: :lol: A második kép!!!! :lol: :lol: :lol: Ott mit csinál Réka??? Teged szugerál?? :lol: Nagyon tetszik!!!!! :D
szilbee

Erika! Ezek a képek olyanok, mintha a manikűrösnél lettetek volna :lol:
Megnéztem az oldalt...regiztem :wink: Abbából elég jó voltam, a többit nem tudom, mikor merem kipróbálni. Nem szeretek égni, még magam előtt sem :oops:

Marcipánt azért nem írtam, mert nem tudom...én helybe megyek néha :lol:

Lányok, az én lányom megint pasizott :lol: Mentem érte, benéztem a termükbe, sehol a lány :shock: Enikő néni kiabál át a másik szobába (1 tolóajtó választja el a 2 szobát), hogy Lilcsi, gyere! Visszamegyek a másik ajtóhoz, mondja Juci néni, hogy megint pasizik, csak most Milánnal :lol: A gyerekek kiabálták kórusban, hogy Lilcsi, Lilcsi...aztán én is megszólaltam, hát azt a kereső tekintetet! Csak úgy repült, a pasi ejtve lett :lol: ...még most. Amúgy, ha nincsen másik Milán a nagy csopiban, akkor Zsú Milánjával kokettált. Vele már tegnapelőtt is szemezett az utcán :lol:

Holnap meg farsang. Ki is volt írva, csak nem láttam :oops: Elviszem a fényképezőt, majd Enikő rak rá képet. Meg viszek Pufit meg dobozos üdcsit, oszt jól van.

Jah, és szóltak, hogy tetves volt az egyik kislány, majd figyeljem Lilcsit is :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
Tündéri ez a Jány! :lol: :lol:
Húú,és még hányszor fogsz elolvadni a gyönyörűségtől! :lol: :lol: Franci például tegnap odajött átölelt,és azt mondta: úúgy sejette!!! :lol: Gondolhatod! Nem is tudom megfogalmazni,milyen érzés volt a szivemben,de valami nagyon nagyon jó! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri!
Szóval Lilcsi megint bepasizott! :lol: :lol: Ja most még ejtve lett a pasi anya hívó szavára! :lol: :lol:De majd pár év múlva! :wink: Majd remélem raksz képet a farsangról holnap? :) És be is öltözik valaminek Lilcsi,vagy a bölcsibe még nincs ilyen? :roll:
Tetű! :evil:És a ti csoportotokban? Remélem elkerül benneteket!
Vendég

Nóri: :lol: :lol: :lol: Hát örülök, hogy nem fiam van. Lilcsi veszélyes lenne rá, de nagyon. :D

Manikűrös? :D Igen, mostanában fedezi fel az ujjait. Ma ugyan nem foglalkozott velük, de tegnap intenzíven.

Magad előtt hogy tudsz égni, te? ! :D Én Harry Potterben elég jó vagyok, voltam, de erre annyira büszke nem vagyok...

Jelmez még nem kell?

Cleo: Szűkszavú vagy...

Szilvi: Szerintem lassan folyamatosan szugerál....Ma is olyan szemeket meresztett rám, hogy szinte beszélt: Vegyél feeeel...lécci.... :D

Most hallom, ajándék után is illetéket kellene fizetni. Ha mondjuk a szülőktől kapunk némi kp-t. Hát kész vagyok... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hopp, felébredtünk!
jaimee1

Hajni! Azért viszem el a fényképezőt, persze, hogy legyen róla kép...itt is :lol: De még nem tudom, ott merjem-e hagyni? Lehet, viszek cd-t is, és inkább arra másoltatok. Bár nem tudom, csinál-e ilyet Enikő :roll: ? Azért, ha minden szülő előállna ilyen kéréssel...

Beöltözés szerintem csak papírkalap szintjén lesz...legalábbis azokat láttam, meg díszítették a termeket.
Van nekem is farsangi képem, majd lefotózom és felteszem :wink:

Hát, délután már összeeresztik őket, úgyhogy nagyon mindegy, kinek a csoportjában volt állatka :roll:

Ha jó idő lesz holnap, nem jöttök ti is a Nefagra?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri Boldog Névnapot!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Erika! Hát elszégyellem magam, hogy mennyi sokat felejtettem már...pláne, amit meg sem tanultam :roll: Kép Kép Kép

No, én szerintem azt mondom:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok csajok!

Az új gépről irok,holnap amjd jelentekeztk,emrt ezen nincs vírusrtó,és scak bekukkantottam:)

Hajni,most jó hírt írtál,hogy tudtatok chatleni :)

Erika,édi bédi Rékus :) Amugy milyen képekre gondolsz?Azt azért írtam,hogy te rakjál fel Rékáról :)

Nóri,holnap délelőtt megyünk akkor :)

Szilbee
,nem tudom megnézni a videót :(

Jó éjt mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri!

Boldog névnapot!

Csak ennyire jöttem mert Bettike beteg meg a suli van áhhhhh. majd a hétvégén ha lesz időm mesélek!

puszika

Kép
kbernadett

Kép Elin! Boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

jah mos olvasom!

képzeljétek én meg igy kis torokgyulladásra bogarat is összeszedett Bettike ugyhogy mindennap kenem a fejét neki hogy végre kitünjön. Én meg szóltam egyből az oviban ohgy nézzék át a többi gyereket is mert nem akarom hogy én most mig itthon van kikezelem aztán jövőhéten vissza kapja :twisted:
De szerencsére nagyon ügyesen engedi hogy "befessük " a haját:-D

nah tényleg lépek

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Most csak annyira jut erőm, hogy gyorsan:

Nóri! Boldog névnapot kívánok! :lol: :lol: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Nóri! :shock: Ez te vagy a képeken! KépHát,te tiszta Lilcsi vagy,vagy Lilcsi tiszta te! :lol: Azt a mindenit micsoda hasonlóság! :lol: Csak ámulok,és bámulok!
Ha jó idő lesz holnap délután,nem olyan mint ma akkor lehet,hogy kisétálunk a nefagra de olyan messze van,úgyhogy nem igérek semmit! :(
Vendég

Nóri: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én azt hittem, ez Lilcsi a képeken, csak valamit huncutkodtál.....asztaaaaa... :D

Ide a Dobó úti játszótérre is ellibbenhetnétek. :D :D
jaimee1

Hát ezt még le kell írnom,aztán esküszöm befogom,és holnapig nem láttok!
Nóri!
Visszamentem a farsangi képeidre,mert ugye először le se tudtam rólad venni a szemem,ámultam a hasonlóságon!Hát az első képen a kisfiúnak ott melletted az az arc,hát olyan jót röhögtem! :lol: :lol: :lol: Egy vicc jutott róla az eszmbe......Gombaaa!Kép

Na ennyi mostmár megyek szunyálni!Kép
Mindenkinek jó éjszakát kívánok![
img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203596796.1831.gif[/img]
Vendég

:shock: Na szóval jobb lett volna ha mégis inkább aludni megyek,mert itt jól elcsesztem! :oops: :oops: :oops: :oops:
Na de akkor is nagyon tetszett az a kisfiú! És a boldog névnapot is megállja még a helyét!De mostmár tényleg megyek még jobban össze nem kavarom itt a dolgokat!
Kép Kép Kép
Vendég

Kép

Nóri! Én csak ennyit tudok hozzáfűzni a képhez.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nyo... nekem meg Leventém betaknyosodott, úgyhogy ma ha kevesebbet leszek, az ennek lesz tudható.

Ja és tegnap teljesen hazáig sétáltunk a bölcsinől... no persze azért néha motorozott is, de ez akkor is nagy táv. Olyan ügyes és zófogadó volt! :D
szilbee

Nézzétek el a helysírási hibáimat,,,, naggggyon álomso vok még.... :oops: :oops:
szilbee

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na, ma reggel már le sem tojt Lilcsi, csak vonult befelé :shock: De ez így jó.
Ki voltam akadva, mert volt olyan, aki beöltöztette a gyereket. Erről nem volt szó! De a többség nem volt, úgyhogy megnyugodtam. Volt, akinek ki volt festve az arca.....ő ugyan egész nap abban lesz, vagy lemossák neki? :roll:

Szilvi! Jobbulást Leventének! Megint szokja a bölcsis dolgokat?

Hajni! És ha eljöttök a bölcsiig, és onnan elviszlek benneteket? Remélhetőleg nem találkozunk rendőrrel, mert most razzia van... :oops:

Jahh...a gombaaa viccet én is ismerem :o :lol:
Hát nem tudom mostmár, kire is hasonlít Lilcsi, de most anyumnak egy idősebb unokanővérének küldtünk képet, és ő meg azt mondta, anyumra hasonlít :shock: . Sz'al nem tudom... :)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mátéról egy-két kép!

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.2261.jpg[/img]

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Andi! Köszi! Megjöttek a képek! :) Most már csak az kell, hogy Leventének ne félóánként kelljen szívni az orrát (ez még pár nap) és nekilátok a szerkesztésnek! 8)

Nóri! Ja! :( I LOVE BÖLCSI! :twisted: Egyébként mikor hazaindultunk a bölcsiből még semmi baja se volt, csak akkor kezdett el csillogni az orra, mikor Dorkáék megérkeztek hozzánk látogatóba. :(
szilbee

Jó napot! :-)

Na, kómás reggelünk van? Mi 2-szer szopiztunk az éjjel, de fogalmam sincs mikor... :shock: Akkor persze tudtam, hány óra és éhes lehet e Réka, de most teljesen kiesett az egész éjszaka. Arra emlékszem, hogy az ágy közepén ültem a sötétben és vártam, hogy Réka megkeresse az elveszett mellbimbóm....Óóóó....

Ivett: Hű, de jóképű kislegény!!! :D

Betti: Gyere, mesélj majd!
jaimee1

Na most azért megnyugodtam, hogy nem csak én vok mosott rongy...

Olyan mintha kiszívták volna az agyam... már ha volt valaha is... :roll:

... és most az üresség fájdalmasan tátong odabent.

Mit lehet szopi alatt fejfájára szedni, inni... etc?
szilbee

Milyen aranyos Máté is! Kis hegyes állú :lol:

Szilvi! Remélem, nem allergiás :wink: :lol:

Itt voltak Tündiék! Nagyon édes Luca! Olyan kis barátságos, szava sem volt, míg itt voltak, vigyorgott meg magyarázott végig :lol:
Végre Tündit is láttam, mert eddig a képek mindig mást mutattak :lol:
Kép Kép
Ezt nektek!
Kép Kép
Finom a Toffifee is :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sztem ugyanazt, amit várandósság alatt. Öööö...többet nem tudok. :oops:

Valami biztos van a levegőben....

Na, végre aktívabbak vagytok fotó téren, nem Rékával van teli a fórum. Lucacica nagyon édes! :D Micsoda pacija van....vagy mi is az. És cipője is van!!! :D
jaimee1

Hehe.. de aranyos! És milyen hosszú nyelvecskéje van! :lol:

Nóri! Arra gondoltál, hogy nem ragájos? :wink: :P
szilbee

Hoppácska! Nekünk meg internyet szolgáltató után kéne nézni, mert minnnnyá letelik a két éves szerződésünk. (Márciusban!! :shock: ) ... Hűűű azóta babanyetezek... :shock:

A tegnapi nap nagy és egyben rossz híre, hogy tesómék kocsiját feltörték és ellopták Dávid összes papírját, ami a gyed-hez meg egyéb kütyükhöz kölll.... most járhatunk megint utána! :evil: :evil: Mielőtt megkérdeznétek... Tesómék cégénél vok alkalmazott, ezért voltak náluk a papírjaink...
szilbee

Ó, Szilvi! Rátok jár a rúd nagyon! Környék kukáit megnézték? Hátha kidobták a papírokat....

Nyelvecskét állítólag eddig nem dugta ki ennyire :lol: . Megmutattam neki, hogy lehet azt jobban is :wink: :oops: :lol:

Hol van netetek? Most az externetről áradoznak, emeltek sebességet.....nem is kicsit.
Vagy kábeleset akartok?
Digikábel még nincsen Szolnokon (de készülődnek), pedig nagyon jó áraik vannak/lennének.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Még nem tom... majd apjuk utánajár.... de most ADSL-ünk van.

A kuka dolog jó ötlet... de szerintem tesómék így két nap elteltével bizti nem állnak neki. ÓÓ ha akkor eszükbe jutott volna.... :(

Hát Nóri! Olyan vagy mint anyum, aki megtanította Leventének,hogy kell csapkodni az asztalt ebéd közben! :lol:
szilbee

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?