Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tesóka!

Nyugi :wink:
Ne bosszankodj, árt a szépségednek!!!! :wink:

Most altattam el a Ricsit, ha felkel ebédelünk, készülődünk és jövünk mi is :D

Gabó!

Majd megkérem a Ricsit sikíítson ha odaértünk :wink: :D

Timcike!

Ha hallod hogy van az orrában Atticynek, szívd! A pangó váladék nagyon könnyen ráhúzódik a babák fülére! Nekünk már nem egyszer volt fülgyuszink a takony miatt :? szívni, szívni és szívni! Nem fáj, próbáld ki magadon! A Ricsi már saját magától szól hogy szívjam le, hozza a sterimárt meg az orrszívóját... :wink:
Jobbulást!!

Na megyek én is , kiteregetek...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Merre vagytok???

Olyan szép idő van :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Készülünk a masszázsra...te? :D

És aha, szép idő van...VÉGRE! :D

Kép
Kép
encu

Tesóka, most arra váruk hogy robbantson a Ricsi :roll: Kaja után fél órával mindig jön a kaki.... :wink: aztán rohanunk mi is a masszázsra :wink: De lehet nem várom meg a trotyit, csak félek hogy az overál sínylené meg... :roll: :lol:
Fú bocsi egy kicsit mélyreható lett :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, azért siessetek ;) :D:D:D:D

Egyébként nem fogunk kuncogni, ha kakis overállal jöttök ;) :D
NA, én indulok is ;)

Kép
Kép
encu

Lányok, ez jóóóó volt ;) :D:D:D:D

Remélem egyszer teljes lesz a létszám ;)

Ki merre van ???

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :roll: :!: :?: :idea:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Sajnos Flóra belázasodott!
Majdnem 3órát aludt én is bealudtam vele és amikor felébredtem csodálkoztam, hogy még alszik.
Persze forró volt szegény manó és piros az arca!
Felhívtam a doktornőt és azt mondta, hogy normális adjak neki lázcsillapítót!
Még jó, hogy azt mondták, majd 10nap múlva jelentkezhetnek a tünetek! :shock:
Persze adtam lázcsillapítót és most már vígan játszik!
Valószínűleg el sem fog aludni egy jó darabig!!!

Móni!
Remélem nem rágódsz a vázán!Fölösleges! Elég veszélyes helyen volt4 :?

Niki!
Nonó édes ahogy kavar!

Barbi!
Vince teljesen megfőzött, elolvadtam, hogy hangos kacajt kaptam!

Encu!
Kiskarcsihoz visszaküldjük az álommanókat! :wink:

Remélem jól éreztétek magatokat!
Jővőhéten újra ugyanitt!!!!

Most pedig mindenkinek szép álmokat!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó, köszönjük a vendéglátást! Szegény Flóra, én is izgulok az oltás miatt, ma megyünk :(

Szuper, hogy ennyien voltunk, pár hónap, és tényleg akkora zsivaly lesz, és rámolás... :wink:

Megyek...

Kép

Kép
sbarbi

A buszozás nagyon jol ment,nem kocsival vittem,hanem kenguruba,be se fért volna a babakocsi annyira szűk az a busz.Atila várt az állomáson,ugyhogy nem is kellett gyalogolnom. 8) Elvitt a dokinénihez.Megvizgálta,és felirt neki 4 féle gyogyit.Este be is adtam neki.Orcsepet is.Sir szegénykém,de legaláb kap levegőt,és átaludta az éjszakát! :wink: Én meg nem,mert fojton füleltem.Pedig még megy a legzésfigyelő,csak hát,aggodtam. :oops: Hála láza nincs.Picit köhög,meg a szemein látszik,h.beteg.Nagyon nyugis,nem adja önmagát,nem tetszik igy nekem.Hol van az én kis örökmozgó kis gézenguzom? :? Remélem hamarosan megyógyul.Mára azért jobb,mint a tegnap,pedig csak 1 adag gyogyit kapott. :wink:
Jahhh,és a buszon végig aludt.

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

momcsi-köszi az infót.Aranyos vagy.De nállunk Atticy fél tőlle,még reszket anyira.De hála sokszor nem kell használnunk.Még sose volt beteg... :roll: Most,h.melegszik föl az idő,meg lehül,meghült.Ez az időváltozás az agyamra megy. :twisted: Na jo,mentem,és még egyszer,thx.!!!

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Barbi! MAjd az lesz, hogy elmegyünk valami üres garázsba, visszük a játékokat, és akkor biztos nem lesz gond ;) Na jó, vicceltem...csakhát mondjuk nálunk annyi hely van, ahol megüthetik magukat a babók, figyelni kell, nincs más megoldás ;)
Majd mondd, hogy milyenek az "adatok" :D

Timci! 4 féle gyogyi???? Ejha! Szupi, hogy átaludta az éjszakát, és te meg igazi anya vagy! ;) :lol: Fülelsz, mint valami tigrincs ;)
De szerintem minden gyermekét szerető így van vele...és ez tökjó!!!
Ugye, hogy jobb volt a kenguru? ;)

Jaj, mi meg ma megyünk dokihoz a szívemmel...remélem megnyugtatnak ;)

Kép
Kép
encu

Na, megkaptuk az utolsó oltást...kicsi sírás volt csak. Vince súlya 7060 g. És kötelezően 6 hónaposan kell mennünk megint tanácsadásra. Megkérdeztem az Annát, hogy minimálisan mennyit kell hízni, mert hát már Vince elég nagy, és azt mondta, hogy heti 8-10 dkg...egyébként mindegy úgysem mérjük :wink: Mert ugye jól belassultunk, kb a heti 10 dekára.

Encu, mit mondott a doki a szivedre?

Timci, jobbulást Atticynek!!

Többiek? :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Gabó!

Szegény Flóra, remélem mára már kutya baja sincs az oltástól!
Elég hamar kijött a mellékhatása, 10 nap, ez alatt vajon még kijöhet valami?! :shock: :roll:

Váza :oops: :oops: pedig még most is ezen rágódok... :cry:
Basszus, végig a nyomában voltam, de nem láttam ezt a vázát :oops: NAGYON SAJNÁLOM HOGY ÖSSZETÖRTÜK! :oops:

Bár nagyon jól éreztük magunkat, a Ricsi meg nagyon-nagyon :D de többet nem megyünk...nem akarok megint kárt okozni...nagyon felfedező most a Ricsi :?

A ropit egyétek meg!, mert ki kellett bontanom (hű de ciki :oops: ), mert hisztizett érte a Ricsi :oops: vagy dobjátok ki :wink:

Tesóka!

Na mi volt a dokinál?? Remélem megnyugtattak! :wink:

Látom belegondoltál, mi lesz ha nálatok lesz a tali :lol: Ne félj, inkább kihagyjuk, nehogy ott is kárt okozzunk :wink: :(

Barbi!

Szép nagy Vince!!! :D Jó hogy túl vagytok az oltásokon, jó sokára lesz a kövi! :D

Timcike!

Jobbulást Atticynek! Mi a baja, hogy 4 gyógyit kapott???? :shock: :roll:

Nem akartam beleszólni az orrszívásba, csak leírtam a tapasztalatom meg amit mondtak a dokik :wink: Végül is te látod hogy mennyire kell szívni...de az hogy fél-, remeg tőle az szerintem nem indok, hogy ne szívd az orrát, minden baba fél tőle először de megszokják idővel. Na mindegy, tényleg nem akarok beleszólni :oops: Remélem nagyon hamar újra gézengúz lesz Atticy :wink:

Niki!

Örülök, hogy végre találkoztunk!
Bár két értelemes mondatot nem tudtam kinyögni...nagyon leköti a figyelmem a Ricsi, meghát süki is vagyok...(ugye Tesóka)

Nonó fantasztikus baba! Hihetetlen milyen merész, hogy ment a Ricsinek magyarázni :D :D Nagyon vagány srác lesz belőle, és még jól is néz ki :D :D

Tesóka!
Karcsika is édes, hogy tud panaszkodni :lol: Nagyot nőtt! Egyre pasisabb ő is :D Na meg hihetetlen milyen erős a háta, nagyon ügyesen tartotta magát ahhoz képest hogy mennyi idős :shock: :D :D

Barbi!

Vince meg hatalmas baba!!!! :shock: :D :D Jó párszor megnéztem, biztos ő :roll: :lol: :lol: :wink: Mikor utoljára láttam pár hetesen, irinyó-pirinyó volt, most meg alig fért el az öledben :D És hogy tud szemlélődni :shock: azokkal a nagy boci szemekkel :D

Gabó!

Nagyon nőcis Flóra!! Hogy tudja magát produkálni :o :lol: :lol: Vagány csajszi lett belőle! :wink: A csizmában meg imádni való :lol: :lol: :lol: :lol:

a vázát nem tudom megemészteni :? nagyon kínos :oops:

Na felkelt a Ricsi, megyek...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én ma felhivtam ujra s azt mondta,h.szerencse hamar elvittem,mert eből tüdőgyuszi lett volna.És,h.elkapta valakitől ezt a csunya bacit.De a lényeg,h.étvágya van és kezd hejrepattani.Szerdán kell menünk kontrolra,h.maradt-e valami szövödménye vagy sem.remélem nem lesz semmi.

encu-telyesen igazad van,csak én Oroszlánként vigyázok rá. :lol: :wink: Remélem,h.pozitiv választ fog adni neked a doki. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

csajok-köszi a jó kivánságokat. :wink:

momcsi-nem haragszom,sőt,köszi.Minden tanácsot szivesen meghallgatok. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hááát, nem tudok fejleményekkel szolgálni, mert ugyebár 14:00-re voolt időpontunk, és 14:25-kor még nem hívtak be, erre Karcsi úgy döntött, hogy kapják be, ha fizetős a dolog, akkor legyen pontos is, úgyhogy eljöttünk... Keres valakit, aki megcsinálja...

Na mindegy...

Most értünk haza...mentünk egy jó nagy kört..

Tesóka! Dehogynem jöttök!!! És ha eltörtök valamit, akkor mi van? Majd a nagyobb vázákat meg virágokat feljebb teszem..
De ezért ne maradjatok otthon! MEg SENKI!!!!! :D

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, alig várjuk a jövő szerdát ;)

Timci! Jaj, de jó, hogy elmentetek dokihoz!!!!! Huh.!! És örülök, hogy jobban van a kicsi fiad, nagyon édesek a képek!!!! :D

Na, engem meg hív a parancsnok ;)

Kép
Kép
encu

Hűűűha...mi történt??? :roll: :? :shock:

Kép
Kép
encu

Szia Tesóka!

Én is ezt kérdezem!?!?!?! :wink: :shock: :shock:

Hamar meguntátok a várakozást tegnap, de igaza van Karcsinak! Ha már levesz titeket, akkor minimum hogy nem kell várni :wink:

Elfelejtettem odaadni a cerazettet...kell egyáltalán?, szedni akarod valaha? :roll:

Köszi, akkor bátran megyünk majd hozzátok 8) max mi a kutyakenelbe leszünk bezárva :wink: :lol:

Timci!

Szegény Atticy, csúnya betegséget szedett össze :(
Nagyon édesek a képek, az utcsó haláli :D :D
Jobbulást a legénynek!
Látom már megy az ülés is egyedül :D

Na, megyek, van egy teszveszes tyúk aki írt hogy fizetne de nem tudom ki ő :shock: három napja nyomozunk, feladom, írok neki hogy írja meg a felhasználónevét :twisted: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Örülök, hogy megismerhettelek!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon csini kismama vagy :D

Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál!!!!!!!!!!!! És pihenj amennyit csak tudsz! És gyere, írj a csajoknak, kiváncsi ám rátok mindenki! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Akkor most én is lépek, ma már nem leszek, megyünk pestre... :? :D nem tudom eldönteni hogy örülök e most a csavinak :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok lányok!

Irigykedek rátok a hetenkénti találkákért, de mi még kicsik és gyengék vagyunk a hosszú úthoz... Persze ha valaki véletlenül felénk jár, szivesen látjuk!! :wink: :wink:

Dávid visszazökkent az itthoni helyzethez, csak esténként megy egy kis hiszti! Napközben eszik, büfizik, majd az ágyában nézelődik (na jó, néha kicsit nyügi, de ha tartom a szájába a cumit elalszik). Szinte csak 3 óránként veszem észre, hogy itthon van, amikor jelentkezik a következő kajcsiért! :lol:
Kép Így nem hisztizek este! :wink:

Bálint a tegnap esti mérés szerint 1580 g. Remélem hétfőn a főorvos kiteteti kiságyba! Szegény gyerek 2,5 hónaposan már kicsit öreg az inkuhoz... Holnap délután apa és Dávid itthon marad, én pedig megyek meglátogatom és megszopiztatom a kismanómat! Ha összejön, akkor csinálok majd róla képet és rakok fel, mert itthon nincs róla friss! :roll:

Még mindíg kicsit le vagyok maradva arról, hogy az utóbbi 4 hónapban kivel mi történt, ezért bocsika! :oops: Igérem visszaolvasom az utolsó 20-25 oldalt, jegyzetelek és reagálok a leírtakra. Addig is légyszi küldjetek sok - sok képet, mert ha véletlenül találkoznánk az utcán már meg sem ismernélek titeket illetve a gyerköcöket! :oops: :oops: :oops: :oops:
rnecsi

Sziasztok!

Elég vegyes éjszakánk volt, Gabó, légy szíves intézkedj ;)

Tesóka! De hamar feladtad ;) :D

Csilla! Gyönyörű Dávid! Ha megadod a címed, lehet, hogy arra tévedünk ;)
Várjuk haza Bálintot is, már ő is szépen növöget!!! :D Nagyon örülünk az ilyen jó híreknek és a szép képnek!!!!!

Én meg megyek, és rácsapok egy féltéglával az ujjamra, hátha akkor nem érzem majd, hogy mennyire fáj a fejem ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!

Csilla, örülök, hogy nőnek a fiúk, és hogy Dávid újra itthon van veletek :)

Mi is most felkeltünk hajnali 4kor, tök furi volt... És Vince szopi után virgonckodott, neki már reggel volt...
Aztán Apával már fél6kor kávéztunk, mert ő hamarabb indult, így most én vittem Szilárdot oviba, szóval elég sűrű volt a reggel.

Már mennem is kell...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Ez érdekes...Karcsika is felkelt negyed4kor...és utána még 6 előtt is... :shock:
Timci mondott egy módszert, hogy ilyenkor teát kell adni a kicsinek, és akkor leszokik az éjjeli kelésről...
Szerinted, Lányok, szerintetek ez jó módszer?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nemsokára kibújik Nonó 4. foga is! :D

Gabó!
Köszönjük a babamasszázst!!!!
Nonó hazafele be is aludt a kocsiba! :lol:
Nagyon szép a ruhája Flórának!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Flóra már jól van?

Móni!
Én is csodálkoztam Nonón, hogy milyen merész volt, hogy "rámászott" a Ricsire! :lol:
De édesek voltak nagyon! :D

Timci!
Nagyon aranyos Atticy, gyógyulgat már???

Encu!
Szerintem azért várhattatok volna még egy kicsit a dokinál! :roll:
És most akkor mikor lesz megnézve a szíved????

Barbi!
Ti mikor mentek Debrecenbe?
Ahova ti mentek az aquapark? Vagy ez a szállodán belül van???

Csilla!
Olyan jó látni ezt a képet, hogy végre itthon!!!!!!!!!!! :D
A legközelebbi képen már reméljük Bálint is otthoni környezetben lesz! :wink:

A teás dolgot én nem tudom, szerintem ha felkel ugyanúgy cicit is kaphat, mint teát. Vagy azért kell tea, hogy ne cicizzen??? :?

Lányok!
Nem tudjátok hol lehet kapni ilyenkor beleülős úszógumit, ami már Nonónak jó lenne???

Kép
niki+baba

Várunk minden erre tévedőt a Jedlik 2. 1/4-ben! :lol: :lol:
(Előtte csörögjetek, hogy fogadóképes állapotbanlegyünk a fiammal! :? :roll: )
rnecsi

Sziasztok

Niki ahogy mész diosdra ott van egy minimax bolt és ott mindig van

Csilla nem divadbemutatora megyünk akár egy szál háloingbe is fogadoképes vagy . :lol:

Moni én is örülök . ja é bocsi hogy ugy letámatalak beneteket de ugy megörültem :oops:
anha

ja

moni

csak két hét mulva megyek dr hez . de akkor irok .

ja és megkérdezem medig lehet ezt csinálni mert ma lemértem és ez napi 300 km . nem kevés :?
anha

Sziasztok!

Tesóka!

Ezt most komolyan kérdezted, Tesóka? :roll: anyatej helyett tea egy alig 4 hós babánál? :roll: Nem írok véleményét.....de szeritem egyértelmű :roll:
Persze mindenki azt ad a babájának amit akar, akkor kezd kiegészíteni, hozzátáplálni amikor akar és azt ad amit akar...már megtanultam, jó pár út létezik e téren :wink: :P
Próbáld ki, hátha beválik :wink: De a teára is rászokhat, szerintem az a cél, hogy egyáltalán ne keljen és azt majd a vacsi bevezetésével lehet elérni ha addig nem érik meg a dolog. Nálunk amióta rendes adag a vacsi azóta ha nincs betegség, fogzás, meleg, telihold, szóval minden klappol, akkor átaludja a Ricsi az éjszakát. Szerintem idővel minden baba átaludja az éjszakát, persze vannak rutinból kelő manók, de nem 4 hósan.
Na, csak leírtam a véleményem :o

Csilla!

Jajj de szupi :D :D :D Aranyosak a pasiaid, Dávid mintha apára hasonlítana :D

Nagyon szívesen meglátogatnánk Titeket! Majd megdumcsizzuk hogy jó nektek! :wink: :D

Niki!

Brendonban volt még a tél elején...
De ha rákeresel hogy beleülős úszógumi, kidob egy pár internetes boltot is :wink:

Fú, nem is tudom, ki írta, de mi is 4 -kor keltünk :shock: aztán 5-kor visszafeküdtünk és 7-kor volt a végleges kelés :?

na megyek mert mocorog a Ricsi...jó éjt

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó reggelt!

Már megint fáj a torkom! :cry:
Jó lenne, ha már kitavaszodna, mert elegem van ebből a sok megfázásból! :(

Nemsokára megyünk aludni ismét, de most még játszik Nonó, így gyorsan írok! :D

Móni!
Már tegnapelőtt óta keresek neten, de amit találtam az csak áprilisban lehet megrendelni, nekem pedig kellene 3 hét múlva! :wink:

Zsuzsa!
Köszi! Megnézem az üzletet, hátha találok. :D

Megyek, mert ordííííííííííítás van!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Két napig tartott a láz és nyűgösködés!
Tegnap mi is pesten voltunk a dédiél és kimentünk a feneketlen-tóhoz a játszótérre!
Egyszerűen szupi volt, Flórát nem tudtuk elhúzni, pedig olyan álmos volt, hogy esett-kelt, de még csúsziztunk! :lol:

Kár, hogy itt nincsenek ilyen játszóterek, amik a kicsiknek is jó lenne! :cry:

Móni!
Ezért nehogy ne jöjjetek! :shock:

Niki!
mi kell neked 3hét múlva???
Beleülős úszógumi?
Nekünk van egy fiús sport autós szívesen odaadom, majd nyáron cserébe néztek nekünk csajosat, vagy ha találtok magatoknak visszahozzátok!Naaaa?

Encu!
Igyekszem, bár most minket is kerültek, mert Flóra sokat felsírt, nyugtalanul aludt, de lehet a sok élménytől!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Tesóka, nekem is Timci mondta, hogy ez egy módszer arra, hogy átaludja az éjszakát és neki meg egy doki mondta. Nem a tejet akarom én felváltani ezzel,....vagyis akarnám...! Egyébként meg kapott már teát Karcsika, mikor beteg volt...azt is a dokinénink mondta.

Na mindegy.

Niki! Kitavaszodott ;)

De nekem megint fáj a fejem... :shock:

Kép
Kép
encu

Gabó!
Azt az úszógumit már tudja Nonó használni???
Mert van olyan beleülős, ami csak 1 éves kortól jó!
De ha nem találok addig, akkor megegyezhetünk!!! :wink: :D

Encu!
De még olyan össze-vissza idő van! :?
Bizti a levegőben van valami, mert ennyiszer még sosem voltam megfázva!
És szedem a vitamint!!!!!!! :P

Kép
niki+baba

Niki!

Flóra 8hónapos volt amikor kapta.Szerintem, ha biztonsággal ül egy baba akkor már tudja használni!

Kép
gabriel79

Hellóóó :D

Tesóka!

Véleményt kértél, adtam :wink:
Nem a teáztatással van bajom, csak az éjszakaival :roll: Szerintem éjszakára jobb vizet adni szomjoltás gyanánt :roll:
Amúgy miért akarod beszüntetni az éjszakai szopikat? :roll:

Próbáld ki ha gondolod, kiváncsi vagyok, bejön e!!!!

Az éjszakai szopi abbahagyásra visszatérve, szerintem ezt úgy lenne érdemes csinálni, hogy Karcsi megy akkor a picihez, mert ugye rajtad érzi a tejszagot és az nagy csábítás :roll: :wink: Aztán ha nagy a hőbörgés csak akkor menni megszoptatni. Ha csinálnám, így csinálnám...Nálunk az utcsó lesz az éjszakai szopi beszüntetés, és akkor apa fog kelni hozzá. Így talán rájön a legény, hogy felesleges felkelni apához meg a vízért, csak ha tényleg szomjas :roll:

Ha neked ma fáj a fejed, akkor nekem holnap fog :( már megfigyeltem... :o :lol: front van?

Zsuzsa!

Semmi baj, jó hogy letámadtál minket!!!!!!!!!! Én meg sem ismertelek volna :shock: :oops: :oops:

300 km :shock: :cry: ez nagyon sok :x
HOgy utazol? Tömegközlekedéssel?

Szurkolok, hogy minnél tovább tudj dolizni gond nélkül! :wink:

Niki!

Remélem sikerül találnod gumit! :D

Gabó!

Asszondod jöhetünk? :roll: :shock: 8)

Holt van ott játszótér? Szép az a tó :D Nem is tudtam hogy van ott játszó :oops: Mondjuk még sosem sétálgattam körülötte, csak ott szokott lenni karácsonyi vásár és egyszer melóból ellógtunk megnézni, meg arra jártam melóba :roll:

Én is kiakadok, akárhányszor eszembe jut, hogy alig van battán olyan játszó, ahova pici gyerekkel is ki lehet menni :evil: Füreden meg egyáltalán nincs, tudtommal :evil:
Nekünk itt battán, a faluban ajánlottak valami dunaparti játszót, állítólag az nagyon jó :roll: jó közel van :(

Szegény Flóra, jól megszenvedett az oltással :(

Barbi, Szisz???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki! Az biztos, hogy összevissza idő van...15 fokot mutat a hőmérő kintre, de a szél miatt szerintem jó, ha 5 fokos érzet van... :shock: :lol:
Nem tudom, mi lehet a levegőben, én (kopkopkop) akkor egyszer voltam beteg hosszú ideje és szóta sem...
És szedd is a vitamint!!!! :D ;)

Tesóka! Semmi bajom az éjszakai szopival, csak mostanában Karcsika 3 és 4 között felkel és játszani akar...és természetesen nem tudnám megtéveszteni az apjával ;) Tuti, hogy enni is akar ;) Megaztán nem ébresztem fel KArcsit, ha nem muszáj...elvégre ő jár dolgozni és kell a pihenés neki...
Majd meglátom, kipróbálom-e... Egyébként valami babateát adnék neki, hogy ne legyen koffeines. Meg gyengére csinálnám. Vagy mittomén!!!! Csak felvetődött...igazából azért ennyire nem terveztem meg...

Tényleg! Szisz! Rég voltál!

Zsuzsa! Hova jársz dolgozni? Mi az a soksok km?????

MErre vagytok?

Kép
Kép
encu

Gabó! LEhet, hogy a sok élmény, de erős melegfront is van... :shock: Meg márciusra is rekordmeleget mondtak...Ami nem baj, csak ne viselné meg az embert...

Tesóka, szerintem front van, igen ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok? :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Kocsival megyek olyan futar munka hozom visze két cég között a cucokat . 9 kor indulok vagy picit késöb és 3 ra vagyok ithon ha nincs semmi az uton igy jön ki a 300 km er
anha

Zsuzsa! HA szeretsz vezetni, akkor nem rossz...ha szabad tudni, mennyi a fizu?

Kép
Kép
encu

Jaj, de szombat van... :shock: :D:D:D:D :lol:

Kép
Kép
encu

Ejnye... :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

:D :D :D

Oh felkelta Ricsi, mennem kell... :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! :D Kösz, hogy benéztél ;););) :D

Kép
Kép
encu

na, alszik tovább :D

Merre voltatok ma?
Mi egész nap kint voltunk :D hihetetlen mennyire jó idő lett :shock: :D :D
Délelőtt elmentünk megnézni a hattyúkat, holnap viszünk nekik kenyeret :roll: :D
Délután a teraszon ügyködtünk...segített a Ricsi teregetni! Édes volt, úgy rázta a ruhákat :lol: :lol: Nagyon bejött neki a teli szárító, rohangálta körbe-körbe, és a bestia, elkezdte a koszos kezével a vizes ruhákat tapicskolni, naná hogy fehérek voltak kiteregetve :lol: Meg bemászott a hintaágy alá :shock: úgy kellett kihúzni onnan, nem akart kijönni :lol:

Remélem már nem lesz hideg, így nagyon király az élet :roll: :D :D :D

Ébredezik megint, abbahagyom a kopácsolást hátha ez zavarja... :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, szívesen, máskor is :wink: :wink: :D

Mi jót csináltatok ma???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hááát, mi ma vendégeket fogadtunk én főztem ebédet és azán elmentünk sétálni! Egy szál pulcsiban, gyönyörű napsütésben toltam a babakocsit! Csodás volt! Jaaaaj, hogy várom a nyarat!!! ;)

Egy szál pléd a kertbe, egy flakon innivaló és kész! ;)

Most meg kicsit nyűgi a gyerek, jó sok inger érte :)

Kép
Kép
encu

Ezt a képet feltettem már...?
Kép Nagyon nézek ;)

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?