Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
Én is remélem, h kevesen lesznek :lol: Kivi leszek, h Adél vajon megcsillogtatja-e az új tudományát :lol:
Fogdoki meg :evil: :roll: Almás pite motiválás rulez :lol:

Mimi,
Hát ez haláli :lol: :lol: :lol:

Itt majdnem mindenki a praxisban volt 4d uh-n. Én amikor felhívtam őket, h mennénk, akkor azt mondták, h csak délelőtt vannak, úgyhogy inkább nem jelentkeztem be, mert az akartam, h párom is ott legyen, akinek a munka miatt nem lett volna jó a délelőtt.
Végülis mi a 13. kerületben a Kárpáti utcánál voltunk.

És én is úgy várom már a tavaszt, egy csomó tervem van a ház körül, meg bent is. Épp az alkotási korszakomat élem :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Kostyika, tegnap a Stop Shopban voltam amíg a lányok táncoltak, mikor beszálltam a kocsiba Bianka mindjárt azzal kezdte, hogy Veronika ma nem akarta, hogy segítsek neki! :lol:
Amúgy nagyon kedveli a lányod, mindig mondja, hogy olyan kicsi és azért segít neki!

Gabibi, nálam is szokott lenni, hogy nagyon éhes vagyok folyamatosan, csak Én nagyon nehezen hízok, így nem látszik meg rajtam!
Szemem, már teljesen rendben úgy érzem!
arivirág

Sziasztok!

Kissé kiestem, húzós hétvége volt, meg a múlt éjjel is JAJ! :? Csibe óránként ébredt, és nagyon keservesen sírt. Gondolom, fogacska kínozza.

Curse! 5 védőnő? Nem semmi! Remélhetőleg óvónéniből és tanítónéniből nem lesz ilyen sok majd, mert az jobban megviseli a gyerkőcöket!
Mi is a Kárpátiban voltunk. :) Gratula Adélnak az elinduláshoz! :)

Gabibi! Gáz ez a fogdoki! :( Hétvégén én is annyit ettem, mint egy ló. Nem tudom, mi jött rám, mert máskor alig van étágyam. Lehet, hogy a levegőben van valami? :)

Mimi! Szabi első lépései! Nagyon helyes! :)

Praxis: Nem ott dolgozik a Hajdú drnő?

Kostyika! De édes is az ovis szerelem! :) Róbert név egyébként tényleg klassz, apum is ezt a nevet viseli. Különben mind a négy felvetett név nekem tetszik, és sokáig a nagykalapban volt, amíg a párom be nem jelentette, hogy szeretné, ha az ő nevét vinné tovább az elsőszülött! :)

Judit! Nagyon helyes Robika! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Unokatesóm is most mondta, hogy szeretné ha fia születne és az ő nevét viselné, férjem is szeretné ha lesz fiúnak az ő nevét hordja, :) ez úgy látszik pasiknak fontos, én soha nem gondoltam arra, hogy a lányaimnak az Én nevem adjam!
arivirág

Sziasztok lányok!

Nálam is az elsőszülött fiu az apja nevét kapta. Addig nincs gond amig kicsi a gyerek. De amikor már neki is jönnek a hivatalos levelek, csekkek akkor már nagyon zűrös. Mi sajna nem figyeltünk a nevénél hogy ottlegyen az ifj. rövidités.
A férjem is eljátszotta ezt a saját apukájával, napokig silabizáltak egy csekket hogy kinek jött. Igy ő is szerette volna hogy a fia más nevet kapjon, ne az övét.

Sziasztok
Vendég

Nálunk meg én szerettem volna a párom nevét adni Georgiosz (feletársaság Gyurinak hivja ,én is :lol: )(ja va aki Jorgosnak hivja :lol: ),de Ő nem szerette volna.

Most ettem rizibizit húsival 1 kis fagyit meg almás sütit és tök éhes vagyok.Basz.s visszahízom amit leadtam :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Képzeld gabibi, tegnap mentem az utcán és a kezembe nyomtak egy szórólapot, amiben az volt, hogy nyílik egy új fitness a Diósdi úton, csak nőknek, ez is! :lol:
arivirág

Sziasztok!
Gabi!
Tudom,hogy Jotika lombikos.De az okokra nem emlékszem.Esetleg nem lehet,hogy talán mégis spontán?? :lol: És az az éhség oka?
Hallottam már ilyet,nem is egyszer.
Fogdoki :(
AZ árat találgatni sem akarom.Egy ismerősőmnek kb 4hónapja csinálja egy szuper doki a koronáját.A dokival nincs baj,csak a szuper és drága technikus már 4x elrontotta a mintát.Vagyis nem olyan koronát csinált,mint kellett volna.Nem semmi.Hát nála van egy olyan érzésem,hogy hétjegyü lesz nekik ez a mulatság.(max kicsivel alatta)

Curse.Mikor a Szabival terhes voltam,akkor mi a Shöpfiben voltunk 4D-n.Szerintem ha lesz rá módunk(vagyis lénk)akkor most is oda fogunk menni.
Én ahogy nézem a 4D-s képeket,ott pl sokkal jobbakat csinálnak,vagyis akkor jobbat csináltak.És ott a szonográfusok is jók,legalább is ahogy én tapasztaltam.
Úgyhogy mi nem a Praxisban voltunk :D

mimi12

Az már igen, hétjegyű összeget fizetni a fogászaton! :roll: :shock:

Mimi, és van valami megérzésed azzal kapcsolatban, hogy fiú vagy lány van a pocakodban?
arivirág

Dolli,
Fogakhoz ++++!! Hány fognál tartotok? Nálunk ilyenkor még egy darab sem volt 8) Hiába, ezt sem vitte túlzásba a csajom :lol:

Hú, hát én meg abszolút nem vagyok híve annak, h az elsőszülött az apja után kapja a nevét :oops: Szegény bátyám így járt, apum után József lett és amennyi kavarodás volt utána belőle, pl, amit Judit is írt :roll: Meg, amikor vki kimondta azt a szót, h Jóska, akkor mindketten odafigyeltek :roll:
Néha nagyon kellemetlen tudott lenni :roll:

Gabi, Arivirág,
Jártok még tornára? És ha igen, akkor hova is helyileg? Van esetleg honlap, h milyen tornák vannak? :? Most nagyon gondolkozom, h egy héten egyszer vmi ütősebbre is el kéne járnom. Itthon nyomom, amikor csak tudom, de nem vagyok magammal megelégedve, sőt :roll:

És ha esetleg tud vki olyan helyet itt Érden, ahol van infraszauna?! :? Szeretném egy picit helyrehozni a szépséges naracsbőrös hátsómat :lol: Állítólag az infraszauna segít vmennyire :?

Mimi,
A 7számjegyű, azért már durva :shock: Tényleg nálatok név ötletek vannak? :)

Jucc,
Merre vagy????

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Cruse, itt voltunk mi http://freshfitness.uw.hu/ de ez sem lehet rossz, http://www.richerevi.extra.hu/ fent van mindkettő helyen az órarend, mikor milyen tornák vannak!
arivirág

Szia Dolli, láttom nálatok is korán van reggel!
:wink:
arivirág

Sziasztok!

Én nem is értem,hogy tudtok ilyen korán felkellni :roll: :lol:

A fiacskám meg már 2 napja nem hajlandó elaludni csak ha mellette vagyok és simogatom,de akkor pikk-pakk bealszik.Ma kiváncsi leszek,mert ma már nem akarom ezt csinálni nehogy rászokjon :lol:

Curse,járok még tornázni.A freshbe kedd csüt ami erőssebb,mert akkor van a másik csaj.Csütörtökön megyek megint.Narancsbőr elpusztitás engem is érdekel :cry: :lol: Megint innen az abalakból tök jó idő van :lol: :wink: Teszek egy jó nagy sétát

Arivirág,te mikor jösz?kedd?

tök jó lenne egy csapatos kis séta :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Mi csak délután megyünk majd ki, mert fut a ház, főzni is kell. Robika meg 11-kor lefekszik és 2után kell csak. Remélem jo meleg lesz kint addigra. Benne lennék én is egy csapatos sétába.

Sziasztok és szép napot mindenkinek!
Vendég

Szia Arivirág!

Hercegnős vonalzók?
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Ma én is hajnalban ébredtem.Bizti a napsütés az oka :lol:

Curse!Annál a dokinál én is voltam párszor de,hamar rájöttem,hiába jó doki,nekem arra nincs pénzem.
A sógóromjárt hozzá.Neki elől koronája van,amúgymeg tök szépek a fogai.A bolondnak a koronák sem azért vannak,mert rossz volt a foga,hanem csámpás volt,és egy pancser fogdoki a koronát tartotta megoldásnak.
Na ő elément ehet a dokihoz,be kellett tömni kettő fogát,és talán 2koronát csinált neki előre,meg gondolom hiadat vagy mitmert egymás melletti fogai voltak.Na kb 500ezret fizetett érte :?
SZerintem ez iszonyat sok,és jópár éve volt,tehát nem is most.
Sajni,ha valakinek kell hátra korona,híd meg fotömés pótlás,stb,simán belefuthat egy drága dokinál a majd 1millába.
Nevetséges az,hogy ezt egy átlag de,jó dokinál 300e-ből jki tudják hozni.

Neveken már gondolkodunk.Bár még nem tudjuk fiu vagy lány lakozik odabent?Lánynév a Hédi tetszik,fiunév Örs,Ricsi.
De ez még változhat 100x :D

Gabi!Egy csapatos sétába én is benne lennék.Csak sajni autó nélkül vagyok,és iszonyat messze :(

mimi12

Szia Mimi!

Én sem tudtam a lányomnál, hogy fiu vagy lány, ezért hivtuk ViviRicsinek. Amikor megszületett a lányom a kisebbik fiam megszolalt: mikor visszük haza a ViviRicsit. :lol:

Nálam a Ricsi a nyerő, persze ha nem lány!

Szia
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditzia Mimi!

Nálam a Ricsi a nyerő, persze ha nem lány!

Szia

Akkor maradunk a Ricsinél :lol:

AMúgy az Örs is tetszik.És a Szabolcs mellé az Örs az jól is passzol(na).Két magyar név :D
De őszintén megmondom a Ricsi kicsit jobban tetszik.

mimi12

Na valamelyik napra akkor megbeszélhetnénk a dolgot.Mikor lesz esetleg autód?Judit mi meg közel lakunk nem?Mi most mindjárt megyünk ki ,mert a sparba is be kell mennem.Meg a körmösömnek megigértem,hogy arra megyek és meglesi a fiam :lol: Remélem ilyen idők jönnek :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Jóreggelt!

Arivirág! Lebuktam! :)

Curse! Kettő fogunk van már! :)
Azonos név: Nálunk most ez a harmadik generáció, apósom is Géza. Valahol ezért is adtam neki második nevet, hogy legalább különbözzön, ha levelet kap. :)
Egyébként én pont azt gondolom, hogy majd ha szólok, hogy: Géza, akkor nemhogy mindkettő idefigyel, hanem egyik sem, mert úgy gondolják, nem nekik szól. Pláne, hogy ahogy ismerem magam, ebben a formában a név akkor fog elhangzani, ha valaki valami rossz fát tett a tűzre! :)

Narancsbőrre kence van, ami használ is? Persze a sok mozgás, sok folyadék és egészséges étkezés mellett szigorúan? :) Nem úgy, mint az utóbbi napokban. :oops: Bár tegnap már kissé alábbhagyott az étvágyam.

Gabi! Csak muszájból kelünk ilyen korán. Csibe úgy gondolta, hogy már eleget aludtunk. :) Az a baj, hogy ezt sűrűn gondolja reggel hat tájban. :?

Csapatos séta? Elképzelem, ahogy babakocsis anyukák tucatja vonul az úton! Jó buli lehet! :)
Mi most indulunk útnak, vásárlással egybekötve, aztán du utazunk Kecskemétre anyukámhoz, mert párom megy Ausztriába, addig mi odamenekülünk, nehogy apósomék akarjanak vigyázni ránk. :)

Mimi! Klasszak a nevek, amiken gondolkoztok! :)
Én már néha most elgondolkodom, hogy ha majd jön a következő baba, neki milyen nevet adnánk.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szép napsütéses jó reggelt! :D

Arivirág,
Köszi a linkeket :) alvás időben meg is nézem.

Gabi,
Csapatos sétában mi is benne vagyunk :wink:
És akkor a keddi és csütörtöki napokon nézem majd meg a tornákat. Végül is mibe jársz a tornára? :?

Mimi,
Tényleg nagyon durva a dokinak az ára, de biztos szép munkát is csinál és ha vkinek van annyi pénze, h azt megfizesse, jól is teszi (én is hasonlóképpen tennék, mert elsődleges a szép és hatékony munka). Mindenesetre eddig azt hittem, h az én dokim drágán dolgozik, de rá kell jöjjek, h nem :lol:
És mi is a Ricsi nevet akartuk, ha fiú lett volna, ez volt a végleges döntés :D Adélt pocakos 6 hós koráig Ricsinek is hívtuk, aztán kiderült, h lány :lol:
Viszont ha a következő fiú lesz, akkor biztos, h nem így fogjuk hívni, mert párom mostani főnökét így hívják, és nagyon utálja, egy idiótának tartja :lol: Nem akarná, h rá emlékeztesse, amikor kimondja a fia nevét, ami persze érthető. Az ember könnyen asszociál. De az Örs is nagyon szép név :)

Dolli,
Gratula a két foghoz :D A neveknél egyébként nálunk nem az volt a probléma, h mi közvetlen családtagok hogy hívjuk, mert egyértelmű volt, h apum apu, bátyám pedig Jóska, hanem, amikor jöttek a távolabbi rokonok, na akkor álltak elő vicces helyzetek :lol:
De a második név tényleg a tuti megoldás az összekeveredések elkerülése végett :)

Most mi is megyünk sétálni, meg bótba, aztán palacsintasütés következik :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Főzés közben belesek hozzátok, és tényleg egy csomo dologra nem válaszoltam.
10foga van Róbert Józsefnek, mert két neve van. Meg két vulkán a másik két rágofoga helyén. Bármikor kitörhet.
A lányomat Vivien Juditnak hivják. Ő az ötödik generácio aki viszi a Judit nevet.
Azt nem is meséltem. A volt férjem Zoltán, és igy a fiunk is Zoltán lett. A hugom is hozzáment egy Zoltánhoz és a fiuk is Zoltán lett. Amikor eggyütt voltunk, 4Zoli figyelt fel a nevére. Mostmár csak 3.

A babakocsis sétánkat lehethogy bekéne jelenteni az érdi rendőrségen, és utvonal engedélyt kéne kérni. Nehogy azt higgyék hogy valamiért mi is tüntetünk, pedig csak sétálunk. A tavas játszotér nekem jo lenne.

Sziasztok
Vendég

Judit!
Az autóm még romokban.Tegnap elött diktálta be a szerelő,hogy mik kellenének hozzá.Kicsit lehidaltam,mert palsztik autó,és szerintünk műanyag hegeszthető,a szerelő szerint nem.Csak a hátsó csomagtér ajtó 300e a baumgartnernél.SZóval anyummal megdumcsiztuk,ennyiért adig járunk,míg nem találunk egy olyan szakit aki megcsinálja.
Szóval szerintem még kb 1hónap míg kész lesz :(

mimi12

Mimi!

Irtam privit!
Vendég

[quote="halmai judit"]M írta:halmai juditimi!

Irtam privit!

Válaszoltam is.Köszi!

mimi12

A tavas játszótér nekem is jó.Mondjuk mi még biztos nem mászokázunk :lol:

Curse?szabadidő alsóba meg polóba járok. 90% abba van.

Mi most jöttünk meg.Szabályosan melegem volt :lol: Bementünk a nagypostára is és olyan szerencsm volt,hogy alig voltak.Csekket kellett kitöltenem és nem tudtak tollat adni :shock:

IMÁDOM ezt a jó időt :lol: :lol: :lol:
mondjuk lassan bekel szerezni valami tavaszi ruhatárat mind a hármunknak,na az nem fog tetszeni a pénztárcámnak :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Cruse, bár gabibit kérdezted, remélem nem gond ha válaszolok, mi szabadidő gatyóban meg pólóban tornáztunk, én csak 2-szer voltam eddig!
Nekem elég messze van, a sétára is csak busszal tudnék menni, mert le a központig két gyerekkel gyalog lemenni lehetetlen innen!

Tekiroll, igen lebuktál, láttalak itt korán reggel!
Én nem bánnom, hogy a lányok 5-6 felé már kukorékolnak, ennek is meg van az előnye, ma már fél9-kor kész volt az ebéd, és több mindent főztem!

Jucc, régen írtál!
Hogy van meg otthon a kisfiad Balázs nélkül?
Nálunk nagyon összevannak ragadva egész nap a lányok, nem tudom, Dominika mit szól ha szeptemberben ovis lesz Bius!?

Mimi, Ricsi névre szavaznék!
arivirág

Egy időben írtunk Gabibi, :D
arivirág

Látod Judit már nekem is van segítségem :lol: Ennyit a kószásról :lol: Már pakolunk :lol: Kép

És az első fogak :lol: Kép

Arivirág,most akartam én is,hogy mi van a Juccal és,hogy te miért nem írsz :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Kép Kép

Gabibi, már nem sok idő, és Jotika is, olyan
rendrakó lesz mint a lányaim! :shock:
Szekrényből mindent kihúznak, leszednek, belemásznak, felmásznak….

Nagyon szépen látszanak Jotika első fogai!
arivirág

Mimi,
Szóval a lényeg lemaradt, nekem is a Ricsi tecc :D csak nálunk már biztos, h nem lesz választott név apjuk miatt. Bár én másodikra is majd csaj szeretnék, de ezt majd a természet úgyis eldönti :lol:
Akkor Nektek most olyan hegesztő kell, aki műanyaggal dolgozik? Rákérdezek a páromnál, neki is rengeteg autós/szerelő ismerőse van.

Gabi, Arivirág,
Köszi :) akkor nem kell túlzásokba esni, megnyugodtam.

Gabi,
Micsoda segítséged van :lol: :lol: és tényleg nagyon szépen lehet látni az első fogakat :wink:

Arivirág,
A csajaid se semmik :lol: :lol:

Mi is visszaértünk a sétából, azóta megvolt az ebéd, most jön az altatás. Tényleg annyira szuper idő van kint :D

És képzeljétek kitaláltam az új hajamat, színre is és fazonra is :) Jön a tavasz, jön a megújulás :wink: Kicsit most olyan korszakban vagyok, h azért szeretnék nőként is egy picit kinézni 8)

Kép Kép
curse

Most jelentkeztem be az ortópédiára.Márc 14 :shock: (mondjuk nekem csak a csüt-péntek nap jó)Biztos elzavarnak a súnyiba de nagyon idegesít a fiam kisújja a lábaán.Befelé áll nagyon és befekszik a többi lábújj alá.Félek,hogy ha elkezd járni akkor fájni fog vagy mittom én.Hát nemtom inkább égjk be minthogy később megbánjam,hogy nem vittem el.

Curse mikor láthatjuk az új frizkot? És milyet akarsz?Nem is olyan régen írtam Arvirágnak,hogy már én is NŐ-i énemet akarom élni egy kicsit.Akkor ez biztos a tavaszi "bezsongás"Én lehet,hogy villágosítani fogok 1 kicsikét,de majd lehet,hogy a napra bizom :lol:

Mimi rájöttem szerintem ez a kaja ügy nálam leleki.Ugyanis mondta a fogdoki,hogy ovatosan egyek,mert ugyebár ez az ideiglenes korona azért nem olyan erős mint a rendes.Vagy arra is gondoltam,hogy nálam nem tavszi áradság van hanem tavaszi éhség :lol: Az árakról ne is beszéljünk,mert én már majdhogynem sírtam is miatta. :cry: Olyan pipa vagyok Én aki mosom reggel este stb szívok ezerrel mig aki (ismerek ilyet) hébe hóba megmossa ,annak meg még 1 tömöt foga sincs :cry: Jó tudom,hogy ez nem ettől függ,de akkor is...... :x

Kép

Gabi
gabibi

Nevetni nem ér!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Kerestem egy-két képet innen-onnan.Szerintetek???Elvigyem?

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Nem ezt hívják kapapács ujjnak?AMúgymeg biztos nem fognak elküldeni,mert ezzel igen is foglalkozni kell!!A járásban nem valószínü,hogy zavarni fogja de,ha cipő lesz majd a lábán,akkor már viszont zavarhatja,ha így áll a lábujjacskája.

AMúgy meg,valami hihetettlenül édes a Jotika :D

mimi12

Sziasztok!

Mimi!
Irtam privit!

Arivirág!
Nagyon huncutak a lányaid. Majd irjál hogy tudunk e találkozni pénteken. A játszotéres buli nekem is csak du.-tán lenne jo, addigra lehetne kocsid.

Gabi!
Szép a kis rizsa foga a kisfiadnak. Jo husba van, Robi soha nem volt ilyen. Szerintem is vidd el szakemberhez. Mindenkinek igy kéne tennie ha valamit nem stemmel, muszáj megnyugtatni magadat.

Curse!
Én is most szeretnék hajat vágatni. Megtépetem, de nem a férjemmel. :lol:

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy szűk órára terveztem a sétát, bő másfél lett, nem volt szívem visszajönni a szép napsütésből! :)

Arivirág! Engem csak azért zavar a hajnali kelés, mert éjjel sem alszom jól, és ezért totál hulla vagyok napközben, van, hogy állva elaludnék. Főzés? Huh! Jó dolga van a családodnak! :) Nekem nagy ritkán van csak erőm főzni. Utoljára tán két hete. Múlt héten apa főzött kétszer is! :)
Jók a csajok a szekrényen! :)

Gabi! Mindenképp mutasd meg! Nekünk volt még születése után kalapácsujj, de azt ki tudtam masszírozni, mire mentünk a hathetes kontrollra... Egyébkéntis! Nem hinném, hogy égnél emiatt, ha nincs gond, akkoris inkább aggódó anyukának nézzenek, minthogy később a járásnál legyenek nehézségek.
Nagyon édes Jotika! És azok a fogacskák! :)

Most nézem, hogy mindenki süt-főz... én vagyok csak ilyen antikonyhatündér? :) :oops: :?

Curse! Hajrá megújulás! :) Tuti, a tavasz játszik közre! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Gabibi, hová mentek ortopédiára?
Mi a Heim Pálba jártunk anno, rengetegen vannak ott!
arivirág

Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy kerestek! Tényleg ilyen rég voltam, hogy ennyi mindenkinek feltűnt? Jól esett ám!

Egyébként rossz volt a monitorom, tegnap hozta el a férjem az irodai monitorját, mert oda vettek újat. Erre most meg az egerem döglött meg. / nem a macska bántotta.../. Úgyhogy szmájlikat ne keressetek, örülök, ha az elküld gombra rá bírok valahogy kerülni...

Nagyjából visszaolvastam, de alig emlékszem valamire: (((

Gabi,Jotika tüneményes husis képeire nagyon emlékszem, az ujjait én is megmutatnám. Szerintem sem lesz gond a járásnál, akkor kisimulnak az ujjak, de ki tudja, mi ez.
Én is sokat bosszankodom emiatt, hogy én mindig vigyáztam a fogaimra, és már vagyonok mentek el fogorvosra, Balázs fogai egyenesen rémesek, volt olyan rágófoga, amelyik lyukasan bújt elő: ((( Húgom gyerekeinek a fogai dettó. Gergőm fogai egyelőre szépek, remélem, ő nem szív majd annyit a rossz génjei miatt.

Arivirág, Gergőnek nem sok ideje van Balázst hiányolni, alig van oviban, szerintem tetszik neki, hogy többet van időm vele is foglalkozni. Első alkalommal kérdezgette, hol van Bazsi, de ennyi. Pedig én is kíváncsi voltam, mi lesz vele, ez egy új helyzet.
Csajok nagyon cukik!

Név: szerencsére a férjem nem akarta, hogy a fia az ő nevét kapja, nekem nem tetszik ez.
De ha netán a harmadik bébi is fiú lesz, nem tudom, mi lesz velünk, mert már Gergő nevét is alig bírtuk megszülni...

Tavaszt én is imádom, remélem, a tél végleg elment! Várom nagyon a kertészkedést, kicsit már belekezdtem: )
És a hatalmas levegőzéseket.
Ha lesz kocsim, mi is megyünk játszóra / ezt már írtam szerintem/, valaki írja le nekem, hol ez a tavas játszó, légyszi!

Pénteken megyünk egy PIROS! Ford Focust megnézni, már nagyon várom! Nagyon rákattantam, hogy olyan jó lenne egy piros kocsi, remélem, ez megfelelő lesz!

Mimi, nem irigyellek, hogy olyan sokáig kocsi nélkül leszel!

Judit, jókat rötyögök itt magamban a babakocsis séta rendőrségi bejelentésén, meg hogy megtépeted a hajad, de nem a férjeddel: ))))

Ennyire futotta most belőlem...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

A tavas játszotér a fürdő utca és a kövirózsa utca között van. A Balatoni utrol nyilik mind a két utca. Az Osváth cuki után pest felé.

Jucc!
Ugye mondtam hogy mindenki hiányol.

Sziasztok
Vendég

Jaj de jó akkor megnyugodtam,hogy ti si megmutatnátok :lol: Csak tudnám nekem miért nem mondta senki,hogy ki lehet maszirozni és miért nem mutattam meg elöbb nemtom.

Nagyon husis a fiam?????De azért nem dagadt nem????

Na akkor tényleg talizhatunk valamikor du.a játszon :lol:

Jucc irigyelek az autó miatt :lol: Én mindig ugy érzem,hogy csak távolódok töle :cry: Mindig közbe jön valami :cry: :cry: Mostmár nem is írok róla csak ha lesz(Remélem még ebbe az életembe :lol: )(bár a lakásfelújítás miatt van egy sanda gyanum,hogy talán még akkor se :wink: )

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,
Mi is úgy jártunk Veronikával h két éves volt amikor anyum mondta h szerinte már nem kéne ilyen bébi teli talpa lennie, elvittem az ortopédiára ők is mondták h igen már ki kellett volna alakulnia annak a boltozatnak. Tornáztatni kell amit nagyon utál és nem is nagyon akarja csinálni és speciális csináltatott szandált kell hordania. Tavalyi kontrollon mondták h valamit javult de nem igazán. Lassan nekünk is menni kéne meg új szandi is kell mert már nemsokára kinővi és kb egy hónap az is mire elkészül. Úgyhogy szerintem is vidd el.

Most többre nem futja mert hulla vagyok, puszi mindenkinek.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="gabibi"]
írta:
gabibi
Nagyon husis a fiam?????De azért nem dagadt nem????

Pont jó,szerintem dögönyöznivaló :D
Amúgy a Szabi így nézet ki,mikor született.Kis csenevész volt :D
Kép

és kettő hónaposan furcsi után
Kép

És a mai napig nem lehet azt mondani rá,hogy egyszálbelü :lol:

mimi12

Szia Mimi!

Olyan jo visszanézni a régi képeket, nem? Bár te nemsokára megint átélheted a babázás örömeit. Irtam privit.

Szia
Vendég

Jaj de drága volt!! :lol: Majd lehet,hogy én is rakok fel képet.Mennyivel született?Kettő hónaposan nem semmi kis hörcsög pofija volt :lol: :lol: A fiamnak is van.

Kép

Gabi
gabibi

Itt 1 kép közvetlenül szülés után :lol: Kép

Kép

Gabi
gabibi

Jaj Gabi,nagyon cuki! :lol:

AMúgy 3900-el született a Szabi,37 hétre :lol:
De ahogy nézem,a Jotika sem volt sokkal kisebb :D

Tényleg,tök jó nézegetni a régebbi képek :D

mimi12

Az a zőld pólós,pedig a lányom,kb 5-6évesen
Jaj de,rég is volt ilyen kicsike

Kép

mimi12

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, rakjatok még fel sokat! :wink:
Az Én lányaim mindketten 39. hétben születtek, de egyik sem érte el a 3 kilót!
arivirág

Ha hiszitek hanem:elfelejtettem tornázni menni :shock: :oops: Kiment az agyamból,hogy csüt van :lol:
Pedig múlt héten se tudtam menni,mert kedd doki csüt esküvő volt.Na mindegy!
Persze ez miattad van Arivirág,mert máskor mindig kérdezted,hogy megyek-e :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:(csak viccelek)
Tényleg Curse,torna ügy?

Kép

Gabi
gabibi

Valahogy nekem sem jutott ma eszembe, hogy csütörtök van, pedig tényleg mindig szoktam kérdezni :D na majd jövő héten :wink:
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?