Új privát üzeneted érkezett!

Bencuri!
Nincs mit! :D Ezért vagyunk itt a fórumon, hogy bíztassuk egymást!

Andi!
Jobbulást a párodnak! :)

Kép
Kép
kisfóka

szia maverick. Az ikrek nagyon szupi dolog! :) Van ám egy táblázatunk is, amibe mindenkinek benne van a kora, gyerekek száma, magzatok neme, szóba jöhető nevek, meg hogy melyik kórházban fogunk szülni meg mikorra vagyunk kiírva, úgyhogy ha gondolod, ezeket is megírhatnád.

képzeljétek, délután kaptam mégegy emailt és érdeklődtek a ház felől. Csak valaki vinné már el. :) Nagyon vicces lenne. :)

Férjem főzött fincsi vacsit csak a szagával van valami bajom... úgyhogy szegényt letörtem, hogy én meg sajtos tésztát fogok inkább enni... pedig ilyenkor olyan kis cuki ahogy csinálja. :)

Elmentünk még este vásárolni, és annak ellenére hogy egy-két dolgot akartam csak venni, otthagytunk több mint 7000-et... :(

Most azt hiszem ennyi. Majd benézek még kicsit később. Bár azt hiszem ma Dr.House lesz... :)

KépKép
muffin

Bencuri: az AFP értéked tökéletes a védőnő biztos arra gondolt, hogy (mivel eze egy több dologból számolt átlag érték és az átlag 1,00 ennek a 2,5 szeresét fogadják el normálisnak) az egynél több de teljesen normál érték. Nekem sajna 2,6 lett de azért nagyon nem izgultam 3 UH-on is voltam azóta és mindent rendben találtak.

Sz.Andi: nagyon sajnálom a férjedet de te ugye biztosan voltál már bárányhimlős? Az én férjem is felnőtt fejjel kapta el az egyetem alatt. Sajnos felnőtt korban sokkal súlyosabb mint gyerekként, szóval vedd szegényt komolyan. Amúgy a férfiak különben is nagy nagy betegek tudnak lenni! :D :D :D

Képzeljétek nem tudom mi van a kicsivel a hasamban de egész este ugrándozik. (mondjuk jobb mint a tegnap este mikor úgy feszült, keményedett a hasim, hogy majdnem felhívtam a dokit)

Bocsi kicsit hosszúra nyúlt.
Vendég

Kata köszike, megpróbálok nem gondolni semmi rosszra, ha baj lenne bizti mondta volna a nőgyógyász!
bencuri

Bencuri: Hánykor voltál vérvételen? Én 7.15-9.45 ott voltam. sok kismamit láttam. Biztos láttalak téged is. én az ablak alatt ültem és a kabátomat a hátam mögé gyütrem, úgy olvastam a Harry Pottert.
Kiváncsi vagyok találkoztunk e. Egyedül voltál?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mi voltunk az elsók és 8.50 kor vették le a terhelésest
A férjem is ott volt velem, meg Bence is, mi is közvetlenül az ablak elótt ültünk az első sorban!
:D
bencuri

Ha összebeszéltünk volna akkor se lehettünk volna ilyen egyszerre! :)
bencuri

Sziasztok!

Csak egy bekukk, így 1 körül :shock: . Átvettem a nemalvósok szokását. Bár azért délutánonként a lányommal bepótolom :wink: .

Toncsi tegnap megkapta a szemüvegét, ma meg eltörte :shock: . ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá. Azt hittem, felrobbanok. Hozta utánam a mosdóba, hogy szereljem meg a szemüvegét. Gondoltam, csak összemaszatolta, de tévedtem. Megőrülök.

Bencuri, nekem 2,01 lett az AFP-m, és az uh-n mindent rendben találtak :roll: . Bár azért én izgultam kissé. A tiéd tökéletes :) .

Marcsi, 3x2 Magnézium az 500-ból. Egy nap 3000 mg :shock: ? Én a napi 750-től is tartottam, hogy valaki írta a napi 700-as limitet. Akkor megnyugodtam.
Nekem Toncsival a 15. héten lett 2100, 26-on 2110, majd a 31-en 1110. Akkor kerültem kórházba és a 33. héten született Toncsi. Én azért vagyok ilyen félős ezzel a nyílás dologgal.

Üdv Maverick!
Két baba! Gratulálok, vigyázz a manókra. De izgi lehet :wink: .

Andi, azért csak pihizz. A takarítás úgyis megvár. Nagyszülők nem tudnak kicsit besegíteni?

Eszem még valamit, aztán szundi.
Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Jó reggelt mindenkinek!

Hát engem kidobott az ágy!
Nem akartam még felkellni,de Áron baba annyira mocorgott,hogy hiába!
És nagggggggggggyon éhes vagyok!
Már ettem pár kekszet és most főztem tojást azt fogok mindjárt hammolni!
Képzeljétek tegnap megmértem magam és tök rosszul lettem!
8 kilót mondtam a dr-nek,de ha hinni lehet a mérlegnek akkor nem 8 hanem 12!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
És nagggggggggyon éhes vagyok!
Mától megpróbálom mellőzni legalább a csokit! :cry:

Kike! Mi történt? Miért áll a bál?

Csillala! Nem semmi időpontokban tudsz megjelenni!
Remélem aztán sikerült aludni!

WERA??????????????
Sikerült elmennetek vidékre?
Apa hogy van?
Jelentkezz majd!

Andi! Sajnálom,hogy pont most lett beteg a párod!
Vigyázz magatokra és azért amennyit csak lehet pihenj!!!

Megyek összedobom a szenyámat!
Mégcsak 7 óra te jó ég!!!!!!!
És már zabálok!!!!!!!!!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ibm, biztos rossz a mérleg! :wink: De azért csínján a sok csokival! :)
Bencuri, az az afp tökéletes! Nyugi!!!
Andi, jobbulást a párodnak, de azért PIHENJ!!!! A takarítás ráér! Csak szépen apránként!

Szép napot!

Kép
sziszka82

helló csajok! ma végre sikerült másfél órával tovább aludni... és ha este nem iszom annyi málnaszörpöt, akkor tuti ment volna tovább is. szerintetek az normális, hogy én nagyjából mindig ugyanott érzem mozogni a bébit?

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Hu,de sokan irtatok. Megpróbálok mindenre válaszolni.

muffin!
21 éves vagyok,hogy milyen neműek a babyk még nem tudjuk,de talán a hétfői uh-n megmutatják.Lánynevekre van már pár ötlet de még nem szűkitettünk,fiúnevekből totális káosz. Adhatnátok néhány ötletet :D Június 27-re vagyok kiirva és a Szegeden a női klinikán fogok szülni.

Egyébként bizti mindig a legjobb helyre fészkelik magukat a babák,mert én is mindig ugyanott érzem.

linda24!
Nem teljesen vagyok szegedi,22kmre lakom onnan,de 16évig ott éltem.Meg mindenféle vizsgálatra is oda járok.

vidokata!
Még nem tudjuk a kicsik nemét,de hétfőn lesz a genetikai uh.

bencuri!
Nálunk is apának van ikertesója,és az ő 2 gyerekének se lettek ikertesói. Nekünk eszünkbe se jutott.Meglepődtünk rendesen mikor közölték,de úgy láttam a dokibácsi is :D
Vendég

Sziasztok!

Sikerült hazajönni tegnap Anyuékhoz, Apa még elég szarul volt reggel is, de az esti szuri után már nem hányt, úgyhogy ha nehezen is, de kibírta a 3 órás utat.
Kipakolás után fél órát feküdtünk, aztán 12:30-tól 20:00-ig meg sem álltunk. Nagyjából mindent sikerült elintézni, ma már csak a nagyapámékhoz kell elmennünk, holnap meg a vőfélyhez és megvagyunk.

Apa estére nagyon belázasodott, de ez lehet már egy másik injekció hatása volt, amit kedd délben kapott, BCG a neve, kisebb méretű rossz indulatú daganat miatt, ami egy szemölcs volt, tavaly vették le. Nagyon megszenved szegény miatta, de azért jobb mint a kemó... :?

Ha hihetek az itteni mérlegnek, én is már fölrántottam az 5. kilót. A haskörfogatom pedig 99cm! :shock: (AMI :lol:) Sajna az elején csak mértem de nem írtam fel, viszont biztos hogy hetven-valamennyi volt, közel a 80-hoz! Szóval növünk ám rendesen!!! Én is gondoltam rá, hogy legalább a csokit vagy a sütiket (leginkább mindkettőt) mellőznöm kellene, de hát képtelen vagyok rá!!!!!! :(

Nekem azt monta a doki, hogy betöltött 26. héten menjek cukorterhelésre, de amikor mondtam neki hogy akkor a lagzim utáni 2. napon mennék, akkor mondta hogy jó lesz egy héttel előtte is, ne a nagy zabálás után mérjük... :lol: Mondjuk szerintem annyira ideges leszek, hogy egy falat se megy majd le a torkomon, de majd meglátuk! :P

Muffin - szerintem zseni ötlet volt föltenni a netre a kisházatokat építőanyagnak! Ügyi vagy és remélem sikerül a project!!! :wink:

Moverick - Üdv köztünk! Gratulálok a 2 kis baby-hez! TUdjátok már a nemüket? Én úgy tudom hogy az ikrek nem pont olyan mértékben fejlődnek, mint az egyke babák, ezért lehet hogy az esetedben az uh sem ad pontos meghatározást ami a korukat illeti. Meg hát ők előbb is szoktak kibújni, általában nem várják meg a 40. hetet! :D
Egyébként az én terhességem is 2-nek indult, de aztán csak az egyiknek lett szívhangja, a másik szépen felszívódott a 12. hétre. Talán majd legközelebb! :)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

sziasztok!
Megint 3napos maratoni fejfájásom van, vagy lehet inkább migrénes :(
Mocorgás.: nekem az uh-n nagyon kis lusti volt, a doki szerint nagyon nyugodt babáról van szó. Az az igazság, hogy én még igazán nem is éreztem! Nagy ritkán olyan csikizős érzést érzek, aztán ennyi. Lassan taposom a 18.hetemet és semmi. Annyira parázok tőle, hogy csak na. Pedig a méhlepény hátsófali, tehát már éreznem kéne. Mondjuk akad rajtam felesleg....
magdolnam

reggel volt a tvben terhestorna. És tornáztam! Annyira jól esett! Rendeltem kismamajógás könyvet, majd abból fogok/szeretnék rendszeresen tornázni. Lehet ma apával elmegyünk szülésfelkészítő programra. Már várom.
Tegnap Liza babának megvettem az első ruciját. Olyan helyes. Sárgás (halvány, de inkább olyan nagyon halvány cappuchino színű) rugi amin van egy zabálni való maci a kismackójával! Olyan édes.
magdolnam

Wera, oh szegény párod! Ilyen veszélyes lehet egy szemölcs levétele???
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek!

Csak beugrottam egy percre elolvasni mi történt este óta. Aztán rohanok a munkaügyre mert kaptam tegnap egy levelet...
A haskörfogatot hol kell pontosan lemérni? A köldök magasságában?

Nektek szokott a védőnő vagy a doki vizeletet nézni? Képzeljétek nekem csak a legelső vérvételnél volt egy. Most beszereztem egy tesztcsikot és megnéztem itthon. A fehérje halványan opaleszkál! Tudom azt még más is okozhatja de azért azt hiszem elmegyek egy rendes laborosra, hogy mérjék meg pontosan van e fehérje a vizeletben és ha igen mennyi. Valakinek volt már hasonló??
Vendég

Szia Ibm!

Én is már a 7v. 8-dik kilómnál tartok úgyhogy már semmi nasit nem eszek mert így is volt 5 kiló pluszom a terhesség előtt is. :oops:

Wera! Az 5 kiló a Te magasságodhoz nem sok úgyhogy megnyugodhatsz.

A nasit elég nehéz nekem is megállni de sajnos muszáj!

Andi! Pihenj a takarítás meg vár! A párodnak jobbulást!

További szép napot Nektek! :D
Vendég

Szep napot!

maverick, udv itt, nagyon aranyosak a lanyok! Nagyon izgi lehet ikreket varni, mi sem bantuk volna, de majd a kovetkezo :wink:

Azt hiszem, kezdek tarsulni a nem alvokhoz: egesz ejszaka olyan erzesem volt, hogy kiszalad a labam alolam, sehogy sem volt jo fekudni, de csak nem keltem fel hajnalban elindulni setikalni. Szegeny babuci is forgolodott miattam, mikorra megtalalta a megfelelo poziciot, addigra megint fordultam. Ma viszont gyonyoruen sut a nap, megyek is, hatha sikerul eltuntetni ezt az energia tobbletet.

Picipaci
Kép
hornetti

Jó reggelt Mindenkinek!

Jól aludtunk, éééljjjen!! Már a Doctor Houset sem tudtam megnézni, még el sem kezdődött, már aludtam. Reggel is Roli keltett fél nyolckor. Remélem mostmár rendben lesz. Este adtam neki Robitussint. Hát mindenkinek ajánlom akinek kicsi gyereke van és a köhögéstől nem tud aludni. Nagyon jó. Egyetlen egyszer sem hallottam köhögni és végigaludta az éjszakát. Pedig előző éjszaka több órát köhögött.

Maveric! Gratula a két babóhoz! Kérünk pociképet, biztos már kinézel 8 hónapos kismamának, akkora a pocid! A táblát én szoktam csinálni, majd teszek is fel és beleírlak, csak most rohanok.

Ibm! Én itthon mérlegre sem merek állni. Rajtam is van már 8-10 kg. Pedig én nem is csokizok.

Babamozgás: TEgnap már azon paráztam, hogy ez a baba meg sem áll, biztos valami baja van. Hát ilyenek vagyunk, mindenen aggódunk. Azért azon jobban aggódnék ha nem mozogna. De nekem amúgy is talán egyszer volt, hogy vártam hogy mikor mozdul már meg. Felköthetem a gatyámat, ha ezt folytatja idekint is. Nappal nem lesz nyugtom.

Most rohanok, tesómmal megyünk vásárolni.

Kép
szly27

Sziasztok lányok!

Bencuri, nekem az Istenhegyin 0,93 Afpre azt mondták, átlagos és tegnap a dokim sem mondott rá semmit. Védőnök néha kicsit túllihegik a dolgokat.

Maverick, üdv és gratula a bébikhez és ha van UH-s képed, olyat is szívesen látnánk!

Szóval tegnap voltam a dokinál, megnézte méhszájat, teljesen zárt szerencsére, már kicsit emiatt is paráztam a sok hasfájás meg szúrkálás miatt és hallgattunk szívhangot, vagy 5 perc után sikerült elcsípni, mert egyfolytában elúszkált és mondták, h a zörej, amit hallani, az a ficánkolása. Nagyon jó érzés volt hallani!
Tényleg Ibm, te még hallgatózol a fonendoszkóppal?

Viszont még mindig nem tudja, h szabin lesz-e júliusban, sőt csak májusban fog kiderülni, úgyhogy abszolút nem tudom, mi legyen, mert a távolabbi kórházat csak az ő személye miatt választottuk,ha ő nem vállal, akkor a tök közeli tarcsai kórházba mennék, de ha ez csak májusban derül ki, akkor 7hónaposan kezdjek másik kórházban dolgozó doki után? Hát semmi nem megy simán.

Vidokata, nekem a doki minden alkalommal csinál gyorstesztet és a védőnő is azt mondta, hogy ő is fog, de eddig nem volt gond. Én biztos elmennék laborba, bár azt nem tudom, mit jelent, hogy opaleszkál?

Jobbulást minden beteg családtagnak!

Kép
teó

Magdi - lehet hogy rosszul írtam :oops: nem a szemölcs-levétel volt a gáz, hanem pont az hogy nem vetette le időben. Pár éve elkezdett fura alakban feketén növögetni, mert v.színű elkaparta, de nem ment el dokihoz, csak mikor már 2x akkor volt, 12mm. És addigra szép rosszindulatúvá fejlődött. De szerencsére mióta kivágták rendben van, csak ezek az injekciók szerintem felturbózzák ha épp van vmi baci a szervezetben. 3 havonta kap egyet, eddig 5 volt, és ha minden igaz már csak 1 van hátra.
Vendég

Teo- ez a doki-kérdés tényleg szarügy, lehet hogy érdemes lenne még most váltanod, bár tudom, én is nehezen szánnám rá magam :?
Vendég

Jó reggelt!

Kata nekem is csak az elején nézték a vizeletet és utána csak most mikor terheléses vércukron voltam! Majd írj mire jutottál!
Örülök h jól van Roli ! :D
Wera jobbulást a párodnak!
Magdolnam irigyelek, h még tornázni is van erőd! Pedig a védőnő azt mondta menjek esténkén terhestornára. Este? Örülök, ha lepihenhetek, Bence egész nap jön megy!
Mindenkinek köszi az afp-s válaszokat, tényleg nagyon rendik vagytok :)
Most megyünk a játszótérre, szépen süt a nap ,remélem a szél se fúj!
bencuri

Ja dokikérdésről még csak annyit, közben eszembe jutott, hogy ha ő nem tudja még a nyári szabiját, akkor lehet, hogy a többi doki is csak később tudja meg, úgyh amilyen mázlista típus vagyok, lehet találnék másik jó dokit, aztán egyszercsak kiderülne, h ő is pont júliusban menne szabira.
Na nem ragozom tovább, menjünk a jó kis levegőre, hétfőre már 19 fokokat írnak! Végre!

Kép
teó

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!

Wera!
Örülök, hogy skerült elintéznetek, amit szerettetek volna!
Sajnálom a párodat, remélem, semmi komoly!

Ibm!
Ne aggódj a kilók miatt.
Persze 8-12 nem kevés, de hidd el, le fog peregni rólad szoptatáskor!
Azért a nasival csínján...

Csilla!
Sajnálom a szemüveget...
Lehet javítani, vagy teljesen tönkrement?
Amikor Toncsit szülted vele nem volt gond?
Úgy értem, valószínűleg a 33. héten, akkor ő koraszülött volt.
Mellesleg nekem is nagyon tele van a nadrágom.. félek.
Ma ráadásul volt itt nálunk egy 1 éves fiúcska, zabálnivaló...
Felkéredzkedett az ölembe, na és ki tud ennek ellenállni?!
Naná, hogy felvettem...
bárcsak ne tettem volna.
annyira elkezdtem görcsölni, hogy komolyan megijedtem.
A párom közben hazaért, lefektetett, és belém diktált egy no-spát.
Mostmár jobb, de olyan fura a hasam, meg a derekam.
Éreztetek már ilyet?
A legfurcsább viszont az volt, hogy a görcs idején nem volt kemény a hasam, és picuri majdnem kiugrott!! :shock:

Nekem még mindíg nincs meg az afp-m. :shock: :shock: :shock:
Kedden kérdeztem a védőnőmet, azt mondta, még nem küldték.
Azóta sem jelentkezett. Pedig ígérte, hogy felhív. :shock:

Aludni már én sem tudok, főleg, hogy az én kis apróságom fordított életet él.Egész éjszaka tombol...
Fura, mert két napja olyan határozottan érzem, hogy nem is hittem volna. Tegnap már apa is érezte, amikor rátette a kezét a hasamra!

Maverick!
Gratula a két babához! :lol: :lol:
Én mindíg vágytam rá, hogy ikreim szülessenek!
Persze most, amikor először voltam uh-n, és azt mondta a doki, hogy egy hét múlva controll, mert nem biztos benne, hogy egy, akkor betojtam...
Nem 3-4-re terveztem....
Én is szeretnék pociképet!
Biztos jó nagy már a hasad!

Ma én grízestésztát kívántam!
Ha lesz egy kis erőm, felkelek, és megcsinálom magamnak!
Vendég

Az én dokim július 17-én megy szabadságra.
Ebben csak az a szép, hogy arra a napra vagyok kiírva... :roll:

Ma töltöttem a 19. hetet!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát ez eddig nekem még eszembe sem jutott, hogy a doki valamikor szabira megy. Mi van ha pont akkor, mikor szülni fogok? Megint csak ismeretlen dokik fognak körbeugrálni? Pedig pont ennek elkerülésére választottunk orvost!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Bencuri, nekem Pálmai Bálint az orvosom, itt találtam a neten, a terhesség előtt egyáltalán nem ismertem, de itt csak jókat olvastam róla. Egyelőre nagyon szimpatikus, korrekt, alapos. Kár, hogy neked nem jött be a János kórház, állítólag szuper új szülőszobák vannak.

Jó, hogy mondjátok, legközelebb én is megkérdezem a dokimat, hogy mikor tervezi a szabadságát. Nekem ez eszembe sem jutott, hogy esetleg nem lesz, amikor szülök!!! :?

Szly, majd rakhatnál fel egy táblát, már rég láttam :D :D
Olyan jó színes, már majdnem mindenki tudja a nemét!

Maverick, szia, pont azt néztem egy-két napja, hogy nincsenek ikreink! Hát most már vannak! Vigyázz magadra, azért két babával mindig veszélyesebb!

Nekem már egyre kevesebb kedvem van dolgozni, pedig az elején úgy terveztem, hogy a tanév végéig pont kihúzom és utána még van egy hónapom a szülésig. Talán ha jön a jó idő, a kedvem is visszatér. :) Pedig a gyerekek rendesek, odafigyelnek rám. (aránylag :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Wera! Örülök,hogy azért nagyjából sikerült mindent elintézni!
Apának jobbulást!
5 kiló tényleg nem sok neked! Meg másnak sem!
Vigyázz magatokra meg Apára is és válassz valami szép ruhát!
Én asszem ma megpróbálom kicseréltetni a gatyámat nagyobbra,mert 1 hónap múlva ez már nem fog rámjönni!
:cry:

Vidokata! Nekem is csak az elején néztek vizeletet meg 1X saját kérésemre!
A védőnőnél semmi nem történik!
Se vizelet,se szívhang nem is tudom minek kell odamenni! :twisted:

Babuli! Én nem bírom ki,hogy ne nasizzak!!!!!!!!!!!! :cry:

Teó! Néha szoktam még hallgatózni,egyszer asszem sikerült meghallani a szívét de azóta sem! :cry:
Pedig dobog,láttam!!!!!!!! :lol:
Csak nagy dübörgéseket hallok amikor éppen pördül egyet vagy nemtudom mitcsinál!
Cuki! :lol:
Úgy mennék már 4d-re! Nem bírom ki márc. közepéig!!!!!! :cry:
Hát ez az orvosválasztás elég gáz!
Én lehet néznék mást!
Én már úgy mentem a múltkor a dr-hez,hogy ha most is aztmondja,hogy még nemtudja akkor keresek mást,és akkor mondta,hogy elvállal!
:lol:
Persze nemtudta,hogy mik a szánkékaim!

Maria! Tudom,hogy utánna lemegy,de addig??????????
Akkora leszek mint egy jeti!!!!!!! :lol:
Ilyet ne csinálj többet! Irgum-burgum!
Én mindig ellenállok a barinőm fiainak,nagyon nehéz,de muszály!!!!!
Úgy szoktam csak megfogni ha valaki az ölembeülteti!

Most lett egy újabb parám!
Voltak,vagy vannak futószemölcseim elvétve itt-ott,régóta!
Kb. 3-4 napja felfedeztem egyet a mellbimbómon,de nem voltam benne biztos,hogy az!
Másnapra fekete lett a vége,és mostmár csak egy fekete pötty lóg ott!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock:
Szerintetek???????????
Szerintem bejelnetkezek a bőrgyógyira!
Remélem semmi gáz!!!!!!
Mindjárt schock-ot kapok!

Amúgy magatokkal hogy álltok?????
Nekem kéne egy teljes generál!
Tegnap Apa megjegyezte,hogy szőrös a lábam!
Ha rátudom szánni magam megmosom a hajam,kiszedem a szemöldököm,szőrtelenítek és még körmöt is szeretnék vágni!
Csak már nem nagyon látom,hogy mit csinálok!
Nincs is kedvem hozzá!
Majd meglátom!

Kép

Kép
ibm

Szabadság: Ha az orvos aztmondja,hogy igen elvállalom akkor már utólag ne találja ki,hogy bocsi,de mégse mert szabin leszek!
Nálunk úgy működik,hogy ha azt mondja: mikor? Június?
Beírja a nptárába és akkor nem megy sehova!!!!!!!!!! :twisted:
Csak várja a telefont!!!!!!!!! :lol:
Még ilyet! Szabadság! Majd utánna mehet!
Az én dokim jan-febr. nem szokott vállalni,mert akkor síel az tuti!

Áron baba mindjárt kiugrik a hasamból!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

teó, én a helyedben megnézném a tarcsai kórházat, mert állítólag gyönyörűen fel lett újítva a szülészet és az egyik ismerősöm mondta, hogy ha ő megint szül, tuti oda fog menni. Amúgy nekem is talán az lenne a legközelebb, csak én is a dokim miatt megyek messzebbre. :) Úgyhogy meg tudom érteni a dilemmádat...
Ja és csináltam képet a legutóbbi szerzeményeimről, teszek is fel. :)
wera, arra a leszedett szemölcsre nagyon-nagyon figyeljetek oda!!!!!!!!!!! nem akarlak megijeszteni, de nagyon alattomos dolog tud lenni, úgyhogy én a helyében eljárnék két dokihoz is ellenőrzésre a biztonság kedvéért...
miért van az, hogy rúg egyet-kettőt a bébi, erre mire odateszem a kezem hogy kintről is érzem-e (apa már nagyon szeretné úgyhogy mindig csekkolom hogy lehet-e már kívülről is érezni) de persze mire odateszem abbahagyja. aztán ahogy elveszem, megint odarúg. vicces kis fickó :)
ja, és képzeljétek, tök jól alakult az egyik órám. Van egy kissrác, aki a suliba járt be hozzám heti két délután, de ugye most hogy nem vagyok suliban elég vicces lenne... Aztán beszéltem az anyjával, hogy mit lehetne tenni, de ragaszkodtak ahhoz a két időponthoz, mert a gyerek délután vívni megy és a suli meg a vívás közé tök jól belefért. Erre ma felhívott, hogy inkább akkor bennhagyja a suliban a gyereket és mondjam meg mikor jó nekem és akkor elhozza hozzám. :) Ennél szuperebb dolgot! :) Úgyhogy sehova se kell mennem, házhoz hozzák a gyereket. :)
azt még nem is mondtam szerintem, hogy jövő héten megyünk wellnesselni sárvárra. Férjem ezt kapta a szülinapjára tőlem, mert nagyon szereti az ilyesmit de sajnálja rá a pénzt. :) Úgyhogy hétfőtől csütörtökig csak az enyém lesz. :) És remélem nagyon jól fogjuk magunkat érezni. Szerintem ez lesz az utolsó nyaralás szerű a bébi előtt...
Ja, és képzeljétek lemondtam a dél-afrikai utat, és erre tegnap felhívtak, hogy úgyis el lett halasztva, úgyhogy lehet, hogy csak jövőre lesz és az is lehet hogy máshol, úgyhogy nincs mit bánnom rajta pedig nehéz döntés volt. :)
Na most azt hiszem ennyi. És teszem fel a képet a rucikról is. :) Már majdnem megvan a kezdő ruhatárunk. (Azért van egy-két darab, ami kicsit később lesz jó, úgyhogy arra figyeltem hogy ne csak olyat vegyek, ami egyszer lesz jó rá. :) De szerintem annyira édik. :) Kép

KépKép
muffin

ibm, nézesd meg inkább a szemölcsöt, ha nincs vele semmi, akkor úgysem kell vele semmit csinálni. de lehet hogy simán magától leszáradt. Amúgy nekem a nagymamám azt csinálta, hogy hajszállal elkötötte a szemölcsöket (mármint a kidudorodókat) és szépen elszáradtak nyom nélkül. :) Nekem is van egy a hasamon, ami elég csúnya és tuti le is fogom szedetni, csak nem tudom, hogy terhesség alatt célszerű-e. Legutóbb amikor megnézte a bőrgyógyász, azt mondta, hogy minden rendben vele csak csúnyának tűnik... Azért jobb a biztonság. Na szemölcsökről ennyit.
A dokimat még én sem kérdeztem, hogy nem lesz-e szabadságon... De nagyon remélem, hogy nem. :) Majd legközelebb rá is kérdezek. Bár amikor beszéltünk a szülésről abszolút úgy beszélt, hogy ott lesz. :)
Na azt hiszem lassan megyek mert lejárt a mosogatógép is meg a mosógép is, úgyhogy kipakolok. :)
Ja és a melegben szülés... Szerintem mi még egész jók vagyunk, mert június vége, július eleje még eléggé a hőség előtt van (talán) és én örülök neki, hogy nem kell majd folyamatosan öltöztetni a bébit meg fűteni ezerrel. Aztán télre úgyis kialakul mindenféle szokás meg ilyenek és talán addigra könnyebb lesz. Meg az is jó lesz, hogy amikor tanul járni, akkor sem kell michelin babának öltöztetni. :)
Na most eldugulok. Ma kicsit hosszú napom lesz, pedig csak háromkor lesz az első órám, de este nyolcig... aztán meg jön az egyik unokatesóm vacsira (és hozza a kiságy terveket) :)

KépKép
muffin

sikerült! Éreztem! Mármint kívülről is. :) meg látszik is hogy hol rugdos. Fel is hívtam apát és mondtam neki, hogy remélem este neki is sikerül végre éreznie. :)
Na most tényleg eldugulok de nagyon szuper dolgok ezek. :)

KépKép
muffin

már megint én... vagy még mindig. :)

"2008.02.21. 10:45 (index)

Nem csak a családi pótlék összege változott 2008. január elsejétől, emelkedett a gyes, a gyed maximuma és az anyasági támogatás is.

A családi pótlék idén a következőképpen alakul:
egygyermekes család 12.200 Ft
egygyermekes egyedülálló 13.700 Ft
kétgyermekes család 13.300 Ft
kétgyermekes egyedülálló 14.800 Ft
három- és többgyermekes család 16.000 Ft
három- és többgyermekes egyedülálló 17.000 Ft
fogyatékos gyermeket nevelő család 23.300 Ft
fogyatékos gyermeket nevelő egyedülálló 25.900 Ft
nagykorú fogyatékos személy 20.300 Ft
nevelőszülőnél élő, intézményben elhelyezett 14.800 Ft

Az anyasági támogatás 64.125 Ft, ikergyermekek esetén gyermekenként 85.500 forint.

A gyermekgondozási segély és a gyermeknevelési támogatás havonta 28.500 forint.

A keresettől függő gyermekgondozási díj maximum összege 96.600 forintra nőtt.

A gyermekszületéssel kapcsolatos anyagi juttatások igénylésének menetével egy korábbi posztban foglalkoztunk. "

ennek a linkjét csak bemásolom, de itt minden támogatásról minden infó fenn van, szerintem nagyon hasznos. nézzétek meg! :)Bár a cikk egy évvel ezelőtti, de a lényeg ott van!

http://velvet.hu/poronty/2007/01/24/gye ... anyagi_ju/

KépKép
muffin

Muffin!

Asszem neked nem lehet okod panaszra,minden jól alakul!
Szuper!

Jelentem ettem egy kindercsokit! :lol:
És most egy csecsemőfejnyi almát!!!!!!!!! :lol:
Pedig mennyivel finomabb a csoki!
De ez az alma talán egy időre kibéreli a gyomromat! :lol:

Kép

Kép
ibm

Muffin!
Az én babóm az előbb kidugta a jobb oldalamos a fenekét, úgy, hogy a hasam teljesem féloldalas lett.... :shock: :lol:

(mire előszedtem a fényképezőgépet, addígra viszont elbújt.)

Ibm!
Szerintem is jobb,ha megmutatod magad egy dokinak.
Persze, az biztos, hogy úgysem tud a terhesség alatt mit kezdeni vele, de jobb, ha látja!
Te is megnyugszol, és utána nincs para.

Én reggel állapítottam meg magamról, hogy meg kéne látogatnom a fodrászomat....
Jó, nem vészes, de ráférne a fejemre egy kis igazítás. :roll:
Vendég

oldalamos=oldalamon
:shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Nekem Rolival úgy volt, hogy a szülést követően egy héttel ment a dokim Romániába valami konferenciára. Persze arra unokatesőm (szülésznőm) és még pár doki is ment. Úgyhogy amikor hétfőn bementünk ellenőrzésre, meg mert csepegett egy kicsit a magzatvíz, úgy döntöttünk, hogy szüljünk most. Ez 9 nappal a kiírás előtt volt. Úgyhogy beindították. Én nem bántam meg, mert így mindenki ott volt, akit szerettem volna. Viszont most jó lenne érezni a fokozatokat. Mert a burokrepesztés után, nagyon hamar kétperces, olykor folyamatos fájásaim voltak.

Most úgy gondolom, ha a doki netán nyaralni menne, a lényeg, hogy unokatesóm ott legyen. Persze a legjobb lenne, ha senki sem hiányozna, de ugye a nyár nagyon bizonytalan. Egyébként is a doki csak mondjuk óránként benézett, megvizsgált, ami iszonyatos volt és csak a végén maradt bent. Aztán meg összevarrt. Ennyi. A szülésznő az, aki igazán ott van és segít.

Marcsi! Ne emelgess senkit! Pihenj sokat! Én sajna nem tudom elkerülni, de én is odafigyelek, hogy minél kevesebbet emelgessem Rolit.

Muffin! Köszi az adatokat, nagyon hasznos. A kisruhák nagyon vagányak!!!!

Kép
szly27

Ibm!

Nekem is vannak futó szemölcseim és már többször volt olyan mint Neked! Én elmentem vele a börgyógyászhoz és azt mondta, hogy természetes hogy magától leszárad a futó szemölcs! Szerintem nem kell aggódnod miatta! :D

Ha a csoki evést nem bírod megállni akkor inkább délelőtt egyél de 6 óra után már ne!

Almát lehet enni sokat attól nem fogsz hízni! :D :D :D
Vendég

Muffin, éedesek a cuccok, az ilyen kis mellénykés inges variációtól teljesen el tudok olvasni.

Ibm, nekem is utolsó pár hétben jöttek elő futószemölcsök, nekem a nyakamon, teljesen látható helyen és kijött vagy 5-6 minimum, de amúgy máshol is, úgyh én is elmegyek majd bőrgyógyászatra, de mondjuk nem tudom, ilyenkor csinálnak-e ezekkel vmit.
Amúgy epilálót én is elővettem már vagy 4 napja, h legalább ne felejtsem el, de így hogy szem előtt van, így is mindig elhalasztgatom, mert mostanában sokkal jobban fáj, mint régen.
Na de majd ma!

Dokiválasztás ügyben arra jutottam, hogy megnéztem a tarcsai kórház honlapját, vannak mindenféle előadások, kismamatorna és bárki mehet, úgyhogy majd eljárkálok, nézelődöm, h szimpi-e a hely, meg hgy melyik dokit ajánlják a kismamik, aztán majd csak tudok dönteni.

Kép
teó

Sziasztok

Azt hiszem megfáztam :evil: fáj a fülem tiszta takony vagyok és minden bajom van.Már ittam c vitamint a gyomrom is olyan rossz.
Utálok beteg lenni :twisted:
Még fel kéne moni a lakást,de nincs kedvem.
Holnap megyünk uh-ra,drukkoljatok hogy megmutizza magát

Ja és képzeljétek tegnap vettünk babakocsit,ha pénteken hazajön a lánykám lefotozza és felteszem,használtan vettük-
eredetileg én nem akartam semmilyet venni mert autoval megyünk mindenhová de apa azt mondta hogy vegyünk mert ö bizony tologatni akarja majd :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép

Kép
szly27

Hát volt ma termés lányok!!! :wink:
Magdolnam, nagyon jót tesz egy kis mozgás! Nekem is nagyon jól esik. Én heti 2x járok fitness terembe (de csak light-os dolgokat csinálok) meg 1x kismama tornára. A melóhelyen egész nap a gép előtt ülök, aztán meg kocsival haza. Szóval kell a torna! :wink:
Wera, szuper, hogy sikerült mindent elintézni!!! :lol:
Vidokata, nekem a védőnő minden alkalommal néz vizeletet.
Marcsi, nagyon vigyázz magadra!!! Ne csinálj ilyet!!! Bár én sem tudom megállni, hogy felvegyem a gyerkőcöket... :roll:
Ibm, hát rám is rámférne egy renoválás... :oops:
Muffin, kész vagyok azoktól a mellényektől!!!! :shock: :lol: Naggggyon jó rucik!!!!
Noki ma olyan mint egy kis alien! :wink: Egész nap meg sem áll!!! Folyamatosan hullámzik a hasam, hol itt, hol ott jelenik meg egy dudor! :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Felrakom Nektek az utolsó 2 gobelinemet, amit csináltam! :D
Kép

Kép

Még egy kiskacsát szeretnék csinálni, aztán kész, többet nem csinálok! :D

Kép
Kép
kisfóka

Jaj és tegnapi pocifotó:

Kép

Kép

Kép
Kép
kisfóka

Patr az a lényeg, h a te dokid jó legyen. Pedig a János jó közel lett volna, mondjuk a Kútvölgyi sincs messze! :D szererencse is kell a jó dokihoz, akinél nem csak a pénz az első!
Teó szerintem nyugodtan nézz körül igy bizti a legjobbat fogod választani!
Muffin arik a rucik, nekem is a mellény tetszik a legjobban,de a farmer szerkoban is vagány lesz a bébi!
Kilók még nem értem el amivel elkezdtem a terhességet, 72ről indultam, de most tartok 69-70nél! Az első hónapokban lement 5-6 kg és kb 4-5 jött vissza :D :D Csak az a baj h én szoptatás alatt hiztam inkább :oops: :(
bencuri

Kisfóka nagyon ügyi vagy, majd ha elkészül azt is rakd fel!
Cuki a pocid! :D
bencuri

Hellóka! Kisfóka nagyon szép pocid van, nagyon furi hogy ilyen nagy már. Megkérdezhetem hogy neked hanyadik héttől kezdett el nőni? Mert nekem még szinte semmi sincs ahhoz képest hogy 19 hetes vagyok. Ezt akartam is a többiektől kérdezni, hogy van esetleg olyan akinek ennyi idősen még nincs pocakja? Kisfóka egyébként neked Czank doki a fogadott orvosod? Ha igen megkérdezhetem hogy a magánrendelésén mennyit kell neki fizetni?

Magdolnam megtudnád mondani hogy a terhestornát melyik csatornán adják? :) köszike!

pussz mindenkinek!!

Kép
linda24

Sziasztok!

Hát nem semmi a mennyit írtatok!

Muffin: nagyon cukik a ruhák!
Kisfóka: csini a pocakod!
Bencuri: a kilókkal valahogy én is így állok én 72,5kg-ról indultam és pont 4-et fogytam le a 16-17 hétig nem is jött fel semmi azóta 3 kg

Ma voltam a Lehel téri piacon és a Lehel úton megláttam egy babadiszkont feliratú boltot, hát bementem: tök jó és egész jók az árai. Egy pasi nagyon kedvesen minden kérdésemre válaszolt. Az összes interneten kinézett babakocsit meg tudtam nézni és összehasonlítani. :D :D :D

Ja aki esküvői kosztümöt keres: Újpesten az Árpád úton találtam egy kicsi Kismama butikot, ami meg fog szűnni és kiárúsít: van benne egy-két cuki kismamakosztüm is. Szerintem cukik. (vaj, meg kávé színt láttam)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?