Éjjeli bagoly jelentkezik, vétel!
Móni: csak beszéltünk róla...de másnap !
Hogy ugrik mindenki itt a 18-as karikára?
Van ám még egy fütyis sztorim abból az időkből,amikor B éppen felfedezte, hogy a fütyije nem csak ott lóg ám,hanem néha külön életet él. A munkából hazaérkező Apát a lépcső tetején a szia helyett ezzel fogadta: "Apa, nagy lett a fütyikém!" Erre Apa: "Szuper, akkor jól működik Macikám!" Férfiak egymás között...
Anett, mi a XI-ben (Budaörsi Brendon van közel)
Ok, ha van valami érdekes homeos infom, írom majd.
Gabci, fürdőruha? Jó mélyen a szekrényben. Még nem mertem felé nézni. +8kilóval (és főleg a hasamon, brühühü) még várok. De lesz ez jobb is. Múltkor a szopi végére majdnem mind lement. Aztán meg pont megkaptam a fogszabályozót és a maradék 1-2 így gyorsan leugrott. De engem is zavar, én sajna nem vagyok olyan laza, hogy ki merjek menni a strandra.
Majdnem 30??? Itt mindnenki ilyen zsenge korú? Múltkor néztem, hogy Mogyóra is verek egy laza 10-est
Mogyó: 4 évesen már kukáztál?
Nem voltál semmi kiscsaj
Bea, Nők Lapja Vekerdy cikke, mintha az én nagyobbikamról írták volna. Gyorsan jeleztem is Anyukámnak, hogy gyereket mostantól nem maceráljuk a pelusba kakilás miatt.
UKati, elképzeltem, hogy az Europark parkolóban "megágyazol" a szopihoz
Homeost elütések nélkül írtam? Írás közben javítok ám (megszokás, volt egy főnököm,aki a vesszőhibákra specializálódott
szakmai tartalomhoz meg hozzá sem szagolt...gyorsan el is mentem szülni )
Timi: a Flavon nem aloes, hanem ez
http://www.flavonmax.com/index.php?pageid=2&prodid=3&faceid=1
Ennyi mindent szed Majci? Lehet, hogy már ezek ütik egymást?
Bibus nagyon cuki! Én nemtom megállapítani, h milyen szeme van.Talán tényleg zöld. Húú, az döglesztő! Mi lesz itt 18 év múlva?
Kriszti, tegnap írtad a reggeli 180-at. Az tök jó!!!
Jutta, ide azzal a napirenddel, hadd lássuk!