Hello Mindenki,
Momo,
Én Cegléden Dr Habony Pál György főorvosnál szültem. Neki van magánrendelése minden kedden és csütörtökön a Széchenyi úton, ha jól emléxem 3000 Ft a magánrendelésen az alkalmankénti tarifa, de ott el is végez szinte minden szükséges vizsgálatot, kivéve az UH-t. Állítólag hangulatember, de én ezt nem vettem észre. Az igaz, hogy a terhességem alatt nem nagyon mondott semmit a babáról, viszont a 6. hótol a tenyerén hordozott, nagyon figyelt rám, és a szülésem isteni volt. Én csak ajánlani tudom, mert a terhespatológián (ahová kedden befektett, hogy biztosan odaérjek a szülőszobára - szerdán délelőtt szültem) meg a gyermekágyon is napjában legalább kéccer megnézett, megkérdezte mi van velem, hogy érzem magam stb. Szóval télleg egy szavam se lehet! (mailben várom a kérdéseid, szívesen válaszolok mindenre)
Autó: anno mi is használt autót akartunk venni, mert alig volt pénzünk (kb fél milka) meg hát ugye a hitelt is törleszteni kellett volna. Akkor mi is úgy láttuk, ahogy ti. És akkor apósom elvitt minket egy Renault szalonba, ahol én első látásra beleszerettem a Twingóba (anyósülésnél a légzsák kikapcsolható, így kettecskén is tudunk autózni). Kezdőrészletként odaadtuk amink volt, és öt év alatt havi 37505 Ft-os törlesztőrészletet fizetünk (plusz a biztosítások). A Twingo egyébként majdnem fullos, csak könnyűfémfelni és légkondi nincs benne, de van kormányról vezérelhető CD, állítható kormánymagasság meg mittoménmégmiafene. Szóval így volt az egész asszem 2millió 150ezer Ft. Kiszámoltam, öt év alatt (törlesztőrészletek + kezdőrészlet) kb 800ezret bukunk, viszont öt évig van autónk, amit ugye egyben nem tudtunk volna megvenni. Egyébként itt vki már említette a Tháliát (nem egész 100-150e a különbség) és télleg jó nagy, meg ötszemélyes, és a csomagtartó is terhelhető. Szóval érdemes lenne megnézni az újakat is, mert lehet, hogy úgy kicsit drágább, viszont ÚJ, garanciális meg minden. Remélem, találtok kedvetekre valót
Ari,
Örülök, hogy nincs nagy gond a gyerkőc csípőjével. Hidd el, hogy rohamosan fog javulni. Nekem a gyógytornász barátném mondta, hogy még fürdés előtt próbáljam meg tornáztatni. Szóval a gyerek a hátán fexik, te megfogod a két lábszárát úgy, hogy a mutató és a hüvelykujjaddal a térdét fogod. Aztán a lábakat nagyjából kinyújtod, aztán felhúzni a pocihoz, aztán ki oldalra (két térdet megpróbálni letenni a pelenkázóra - 180 fokos kihajlás), ebből a helyzetből lassan kinyújtani megint a lábakat. Ezt kell ismételni néhányszor. Lehet, hogy nem fog neki tecceni, de mindenképpen meg kell próbálni a térdeket letenni a pelenkázóra, még ha sír is! Aztán ha nagyon rossz neki, akkor a gyakorlat végén vedd fel, és szeretgesd meg, attól Orsi meg szokott nyugodni. Ja, és mindezt pelus nélkül deréktól lefelé meztelenül kell csinálni. Remélem, tudtam segíteni!
Nekem volt házitündérem, aki minden házimunkát megcsinált helyettem, úgy hívják ANYÓS!
ÉS EZ NEM VICC!!!
Toffi,
Orsi rendesen megsértődött, hogy más nővel fotóztatja magát a fiad
Szóval a részéről most örihari
Barbi,
Levegőzést a havazás miatt nem kell törölni! Jól fel kell öltözni, és irány a jó levegő
Közben lehet persze havat lapátolni! Nálunk meg most visszajön a nyár - mára 25, szombatra 27-28 fokot mondanak és verőfényes napsütést!
Elli,
Kevinnek gratula a javuláshoz, meg persze neked is, hogy ilyen lelkesen tornáztatod. Forgásról nem tudok mit mondani, nálunk hamar jött a hasról hátra, de a hátról hasra, majd csak az 5. hóban - ahhoz azért erő meg lendület és akarat is szükséges. Ha a háromból egy is hiányzik, akkor nem fordul. De nyugi, Kevin tudni fogja, mit mikor kell csinálnia
Száraz levegőre nekünk azt ajánlotta a doki, hogy egy vagy két nagy törülközőt, vagy lepedőt áztassak be, és azt a gyerek szobájában szárítsam. Nekünk nagyon bejött, amikor Orsi taknyos volt, így éjszaka sem száradt be a trutyi az orrába, és végigaludta az éjszakát - persze a reggelt porszívózással kezdtük
Szerintem érdemes kipróbálni. Ja, és ha megszáradt, újra áztatni, újra kiteríteni - jobb, mint bármilyen párologtató, mert nagyobb felületen adja le a vizet.
Maci2,
A
www.adori.hu tuti hogy műxik, és csak beírva lehet (
www.adori.hu/orsi) a fotókat látni. Sajnos kicsit lassan tölt, mert az eredeti képek nagyon nagyok, amit az explorer kicsinyít, így az sokáig tart. Persze az is lehet, nem fut mindenkinél - bocsi. Néhány képet a képtáron is láthacc belőlük - heppi és családja.
Barbi,
Hólapatoló szobakutya
Miattad majdnem felébresztettem a gyerkőcöt
Nadine,
Apukádnak jobbulást, meg mielőbbi felépülést, meg hosszú-hosszú egészséges életet, hogy jósokat unokázhasson még
Gombóc,
Mi már lemaradtunk a párválasztási versenyről? Mert mi is jelentkeznénk! Remélem, még nem késő! És "Mondd, te kit választanál?"
Beu,
Lőrinc még nem gondolkodik a párválasztáson?
Csak mert az én lányom mindig kikerekíti a szemét, ha Lőrinc képét látja
A lányom egyébként nem csélcsap, csak mint fentebb is olvashatjátok, volt egy csalódása, tehát most szabad a pálya, újra lehet ismerkedni
Ja, és este valamikor küldtem jónéhányótoknak mailt. Csak azért nem mindenkinek, mert az OUTLOOK csak bizonyos számú mailt képes eccerre elküldeni, meg volt a táblázatban egy csomó olyan név, akikkel nem találkoztam itt. Szóval lehet, hogy valaki kimaradt, azért bocsi, és reklamáljatok ám nyugodtan.
Csajok,
Az én lányom még nem kúszik, nem mászik, viszont a kiságyát pillanatok alatt bejárja. Mindig úgy teszem le aludni,hogy a feje az ágy elülső részén legyen, de kb 10 sec múlva már az ágy VÉGÉBEN fexik, keresztbe és húzza a lóbőrt. Ez normális? Engem mondjuk nem zavar, csak idővel már nem fog elférni keresztbe
Vagy lehet, hogy az ágy végében vannak az "aludj-jól" hullámok?
heppi