Új privát üzeneted érkezett!

Ani!
ez az én laptetűm lett volna :( :( :( :evil:
Vendég

Vicuskám, neked már nincs szükséged laptetőre :) (azért sajnálom, ha tudtam volna, nem írok)

madiani

Ani,
én is tiszta zizi vagyok.... a gyomrom egy görcs és a munkára se tudok koncentrálni...

BB-t fel kell ma hívnom a kötelező 19.heti uh miatt, de még várok egy kicsit..... Most Katánál sürgölődjön!!! :P :lol:

Vicuska,
ez szuper!!!! nem mintha, hanem erősödik és kész!!! A Clearblue egy kazettás teszt és nem csíkokat mutat, hanem + jelet, ha pozitív. Nálunk apácska akkor nyugodott meg, amikor ezt látta. Nagyon érzékeny és tuti kimutatja ha pozitív :wink:
Vendég

Nati!
láttad odaát? 8)

és hol lehet venni Clearbluet????????? :roll: :lol:
Vendég

:evil:
Most mehetek átt a másik topicra? Mi is kérjük szépen!!! Vagy ennyire megbántott a laptetős dolog? Tényleg nem direkt volt!

madiani

Hú, micsoda izgalmak!

Kata! Nagyon-nagyon gondolok Rád!!!!

Kitartás!

Málna! Köszönjük az információt!!

Judy! Holnap meg Te jössz, úgyhogy készüljél!

Vicuska! Más lehetőséged nincs! Ott kell legyen a baba a pocidba!!
Alig várom a holnapot!!

Ani! Nagyon örülök, hogy apácska jobban van. Remélem így is marad, illetve sokkal jobb lesz!

Gabi! Hát nem mondom, hogy nagyon edzett vagyok, de ált.-ban csak télen szokatm beteg lenni(max 3szor). Remélem nem kapok el semmit, bár most kicsit beijedtem, hogy mondták, hogy közeledik az influenza B vírus.

Délután fogorvos: ÁÁÁÁ

Szilvi!! Ne hagyj itt! Nagyon hiányoznál!
n.k.ildi

Vicuska
Láttam, hogy hiányoltál. Jólesett. :)
Nem szeretnélek itthagyni titeket. Nagyon jól érzem magam köztetek.
Clearblue-t láttam már a rossmannban, de szerintem gyógyitárban is kapsz.
Vendég

Vicuska, nem, nem láttam semmit!!!! Te is azt használál most és felraktad???? Ide is légyszi!!!!!!

csak tippként írtam neked, mert második nap anno én is ilyet használtam..
Vendég

Kép
Vendég

Nati!
nem,csak sima kazettásat :roll:
olyat is láttam már a neten,hogy kiírja szavakkal hogy pregnant ill no pregnant :lol:
Vendég

Vicuska! Egyre erősebb az a csík!!!! :D :D
n.k.ildi

Ez tök jó Vicuska, szerintem egyértelműen erősödik (ez nem a két db-os kazettás teszt??? - az nekem is halovány volt, még a babatervezősnél is haloványabb....) Tényleg nem bíztatni akarlak, de így volt. Azt le se fotóztam, mert beparáztam tőle. De a clearbluen egyértelműen ott volt a + jel és attól megnyugodtunk :wink:

Én volt, hogy 3 féle tesztet csináltam egy nap :oops: :oops:
Vendég

Lányok, elugrom egy órára, de sietek vissza!!! Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!

Kata, kitartás!!!! Már lehet, hogy túl is vagy rajta!!!
Vendég

Ildi
Privi ment.
Ameddig lehet, addig szeretnék maradni. Persze, RL még beleköthet.

Vicuska
Ez biza erősödik.... ;)
Jövő pénteken megyek RLhez, jöszöl te is? ;) :D
Vendég

Huha! Vicuska, ez biza erősödik. Köszi hogy nekünk is megmutadtad :)

Ildi, kitartás a fogorvoshoz!

madiani

Szilvi!

én holnap megyek hozzá vérvételre,ha erősödik a hcg-m is,mindenképpen kicsikarok belőle egy Uh-t minél előbb :lol:
(a héten már úgyis volt nálam a kutyija oltáson,ez a minyimum....... :roll: ) :wink:
Vendég

Szilvi! Ment a válasz privi!
n.k.ildi

Ani
:lol: Egyszerre kattog az agyunk. :D

Vicuska
Nagyon helyes. :) Remélem, egy babókát fog találni. Nagyon megérdemelnéd!
Vendég

Ildi!
a fogdokit biztos túléled..... 8)
Vendég

Ani! Köszi!
n.k.ildi

Vicuska!
Ez tényleg egyértelműen erősödik! :D :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska! Remélem. Csak a fogkövem szedi le UH-val. Azt mondják nem fáj, bár valaki mondta az ellenkezőjét is. :cry:
n.k.ildi

Csináltam egy másik vonalzót(amit az elején is csináltam, csak nem működött) na lássuk...most jó lesz-e
n.k.ildi

Na most..
n.k.ildi

Ildi
Nekem lefarigcsálta a fogkövet, de egyáltalán nem fájt. Utána furcsa volt, hogy mekkora hely lett a számban. :lol: :lol: :lol:
Vendég

júúúújjj micsoda hírekre jövök!
:lol: :lol: :lol:
Kata, nagyon drukkolok!!!!! Éreztem, hogy valaki szülni fog, jön a front. Szegényke, 11 óta görcsöl? :shock: nem egy könnyű szülés, szép nagy Geri babájuk lesz!!! De jó!!! :D :D :D

Vicuska, a másik jóhírhozó! :lol: :lol: Neked is nagyon drukkolok!
Marad bekapcsolva a gépem hogy tudjak én is frissíteni :roll: :) Kíváncsi vagyok...
Amúgy picit furát érzek, mintha meg akarna jönni a mensim. Nem fáj meg nem görcsöl csak olyan...tudjátok milyen. Megszámoltam, 16 napot kéne kibírni, ccsak reménykedni tudok :) Ja meg a mellem is feszül, megőrülök a mellbimbómtól :shock: :o asszem visszafekszem.
Vendég

Ildi
Az [img] hiányzik az elejéről. :)
Vendég

Mostmár jó!

Hát nagyon remélem hogy nem maradok a székben.
1kor gondoljatok rám nagyon!
n.k.ildi

Márti
Azért ne előzd meg Judyt! :)
Pihengess, de azért fél szemmel figyelheted az eseményeket. :D

Ildi
Biztos, hogy benne maradsz a székben. :) Szorítunk majd!
Vendég

Kimittud.... :D
Tegnap olyannal riogatott a védőnő, hogy állítólag a szülésfelkészítő tanfolyamért fizetni kell.... Holnap felhívom őket, mert ugye jövő héten nem tudok menni, meg tényleg fizetős-e.... :?
Vendég

2008.02.21-én reggel 9.55-kor megszületett Lics Gergő, 3920g, 55 cm -el. Gyönyörű és a mienk. Nagy sötét haja van.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata
Hatalmas gratula Gergő babához!!!!!!!!!!
Sok boldogságot és jó egészséget a kis családnak!
Vendég

KATA ÓRIÁÁÁÁSI GRATULA EHHEZ A REMEK KIS SRÁCHOZ!!!!!! SOK TEJET ÉS MÉG TÖBB BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Judy, köszi a híreket!
Vendég

Izgalmas napunk van ma!!!!

Vicuska!
Nagyon szépen és egyértelműen erősödik a második csik.És akkor most irány a gyógyitár,vegyél egy olyan +-osat,amilyen Natinak is volt. :lol:

Ildi!
Nekem is leszedték a fogkövemet,egyáltalán nem fájt és nagyon jó érzés volt utána,hogy olyan simák a fogaim.Ja és hiába voltam kismama,vizitdíjat kellett fizetnem,mert csak a szájba való bekukkantás ingyenes a kismamiknak,persze ha körzeti fogorvoshoz mész.

Márti!
Mikor vizsgál meg a Schwarczi????Hogy legalább tudjuk nyitva van-e a szájad.Mert ha nyitva vagy akkor szerintem kapnál tüdőérlelőt a picinek.
Pihengess sokat.1 hét is nagyon sokat számít.
Vendég

Kata

GRATULÁLOK!!!!!
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!
Puszi

málna2162

Kata,

sms-ben már megvolt, de itt is

SOK BOLDOGSÁGOT, RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK.

Most már tényleg nekem kell jönni, a macska rúgja meg. :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gabi
Nekem is fizetnem kellett vizitdíjat. Még az endokrinológián is. Magyarázat: nem a terhességgel összefüggésben megyek vizsgálatra.... Hanem akkor mi a szösszel?!
:twisted:
Vendég

Sziasztok!

Kata nagyon sok boldogságot nektek, kívánom, hogy sok örömötök legyen a kis Gergő babában, sok tejcit és mielöbbi felépülést!

Csajok megpróbálok majd jönni, de Levi babám beteg :( , piros a torka meg lázas, holnap megyünk vissza dokihoz.

Addig is mindenkinek minden jót, sok puszi!

Ja, Alexa, igen minket láttál, a fagyasztónál rád is köszöntem, igaz elég halkan mert nem voltam biztos benne, hogy te megismersz engem :D . Gyönyörű a kisfiad és nagyon cuki :D !

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

KATA!

GRATULÁLOK GERI BABÁHOZ!!!!JÓ EGÉSZSÉGET,SOK BOLDOGSÁGOT,ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!

HIPP-HIPP HURRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Ma gyenge hidegfronti hatás van, utána melegfront jön.

Judy
Drukk, hogy a frontok előcsalogassák Barbi babát. Mostmár neked kell következni. ;) :D
Vendég

KATA!ÓRIÁSI GRATULA A KIS GERIHEZ!KÍVÁNOK NEKTEK JÓ EGÉSZSÉGET,SOK TEJCIT ÉS CSODÁLATOS,BOLDOG JÖVŐT!
Nem semmi mekkora a kisfickó! :shock:

Tiszta extázisba vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Még valami: Judy nagyon várom már a menyemet :D , igazán kibújhatna már!!!!!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Szia Vikike!!!! :D

Na,legközelebb köszönök!!(bocsi,nem hallottam :oops: )
Levi baba gyógyuljon meg hamar!!Sok puszi Neki!!
Vendég

Vikike!
Jobbulást Levi babának!!!!
Vendég

KATA ÉS GERGŐ BÉBI!!!!!!!!!!!!!!!!
MILLIÓ GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!
Vendég

Vicuska,

Szerintem egyértelműen látszik, hogy erősödik a 2. csík.
Nagyon-nagyon drukkolok holnapra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati,

privi ment, bocsi.

Amugy nem tervezte az epidurált, gondolom a hosszú szenvedés vitte rá. Geri baby nagyon megkínozta, de szerintem estére az összes rossz élmény elmúlik, és csak a gyönyörű emlékek maradnak.
Szombat reggel megyek NST-re, mindenképpen felugrom hozzájuk. Addigra szerintem rendben lesz.
(Lehet Krixta melé tették???)

Vikike,

Sajnálom kis vőmet. Ápolgasd, hogy hamar gyógyuljon meg, mert nemsokára érkezik a kis menyasszonya. (remélem) :lol: :lol: :lol:

Márti,

Kérem szépen nem beelőzni engem. KisAtinek még szüksége van a meleg óvó pocakodra egy pár hétig. :lol: :lol: :lol:

Amugy fáj a torkom, csak hogy még jobban érezzem magam. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja és BOLDOG 0. SZÜLETÉSNAPOT LICS GERGŐNEK A TOPIC LEGÚJJABB BABÁJÁNAK!!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?