Sziasztok!
Kriszta: Köszi, hogy megkérdezed a tesódat erről a porról. Ma voltunk egy gyógynövényboltban, kérdeztem, hogy tudna ajánlani olyan székletlágyítót, amit a kétéves kisgyerek használhat? Hát, mintha minimum kvantumfizikai kérdést tettem volna fel
Ti aztán tényleg tetőtől talpig felújítjátok a lakást
Niki is hasonló volt, mint Béla. Amikor kicsit aggódtam, hogy már régen nem mozdult meg, akkor hol magamban, hol hangosan mondtam neki, hogy légyszi, csak egy picit mocorogjál, hogy megnyugodjak, és szinte mindig hallgatott rám
Cosmo: Köszi, remélem alakul már Vivi helyzete. Igen, kértem már tanácsot mamás topikokon, kaptam is több ötletet, de sajnos vagy nem használ vagy Vivi nem eszi, issza meg
Igen, neked a két bébi miatt nem lehet várni nagyon a 4d-s uh-val. Szerintem tök jó lesz az 24-25. hét, amit tervezel. Mi Vivivel a 16. és a 26. héten voltunk (a 16. heti az azért volt, mert volt egy kis gubanc, és meg akartunk nyugodni, hogy minden rendben van), Nikivel pedig a 25. héten. Ekkor már nagyon szépen látszik az arcuk is, Nikinél még a haját is megmutatta a szonográfus, pedig neki alig van
Vivinek meg hatalmas sérója volt
Igazad van abban is, hogy meg kell nézni személyesen is a kocsikat, mert pl. olyat nem látsz a fényképen, hogy milyen magas a tolókarja (ha nem állítható), vagy hogy mennyire széles, beleférnek-e a babák még téli szerelésben is, stb. Mesélj majd, hogy milyeneket láttatok ma
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem voltak lelki határidőim. Pl. 20. hét, félidő, 28. hét - azt mondják, hogy innen már jó eséllyel megmenthető egy baba, 32. hét - még nagyobb esély, 34. hét - ez már szinte biztos, 36-37. innentől már jöhet is
Párom megcsinálta a gépet, úgyhogy ha priviben küldtök e-mail címet, át tudom küldeni a listát, amiről már írtam.
Pannaanya: Veletek mi újság?