Sziasztok!
Én már jó régen nem jelentkeztem,az olvasásig eljutok,de írni nem tudok,sajna.De igyekszem a jövőben gyakrabban jönni (ha megtanulnék gyors és gépírni,akkor gyakrabban jöhetnék).
Dé,Pálma,Kiszuny,Heppi,Mariann (bár tudom,ő most nincs netközelben)
sziasztok,mi még nem írtunk egymásnak,de remélem a jövőben fogunk
Maci_2
Kösz a hiányolást! Roni édes az overállban! Végül elvitted szemészetre? remélem megnyugtattak!és a te szemed hogy van? gyógyul már?
Momo
Nagyon sajnálom ami a kocsitokkal történt. Az ilyen esetek hallatán kinyílik zsebemben a bicska!
Drukkolok,hogy megfelelő mértékű kártérítést kapjatok és hogy találj egy megfelelő autót (bár tudom,az nem lesz olyan,mint a régi, de hátha az újat is megszeretitek).
Gombóc
Szegény,jól rádjár a rúd mostanában. előbb a megfázás,aztán az a hülye útleveles és a baleset! drukkolok,hogy sikerüljön kiheverni a balesetet és hogy kész legyen az autó a nyaralásra. Zsombi nagyon aranyos a superman-es pólóban!
Franyó
Gratula az évfordulóhoz és "TE"-t mondó éjszakát átalvó "holalámpa" Ankának is! nagyon ügyes a kislányod! A barátom tegnap járt a Dongó gyerekruha boltban,ami ott van a közeletekben, az Il treno mellett, egész jó ruhákat vett. Te szoktál oda járni vásárolni?
Toffi
Képek nagyon jók!
Ildi
Gratula a hófordulóhoz!szeparációs szorongáshoz sajnos nem tudok hozzászólni,nincs ilyen tapasztalatom.
Norka
Nagyon szuperek a fekete fehér képek!én nagyon szeretem a fekete fehéreket,mert van egy sajátos hangulatuk! borfesztiválért irigy!
Kaska
Örülök,hogy megnyugtatott az LLL-es nő!én is hívtam őket a K vitamin miatt,én Debulay Biankával beszéltem és én is megnyugodtam tejcsi ügyben. A sárga kaki tipp nekem is jól jön,köszi,én is szoktam aggódni,hogy Artúr eleget evett-e,de akkor most már nem fogok aggódni.Te kivel beszéltél? Tök jó,hogy Vilcsi szépen fejlődik és hogy a gyerekpszichiáter szerint nincs ok aggodalomra!Kendővel hogy álltok? Megszokta már Vilcsi?
Réka
De jó,hogy a szőlőlé használt! eszembe jutott,amit meséltél ill írtál,hogy szegény Danira olyan hasgörcs jött,hogy éjjel kellett vele autókázni,hogy megnyugodjon!
Beu
Neked hogy van energiád késő este(éjjel) főzni meg mosogatni? Gondolom energiád az nem sok,de a házimunka meg megvár,sajnos engem is mindig megvár a mosatlan
Zulu
Örülök,hogy Malacka jobban van,további jobbulást neki!
Virga
Szurkolok,hogy találjatok megfelelő lakást és hogy megkapjátok a kölcsönt. Lakásokat megnéztétek? És tetszett valamelyik?
Barbi
Már nagyon vártam,hogy írj az időjárásról! emlákszem,ott még áprilisban is esett a hó!
most megmaradt a hó?
Gratulálok a csak anyatejes tápláláshoz és Ádi gyarapodásához is,csak így tovább! Anyukád rendben hazaért?
Urszila
boldog név és szülinapot! megkaptad a szobabiciklit?kipróbáltad?
Zsuzsi
Nagyon tetszettek a Miki igazolványkép és a Mikipopsipárna fotók!
Kangi
Julcsiszemnek jobbulást!dokinéni mit mondott?
Ari
Örülök,hogy nincs nagy baj Bori csípőjével, biztos hamar kinövi!drukk,hogy hasson a szemcsepp!
Manó
A kutyusod már teljesen rendbejött a műtét óta? Remélem a TB ügyintéződ jó híreket mond majd!
Andi
Nagy alvásért irigy!
Elli
Ugye jó híreket mondott a doki?
Sofka
Remélem valami csoda történik és visszatérsz!
Leszter,Miszike,Anita rég jelentkeztetek,jól vagytok? (mondjuk én beszélek,aki 3 hete nem írt?)
Remélem mindenkinek írtam,bocsi,ha valaki kimaradt!
Az elmúlt hetekben Artúrt vittük gyógytornára és sajnos nem fejlődött túl jól ill ülésbe húzáskor még mindig nem tartotta a fejét,ezért az ortopéd doki elküldött a neurodokihoz. Szerencsére Artúr a neurodokinál megtáltosodott
és tartotta a fejét,mikor ülésbe húzta a dokinő,ennek nagyon örültem!szóval a dokinő nem talált rendellenességet,de azért elküldött koponya ultrahangra (mert mi 6 hetesen nem voltunk),ide jövő szerdán megyünk,remélem nem lesz gond.
Artúr szépen gyarapszik,most kb 7 és fél kiló és a héten pénteken lesz 4 hónapos. Vettünk digigépet,úgyhogy majd töltök fel képeket,ha nem bánjátok!
A találkozóra mi sajnos nem megyünk,mert nincs autónk,de ha valakinél aki Budáról jön,esetleg lenne szabad hely,akkor nagyon szívesen mennénk! Érezzétek jól magatokat és kérünk szépen fotókat!
Most gyorsan elküldöm,mielőtt elszáll!
Mindenkinek szép estét!
Ildi