Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vegre esett! Kép Igaz, annyira dorgott,hogy beleremegett a haz. Persze Jazmin nem zavartatta magat, aludt nyugodtan.
Andy
Akkor most jon lassan a neheze nem? De legalabb a tanulassal nem kell mar foglalkoznod!

Imola
Pepsis haz melle koltozunk, masik alberletbe,mert ezt el akarjak adni a tulajek. Hetfon kapjuk meg a kulcsokat es keddtol mar teljes gozzel megy az atpakolas. Mar nagyon varom!
De jo,hogy Janka mar ilyen ugyesen eszik mendenfelet! Kép Lassan-lassan mi is nekiallunk a gyumolcsleveknek. Azt hiszem majd barackszezon kezdetevel. Sajnalnam kihagyni a finom edes baracklevet!
Bea
Merre vagy? Mi ujsag veletek?

Sziasztok
Norka
norkini

Szia Norka!

Egyenlőre nagyon jól érzem magam, remélem marad is így még sokáig. Dorinával való terhességemkor sem volt semmi gondom. Szombaton lesz diplomaosztás, vasárnap meg megyünk 1 hétre Balcsira, addig meg a kereszlányunk nyaral itt nálunk.
Jó költözködést!

Andi
Dandy

Sziasztok!
Vegre vege lassan a koltozesnek!
Itt latom semmi ujdonsag :0// Mindenki nyaral?
Andy gondoltam Ratok,hogy nem lehet konnyu nagy pocakkal ilyen melegben. Hogy birod?
Norka
norkini

Szia Norka!

Mi voltunk 1 hetet a Balcsin, hétvégén meg Ny-Dunántúlon az élményfürdőkben, Kehidakustány, Sárvár, Zalaegerszeg.
Hát időnként nehezen viselem a meleget, meg a pocakot is. Legutóbbi vizsgálaton már el kezdett a méhszáj is rövidülni, úgyhogy pihennem is kellene. Azt hiszem ez a csemete nem fogja kihúzni a kiírásig. Bár időnként nem is lenne baj, mert minha kicsi lenne neki a hely. A bordáimat nagyon nyomja időnként.
Úgy emlékszem ti jártatok valamikor Gunarason, hogy tetszett a hely a kiszolgálás? Van árnyék is(fa, fedett rész, napernyő)?

Andi
Dandy

Szia Andi!
Orulok,hogy megvagytok. Nem csodalom,hogy nehezen viseled, iszonyat kanikulak birnak lenni... Lassan mar tenyleg ket gyerkocos anyuka leszel. De furiii Kép
Nem voltunk sosenem Gunarason Kép De biztosan jo hely lehet! Mi Fadd-Domborin uszkaltunk a Duna holtagban. Nem ezzel kevered veletlen?
Norka
norkini

Szia Norka!
De igen, valószínűleg ezzel kevertem össze.
Nekem is furi, hogy lassan 2 csemetém lesz, de majd megszokom.

Andi
Dandy

Sziasztok!
Nem tudja valaki veletlen, mikor lesz legkozelebb borze? Vennenk egy etetoszeket. Erdemes varni addig v. inkabb vegyunk babauzletben?
Uszis lanyok
Nem tudjatok ,mikor lesz az elso uszas? Mar ugy mennenk... Kép Apa mar ott tart,hogy el akarja vinni Jazit a Hullamba, de egyelore letiltottam... Kép
Andi
Mi ujsag a pocaklakoddal?
Norka es 2 fogas Jazmin
norkini

Szia Norka!

Bababörze legközelebb szept.15-én lesz a Vásárcsarnokban. Szeerintem csak akkor tedd Jazit etetőszékbe, ha már tud ülni. És nem biztos, hogy érdemes megvárni a börzét, mert nem biztos, hogy ott találsz.
A Hullámba meggondolnám, hogy elviszem-e nyáron a csemetémet! Elvileg ilyenkor is elég tisztának kell lennie, de amilyen sokan járnak nyáron nem biztos, hogy ténylet az, ja és nyáron a kismedence vize hidegebb is, mint ősztől tavaszig.
A pocaklakó egyenlőre jól érzi magát odabent. Tegnap töltöttük a 36. hetet, de már 3 hete elkezdtem kinyílni. Holnap megyek dokihoz, akkor kiderül, hogy változott-e a helyzet. Na éa a Mg.-t is abba kell valószínűleg hagyni, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mi lesz! Kép
Andi
Dandy

Norka!

A "babák"-ban olvastam, hogy nem tetszett Jazinak a krumpli. Azt mondják, hogy 1-1 új ízt 3-5 napig kell próbálni. Lehet, hogy holnap már ízleni fog neki. Szerintem gyümilét ne tegyél bele, csak anyatejet, mert ha megszokja benne a gyümilé ízét,akkor teheted majd minden kajájához! Kép Egyébként meg a te döntésed, hogy hogy próbálod szilárd ételhez szoktatni! Én annak idején nem tudtam, hogy több napig kell 1 ízt adni, de így is megevett mindent Dorka.
Andi
Dandy

Andi
Koszi a borzes infot! Ugy gondoltam,hogy kiscsaj mar eleg ugyesen ul,ha kapaszkodik valamiben. Kiprobaljuk az etetoszeket es ha meg ugy latom, h. nem birja akkor meg varunk.
Krumplit nem probaltam azota. A vedono azt mondta,hogy tejcit se nagyon tegyek bele, ugyanazert, amiert a gyumilevet irod. Na akkor most jol meg vagyok love... Mind1, a repat fokkal jobban birja, par napig ezt kap aztan probalkozunk ujra a krumplival.
Ez jo jel, ha nyilsz! Kép Akkor legalabb nem ott kell majd kinlodnod, csak vigyazz, nehogy masodik baba leven, csak ugy siman kipottyanjon beloled!!! Kép Fogsz kerni EDA-t? Apa bemegy Veled, vagy marad bebicsoszkodni?

Norka
norkini

Ja, Hullam kimaradt! Semmikepp nem engednem be, az itteni velemenyek miatt eloiteleteim vannak az itteni babauszassal kapcsolatban. Tegnap voltunk ugyan Hullamban, de csak mi furodtunk!
N
norkini

Szia Norka!

Én is örülök, hogy kezdek nyílni, talán most gyorsabb lesz, mint Dorkával. Neki majdnem 24 óra kellett + Oxytocin + fogó. Azért remélem kipottyanni nem fog! Kép Apa természetesen ott lesz. Nem bírta az első szülés elrémíteni szerencsére, annak ellenére, hogy nem volt a legszebb! Az EDA-n gondolkozom, de majd meglátjuk! Az elsőnél is szerettem volna, de elmaradt.

Andi
Dandy

Norka!

Nekünk fa, szétszedhető etetőszékünk van. Meg voltunk vele elégedve. Ennek ellenére, a mai eszemmel, ha venni kellene, akkor olyant vennék ami tálcás, van széle és levehető a tálcája. Mindezt azért, mert könnyebben tisztítható és a tányért nehezebben löki le az asztalról. Merthogy ilyen balesetek előfordultak velünk.

Andi
Dandy

Andi
Mi ujsag? Doki mit mond, hogy alltok?
Biztosan olvastad, vegul mi is fa etetoszeket vettunk, Jazi nagyon jol erzi magat benne Kép

Lanyok (akik mostanaban hanyagoljak a pecsi topikot! Kép )
Tudtok Pecsett bababarat ettermet? Nem is annyira rogton most lenne erdekes, hanem mondjuk jovo nyaron, mikor mar Jazmin rohangalni fog. Szabadter, esetleg kis jatszoter, vagy ilyesmire gondolok!

Udv. mindenkinek
Norka
norkini

Sziasztok!

Norkini! Ismerőstől a Tettye éttermet hallottam. Ők két kétévessel próbálták. (Mi még nem teszteltük, de készülünk rá. Kép ) Van kerthelyiség, sarkában kis homokozó, benne sok-sok játék. Etetőszéket kapsz a babának, a pincérek kedvesek és türelmesek. Remélem segítettem.

Andi!
Veletek mi újság? Dorina várja már nagyon tesókát? (Apucinak add át üdvözletem! Kép )

Rólunk annyit, hogy a kisfiamat Kristófnak hívják, november 7-én lesz két éves.

Sziasztok
Katus
Katus27

Katus
Koszi a gyors valaszt! Kép A Tettye etteremben voltunk mar, es tenyleg nagyon jo volt. Mi is majd'2 eves kissraccal teszteltuk (es persze Jazival), etetoszek rulez, de sajna a homokozo kimaradt. Kajcsi finom,korettel szamoljak,igy szerintem nem is draga.
Van esetleg valami kozlebbi hely is szerintetek?
Gratula nagy Kristofhoz! Kép

Meg1 kerdes
Ez sem most lenne aktualis, csak ma kerult szoba, hogy szerintetek letezik-e olyan bolcsi a varosban, ahova Jazit (masfel-2eves koraban) beadhatnam pl. heti 2 du.ra?

Jo ejt Nektek Kép
Norka
norkini

Sziasztok!

Norka! Köszi szépen a gratulációt Maszatomhoz. Jázmin mennyi idős?
Sajnos közelebbi helyet nem tudok mondani.
A bölcsit nem tudom, csak azt, hogy a módszertaniban van játszóház (minden hétköznap 8-14-ig) és ott is lehet hagyni a gyereket. Egyébként szerintem hívd fel a bölcsiket és ott biztos megmondják.

Sziasztok
Katus
Katus27

sziasztok!

MIcsoda termés 1 nap alatt! Kép)
Doki szerint ugyanúgy álltunk 1,5 hete, mint előtte 3 héttel. Uh szerint a BPD-je nagyobb a bébinek, mint Dorkának voltak ennyi idősen. Időnkét vannak jóslófájásaim, egyébként sokat mozog a baba, a pocim már lent van. Dorka már nagyon várja a kistesót! Sokszor kérdezi, hogy mikor jön már.
Norka! Éttermekről annyit, hogy etetőszéket láttam a Mediterrán szálló éttermében, és úgy rémlik a Bagolyvárban is, bár ott nem próbáltuk. Udvar ill. kert mindkét helyen van, de játszórész nincs. Bölcsiről pedig annyit, hogy szerintem heti 2 alkalomra sehol nem fogják befogadni. Játszóházba viszont tényleg ott lehet hagyni ennyi időre is, csak kérdés, hogy mikor du. Érdemes rákérdezni a bölikben.
Katus! Üdvözletet átadtam!

Egyébként most jöttünk haza a Balcsiról! Nagyon jó volt az idő és a víz is kellemes meleg!

Andi
37+6
Dandy

Sziasztok!

Katus
Merre van a modszertani? Ezekben meg olyan jaratlan vagyok.
Jazi nemreg volt feleves. Nagyon vigyori kiscsaj Kép Te meddig leszel otthon Kristoffal? Kisteso gondolata?

Andi
Balcsi Kép
Hat akkor ez azert elegge a finish, masodik babaval meginkabb. Nekem Jazival nem is szallt le a pocim vegig!
Etterem5leteket koszonom Kép A jatszohazakban hany kompetens emberke foglalkozik a gyerekekkel? Ti ott mernetek hagyni? (Bar gondolom ez erosen fugg a gyerek egyenisegetol is).

Mi 7vegen Orfun voltunk. Jo volt nagyon! Ja, Bea, Imola- talalkoztam Zolival, meg nem tudja mikor kezdodik az uszas Kép Azt mondta csorogjek ra majd szept. elejen.
norkini

Szia Norka!

A játszóházba is be kell szoktatni a csemetét, és addig kiderül, hogy hány gyerek jár, és milyen a gondozónő. Mi itt kertvárosban voltunk egy párszor. Itt csak egy gondozónő van. Volt amikor nem hagytak 1 gyereket sem ott, de volt, hogy 3-4-re is vigyázott. De mindig vannak ott anyukákkal is gyerekek, azok is tudnak figyelni más csemetékre is. Itt szimpi volt egyébként a gondozónő.

Andi
Dandy

Sziasztok!

Norka! A módszertani bölcsi a Budai Nagy Antal utcában van, kb. 2 percre a POTE-tól. Itt is csak egy gondozónő van. Gyerek sok, de szinte mindegyikkel van ott szülő. Amikor mi voltunk akkor is csak 2-re kellett rövid ideig a gondozónőnek felügyelnie. Egyébként én már március óta dolgozom, Kristófka ilyenkor a mamájával van. Kistesó gondolata foglalkoztat, sőt... Csak az a helyzet, hogy nálunk nem túl egyszerű a dolog... Ugyanis Kristóf 4 év után, lombikbébi programnak köszönhetően sikerült. Egyenlőre tesót illetően még bízunk a spontán sikerben, de ha nem jön, akkor kb. 1 év múlva nekifutunk egy újabb lombiknak.

Sziasztok
Katus
Katus27

Sziasztok!
Elutaztunk aztan kidoltem...

Andi
Mi ujsag? Hogy vagytok?
A borze elvileg 15-en lenne, de az hetfo. Nem tudsz valamit errol, hogy elotte vasarnap lesz v. mikor?

Katus
Koszi a bolcsis ifot! Kép
Es,hogy birod a minkat gyerkoc mellett? Amugy mivel foglalkozol?
Kistesohoz sok sikert!!!! Pecsett volt a lombik progi? Gondolom nem bannad, ha kimaradna ez a hercehurca.

Kepzeljetek, Jazi mar olyan ugyesen ul, hogy nem hiszek a szememnek. Kép

Sziasztok
Norka
norkini

Sziasztok!

Norka! Egyenlőre bírom a melót, csak néha nagyon nehezen. Főleg az nagyon nehéz, hogy van olyan nap amikor nem is látom Kristófot. Egyébként nővérként dolgozom a szívseb. intenzíven.
Pécsett volt a lombikprogramunk és elsőre sikerült. A tesónál azért szívesen kihagynám, de ha kell akkor kell! Kép
Gratulálok az ügyes nagylányodhoz!

Sziasztok
Katus
Katus27

Sziasztok!

Még egyben vagyunk! Jól vagyunk! Van 4 napunk a kiírásig.
Norka! Gondolom, hogy 14-én lesz a Börze, ha 15-e hétfőre esik, de nem tudok róla semmit.
Gondoltam, hogy nem voltatok itthon, mert a kisbabák között sem láttalak.

Andi
Dandy

Haliho!

Katus
Olyan fura, el sem tudom kepzelni, hogy ondjuk 1 ev mulva rendesen bejarjak dolgozni, Jazi nelkul... Kép Szerintem folyton azon agyalnek,hogy mit csinal?! Persze biztosan meg lehet ezt is szokni... Ja, koszi a gratulat, en olllyyan buszke vagyok ra. Csak nezem, es nem jon,hogy elhigyjem.
De jo,hogy rogton elsore sikerult!!! Kép Drukkolok,hogy most ne kelljen a macera!
Akkor Ti Andival m.helyrol ismeritek 1mast?

Andi
Drukk megy nagyon!!!! Gondolom mar nagyon olelgetned pindurit! Kép Szoritok,hogy minden rendben menjen. konnyu szulest kivanok!
Borzenek meg utananezek akkor, koszi! Kép

Jo ejt Nektek!
Norka
norkini

Sziasztok!

Norka(

Látom, hogy már ügyesen üldögél és emberkaját eszik Jázmin. Hogy megy az idő!!!
Janka már pakol, mászik, kapaszkodva föláll, szóval nem egyszerű vele az élet, minden percben kitalál valami számára érdekeset. Most például a számítógép villogó fényeit próbálja az ujjával eltalálni. Mi pont holnap megyünk a Testvérvárosok terén levő bölcsi játszóházába, próbaképpen. Janka nagyon szereti a gyereket, járunk klubba is, de ott másfél-két évesek vannak, gondoltam itt majd vele egykorúakkal is találkozik.
Milyen az új lakás? Mi is várjuk már az úszást. Kíváncsi leszek, hogy mit szól majd hozzá Janka!

Dandy, biztosan megvan már a baba!!!

Minden jót mindenkinek!!

Imola
molka

Sziasztok!

Baba még mindig nincs. Ma vagyunk 40 hetesek!

Andi
Dandy

Haliho!

Andi
Nagy drukkkkkk!! Kép Kép

Imola
Gondoltam ratok, ha megjon a hidegebb ido biztosan josz majd netezni neha napjan! Kép
Bizony Jazi is csatlakozott a mindenevok klubjahoz. Igaz ez a mindeneves a sutotokre nem vonatkozik Kép De ugyi Janka!!! Uj kepeket nem tettetek fel valahova? Remelem szombaton mar lesz uszas, Apa holnap hivja Zolit.
Lakas szipiSzupi, belvaros imadom. Csak iszonyu hangos Kép Nem birom megszokni, pedig azt hittem. De remelem azert lassan csak veszunk majd egy sajatot es az tuti nem a 6os es a Szabadsag ut sarkan lesz... Kép
Milyen volt a bolcsis proba?

Jo ejt
Norka
norkini

Lanyok
Ugye most vasarnap lesz a borze, jol tudom? Nem tud valaki helyfoglalos tel.szamot????

Andi
Lehet mar gratulalni? Varjuk nagyon a hireket!

Norka
norkini

Sziasztok!

Jöhetnek a gratulációk! Kép
Szept.5-én 18.25-kor 3860 g-mal és 54 cm-rel megszületett Martin.
Mindketten jól vagyunk, ügyesen szopizik.
A nővére is nagyon örült neki.

Andi
Dandy

Juheeeee! Andi nagy gratula Martinhoz! Kép
Kép

Sok tejcit, turelmet es energiat! Picit irigykedem. Milyen volt a szules, ha majd lesz par perced irj rola!

Lanyok
Ha valakit erdekel, vasarnap borze, igaz eltitkoltak (nem ertem miert?) de lesz!

Udv.
Norka es 7 honapos alldogallo kiscsaj
norkini

DANDY,
Gratulalok Martinhoz!!!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!
Norka!

Köszi a grat!
Nem titkolták el a börzét, a tegnapi extrában benne van! A helyfoglalás tel.száma is! De ott is lehet helyet foglalni.

Zsuzsi74 köszi a grat!

Andi
Dandy

Andi
Hogy vangytok?
Hetfon bent voltam a vasarcsarnokba az irodaba, azt mondtak mar nincs hely Kép Nem nekem kellett volna, egy szekszardi pocakos baratnom jonne le. Vegul odatelefonalt a pasinak es kikonyorogte,hogy hozhasson egy kempingasztalt es azon arulhat... de szerintem nem ez a modja,hogy penteken szolnak,hogy vasarnap borze+hely mar nincs. Jol le is teremtettem oket,hogy sehol egy deka szorolapot nem tettek ki, nem ellenkeztek...

Uszis lanyok
Jottok vasarnap? Mi 9.30ra megyunk ha Jazi idoben ebred, mert alalaban fel10ig alszik.

Norka
norkini

Norka!

Köszi jól vagyunk!
Martin eszik, alszik.
Nővére egyenlőre imádja.
Én is gondolkodom a börzére menetelen, de igazán nincs szükségünk semmire. Azt hiszem ki is fogom most hagyni.
A szüléstörténeten még elmélkedem, hogy hogy fogalmazzam meg, hogy ne tűnjön nagyon negatívnak.

Andi
Dandy

Andi
Jajjj Kép Miert? Hosszu volt? Azert ird meg!!
Borzen mi is csak eladnank a hordozonkat+vennenk1 autos ulest,mert Jazi ezt mar kinotte. Majd meglatjuk.
Norka
norkini

Szia Norka!

Sikerült eladni a hordozót?
Végülis én is kint voltam, de csak pelust vettem.

Hát akkor legyen a szülésről! Nem vagyok nagy meseíró, úgyhogy tárgyilagos lesz a leírásom.
5-én reggel ébredés után ismét fájásaim voltak, de úgy tűnt ezek mások, mint az eddigiek, viszont nem erősek és nem hosszúak. 1 óra multán el is múltak, majd 9 körül el kezdett folyni a magzatvíz. Utána ismét fájások, de ezek is gyengécskék, azért szóltam a férjemnek, hogy lassan készüljön, mert be kellene mennünk a kórházba. (Vizsgálatra mindenképpen kellett volna mennünk.) Az ambulancián kitöltöttem a papírokat, megvizsgált az orvosom, ekkor 2 ujjnyi volt a méhszáj ('/2 11). Felküldtek a zsülőszobára, megtörtént az előkészítés, majd 12-kor újabb vizsgálat, még mindig 2ujjnyi a méhszáj, fájások gyengék. Ekkor bekötötték az Oxytocint, és burokrepesztés volt, jó sok magzatvíz volt még bent. Innentől lassan erősödtek a fájások, ahogy emelték az Oxytocint, de nagyon rendszertelenek voltak. 1/2 5-re 3 ujjnyi lett a méhszáj, de még mindig rendszertelen és nem elég erős fájásaim voltak, bár érzésnek már elég volt, ekkor kértem a gerincérzéstelenítést. Az anesztes kb.5-kor ért hozzám, a bökés csak a 2. helyre sikerült nagy keresgélés után, és akkor is kiderült, hogy csak féloldalasan. Bal oldalon ezután is végig éreztem mindent. Ezután minden fájásnál, ami lassan rendszeres lett lement a baba szívhangja,, úgyhogy vettek a fejéből vért, hogy kap-e elég oxigént, mert ha nem akkor császározni kell. Az eredmény jó lett, úgyhogy kézzel kitágították a még mindig 3 ujjnyi méhszájt, és ezután kb. 3-4 fájásra kint volt a nagyfiú! Hát azt hiszem ennyi!

Andi
Dandy

Szia Andi!

Vegul nem adtuk el a hordozot, viszont vettunk egy nagyon jopofa autosulest + par ruhat. A pelus csak azutan jutott eszunkbe, miutan hazaertunk :0/

Szulessztori...haat tenyleg nem hangzik valami jol Kép Ez a fejbol vervetel aztan kulonosen szornyen hangzik Kép El tudom kepzelni a lelkiallapotod kozben ... De megszuletett! Kép Es lattam a kepeket, nagyon edes! Sok boldogsagot, a szulesre pedig ne nagyon gondolj! (Ha tudsz)
Megyek mert lany elkapta a PZSs zacsit...
Norka
norkini

Norka!

A sztori ellenére nincs bennem negatív érzés a szüléssel kapcsolatban, ezért is gondolkodtam sokáig, hogy hogy kellene leírni, hogy ne tűnjön túl negatívnak, de ez nem igazán jött össze.
Ami kimaradt még, hogy kb. 4-ig, amig a fájások nem voltak túl erősek, kártyáztunk a férjemmel. A szülésznő meg is jegyezte, hogy ilyent még nem is látott, pedig nem hiszem, hogy mi lettünk volna az elsők. Másnap beszéltem egy sorstársammal, azt mondta, hogy ők is kártyáztak egy darabig.
Nemsokára lesznek rendes képek is, már csak elő kellene hivatnom őket! Kép

Andi
Dandy

Andi
Akkor orulok! Hogy birja a leanyzo a kisocsit? Es Te,hogy birod a 2 babas letet?

Norka
norkini

Norka!

Dorka imádja a kisöcsit, csak ha szoptatáskor velünk van akkor kicsit "dilis". Egyenlőre élvezem a 2 babás létet, köszönhetően az öcsinek, aki eszik alszik. Na meg hogy nincs már suli és több a szabadidő ill. lazább a napi program.
Ti hogy vagytok?

Andi
Dandy

De jo ezt hallani! Kép
Mi is elkezdtunk beszelgetni kistesorol, bar Gyed miatt ugy gondoltuk, hasznaljuk ki es meg varjunk kb. meg 1 evet...
Pecsi Napokat latogatjuk szorgalmasan, sokat vagyunk kint, amig meg jo az ido! (Nagyon profi kis jatszohazat szerveztek a Setaterre)
Holnap remelem eljutunk uszni is,mert mult heten borze miatt elmaradt. Ti nem jottok majd Martinnal kesobb?
Jo7veget!
Norka
norkini

Hi!
ÉN is készültem, hogy kimegyünk ma a Pécsi napokra, mert mára sok gyerekprogramot szerveztek, de tegnap kint maradt a nagylányunk a mamáékkal a kertben, így ugrott a program. Azért valamikor biztos ki fogunk nézni.
Szeretném majd vinni Martint úszni, de valószínűle csak januárban kezdjük. Addig is lehet, hogy eljárunk majd baba-mama tornára. Úgy néz ki, hogy a Megyei kh-ban újra indul szept. végétől. Ha érdekel szívesen megadom a gyógytornász nevét és tel.számát.

Andi
Dandy

Szia!
Tegnap is soroztunk setateren ;0) Kar,hogy romlik az ido...
Erdekel a baba-mama torna, mar csak ra kellene szannom magam!!! Na meg Jati 8 kg.... Kép De megkoszonnem a telszamot+nevet. Mennyibe kerul nem tudod?

Norka
norkini

NOrka!

Tegnap mi is voltunk a Sétatéren, de du., és a meghirdetett játszóház csak 2 bohócból és rajzolási lehetőségből állt. Így Dorina számára élvezhetetlen volt. Kép
A torna ingyenes! Szabó Eszternek hívják a gyógytornászt aki tartani fogja, és 06703355976 a tel.száma.
Ennyi idősen lehet, hogy Martin is ilyen súlyú lesz már. Kép Ma voltunk tanácsadáson, és 2 hét alatt 600 g-t hízott, most 4400g. Kép

Andi
Dandy

Andi
Ezzz igen suly! Akkor tuti nagyon jo a tejcid Kép
Mikor mi voltunk keszsegfejleszto jatekokkal jatszottak a gyerekek. Nagyon elveztek es nem is volt gombostunyi hely sem. Lehet,hogy csak 7vegen van ilyen nagy felhajtas?
Koszi a telszamot, csorgok, hogy mikortol es hol (sosem jartam meg a Megyeiben...) Ti is jottok?
Norka
norkini

Norka!

Igen, általában csak hétvégén szokott nagy felhajtás lenni.
Szeretnénk mi is menni, de nem tudom, hogy hogy fogom tudni megszervezni. Úgy tudom 6 hetes kortól lehet menni, úgyhogy mi csak okt. vége felé tudunk kezdeni.

Andi
Dandy

Szia Norka!

Nem tudod mikor lesz börze a NEvkoban? Én csak annyit hallottam, hogy okt.-ben.

Andi
Dandy

Szia Andi!
Meg semmit nem tudok, de nekem valaki decembert mondot... ismet a sok reklam Kép Ha megtudok valamit irok!
Mi ujsag veletek? Pici ,hogy van?
Vedono mondta ,hogy baba-mama torna csak okt. vegen kezdodik, igy meg nem is telcsiztem.
Norka
norkini

Szia Norka!

Decemberben a Vásárcsarnokban lesz ismét börze.
A Nevkoban valószínűleg tényleg okt.ben, legalábbis akkor szokott lenni.
Martin jól van. Továbbra is eszik, alszik, jó fiú és a nővére is még mindig imádja.
A tornáról várom a híreket, bár lehet, hogy ez még húzódni fog egy darabig teremhiány miatt. Kép
És ti hogy vagytok?

Andi
Dandy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?