lyndee!
Nagyon piccci esküvőnk lesz. Csak a család lesz ott. Ők is csak a templomin, mert a polgárit előtte csináljuk valamikor csak szülők, meg tanúk. Azt csak a papír miatt, a templomi lesz az igazi, de az is szerény. Késő délután lesz, utána vacsi. Nem étteremben, hanem szerencsésen ismerős révén mehetünk egy suli aulájába (fura hely, de szerintem jó lesz) ingyé. Ahol lehet spórolunk, mert építkezünk is a nyáron, úgyhogy lesz programunk. Először a kertünkben szerettük volna a vacsit, de jelenleg úgy néz ki a kert, mint egy tüzép telep.
És egy jó darabig még nem lesz normális kinézete szerintem. Meg jobb is fedett helyen lenni, ki tudja milyen lesz az idő.
A meghívót is én csinálom, szép papírt veszek, megtervezem, a tesóm megszerkeszti, majd kinyomtatjuk.
Már megvan honnan lesz esküvői ruhám, de még nem próbáltam, sok van ami tetszik. Várok egyenlőre, hogy mi lesz a babával, mert ha sikerül, akkor olyat szeretnék, ami mell alatt szabott, hogy ne kelljen állandóan igazításra járni. Ha meg nem jön össze, akkor viszont inkább testhezállót választanék. Még az sem biztos, hogy fehér lesz, láttam más színben is szépeket.