Orsi,
A hurkák tényleg mind izomletapadás?
Mert akkor minden kisgyerek „beteg”. Ez a bhrg fáj? Itt is sírnak a gyerekek?
Lili,
Szerintem fektesd hasra is a babákat, mert a hasalásból indul ki az összes többi mozgásforma, pl. kúszás, mászás…stb, és ugye ezek nagyon fontosak. Én se hasaltattam, aztán mikor meg már muszáj volt, a gyerek ordított, annyira utálta. Végül megszerette, most meg már mindig hasal.
Én az eddig beadható, összes létező oltást beadattam neki.
Kitartást, gondolj arra, hogy ettől már csak könyebb lesz!
Zsuzsi,
A cukorral nem csak az a baj, hogy káros, hanem teljesen felesleges is. A gyerek addig nem igényli, amíg meg nem szokja, hogy mindent édesen kap. Utána már csak úgy fogad el mindent. De egyszer-egyszer belefér ilyen is persze.
Na, napernyő-vásárlásban én is tanácsra szorulnék.
Nekem brendonos ABC design volt, jó drága, és jó sz*r is – tök hamar eltörik.
A mi kocsinknak is nagyon előre lehet húzni a kupoláját, kivéve, ha vízszintre van döntve. Meg a kupola ugyan nagy, de a gyerek lába azért eléggé kilóg alóla.
Next nekem szinte mindig kb. 2 hét volt, mire házhoz jött.
Wish,
A zabkása az gluténes? Gluténest mikortól is lehet nekik adni? Milyen gyümiket teszel a kásához? Én épp most rendeltem holle köles- és rizspépet.
Zsebi,
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyit tudsz főzni!
Meg a gyerekek is, hogy addig elvannak!
Tényleg, mit csinálnak, amíg főzöl?
Kata,
De jó, hogy jobb a helyzet!
Mindkét ruha 98-as. (2-3 éves )
Emma,
Te fejtél átállásnál, vagy megszokta a melled? Mennyi idő alatt szokott hozzá? Csöpögés: lehet, hogy úton van a tesó…
Pompi,
Én vmelyik nap adtam neki szilva-almát, kiköpte.
Savanyú volt neki szerintem.
Andi,
Te is el akarod vinni a fiúkat megnézetni?
Majd referálj, légyszi!
Napszemcsi,
Köszi.
Kijött már a foga Nóri babának? Barnus nagyon ügyes, hogy már mászik!
Lányok, ti hogy oldjátok meg az elválasztást? (tejci ) Fejtek? Hajnal óta nem szopott Olivér (1x üvegest kapott, meg 1x gyümit sinlaccal, aztán nem kellett neki a cickó ), és eléggé szétdurrannak. Ha így haladunk, gyors lesz a leszoktatás…!
Szóval amikortól ritkult a szopi, fejtetek, vagy kibírtátok, hogy beálljon?