kutyfül, nagyon édes Barni! És nagyon csinosak a ruhái! Én már alig várom, hogy Esztire valami "normális" ruhácskát is ráadhassak. Egyelőre marad a rugdalózó, földön fetrengéshez az a legpraktikusabb.
A kengurut mi is 2 hónaps kortól kezdtük el használni. Olyat vettünk, amiben elvileg újszülött kortól lehet a baba, de azért megvártuk a 2 hónapot, biztos, ami biztos. De egy ideje áttértünk a hordozókendőre. Március 7-én megyünk a háton hordozást megtanulni, mert elöl hordozva már hamar megfájdul a hátam (Esztella 6,6 kg).
Ami a banánt illeti, a Kismamában van egy cikk, hogy a különböző gyümölcsökben milyen vegyszereket találtak. A banánban semmit, ellenben az import körtében olyat, amelyen még hámozás sem segít...
Kilók - hát rajtam is van egy kis plusz... Szülés után gyorsan lefogytam a versenysúlyomra - jó sok stressz, görcsbe ugrott gyomor, étvágytalanság, állandó izzadás és jó sok sírás volt a "recept". Amióta viszont lenyugodtam, nyugodt szívvel zabálok.
Szoptatás alatt se diétázni, se méregteleníteni, se intenzíven tornázni nem lehet. Egyelőre megelégszem annyival, hogy minden nap nagyokat sétálok Esztivel. Valszeg bikinibe nem nagyon bújok a nyáron.
Mérlegre állni nincs bátorságom, úgyhogy passz, hogy mennyi a felesleg... Úgy két úszóguminyi...