Szervusztok!
Levizsgáztam................. Szóval ma még kicsit ráérek, aztán majd még holnap is egy kicsit, aztán pénteken dokker!
A névnaposoknak millió ölelés és puszi, plusz bónusznak ez a kis csokor!
Jokaliza!!! Gratulálok a kisfiad érkezéséhez! Nyugodt, csendes estéket és bőséges tejcit kívánok Nektek!
Kavicska!
Még 9 nap! Azt még ki kell bírni Nórinak! Nagyon sokat feszülget a hasam. Sehogy sem alszom, a lábaim nagyon fájnak, a bordáim ki akarnak éjjelente szakadni. Nyűgösek nagyon az éjszakák, de a nappaloki olyan hihetetlenül akítvak, hogy szinte úgy kell lelőni................ No, most jól kipanaszkodtam magam!
Kincsecske! Atyaég........ nagyon elfutott az idő! A babakocsink nem mózeses, illetve mózeses, de puhaaljú, inkább amolyan télizsákos, de nagy kerekű, fordíthatós-állíthatós karú, vízszintesig fektethető, szellőzős, lábzsákos, meg a fene sem tudja mi van még, amit tud! A képeket kicsinyítettem, hogy ne zavarja a lányokat, ha kellenek elérhetőségek az eladótól, akkor írj egy privit! Az autósüléssel együtt volt 43 az egész.
Lecsó! Nagyon sokat gondolok most felétek............. Előre is kívánok gyors, probléma mentes, sima szülést! Aztán várunk nagyon a hírekkel!
Neked és Kavicskának mindennap le kell jelentkezni innentől, hogy egyben vagytok-e még! okés????
Rambóka! Gergőt olyan jó nézegetni! Csoda aranyos!!!
Nálatok sem marad meg a gyerekszobában??? Ákos is mindig a nappaliban randalírozott, mindig a közelemben akart lenni!
Dimet! Zsuzsust addig puszilgatnám, amíg el nem kopik rüla a maszat! Gyönyörű ez a lány! Répa magában ment???
Csakegy!!! A diktafon nagyon jó ötlet!!! Nagyon drukkolok, hogy rendben menjenek a dolgok! Szemét banda............. Grrrrrrrrrrrrrr