Cas! Köszi a biztatást, máris jobb lett, tényleg, csak örlődök magamban....na mindegy.
Úgy kezdődött, hogy ugye kezdetektől szinte semmi tejem nem volt, ahogy írtad is, pedig sokféle teát, bogyót, minden szart kipróbáltam, tényleg, na mindegy. Bencinek egyre nagyobb lett az étvágya a milumil HA Start-tól nem lakott jól, akkor már 4 óránként evett, de ml-ben naponta sokkal többet evett, mint kellett volna a kg alapján, pl. 750 helyett 980
3 nap után mondom ez így nem mehet, gyerekorvos írt fel táplálóbbat Humana Baby Fit, sűrűbb, krémesebb, de nem HA, a családban soha nem volt még csak szénanátha sem, próba szerencse (nem kellett volna), 3 alkalommal kapott belőle (még jó, hogy nem állandóra adtam, csak ebédre és vacsira, elsőre pedig csak féladagot) doki állandóra gondolta
, na sztünk ez váltotta ki, hasmenése lett, már a víz is kijött rögtön a 3-dik kortyra nyomta, erőlködött, minden evéskor, evések között is, nagyon ment a hasa, először csak néhány vércsík, nyálka, nyálkás vér, aztán egyre több, pedig közben áttértünk a milumil HA 1-re (ennek a start-ját ette kiskorától), újabb 4 nap után sem múlt, már csak a nyálka jött a vérrel, az is nagy erőlködés árán, na a dokinő nutrilon pepti-t írt, de nem múlt, nem változott semmi, zubogott a bele már az első kortyra, uúgy ment a hasa, közben a dokinő külföldre ment, de a "párja" a rendelésen gasztro-s, úgyhogy elmentünk hozzá, és felírta a Pregomin-t, amit rögtön meg is kóstoltam, fúúúú még a szaga is más, de végülis megeszi, szójaalapú, minden-mentes, erősen hidrolizált, stb. csak félek, hogy renyhül a bélműködése, így, hogy semmit nem kell dolgoznia rajta....na ettől már nem megy a hasa, naponta 1-2 kaki, de ilyen zöldesszürke, folyós, gyógyszerszagú, mint a tempera, alig lehet tisztába tenni, anélkül, hogy a hátához ne folyna be....na mindegy. Állítólag 5-6 hónapos korában érdemes lenne visszaterhelni, de én egyedül jóhogy nem merem, majd a dokival...de addig is úgy el vagyok keseredve, hogy így alakult...nagyon bánt...elképzelhető, hogy laktóz-allergia, mert a nutrilonban volt laktóz, ebben a pregominben nincs...vszleg anyatej hiányában nem jutott elég laktázhoz, ami a laktózt bontja, vmi ilyesmit olvastam a neten....Végülis mostmár jól van, nem tudni mi volt, lehet, hogy csak egyszerűen sok volt neki az a laktató tápi, jobban szoktatni kellett volna hozzá....sokszor eszembe jut minek variáltam, amikor sokat evett, hagyni kellett volna, és akkor lehet, hogy nem jön ki rajta akkor......
Röviden
ennyi, most várunk....lassan jöhet a krumpli, répa, alma, persze nagyon óvatosan....
Érdekes módon kiütése nincs neki, milyen tünetei voltak Sebinek még? Ja, Pepti Junior csak 4 hótól lehet, most még nem