Boniko: Őszinte részvétem.
Vicuska: Én is látom a második csíkot.
Szerintem is csak pénteken tesztelj legközelebb, mert 1 nap alatt még nem lehet olyan nagy változás, hogy az „egyéb befolyásoló tényezők” mellett látszódjon a csík erősségén a különbség.
Czinkeb: Én nem érzem úgy, hogy versenyt futnék az idővel, egyszerűen csak vágyom egy csöppségre
, úgy érzem felnőttem a feladathoz, hogy mostmár necsak magamról, hanem másról is gondoskodjak. Végigcsinálom a 6 inszemet, ha ez az előírás, de az tény, hogy én sem értek ezzel egyet. Ha 2-3 sikertelen inszem után csinálnának egy lombikot, ahol kiderül, hogy nincs olyan tényező, ami jelentősen lecsökkentené az inszem esélyét, akkor természetesen folytatnám tovább inszemmel, nem szeretném feleslegesen terhelni 3-4-szer annyi hormonnal a szervezetem, ha nem muszáj.
Amúgy én kb. 3,5 éve hagytam abba az antibébit, fél évvel utána kezdtünk el próbálkozni. Kb. egy év próbálkozás után kezdtem el hőmérőzni, meg mindenféle "gyermekáldást segítő" praktikákat alkalmazni, és mivel ezek se jöttek be, tavaly nyár elején elkezdtünk járni a meddőségibe.
Dita: Nem tudom mitől van ez a szakaszos emelkedés, de nekem is általában fokozatosan kúszik fel a hőm. Az biztos, hogy a pé megvolt! Mennek a drukkok! ++++++++++