Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!!!
Na igen diétának lőttek...na nem mintha nagyon fogyóznék :D Nagyon jóók a képek :) Még nem voltunk soha azon a játszón de ha Dia meggyógyul kimegyünk mi is,akár többen is mehetnénk mit szóltok hozzá csajok??? :D

Katlina!!!
Nektek is jobbulást!!!!! Szegény kicsi Robika nagyon elesettek tudnak lenni ilyenkor pláne ha lázas. Tényleg ha nagyon lázas a legjobb amit Nóri is mondott csuklóra bokára vizes ruha...ha nagyon magas akkor pedig hideg vizes fürdő tudom,hogy borzalmas de sajna van mikor csak az segít...
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Katlina, nagyon együttérzek veled, Csonginál is ez volt. És tudod, én is hogy meg voltam ijjedve. Pedig már sok betegségen túl voltunk. Szerintem is jó a vizes ruha, és hát tényleg rossz, de a hűtőfürdő ami igazán használni tud! Kitartást az éjszakára, holnap már jobb lesz!

Vali, sikerült valamit intézned a UPC-val?

Erika, furcsa volt, hogy egész nap nem írtál, de hát a séta az igazolt hiányzás :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Lányok, én inkább most 4-5 kiló túlsúlynak örülnék... :? :?
Egyébként a receptem nagyon egyszerű: NEM ESZEM! :cry: :cry: De erről már panaszkodtam eleget.... :cry:

Ivett: Hát mákod van, Réka lányom inkább az ordítós fajta az orvosnál, úgy tűnik... :roll:

Vali: Jól néz ki a sütid. Még az enyém sem volt ilyen szép! :wink:

Nóri: Legalább tudni már, hol van Kata. Mert a fórumon nem láttam már pár napja... :D

Kérdés: A Marcipán hány napra szállít tortát? Magyarán mennyivel hamarabb kell megrendelni?
jaimee1

Sziasztok!

Itt a tavasz, mit szóltok? 8)
Marci manó már jobban van, tök jól elvannak itthon apjával...

Szilbee! Nagyon jó lesz úgy is, ha lefényképezed!! Köszi előre is.

Katlina: szegény Robika! Olyan rossz, amikor egy ilyen kis ember beteg, én is olyan tehetetlennek éreztem magam. Remélem, Robika hamar kilábal az influenzából!

Jamiee! Hát igen, elég fura dolgozni ennyi kihagyás után, de szerintem hamar meg lehet szokni. Bár az agyam nagyon lefárad estére. Viszont a sok ülés nem jó. El kell járnom futni majd. Mondtam a páromnak, hogy küldjön el futni, ha nem akarok akkor is :)

Vali! Nagyon jól néz ki ez a süti! Kérem szépen a receptjét! :)

Nóri! Hű de klassz játszótér, hol van ez?

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Judit: Addig jó, míg nem zavarnak... :lol:

Na jó éjszakát...Köszönhetően a 2 órás sétának, hulla vagyok...

Betti?

Mano?

Petri?

Itt miért nincs topik tábli?
jaimee1

Jaimee! Jelentem van tábli, csak azon a 2-3 emberen kívül senki nem küldte a képeket.... úgy meg nem akarok vele szórakozni, hogy 60x átszerkesztem... Ha mindenki elküldi a képeit, akkor megszerkesztem és felteszem. :)

Nóri! Nagyon jó idő volt rátok! Szolkatáról nem tennél fel képet?! Meg Bencéről?! Ők majdnem egyidősek Leventével.

Judit! Holnap lefényképezem majd és elküldöm mail-ben. :)

Kép
szilbee

Sziasztok!
Mi szinte egész nap kint voltunk. :D Délelőtt ügyeket intézni délután pedig az egyik barátnőmnél aki kertesházban lakik.
Timi kint motorozott, focizott, cicákat kergetett a barátnőm lányával. Mi meg bent trécseltünk :P
Amúgy hulla fáradt vagyok mert Timi újabban éjjel többször szólít és kénytelen vagyok menni megvígasztalni. Viszzaaludni meg nem mindíg sikerül könnyen. A múlt éjjel 2-kor, fél 5-kor és fél 6-kor kiabált, háromnegyed 7-kor pedig mondta hogy húzzam fel a redőnyt. El vagyok már szokva ettől..

Hol van ez a játszó???

Betegeskedőknek küldöm a gyógyítómanócskákat!!!

Szilvi
Milyen képet is kellett volna küldeni? :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilvi: Milyen képet? Igazolványt? :lol: :lol: Erről lemaradtam. Vagy ez még "előttem" volt a fórumon? :shock: :shock:

Nívea samponnal megmostam Réka haját. Aggódjak?
jaimee1

Kép

Petri! No (többek között) ezért szeretnék én is kertesházat. :lol:

Ó Csajok! Pedig vagy 200x kértem! :twisted: A tábliba, hogy legyen a csemetéről is kép! Ti (mármint úgy mindnenki) kértétek! :shock: De annyra lehet mégsem, hogy meg is csináljam nektek! ;)
szilbee

Szilvi.

Mekkorák is legyenek a képek? csak azért kérd,hogy jó-e ami a vonalzón van?
Amúgy én már pont ezért rá sem mertem kérdezni a táblira :oops: :wink: -gondoltam,hogy egy csomó (főleg kép) hiányzik.

Diusnak és Robikának jobbulást!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép jó reggelt!

Szilbee,én erről a táblás képről lemaradtam :( Mi is lenne ez?

Vali,az már tényleg jó jel,hogy Dius hisztizik :)

Nóri,látszódik a képeken,hogy jól érezte magát Lilcsi a játszón.A mai bölcsibe indulással volt gond?Úgy néz ki pénteken megyünk be megrendelni a szgépet du-tán,akkor esetleg tudnánk talizni?

Katlina,én is beijednék az tuti,hisz mi meg még egyszer sem voltunk idáig betegek szerencsére!Robikának mennek a gyógypuszik,gyógyuljon meg gyorsan?Előkészületek befejeződtek a nagy napra?

Erika,szerintem nem lesz baja Rékának,ha nem érzékeny a bőre.Mi még minidg csak a gyógyszertárit használjuk. :(

Judit,örülök,hogy Marci már jobban van!

Ivett,hát nem semmi ez a Máté fiú,szépen gyarapodott,és még hogy nem is sírt,ez igen :)

Petri,éjszakátok milyen volt?A nagy szaladgálás után is többször ébredt a kisasszony? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Szerintem te a táblizós időszak után érkeztél a topikba! Azért nem tudhatsz róla!

Andi! Jól sejtetted! :lol:

No jó! Elmondom megint, de tényleg többször nem...

Szóval....

Mindegy mekkora képet küldtök, mert le tudom kicsinyíteni akkorára mekkora még befér a tábliba. Ha lehet akkor inkább közeli képeket küldjetek! magatokról is akár és a csemetékről! :)
Itt egy link a tábli terveiről, még tavajról. TÁBLI Aki nincs még benne és szeretne bekerülni, innen kinézheti milyen adatokra van szükségem, hogy betehessem őt is a tábliba. Bocs hogy ilyen pici, de mivel sokan vagyunk tagok ennyire tudtam csak felnagyítani. Ha nem tudjátok egyáltalán elolvasni, akkor majd próbélok ügyködni vele vmit. De ez csak egy sablon, nem a végleges verzió!!
Az adatok megadása nem kötelező! Csak azt adjátok meg, amit szeretnétek, hogy benne legyen. A hiányzó vagy módosítandó adatokat és képeket mail-ben vagy pü-ben várom. A lakóhelyes részt egyébként ki fogom venni, max. a város neve lesz feltüntetve.
Ja igen! és aki már nem ír ebbe a topikba régóta, ill. nemjelentkezik be a köv. 1-2 hétben kiveszem a tábliból. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem várjuk vissza szívesen, csak hát a tábli mérete is véges sajna. Amint az látható is az alap táblin... :(
Szóval a régi tagoknak is tessék írni! ;)

2 hétig várok max a képekre és adatokra Tehát MÁRCIUS 5. a határidő!!! :wink: Utána megcsinálom a beérkezett anyagokból! Remélem addigra mindenki elküldi a cuccokat! 8)

És végül had kékrjem már meg azt a pár embert, aki korábban már küldött képet, hogy küldje el megint, mert időközben volt egy kis gond a gépünkkel és elvesztek adatok képek... szóvak nincsen meg minden kép. :(
szilbee

Sziasztok!

Visszaolastam....
Szilvi! A za zigasság, hogy 1 képet csináltam Bencéről, az is ilyen:
Kép
Katát meg nem fényképeztem le :oops:
Erika! Írja a szakdolgozatát, azért nincsen biztosan, bár a játszón nem láttam nála :wink:
Amúgy, ha nem szárítja nagyon Réka fejbőrét a sampon, használhatod. Ha elkezd koszmósodni, akkor vissza a fürdetőhöz....szerintem.

Hol a játszótér? Hát kint a Szecskán, a Lidl előtt, a görög, vagy milyen templomnál kell lefordulni balra (ha a Szecska felől közelítünk), és menni-menni-menni. Szép hosszú út. Lesz 1 nagy kapu, azután is menni-menni, és nézni, hova van kiírva 1 fa útjelzőre bal oldalon, hogy játszótér :lol: Ott van parkoló is. Aztán meg sétálni, és az erdő mögül előtűnik a farönkökkel elkerített játszótér. Van kút is, meg jó nagy az egész, szóval többórás piknikre is alkalmas. Kata mondta amúgy, hogy ősszel is voltak ott családok kajával, piával, miegymással :lol:

Ja, és ha nem balra forulunk a játszó felé, hanem egy kicsit tovább és jobbra megyünk, ott van a Vadaspark. 500 rugó a beugró, ha hétvégén is ilyen idő lesz, lehet, kimegyünk.

Na, Szilvi! Akkor mégegyszer: mit is kérsz te a tábliba?

Judit! Ez az a süti, aminek a receptjét már Jaime és én is feltettük, de a cooky.hu-n (ha jól írtam :?: )is fent van. Én ott még nem néztem.
Hát, a futást világ életemben utáltam....Leskó Annához jártam régebben, de nem sok látszatja volt....csak a pénztárcám alakult.

Tündi! Jó a péntek délután is, bár ez elég tág fogalom. Kb. mikor?
Bölcsibeindulással nem volt gond. Csak reggel, amiután megitta a teáját, köhögési roham jött rá, az eltartott vagy 40 percet, és már akkor aludt vissza, amikor kelni kellett volna. De még hagytam 1/4 óráig szunyálni :lol: . De ezt megfigyeltem, hogy ha több folyadékot borít le a torkán, utána mindig nagyon köhög...miért?? :shock:

Francba: most hallottam, hogy megint emelték a benzin árát...az én tankom meg üres :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi! Azt is írd oda, hogy ha letelik a határidő és valaki nem küldi az adatot, az számítson rá, hogy lecsap rá a hatóság :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Ne idegesíts! :twisted: :lol: Olvass vissza és nézd meg a táblit! Bocs de én mégegyszer nem mondom el...
szilbee

Itt a csokis süti oldala! http://cookie.freeblog.hu/
szilbee

Hű, Szilvi, nagyon szigorú vagy. :lol: :lol: Úgy megijedtem, hogy máris küldöm a fotót! ............De milyen is legyen? Mekkora? :lol: :lol:
Viccelek, küldöm máris! Cupp!

Azé' örülök, hogy nem szoktam félni a "kellemetlen" kérdésektől. Néha van eredménye.

Különben, jó reggelt! :lol: :lol:
jaimee1

:lol: :lol: :lol: Muszaj néha a tanárnénis imidzsemet elővenni! ;) :lol: Nem vok én morci, csak lusta, hogy sokszor elmondjam ugyanazt!
szilbee

Szilvi! Jól vanna! Addig írtál, miközben én, ezért nem tudtam, mi az ábra :lol: Ollyan agresszív lettél :wink: pedig nem tudom, miért :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Fotó ment! :wink:

adatok:

Jaimee, Szolnok
Réka Anna
normál szülés (38+4)
2007.12.12
3540 g
50 cm
jaimee1

Küldtem én is mélt

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nekem nem nyitja meg a kukis oldalt :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hűű, vadaspark! Mi is megyünk, ha jó idő lesz! :D
jaimee1

Megtáltosodtatok!! :lol: Megkaptam mindkettőt! 8)

Nekem megnyitotta! :| Bemásoljak vmit belőle?
szilbee

Megtáltosodtatok!! :lol: Megkaptam mindkettőt! 8)

Nekem megnyitotta! :| Bemásoljak vmit belőle?
szilbee

nekem nyitja!
jaimee1

Mindent kétszer mondok... kétszer mondok... :lol:
szilbee

Kérek pirosponto! :D
jaimee1

Rebelliskedünk...tök jó, hogy a tábliban még Erikának fiú van beírva, Dávid még Nándor, én meg 37 vagyok :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika: Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

De jól elvagytok!!!

Mondtam hogy ez még tavaji tábli! ;) De épp ezért érdekes...

hehe... nekem lány lett jósolva még az elején, Erikának meg fiú... :lol: Hát vannak furi dolgok!
szilbee

Nóri: óóóó... emléxem, én azt hittem, fiam lesz. Az elején folyton drága kisfiamnak szólítottam... :oops: :lol:
jaimee1

Kata! Megkaptam! :)

Vali! Te hol vettél zabpelyhet?? Ádám nem talált eddig sehol... pedig már nagyonkipróbálnám.
szilbee

Szilbee: Én a Coop szupermarketben vettem (diabetikus részleg) , de kapható minden hiperben. Az "egészséges" szekciónál. Ja, a DM-ben is láttam már.
jaimee1

Köszi! :) No ott bizti nem nézte az én Drágám! :lol: No meg is írom neki hol leli eme sütialkatrészt.... és akkor én is kipróbálhatom végre. Már vagy 3 hete meg akarom csinálni...

Legutóbb narancsos muffint csináltam Leventével együtt, mert már nem bírtam édesség nélkül. :lol:

Ja tényleg! Tegnapelőtt óta Levente végre a "bisike" helyet kimondja, hogy "keksz". Ha néha mégis az jön a szájára, hogy "bisike", kijavítja magát! :lol: Olyan édes! Annyit csacsog már!

No menek szoptatni!
Kép
szilbee

Szilbee,küldtem priviben a cuccokat,a képeket rád bízom,emrt én nemigazán tudok választani :( Aranyos lehet LEvi,ahogy kijavítja magát :)

Nóri
,ha hazajön apa megbeszélem vele a pénteket,mert azt telózta,hogy megy vizsgázni,de a mi kocsinkkal,eddig nem ez volt a terv,de megbeszélem vele menjenek máséval,és akkor bármikor tudunk menni amikor nektek jó!

A táblán tényleg vannak érdekességek :) Remélem midnent elküldtem hozzá,ha nem szólj rám Szilbee!

Kép
Kép
tundi24

He-he...miért, a bisiki honnan jött neki?

Én meg a Lidlben vettem a zabpelyhet. Jóval olcsóbb, mint máshol, és a sütibe tökéletes...

Elültettem 2 jukkát. A többit azért nem, mert elfogyott a föld :roll:
1 után meg megyek pletyizni a pocakos bnőmhöz. Lassan félidős. Olyan kiváncsi vagyok, nő-e a már hasa? Meg mindenre :lol:
Onnan a jányé e, utána meg a mamához....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Megkaptam! :)

Nóri! Csak arra tudok gondolni, hogy a "piskóta" szóból... mert ugye a p hangot könnyen felcserélik a b hanggal...

A jukka az pálma?
szilbee

Az-az.. :lol: ..gyökereztettem négyet. És mind kihajtott :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Háj :D

Csemetém alszik, legszívesebben én is ledőlnék egy kicsit.
A múlt éjszakánk is ugyanolyan s.z.a.r. volt. Nem tudom mi ütött ebbe a csajba hogy ennyiszer ébred :twisted:
Eddig úgy néz ki hogy pénteken megyünk Szolnokra, elvileg megnézzük a játszóteret. Valaki jön?

Szilbee
Küldetem volna emailt de hibát írt ki hogy elküldésnél a válasz üres :shock: és úgy látom lefagyott :evil: próbálom később..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri! Freemail-es vagy? Mert nekem most az csinálja ugyanezt! :twisted: :( Ádámnak van hogy 3x írom le ugyanazt, mire leküldi,,,

Levente is nagyon sokat ébred mostanában éjjel. Állítólag ez ilyen korban normális. :roll: De nem bánnám már ha elmúlnának az éjjeli kukorákolások...
szilbee

Sziasztok!!!

Húú mennyit írok alig lehet követni az eseményeket :D
Kérdésekre gyors válaszok :)

Szilbee!
A zabpelyhet a Lidlbe vettem Nóri adta hozzá az instrukciót :) De tényleg tökéletes a sütihez és nagyon olcsó :) Ilyen lenne:
Kép
A másik ,hogy én nem tettem bele 4 csészével csak 2,5-lel sztem ennyi is elég bele :)

Évi!
A UPC-ben apa volt bent elintézni a számlát és most új számlát még nem kaptunk sőőőt még azt amit anno kiküldtek amiért pipa lettem azt sem tudom feladjam vagy ne???Mert ugye apánk ilyen dolgokat nem kérdez meg jaaa és bekötötték a telefont is hozzá így mindössze 3500ft a net :) A teló pedig 1000ft/hó.

Dius már kicsit jobban van nem köhög annyit mint eddig :) Viszont képzeljétek milyen szokást vett fel :roll: Éjjel nagyon de nagyon csikorgatja a fogát .........most meg ezért nem aludtam egy hunyást sem :( Ja és mióta beteg beköltözött a mi ágyunkba :(

Petri!!
Ha jobban leszünk mi lehet kimegyünk a játszóra :) Mikor jöttök??

KépKép
diÁcska

Vali
Még nem tudom pontosan mikor megyünk, majd holnap megírom. Apa háziorvosához kell menni receptért és majd utána valamikor. Én délutánra gondoltam kb 2 körül de ez függ attól hogy Timi mikor alszik. Ha már délelőtt elindulunk (szerintem így lesz) akkor ébéd után addig kocsikázok míg el nem alszik egy kicsit. Autóban max 1 órát szokott aludni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali! Köszi! :D Elküldöm a képet páromnak!
szilbee

Petri!!!

Oké akkor majd beírod mikor jöttök :) Egyébként Dia ebéd után 1 óra körül szokott elaludni kb.1/2 3ig de ez nem mindig van így :) Telószámom megvan még???

KépKép
diÁcska

Battyuss... még mindi sz***kodik a freemail... :twisted: :(
Kép
szilbee

Szilbee!!!

Szívesen :D

KépKép
diÁcska

Vali/Szilbee: Igen, én is csak annyi zabpelyhet tettem bele, amíg a massza szinte szilárd lett. Barátnőm az eredeti recit követte és úgy is fincsi lett, ezért nem korrigáltam a recepten, amikor feltettem ide annak idején. Aszittem én vagyok csak béna, de akkor nem.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?