Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!

Köszi, aranyos vagy! De nem fogadhatom el!!!!
Ezzel kitúrnám barinőd :shock: Eddig is együtt jártatok, ez baromi kínos már most nekem :oops: :oops: Neki okoznék ezzel problémát, miattunk kéne szervezkednie... Jajj, tényleg nem fogadhatom el! Megoldjuk valahogy...

Érden hol és mikor szokott ez lenni?
A 7000 ft nem sok! Amiket én néztem ott 1000 ft egy óra :roll: és egy nap 7000 ft :twisted:

Battán én sem találtam semmit :evil:
MI volt az ittenin? Mintha már egyszer beszéltün volna róla, de elfelejtettem :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, hol vagy???????????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na meg mindenki????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Vagyok-vagyok ;) Anyósoméknál voltunk ebédelni, aztán vendégeink voltak. Meg KArcsika nagyon megérezte ezt a hidegfontot... :roll: :lol: Így aztán én is ;)

Ma megint evős napom van :) Már megint sütit tömök... :oops: 8)

Timci! Köszi! :D De a te fiacskádra sem lehet panasz!!! ;);) ;) ;)

Gabó! NAgyon jól csinálod, hogy ennyi helyre viszed Flórát...bizti nagyon élvezi!

Tesóka! Neked meg kitartás a kisördög Ricsihez... Nem egyszerű, de olyan jó lesz visszagondolni rá...nem? ;)

Csilla! Most akkor mikor lesz megint veled Dávid? És Bálint?

Zsuzsa! Rég voltál!

Niki!!!! Mesélj! Ti merre tekeregtetek hétvégén? Remélem jövőhéten összejön a babamasszázs is, meg a talink is ;)

Barbi! Te meg látom, ilyen cudar időben is kitartóan sétálsz Vincével! Nem semmi! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Végre, előkerültél :D :D
Ma én is evős vagyok, pedig állíthattam volna a vonalzón :( asszem dagadtan halok meg... 8)

Nya, hát izé....akkor most untatlak Titeket :roll:

Kép Kép
Kép
Kép Kép

Befejeztem :wink:

Amúgy már most is jókat mulatok a húzásain, de amikor csinálja, égnek áll a hajam :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nahát, sehol senki :cry:

Megyek én is, jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép hétfő reggelt mindenkinek!

Nekem egyenlőre szétrobban a fejem... :? De kávézok, hátha jobb lesz!
Köszönöm a véleményeket a pihenőszékekről!

Encu
Én is olyan pihenőszéket szeretnék, aminek hintáztatható az alja!
Teszek fel majd képet arról, amelyiket kinéztem!
Nagyon édes Karcsika a képen! Milyen nagy fiú már, nagyon ügyesen tartja magát! :wink:

Niki
Szuper a tábla! Köszönjük, köszönjük :)
Nagyon édike lehet Nonó, ahogy dumál :D

Barbi
Húúú, szuper, hogy Vince ilyen sokat elvolt egyedül! Nagyon jó kisfiad
van! A forgás is menni fog, Marcinak is van, hogy beszorul a keze,
akkor ő is méregzsák lesz.
Tök jó, hogy Szilárd benne volt a Tv-ben :D

Valentin nap: mi nem tartjuk, DE: drága férjecském hazaállított vörös rózsával, orchideával, meg egy naaaagyon naaaagy tábla fehér egész mogyorós milkával :)
Én meg tortát sütöttem neki :)

És pénteken megkaptam az álomtelefonomat! :D

Na milyen a Spar meg a DM ? Én még nem jutottam el odáig,viszont megtaláltam itt a lakón a bababoltot, és vettem egy
kis sapit, tök cuki, és csak 900 Ft volt. Meg vettem a Tesco-ban két
mackónacit.

Gabó
Nagyon Boldog Szülinapot igy utólag is.
Kép
Anyumnak is 15-én van :)
Tényleg hős anyuka voltál :D

Móni
Tök jó lehet az a hordozó! Én nem nagyon merültem el sem a hordozókban, sem a babakocsikban, mert örököltünk. Azóta megint fürdettem egyedül Marcit, másodszorra már tényleg nem tűnt vészesnek a dolog.
Nem semmi a Ricsi, ahogy "rosszalkodik" :lol:
Jók a képek ám :) Elhiszem, hogy néha égnek áll a hajad, de nagyon édes a Ricsi!

Nekünk amúgy a dokinéni mondott valamit, hogy keddenként itt a lakón van valami baba-mama klub, ahova lehet járni a gyerkőcökkel. Ha gondolod megkérdezhetem a részleteket.

Az nem baj, ha elbarikádoztátok a tv állványt, inkább nézzen ki bénán, mint hogy a Ricsi véletlenül magára rántsa a tv-t! Ezt csak azért mondom, mert nálunk előfordult, hogy az egyik tesóm lerántotta, szerencse hogy nem lett semmi baja az öcsémnek!

Csilla
Sajnálom, hogy a fiúk megint kórházban vannak :cry:
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb hazamehessenek! Kitartás!!!!

szisszka

Szombaton itt volt anyukám, meg a tesóim, megünnepeltük Anyu szülinapját, sütöttem neki tortát :) Úúúgy örült neki :)
Marci meg rendesen el volt kényeztetve :) Élvezte is nagyon, hogy ennyien zsongtak körülötte! Ja, meg kapott anyutól kis felsőket, meg egy farmer nacit :) Még kicsit nagyok rá, de szerintem hamar bele fog nőni!

Móni
Ti merre is laktok?

Na, most már eldugulok! :oops: :lol:

szisszka

Sziasztok!!!!

Móni, szerintem csak elpakolással lehet megfékezni a rosszalkodásokat...Én is nem győztem fegyelmezni Szilárdot, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad...kézrecsapás sem jött be még 2 évesen sem. Sétával lekötöd az energiáit, az nem rossz, meg a közös játék...
Pl: voltunk vendégségben anno ahol ugyanúgy kb 14 hónapos kislány volt, hát ott is kibontakozott a Szilárd, a piszkavassal kezdett játszani...a kislányt nem érdekelte, az én fiam, meg mindent fel akart fedezni :wink:
Tényleg a veszélyes dolgokat el kell barikádozni, nehogy valami baj érje...aztán majd kinövi, és nem fogja tépni a virágokat :lol: Kitartás:wink:

Csilla, sajnálom, hogy megint a fiúk nélkül kell lenned, drukkolok, hogy mielőbb hazatérhessenek!!!!!!!!!!!!!!

Encu, én is csak azért vittem ki Vincét, mert már nem bírtam vele, csak cicin érezte jól magát...gondoltam majd a babakocsiban alszik, de nem jött be, aludt kb 10 percet, és felébredt, én meg szétfagytam...Szuper a kép Karcsikáról :D

Egyébként voltunk a két gyerekkel vásárolni a Corában szombaton, Apa azt mondta legközelebb 3 év múlva csinálunk ilyet :lol: Az igaz, hogy nem igazán volt időm nézelődni, Szilárd persze megunta, Vince meg elfáradt a nézelődésben, aludni meg nem akart...egyébként összesen másfél órát voltunk bent :roll:

Mennem kell...

Kép

Kép
sbarbi

Ja, a tv-ről annyit, hogy már többször volt kint forgatás az oviban, és az aznapi híradóban adják le (max 2 perc), eddig még én sem néztem meg...holnaptól meg nem lesz már battai tv-nk sajnos...

Szisz, nagyon ügyes Marci, hogy forgolódik... Vince még nem tudja, próbálja, csak egy kicsit dundibb, mint 2 hónaposan, és még nem jött rá.

Gabó, boldog szülinapot utólag is :)

Niki, nagyon édes lehet Nonó, ahogy dumál :D

Milyen a Spar, csajok?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!!

Tesóka, nagyon édi a Ricsi! És NEM UNTATSZ!!!!! És senki NEM UNTAT a képekkel!!! Sőt!!! :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!

Nekünk jó éccakánk volt :)

Na, mennem is kell..ehhh :D Még jövök...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Olyan lehangoló idő van! :cry:

Nekünk nem volt túl jó éjszakánk. :? Jön Nonónak a másik foga is felül, és elég hisztis is!
Amúgy tényleg nagyon édes Nonó, ahogy mondja a baba-mama-t, de érdekes mert a nagyiék előtt nem nagyon mondja, itthon meg be nem áll a szája. :lol:

Móni!
Nem irigyellek, hogy ilyen kis eleven Ricsike, de nálunk is ez lesz hamarosan! :wink:
Nálunk annyiból jó, hogy mikor már tényleg mérges vagyok, és hangosan rászólok, hogy nem szabad, akkor tényleg nem csinálja sőt lebiggyeszti a száját, de azért van olyan is mikor kinevet! :roll: Amúgy a kézrácsapás nálunk sem jön be!
Nagyon aranyos Ricsibaba!!! A kis felfedező! :wink: :D

Csilla!
Szurkolok, hogy most már mielőbb otthon legyetek mindannyian!!!!!!!!!!!
Bálintnak, hogy sikerült a második műtét???

Encu!
Nagyon tündéri Kiskarcsi!!!!!!!!!!!!!!!!
Kis hurka bébi!!!! :D :D :lol:

Gabó!
Mi is megyünk szerdán hozzátok, már meggyógyultam! :D
Te mennyit tudsz a leg magicen lenni???
Nekem másnap van izomlázam tőle!
Esküvővel kapcs.??? Flóra rucija???
Én már akartam kérdezni, hogy mit takar az, hogy tücsökzene? :oops:

Timci!
Nagyon ráálltál arra, hogy kislány lesz a második!!!
És, ha fiú lesz??? :roll:

Encu!
Szombaton anyósoméknál voltunk ebédelni, utána elmentünk házakat nézni, és találtunk is olyat ami tetszik, de aztán megbeszéltük, hogy mégsem lesz jó, ez amúgy Tárnokon lett volna.
Vasárnap szintén házat néztünk, délután meg a szüleimnél voltunk Pesten. Most megint oda jutottunk, hogy inkább építkezni fogunk, és akkor 4 éven belül bevállalunk még egy babát! :lol:
Ja és tegnap mondta apa, hogy nézzek helyet valahol egy hétvégére! Megyünk wellnessezni!!!!!!! :D :D
Én is remélem, hogy a héten már tudunk talizni, már nagyon várom! :wink: :D

Barbi!
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen hidegbe is kiviszed Vincét!!! :wink:
És Vince is nagyon ügyi, hogy sokáig el van egyedül :D , bezzeg Nonó! :?

Kép
niki+baba

Niki!

De jó! Akkor mégiscsak lesz kistesó?? :D
Miért nem volt jó végül a tárnoki ház? :roll:
És Karcsika tegnapeőtt este már 6540gramm volt, tehát hízott azért ;) Megnyugodtam...

Jókat tudtok ti is pörögni. Mi megnéztük az Arena Plazat...hááát, szerintem a Westend nem csakhogy jobb, de nagyobb is... :roll:

Szegény Nonó...hirtelen jön ki sok foga...csak nehogy szétmarcangoljon ;)

Barbi! Tényleg hős vagy...láttunk a kocsiból, mikor tegnap mentünk haza, erősen fogtad a kapucnidat, hogy el ne fújja a hajad a szél..meg nem csodálom, hogy szétfagytál..cudar idő volt és van is...

Hozzánk meg most jön valami szaki feltenni az előszobapolcot végre... Már nagyon hiányzott... :D

Lassan ideje lenne reggeliznem...kicsit hányingeres vagyok.. :roll: ;) Remélem még nem akar jönni a kövi baba..
Ja, és én is lányt szeretnék ;)

Kép
Kép
encu

Csajok, állítólag melegedni fog az idő...legalábbis remélem, tegnap azalatt a 40 perc alatt szétfagytam...most is hideg van??

Niki, bele mertek vágni az építkezésbe??? Bátrak vagytok, mondjuk a házvásárlás is elég lutri :roll: Mi is tervezzük, hogy megyünk Debrecenbe, valamikor most tavasszal.

Encu, láttatok tegnap, tényleg szörnyen fáztam :oops: Jön a kövi baba??? Kicsi korkülönbséggel pedig jobban járnál fiúval :wink:
Gratula a hízáshoz :D Mi tegnap Vincét 7 kg-nak mértük este...

Megyek, mert azért egyedül lenni Vince sem mindig bír...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Ott wellness van? Mármint Debrecenben...Niki, ti hova mentek? Mert mi is tervezünk valamit, csak legyen bababarát a hely...

7kg?????????????? Aztaaaaaaaa!!! Gratula! :) Nem semmi! :D

Kövi baba majd egy év múlva kellene jöjjön...mert ki tudja, hogy bírná a méhem a megpróbáltatást... :roll:

Na, megint mennem kell...

Ja, én is úgy hallottam, hogy melegedni fog az idő, és rekordmeleg lesz márciusban... :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!
Úgy néz ki, hogy lesz majd! :wink:
Azért nem volt jó, mert kicsi volt, meg azon is kellenne azért egy-két dolgot csinálni, és nem éri meg. A másik meg, olyan drágák a házak, hogy annyiból mi is tudunk építeni, és azt úgy alakítjuk ki, ahogy mi szeretnénk!
Én mondtam az Arénát neked, hogy elég gáz!
Hát már sokáig nem fog szétmarcangolni, mert eléggé elkezdett apadni a tejem, úgyhogy most már estére adok neki plusszba kajcsit, meg lassan kezdem majd leszoktatni a ciciről! De nem tom hogy fogom majd az éjszakai cicizésről leszoktatni, mert csak ott alszik el. :?

Zsuzsa!
Amúgy tök jó társasházak meg ikerházak épülnek Tárnokon!
Meg Battán is épül társasház a csónakház fele!
Ti akartok társasházba menni nem?? :roll:

Barbi!
Azért nálunk az építkezés még nem 100%, mindig változtattunk eddig, hogy vagy építkezünk vagy veszünk! :roll: De szorzunk, osztunk aztán meglátjuk!
Most esett le, hogy minek is mentek Debrecenbe! :lol: :wink:
Kell egy kis kikapcsolódás! :wink:

Kép
niki+baba

Encu, Debrecenben a mediterrán élményfürdő nagyon szuper, vannak csúszdák, medencék, meg szauna...stb www.aquaticum.hu , ha érdekel, jó drága, de azt hiszem a legnagyobb fedett élményfürdő...

Kép

Kép
sbarbi

niki-ez egy női megérzés. :wink: Atticy-nál is volt,h.kisfiu lesz,és tessék. 8) De ha fiu lesz az sem baj,csak egészséges legyen,ugyanugy fogom imádni őt is,csak a párocskámnak szeretnék meglepit,ugyanis Ő kiscsajt szeretett volna. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

momcsi-hát ez a gyerek...kukázik... :shock: :lol: általában,mindig olyan dolgokat művelnek,ami kiakasztja a szülőket,és ha tiltod,annál jobban élvezi csinálni. :lol: Nagyon aranyos. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Ma ismét voltam a kórházban, ahol csupa jó híreket kaptam! :lol: :lol:
Dávidnak az ionszintje rendeződik lassan, holnap hozhatom ismét haza és szemészetre is csak 4-én kell vinni! Nem tudom mivel etetik bent, de hogy jó a tápszerük az biztos, mert 2330 g!
Bálintnak a második műtét után rendeződött a szeme, a jövőhéten ismét megnézik és ha minden rendben, akkor neki is csak kéthetente kell majd vizsgálni! Nagyon igyekszik kifelé az inkubátorból (2,5 hónaposan nem csodálom... :roll: :roll: ), tegnapi mérés szerint 1500 g.
rnecsi

Barbi! Köszi! :D

Csilla!!!! Remek hírek!!!! Hogy nőnek a fiaid! Mint a gomba!!! HElyes!! Alig várom, hogy lássam őket, és persze téged is!!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla!
szuper hírek, igazán örülök és úgy tűnik hatásos volt a sok-sok pozitív energia!

Móni!
Azért ezt még megbeszéljük! :wink:
AKT!!!!!!!!!!!!!!!!!18 éven felülieknek szülői felügyelet mellett!!!
Rakok föl képeket a babamasszázsról is és Flóráról! Kép
A masszázs után boldogan!!! :lol:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
gabriel79

Voltunk ma szemészeten és minden rendben!

Niki!
Összeállt a kép az esküvőről már csak annak elrendezése van folyamatban, hogy a mi lelkészünk az itteni templomban összedhasson minket, de egyenlőre nem tudom elérni a battai ref. papot.
Amint elintéződött ez is elkezdem a meghívók tervezését stb. és személyesen fogjuk kiosztani májusban.

Kép
gabriel79

Igértem képeket nektek! :oops:

Kép Dávid 01 Kép Bálint 01 Kép Dávid 02 Kép Bálint 02
rnecsi

Igértem képeket nektek! :oops:

Kép Dávid 01 Kép Bálint 01 Kép Dávid 02 Kép Bálint 02
rnecsi

Gabó!!!! Köszi a képeket, Flóra egy kis tündér! Nagyon csini kis csajszi! És szerintem tudja is magáról ;)
És jól elvolt velünk, meg a fiúkkal...assszem lesz majd harc a kegyeiért :)

Hajrá neked a szervezkedéshez! Nagyon kitartó vagy! :D Bizti nagyon szép esküvőd lesz!

Csilla!!! Gyönyörűek a babók!!! És mekkorát nőttek!!!! Megint megkönnyeztem... :D De nagyon boldog vagyok, hogy már ennyire megerősödtek! Látod? 2 hónapja még mennyire picik és törékenyek voltak, most meg erős, jól fejlődő babák, és hamarosan utol fogják majd érni a velük egykorú babákat! Meglátod, észre sem vesszük és rohangálni fognak a fiaink! :D:D:D
Megy természetesen a soksok energia!!!! :D ++++++++++++++

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Marci tegnap tiszta nyűgös volt :shock: Volt hiszti, sírás, cici kellett, aztán mégse, eléggé lefáradtam tegnap, mivel ilyen hős királylány voltam, ezért Apája rendelt nekem vacsit :D

Barbi
Nem lehetett semmi a vásárlás két gyerkőccel!
Nálunk Apája még egy gyerkőccel sem meri bevállalni :shock:

Mi Harkányba szoktunk járni wellnessezni, mert Apájának ott évek óta protekciója van :lol: Viszont ez a Thai masszázs dolog nagyon nagyon tezsik nekem Debrecenben. Apája egyszer thai masszázst kapott ajcsiba karira, utána egy évig nem fájt semmije!
Meg erről az Aquaticumról nagyon sok jót hallottam ám!

Niki
Nagyon édes lehet Nonó ahogy csak mondja, mondja mondja...
Biztos a nagyiék előtt még szégyenlős :)
Hú bátrak vagytok, hogy belevágtok, az építkezésbe, házvásárlásba! Az igaz, hogy ha építkeztek, akkor az a ház olyan lesz, amilyennek megálmodtátok! :wink:

Encu
Szép súlyban van Karcsika!!!
Na, feltette a szaki a polcot?
Aréna Plaza... hááát, tényleg érdekes hely, hogy finoman fogalmazzak :roll: Én a westendben már vagy 3 éve nem voltam :shock:
Húúú tesó! Képzeld, valamelyik nap azt álmodtam,hogy terhes vagyok, eléggé kivoltam rajta napokigno de nem azért, mert nem szeretnénk kistesót, (igen, igen, mi is kiscsajt :lol: ) csak most még korainak tartanám, most még szeretnék Marcizni:)

Csilla
Nagyon örülök, hogy jó híreket kaptál! Remélem most már tényleg mielőbb otthon lehetnek a fiúk veletek!
Köszönjük a képeket! Nagyon aranyosak a fiúk! Dávidnak hogy ki van kerekedve a pofija! És Bálintnak az a nagy cumi! Édeseeek!!! :)

Gabó
Szupi képeket tettél fel! Flóra igazi csajszi! :wink: Nagyon édes :)
Örülök, hogy a szemészeten minden ok volt!
És tök jó, hogy már összeálltak a dolgok az esküvővel kapcsolatban, biztosan nagyon szép lesz minden!!!

szisszka

Zsuzsa!!!!!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!!!!!
Kép

szisszka

Sziasztok

Köszönöm Szépen .

már csak holnap leszek
anha

Zsuzsa
Hogy hogy már csak holnap???

szisszka

Zsuzsa boldog névnapot!!!!!

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Zsuzsa, boldog névnapot!!!

Gabó, köszönjük a képeket :D

Szisz, Vince vasárnap volt nyűgös, sajnos nagyon megérzik a babák a frontot :(

Niki, a tücsökzene, az ilyen mondókás, zenés foglalkozás:) Jártunk Szilárddal is, majd Vincével szeptembertől fogunk.

Jó, hogy szükség van rám, megyek is :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, ébredezik már a Ricsi...

Édesek a babák, egytől egyig!!!!
Flóra igazi csajszi! :D Látom ő is tud pakolni... :lol:

Barbi!

Köszi, már mindent elpakoltunk, elzártunk... amiről megfeletkezdtünk, azt meg kezelésbe veszi a Ricsi :lol:

Jót nevettem Szilárdon, ő is igazi gazfickó lehetett :D :wink:

Niki!

El akartok menni Battáról??? :shock: :( Vagy itt épitkeztek majd? :D
Holnap talizunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzsa!

Boldog névnapot!

Azért néha gyere, ne tűnj el teljesen! És ne dolgozd magad agyon!! :wink:

Karcsika és Vince is nagyon fejlett babák! Mekkorát nőttek!!!! :shock: :D :D

Szisz!

A Ricsi is extra nyűgi :?

Westend a kedvencem, de én is rég voltam :( 35 hetes terhesen... :D

A debreceni aquarénában mi is voltunk...nekünk nem jött be :roll: :roll:
Leginkább engem az zavart, hogy az egész be van kamerázva és folyamatosan fényképeznek és árulják a képeket :shock: :roll: :roll: :roll: Na persze gondolhatjátok miért nem tetszett :lol:
Meg én egyáltalán nem bírom a meleg párát, a szaunnában is rosszul leszek, így ott nagyon gázul éreztem magam. De rengeteg csúzda van, jakuzzik, meg minden :D És nagy tömeg :twisted:

Nekünk hajduszoboszló vált be eddig, ott frankó az aquapark :roll:
Harkányba mi is sokat jártunk anno mikor gyerek voltam, kempingeztünk és a strand!!!!! Extra-extra szuper volt! A Ricsit tuti elvisszük oda, remélem csak jobb lett és nem romlott a szívonal :P

Gabó!

Holnap mi is jövünk, ha nem baj... :roll: :D
2-re ugye? :D

Bocsi akinek nem írtam, mennem kell...majd jövök még ha tudok :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Na, végre szép idő van, erre nem alszik a gyerek??? :D Na mindegy, legalább tudtam főzni.

Úgy látszik ez a wellness-aquapark nagy sláger... :D Mi is nézegetjük, de nem egyszerű eldönteni, hogy hova menjen az ember... Annyi van, és annyi féle... :shock: :lol: :lol:
A bőség zavara ;)

Zsuzsa! Boldog névnapot!!! Tényleg ne hajszold túl magad, mindjárt félidős vagy !!! Nem semmi, hogy megy az idő...mintha csak pár napja tudtuk volna meg tőled, hogy jön a harmadik babód! :D

Tesóka! Erős felmelegedés van, ezért kergék a picik.. :D KArcsika is eléggé fel van pörögve, mikor ébren van, de most már több, mint 2 órája alszik..

Barbi! Voltatok sétálni? Nálunk ma volt a takcsinő, meg mentem dédihez...azóta meg alszunk, szóval nem tudtam menni... :( Sajna..de egyre szebb időt mondanak, összehozhatnánk valamit..

Szisz! Nincs kedved csatlakozni? Veled még nem is taliztunk! Holnap jössz masszázsra?

Niki! Ugye ezerrel keresgélsz? :D:D:D:D ;) Nonó is nagyon anyás az utóbbi napokban, ugye? Hogy bírod? :)

Gabó! Mit vigyünk holnap az alapfelszerelésen kívül? Inni-enni? :D

Lányok!!!!!! Mikor legyen a tali??? Ki kellene ötölni valami mindenkinek-jó időpontot... :D

Kép
Kép
encu

Encu! Mi voltunk sétálni, tettünk egy nagy kört, piacteret érintve. Nagyon szép idő volt, bár még kicsit csalókás, de jó volt :D
Tali, tudod nekünk bármikor jó :wink: Javasolj valamit, és majd reagálunk...

Móni, mi kétszer voltunk már Debrecenben, egyszer gyerekkel, egyszer nélküle, de egyszersem találkoztam fotósokkal, és tök üresek voltak a medencék... :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!

Mi főszezonban, augusztus közepén voltunk :wink:
Nem fotósok vannak, hanem be van kamerázva, ill. volt amikor mi voltunk pár éve, asszem 3 éve. Ki volt írva, hogy felvételeket készítenek folyamatosan a fürdőzőkről és meg lehet vásárolni őket :twisted:
Lehet hogy azóta már nincs, de én ezt egyáltalán nem értékeltem :roll:

Encu!

Nekünk is bármikor jó a tali.
Ha esik akkor nem megyünk, mindegy mikor van. vagyis nem mindegy mert ha apánk akkor épp ithon van akkor átvisz minket :wink: De lényegében mindegy... :D

Mi is voltunk sétálni. Mi a tescoban voltunk először, vettem ropit holnapra de ki kellett bontanom mert műszorozott érte a Ricsi :roll: Meg vettem micimacis étkészletet 300 ftért :D amihely újság is járt :D
És majd másfél órát sétáltunk! :shock: Babakocsizhatnékja volt a Ricsinek :D

Szisz!

Út közben jutott eszembe, hogy nem válaszoltam: :roll:
fürediek vagyunk mi is, a tesco mögötti utcából :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

mért taliztok holnap kettökor éni mot két nap szabad :?

Köszönöm a névnapi üdvözletet.

Szisz : azárt montam mert nem tudtam hogy lesz idöm munka után meg ilyenkor a tapadogép rám van kattanva :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

A gyerekre ma nem lehet ráismerni, tiszta zaki. Egész nap hisztizik, a szó szoros értelmében! :?
És éjjel is nagyon sokszor keltünk, volt mikor 20 percenként!

Timci!
Akkor szurkolok , hogy kislányod legyen!!! :wink:

Gabó!
Egy tünemény Flóra!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Örülök, hogy már megvan a "forgatókönyv" az esküvőről! :D

Barbi!
Szép súlyban van Vince nagyon, így látszik csak igazán, ahogy Kiskarcsi mellett van! :wink:

Nagyon édesek a babák!!! :lol:

Csilla!
Ezek tényleg szupi hírek!!! Akkor most már tényleg lassan hazajöttök, de jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Móni!
Nem akarunk elmenni Battáról, ha építkezünk akkor valószínű, hogy itt. De, ha el is költözünk, akkor csak Tárnokra. :wink:

Miért van bekamerázva, egy élményfürdő????????? Szerintem ezt nem is lehetne!!!!!!!!! :shock:

Zsuzsa!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!
Gyere te is holnap a Gabóékhoz kettőre, ha van kedved!!! :wink:
Mit dolgozol?

Encu!
Nem keresgélek máááááááááár!!!!!!!!!! TALÁLTAM szállodát!!! :D :D :D
Tali: Szerintem kedden legyen majd, mert csütörtök nem jó Gabónak! Szerda, péntek meg én nem tudok lemenni, mert apa négy fele van itthon.

Mi még nem voltunk Debrecenbe, de bizti elmegyünk majd, ha Nonó nagyobb lesz!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
niki+baba

Encu!
Holnap feljössz értünk? :oops:
És mikor jössz csüt. vagy péntek??????????? :lol:

Kép
niki+baba

Bocsi, megint én!

Móni!
De jóóóóóóó, holnap megkuksolom Ricsikét!!! :lol:

Kép
niki+baba

Niki! Na, akkor jó! Minnyá rákérdezek ;)

NAgyobbnak tűnik a képeken Vince? :D Fél kilóval nagyobb, mint Karcsika...nem semmi! Jó nagy fiú lesz, az bizti! :D

Felmegyek, persze! :D
És szerintem pénteken megyünk, mert csütörtökön megyünk Apával dokihoz, megnézetjük a szívemet...

Tali, akkor legyen kedden! Csak melyik kedden? Nekünk is mindig jó! :D

Kép
Kép
encu

MErre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Encu, szerintem nem tűnik nagyobbnak Vince a képeken...esetleg a pocija gömbölyűbb :roll: :lol: végülis kicsit idősebb :wink: És majd holnap kiderül a pontos súlya.

Gabó, akkor mehetünk ma???

Kép

Kép
sbarbi

niki-köszi szépen,úgy legyen! :wink:
Atticy-nak csorog az ora,és éjel 2 óránként kelt,mert nem kapott levegőt a kis drágám...Én meg utálom kinozni,ezért csak 1x szivtam ki a noziját. :? Ma bemegyünk az orvoshoz,mert ez nem menet. :?

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Barbi! Ma megint nézhetjük egymás mellett őket ;) Ti már megint mentek oltásra? Hogy megy az idő... :shock: :shock: :lol:

Már várom ám a délutánt ;)

Lányok! Ki is jön? :)

Kép
Kép
encu

Timci! Jobbulást a kicsinek! Vannak nagyon jó orrcseppek már...szerintem azt fog javasolni a doki, ha egyéb baja nincs Atticynak... Karcsika is kapta, amíg taknyis volt, és egész jól kidugaszolta és tisztán tartotta a nóziját. Ja, és meg sem érezte, mikot csöppentettem... :)

Várjuk az infót!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Itt vagyunk!
Flóra megkapta a 15hós oltást most alszik!

Várlak titeket 2-re, de csak magatokat hozzátok.
nem ígérem, hogy sütök, mert romokban hever a lakás és addig nemtok porszívózni amíg manó alszik.

Várunk titeket!!!!

Kép
gabriel79

Gabó! Ott leszünk ;)

Miért van az, hogy a férfiak nehezebben látják be, ha nincs igazuk? Ha valamit félreértenek??? Hűűűűű, de pipa vagyok!!!!! :evil: :evil: :roll:

Kép
Kép
encu

Encu!
Azért, mert csak az egyik agyféltekéjüket képesek használni!És ez nem vicc!!! :?

Csajok!
Egyenlőre nincs még telcsim, mert Tamás most ment érte pestre, így mindenkit kérek füstjeleket adjon, ha ideért! Ufff

Kép
gabriel79

Gabó! Ez borzasztó! Ki vagyok készülve, komolyan! :roll: :oops: :?

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?