Sziasztok!
Most én is a kukkolók táborát gyarapítottam, mert nem volt erőm írni
.
Azt eddig is tudtam, hogy nem vagyunk egyedül, hiszen ez egy nyílt fórum, az jön ide aki csak akar. Láthatunk 'kedves' névteleneket más topikokban is. Bevallom én soha nem értettem, hogy miért nem lehet egy nicket kitalálni, ha már valaki ír. Tökmindegy, hogy pl. a 20 órás névtelennek írunk vagy Gipsz Jakabnak, nem? Hiszen ugyanarról van szó. Na tessék, most majd jól ideszoknak emiatt
.
Sofka!
Úgy látom alaposan felborzoltad a kedélyeket
. Léccci, léccci, írd meg nekünk magánban, hogy mi történt.
Momo!
Borzasztó, ami történt
. De ne emészd magadat, azzal, hogy 'mi lett volna ha...', mert sajnos az nem segít, csak idegesíted magad.
Van egy irsai kolléganőm
. Kollégáim tavaly jártak a strandra esténként, de én kihagytam az élményt, mert nagy pocakkal nem biztos, hogy jól éreztem volna magam.
Manó2!
Anyós
. Hiába beszél nekik az ember lánya... Én sem tudom megértetni vele, hogy Levinek nem kell mindig cumit tömködni a szájába, nem kell vele úgy beszélni, mintha hülye lenne (csak gyerek) stb. Nehéz ügy!
Andy78!
Gratulálok az álláshoz!
Norka!
Teljesen normális, hogy hátrafelé halad először, mert az könnyebb először. A mászásnál is az elején egy kicsit hátrafelé haladnak, aztán olyanok lesznek előre is, mint a villám
.
Ma este megyünk megnézni 4 lakást. Mindegyik lakótelepi, de kezdetnek jó lesz. Aztán ha visszamegyek dolgozni, megint megnézzük a lehetőségeket.
Képzeld, Jázival álmodtam
. Nagyon nyomják most a médiában a 3D ultrahangot, mint újdonságot (!) és láttam egy képsorozatot a Blikkben tegnap. És azt álmodtam, hogy Te mutogattál Jáziról 3Ds ultrahangképeket én meg megállapítottam, hogy már akkor milyen vidám, mosolygós szemű baba volt és nagyon hasonlít saját magára. Jó kis álom
.
Réka!
Én voltam tanúskodni, az elég sokáig tartott, mert engem 1,5 órán keresztül kérdezgettek, de ez egy munkával kapcsolatos per volt. Csak a két ügyvéd, a bíró meg én voltunk a tárgyalóteremben, meg egy megfigyelő a másik fél részéről.
Szerintem a Te eseted más, nem fog sokáig tartani és ha meghallgattak szerintem el is mehetsz. A meghallgatásom után a többiek még maradtak, én pedig elmehettem.
De ha ennyire aggódsz, nem lehet valahogy visszamondani a tanúságot?
Urszila!
Sajnos mi nem tudunk menni a talira Mariannékhoz, mert nekem nincs jogsim (pedig van egy autónk itthon, amivel én vihetnék valakit) és erről nem megy senki tudtommal (XVIII.kerület), így apa nélkül nem tudunk mozogni a városban hétközben.
Kangi!
. Most elolvastam újra a szösszenetet a napotokról és megint röhögök. Olyan vagyok, mint a hihitorony. Egyfolytában hihegek
.
Most eldugulok, megyek kukkolni más topikokba.
Pusza, Virág és Levi
Zulu!
Malackának gyors gyógyulást!