Na, csajok, a legjobb ha tényleg nem veszek részt a szervezésben, hanem egész egyszerűen csak beállítotok!
Zazi belázasodott, de mivel sanszos, hogy csak a rágója, ezért a hétfőt tartsuk evidenciában. Addigra úgyis előjön hogy mi okozza: vagy lesz belőle fog, vagy takony...
De ha csak fog, akkor hétfő rulez!
Tömeggel: az Örsről a Gödöllői HÉV-vel Szilasliget megállóig kell eljutni, innen korlátlan mennyiségű fuvart vállalok!
Gyöngyi, örülnék nektek is!
Akkor aki bújt azt nem tudom, aki jött volna holnap, azoktól kérek egy visszajelzést a feltételes hétfőre, hogy tudjak poharakat gravírozni...
Tehát:
Babetta
Annácska
Bartika
Ildi
Vok
Tünde
Holnap este lesz gépem és fogok tudni privit is dobni telszámmal és pontos címmel, csak nem tudom, hogy Edit mennyit szorgoskodott ma...
Szóval ki kér tőlem pontos adatokat?
Többiek?
Lidkéékről:
"Déva nem csinál mást csak szopizik meg 20 perceket alszik. A hangja olyan, mint egy macskáé. Puszi nektek!"
Már jobban van, mert szedi a szuper homeos bogyókat és irigy-irigy a tali miatt.
Lidke, nyugi, már csak 5 és fél hét... és addigra talán meleg is lesz...
Vok! sms
Meli! És ha elveszed tőle? Nálunk ez elég jó iskolapélda szokott lenni. Ha rárajzolsz, elveszem. Slussz. Egy napig semmi. Újra kéri, odaadom, de megmondom neki, hogy ha rárajzolsz a székre, elveszem. Nekünk működik. De tudom, hogy marha nehéz és könnyű papolni, úgyhogy vedd úgy hogy nem is írtam semmit.
SZÓFIKA ISTEN ÉLTESSEN UTÓLAG IS!!! Micsoda tuskó vagyok! És gyönyörűséges szép kislány lettél!!! Tényleg Csema! Hogy vagytok?
Lyly, ti is szépségesek vagytok! Gyere többször!
Valiiii, új autó??? Hmmm, nyami!
Szépséges estét!