Judy!
Drukkolok, hogy Barbika kibújjon végre. Már nagyon várják ide kint.
Sirkici!
Gratulálok!
Nem mondom, hogy én megmondtam...
De én tudtam, hogy kislány!
Még tényleg van ideje befordulni. A lányok úgy tűnik nem szeretnek idő előtt "fejen állni". Ők ennél lustibbak, és kényelmesebbek.
Eddig 11 kg-t híztam. Nem tudom, hogy csináltam, hogy nem híztam. Talán azért lehet, mert kevesebbet vacsizok. Na nem azért, mert vigyázok az alakomra, hanem, mert egyszerre nem tudok sokat enni. Viszont szinte egész nap eszem. Délelőtt főleg. Csoki, süti, kakaó stb.
Betsy!
Valószínűleg befordult Klárika, vagy csak épp fordulásban van. Nem ott érzem a rugdalását sem, mint ahol eddig. Most inkább köldök felett érzem, eddig pedig a pocakom legalján éreztem. Védőnéni szerint is gyanús. Eddig jobb oldalamon volt köldökkel kb. egy vonalban a szívhangja, most bal oldalamon van, jóval köldök alatt. Remélem, hogy nem csak huncutkodik velünk.
Bence hogy viselte az oltást? Gondolom nagyfiúsan. Jó nagyot nőtt a kislegény.
Betsy, Sirkici!
Ti honnét tudjátok, hogy mekkora a picurka a pocakban? Nekem annyit mondott a doki, hogy korának (31. hetes) megfelelő. Amikor rákérdeztem, hogy no de mégis mekkora a súlya, azt mondta, hogy 1800 gr lehet, és ha kihordom 40. hétig, és ilyen ütemben fejlődik, 3600 gr lesz, amikor megszületik. Ma megkérdeztem a védőnőt, hogy szerinte mekkora lehet, azt mondta kicsit több, mint 1,5 kg.
Bambika!
Hasonló cipőben járok én is. Apukám is mindig azt kérdezi, hogy biztos nem ikrek? Mert akkora pocakom van.