Na akkor egy kicsit hosszabb lélegzetű, mert nekem tünemény alvósbabáim vannak, koppkoppkopp
Kaska, ha idegeskedsz, inkább mutasd meg dokinak, ha baj van segít, ha meg feleslegesen parázol, megnyugtat! Látod alvás terén is mekkora a fejlődés
! Te meg holmi tündérekre fogod, pedig "csak" a lány fejlődik ezerrel
! Rakd fel a szemüvegedet, ha tükörbe nézel és mosolyogj! Ugye nem is bányarém??
Gombóc, szuper a szupermened
Nálunk van a sifonírban tündérkirálykisasszony
Ha nem zavarja a manust, hogy be nem áll a szája...
Fogkefe használat: Danóval 15 hónaposan kezdtük, fogkrém nélkül. Addig nem evett édességet (bár nagy volt anyomás a nagyi részéről). Mostanában (augusztus végén) kezdtük el fogkrémmel, mert már szépen tud köpni is. Dokibá szerint akkor érdemes kezdeni, amikor elkezd majmolni a gyerkőc...
Beu, jók a képek, látom élvezi a srác a vizet
. Keresztelő után mi is hidegtálazunk, Daninál már bevállt (no persze +ban kavarok még salikat), én az erzsébeti nagypiacon rendelem meg. Két éve csináltam egy próbarendelést, aztán összeállítottuk a nagy rendelést.
Nadin, Zsani is tündérbogár
Beu, pálinka fejfájásra? és alkalmazod is?
Urszila, gyere gyakrabban, a sok az maradhat
Boldog szüli és névnapot!
Te szegény, jól kitoltak veled, hogy bírtad kicsinek, hogy egymást érik a felköszöntések?
Timici, ez a hiányolás érdekes dolog... olvasás közben szoktam gondolkodni, hogy derég járt erre Timici, meg Leszter (csak két példa, mert sajna sokan nem jelentkeznek).. És írásnál elfelejtem, aztán megint, aztán már látom is a beírást
Apropos, gyerkőc pilláival mit csinálsz?
Nagyon szépen álldogál az ágyban!
Kangi, és Te megkostóltad az őszibarackos sütőtököt? Kiráz a hideg, hacsak rágondolok
. Avval meg nemidegesítelek, hogy mit vág be Zsófi délután úgymond uzsira
paradicsomos krumpli Daninál 3 óra múlva gigakakit eredményezett anno, így még Zsófi sem kap, majd 2 hónap múlva. (hiába no, második gyereknek soxor könnyebb
)
Momo, honnan gondolod, hogy a kajcsi csapta ki a kicsi száját? Nekem ez mindig olyan misztikus volt... Anyósom szerint neki akkor van ilyan, ha vmit nagyon jóizűen eszik... Szal nemértem... Boszis képe nagyon jó
Sofka, Momo fel a fejjel, rám anyám már lassan 12 éve nemkiváncsi... Dehát egy törpediktátorról van szó, papucsférjjel
Evan, nekem meg ezjutott...
Myssnia, még jó hogy nem 8,1 kiló a srác! (no persze, ha annyi lenne, akkor meg az lenne a bajod
). Hogy spárgázna olyan túlsúllyal?
Reméelm pocsékéjszakák pikkpakk elmúlnak... Képet az origon láttam, apa furán nézett, mikor a hátamegett elkezdtem kurjongatni, hogy én ezt a srácot ismerem
. Különben egyre jobban hasonlít nemférjapára
Zsuzsi, 7 hónapos és nem mászik?? Nahát!!
De azért eléri amit akar, nem? (Dani is 8,5 hónaposan kezdett kúszni, két hónap múlva mászni... dehát mindenhova odajutott, ahová akart) Ja és nekünk a kutyázás egy az egyben kimaradt... most meg már bukfencezni is tud!
Gyurinak jó a dumája. Apja végül feltakarította?
Sofka, hát íg tényleg nem lehet gyorsan házat eladni
Mekkora, hogy már növitekki?
Franyó, mostmár magyarázhatsz
látta mindenki, hogy eperlekvárral tömöd a lányt
Éjszakákhoz kitartás, remélem javulni fog a helyzet. Lámpa megvan, meg lesz anya is
ezt elküldöm, vasárnapot most kezdem...
Zsófi