Új privát üzeneted érkezett!

Bescannelni nem tudom, de lefényképezni igen.. úgy is jó?
szilbee

Sziasztok!

Hú, Ivett, de jó ez a kép Mátéról! Már így vigyorog! Hát el kell mennem hozzátok megdögönyözni... majd ha a héten nem lesznek itthon a főnökék :wink:

Na, Vali, engem se hagyj ki, kíváncsi vagyok mi van az APEH-nél!!!

Judit, örülök, hogy tetszik a melóhely! Majd belejössz, ilyenkor még rengeteg az infó, de bizti jó lesz! Tényleg szerencséd van, hogy a párod otthon tud maradni.

Évi és
Kép
csongianya

Kép Zsu! Boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

Zsú! Boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Kép
Én találkoztam Zsúval és kívántam neki boldog névnapot, de azért itt is BOLDOG NÉVNAPOT!! :lol:

Hajni! Nagyon ötletes volt valaki, jó az a ruci :lol: :lol:

Vali! Figyeltelek benneteket tegnap, vagyis a kocsitokat, mert mentem a gyógyszertárba, de akkor már nem voltatok ott. Nem voltak sokan ezek szerint. Szegény Dius, akkor most hosszú szüneten van. És végülis mi a baja?

Olyan aranyos volt tegnap Lilcsi, amikor mentem érte! Már csak 1 dadus volt ott a 4-ből, ő is kint öltöztetett egy gyereket, és az összes többi baba ott volt kint vele. Lilcsi is ott nyüzsgött az ajtóban, és amikor beléptem, csak fúrta át magát mindenkin, úgy jött :lol: . De nem volt vele semmi baj a nap folyamán, evett, ivott, jól is aludt.
De ma reggel megint üvöltött....mamához akart menni. Mostanában meg van zakkanva érte :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Tegnap délután már nem tudtam jönni,mert keresztanyámnál voltam,aztán meg tesóm bitorolta a gépet.És képzeljétek az én gépem meg bármelyik pillanatban behalhat,ugyhogy ma megyünk gépet nézni,persze csak hitelre vesszük meg,mert most a ház miatt nemigen van kp-ba hirtelen 100ezer ft-unk.Lucussal tegnap délután semmi baj nem volt,jól eljátszott egyedül,meg szórakoztatta a dédit :) Lehet a foga a bűnös,arra adom neki a homeos bogyót,de még mondjuk nem érzem hogy bújnának kifele,csak a tünetek vannak meg :)

Vali,sajnálom,hogy Dius lemaradt a farsangról,de azt még jobban,hogy beteg lett :( Jobbulást neki!

Nóri,Lilcsi nem semmi kis csaj,jól beleült abba a kis ládikába,aranyos nagyon :)

Katlina,nem tudtam megnézni a videót,később újra próbálkozok vele!

Szazsa,sikerült valami nacit,meg zoknit találni a nagy fiadnak?

Ivett,Máté nagyon sokat nőtt,kis édes :)

Erika
,összekevertél Ivettel,de semmi baj,én is szoktam ilyeneket csinálni,ugye Nóri és Évi? :oops:
Réka is egy kis tündér :) Jól aludt az éjszaka?

Hajni,nagyon jó az a ruci,praktikus :)

Megyek,mert nemsokára jön haza apa a szolgálatból és megyünk gépet nézni,meg ceglédre a tb-hez igazolást kérni a diákhitelhez,hogy tgyáson vagyok.Nem tudjátok,hogy a gyedet külön meg kell igényelni?

Kép
Kép
tundi24

Zsu Boldog Névnapot !!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Tündi, igen, a GYED-et külön meg kell igényelni. Ha van munkáltatód, akkor neki kell beadni, persze a papírokat nekek be kell hozzájuk vinned!

Elin, hát fifikásak ám a gyerkőcök! Valszeg azért akar a mamihoz menni, hogy ne kelljen a bölcsiben! De biztos napról-napra jobban fogja ott magát érezni!

Nálunk van egy középsős kislány, tavaly egyszer sem sírt, most meg nap, mint nap arra megyünk, hogy sír keservesen. Pedig már egy éve ovis...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nóri!
Annyira nem ecsetelte a doki,hogy mi baja van csúnya a torka és elég váladékos neki,meg nagyon csúnyán köhög ezt ő is mondta :( Megint harcoltunk mire megtudta vizsgálni apa is fogta én is és még így leizzadtunk rendesen :( Eddig olyan szépen bevette a gyógyszereket tegnap este már úgy kellett könyörögnöm,hogy bevegye :( Igaz megértem,hogy nem akarja bevenni van 5 féle gyógyi amit kapott :( Egyik rosszabb mint a másik......
Ja igen a dokinál nem voltak sokan 2en vártak a váróban 1/2 óra alatt végeztünk :)

Tündi!
Köszi :) Remélem gyorsan meggyógyul igaz eddig még nem úgy néz ki a dolog :( Egész éjjel ébren voltam most enyhén szólva hulla vagyok..majd jövök még ma..pááááá

Kép

KépKép
diÁcska

Szegény Dius! Mennyi gyógyi! :( Nem csoda, hogy nem akarja... No meg nektek sem könnyű gondolom belediktálni a gyógyszert. :? :(

Nóri! Aranyos lehetett Lilcsi, ahogy átvergődik a tömegen! :lol:
szilbee

Jelentem mi is betegek vagyunk,éjjel arrakeltünk hogy lázas reggel úgyszint,már most megint,dokibácsi szerint influenzás

Zsú!
Boldog Névnapot!

Kép

Kép
katlina

Ó, szegény Robcsi! :cry: Jobbulást neki! Nagyon nyűgös szegényke?

Szilvi! Csak meresztgetem a szemem a vonalzódra....Dávidé egy kis majom a szavannán? :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, Évi! Az nem lehet, hogy valamelyik ovónő, vagy kispajtás csinált olyat, amitől most nem szeret játni az a kislány oviba? Szegény...gondolom, az anyja is "jól" van most :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Zsu.

Nagyon boldog névnapot kívánok

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri! Ja! Dzsungel nem volt! :lol: De a kismajom feje olyan, mint Dávidé! :lol:
szilbee

Nóri! Így már megfelel? :wink: :P :lol: így kókuszdiótól kókuszdióig megy! :lol:
igazából a régi nőivonalos vonalzóimat akarnám vissza, de még nem jöttem rá, mit kell ahhoz tennem, hogy naponta frissüljenek és ne hetente 2x. :twisted:
szilbee

Erika? Kép
szilbee

Nekem a régi vonalzó is tetszett! :shock:
Én meg most olyat keresek, nem tudom, létezik-e, hogy csak azt írja ki, mennyi idő van még a szülinapig....kor nélkül :roll:

Erika tényleg el van veszve....lehet, eszik meg eszik?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:lol: :lol: :lol:

Kép

Én meg nóóómális tickeres oldalt keresek, de nem lelek.... :twisted:

Egyébként az én tickerem oldalán be lehet állítani úgy is ahogy te szeretnéd!
http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/ ... ickers.cgi
szilbee

Nem tudom....kiírja a kort! Hol kell? :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Abban a sorban tudod beállítani, ami így néz ki... Count up or down Itt válaszd a második pöttyöt!
szilbee

Nekem akkor is kiírja, hogy x éves lesz y nap múlva...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

...az y nap maradhatna

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja hogy kor nélkül kellene... :shock: :oops: Olyat nem tudok.
De miért pont olyan kell?
szilbee

Megnéztem még egy párat, így a ticker keresgélés közepette, de Levente régi vonalzóján is ott van az év... bár a leszálolás az év előtt van.

Kép

Így néz ki... ez se jó?
szilbee

Nemmm...nemmm...nemmm...de asszem kitaláltam :wink: !
Majd meglátod, miért is kell :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát már marha kiváncsi vok! :lol: :lol:
szilbee

Nóri!
Ahonnan ami vonalzónk van ott van olyan amilyenre te gondolsz nézd meg :)

KépKép
diÁcska

Na végeztünk a gép nézegetéssel,bementünk szolnokra is,nagy rohanásban.Az eszter üzletházban van egy szgép bolt,onnan fogjuk megvenni úgy döntöttünk :)

Voltunk cegléden a Tb-nél is,kitöltettem velük a papírt,meg adtak a gyedhes is papirost :) Gyorsan be kell adni,csak egy bibi van,hogy nem kaptam vissza még a honvédségtől az eredeti anyakönyvi kivonatot :evil: :evil: Nem jó helyre címezték,utána visszaküldték székesfehérvárra,és most várjuk,hogy megérkezzen :(

Vali,szegény Dius,annyi bogyót beszedni :(

Szilbee,jó lett a vonalzó :)

Évi,köszi az infót :)

:) Zsu,nagyon sok boldog névnapot! :)

Kép
Kép
tundi24

Szilvi! Már csak azt mondd meg nekem, hogy ezt a kiscicát hogy illesztetted be! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaj Vali! Mielőbbi gyógyulást Diusnak! Mindig van valami fránya vírus. Szoktál neki adni valami vitamint? Én nyomon a gyerekekbe a C-vitatmint (van rágótabletta is), meg Activalt, ami gyerekeknek való. Nem tudom, hogy használ-e de, lekopokogom, kop-kop-kop...

Vinnem kell a DVD-énket vissza a szervízba, már harmadjára, kezdem unni. Mindig van valami baja.....

Most csak benéztem, mert szalad a lakás, majd még jövök este....

Mindenkinek pusszantás!
Menjetek ebben a szép időben ki a szabadba!!!!Kép

[Kép
szazsanna

Kíváncsi vagy? ;) :lol:

Erről az oldalról linkeltem be az aláíráshoz.

Baloldalt a dividers-ök között még találsz jó pár száz ilyen animációt! 8)

szilbee

Nóri! Aranyos lett a vonalzó! :D
szilbee

Ta-damm...kész a "nagy" mű! KÖSZI SZILVI :lol: !!!

Szazsa! Nekem meg a dvd távirányítója ment tönkre :evil: Egy újat hozzá, ami ugyanolyan szar és ugyanúgy elromolhat, 4800ért küldenének. Az univerzális távirányítók meg nem jók hozzá....sz'al dobhatom ki. Vagyis nem fogom, majd beteszem a gyerek szobájába. Csak olyan dvd-t nem lehet nézni vele, amin sok film van :roll: :evil:

Tündi! Jó, hogy így ellevelezgetnek az anyakönyvi kivonattal :? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

De gyors vagy... :shock: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nincs jobb dolgom :roll: , így itt kuksizom már mióta, hogy mit ügyködsz! :P :lol:
szilbee

Jó ez a MI!! :lol: Aki nem tudja, hogy az év ugyanazon napján születtetek, de más évben, azt hiszi királyi többest használsz! :)

oooo ébred Dévid! :) Asszem.... legalábbis nagyon cummog... :lol:
szilbee

Nagyon tuti az új vonalzó Nóri! :lol: Én nem is tudtam,hogy agyszerre ünneplitek a szülinapotokat!Hát akkor te nagyon szép ajándékot kaptál két éve,akarom mondani a legszebbet! :lol:
Vendég

Szóval egyszerre! Őrület!Nem tudok írni! :lol:
Vendég

Most jöttem haza...húúú, de Isteni idő van! Lilcsinek viszek másik ruhát, mert ha abba a meleg overallba öltöztetem, amibe vittem, csak egy tócsa marad belőle. Lehet, elviszem a Nefag játszóra....

Szilvi! Letelt a pihenő? Cummogód felébredt? :lol:
Így már jobb a felirat? :wink:

Hajni....hát igen...kitolt velem a lányom...na, nem nagyon, már beletörődtem :wink:

Vettem itt a Smith shoesban téli bakancsot. 4000 Ft, de nagyon klassz, le sem vettem :lol: . Nagy kiárusítás van.

Megyek Lilcsiért....páááááá

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

No, ma csak elmentem és jól elbeszélgettem Ivett Máté gyerekével :lol: :lol: :lol: Olyan édesen vigyorog, meg ahogy próbálkozik, hogy hangot adjon ki, és amikor sikerül....hát naggggyon édes volt!

Ma beadattam Csonginak a bari elleni oltást. Egy mukkja nem volt, hősiesen kitartott. Csak néztek ránk a tanácsadáson, mit keresek én ott egy 7 éves gyerekkel :wink:
A nagy show az volt, hogy ugyi ott voltak a picurik, üvöltöttek szuri után, Csongi meg befogta a fülét :lol:
Most meg már több, mint egy órája lenn fociznak a haverokkal a játszótéren. Tök jó idő lett!

Óh, szegény Dius, mennyi gyógyszer :shock: Na, nem is csodálom, hogy könyörögni kell neki! Mielőbbi jobbulást!

Katlina, influenza? Szegény Robi, akkor most pár napig biztos nagyon nyűgös lesz. Kapott valami gyógyszert?

Elin, látom neked összejött... mármint a szülinapodon szülni! :lol: Én is beterveztem, de Csongi 4 nappal korábban jött!

Évi és
Kép
csongianya

Kukuccs! Megjöttem!

Annyira gyönyörű idő volt ma, hogy hatalmasat sétáltunk. 2 órát!!! :D :D Réka végigaludta, csak néhány zökkenőnél "mordult fel". :D :D

Zsu: Nagyon boldog névnapot! Hogy telt?

Katlina: Jobbulást Robinak! Elkapta volna tőled a nyavalyát. Ó, szegénykém... :?

Nóri: Enni? Én? :lol: :lol: Jó vicc, még a Valentin napi csokik is megvannak. Csak hogy lásd mennyire nincs étvágyam....De rántottam halacskát vacsira, rizibizi, ezaz....szóval igyekszem én... :wink: Súlyom szüléskor: 76 kg. Ma: 59 kg. Fogantatáskor: 66 kg....

Nekem hiányzik Lilcsi a vonalzódból, de azért nem lett rossz az új...De jó, hogy egy napon van a szülinapotok! :D :D

Szilvi: Király a vonalzód. Mi az, macska?
Vali: Diusnak újfent jobbulást!

Judit: Örülök, hogy jól telt az első nap. Nekem is "internetezős" , laza munkahelyem volt. :D :D Fura lehet megint dolgozni, nem az?

Csongi: Nekem aszonta a védőnő, hogy amíg Réka iskolába nem megy, addig tartjuk a kapcsolatot. Úgyhogy nem tudom mit néztek a tanácsadóba. Mondjuk babának elég nagy már Csongi, az igaz. :lol: :lol:

Petri: Tegnap beszéltünk a gumiciciről, hát Réka bizti olvasott téged, mert este elkezdett "beszélni" a cicihez. Áááááaaaa.....meg maaaaaam....csak lestem....
:lol:
Jelentem visszajött a pirim. SZóval 7 hét gyermekágy után vót 4 nap pihi, utána jött a piri...Na ez még rímel is....Piri itt vót 10 napig, 4 nap piri és most megint maszatol. Komolyan, összeszedhetnék már magukat a hormonjaim.... :? :? :? :roll: :roll:

Na megyek, nem tudom befogni a szám, ha egyszer kinyitom. Bocsi.... :oops: :oops:
jaimee1

Nóri, jó lett a vonalzó :) Tök jó,hogy egyszerre van a szülinapotok :)

Erika,hogy csinálod,hogy fogysz?Én is szeretnék,de nagyon,én csak 1 kg-val vok könnyebb,mint mikor terhes lettem :( És még van rajtam 10kg plusz :cry:

Évi,.akkor kibabáztad magad:) Csongi meg okos nagyfiú,hisz egy focista nem pityereg :)

kellemes estét mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Ma voltunk tanácsadáson és megkaptuk a 3 hónapos oltást,de Máté észre sem vette nem sírt csak egy nagyot sóhajtott!
5500 g és 60 cm.
Egy hónap alatt 1330 g-ot hízott.
A doktornő nagyon megdicsérte mert Máté csak nevetett rá és hangosan beszélgetett neki!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hello Csajok!

Kicsit jobban van már a betegem igaz hangja az olyan mint a repedtfazék annyira be van rekedve szegény :( De már az jó jel,hogy hisztizni tud :D . Hát a gyógyszer bevétel ma sem túl simán nem igazán akarta de hát bekell venni nincs mese sajnos :( .

Nóri!
Ma végre rászántam magam és megsütöttem a csokis sütit :) Ronda de nagyon fincsi lett igaz kicsit módosítottam a recin :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Na végre!!! :lol: Akkor oda lehet csapni a diétának :wink:

Mi meg jól elidőztünk a játszótéren.....Mónikára értünk haza :lol:
Nekem nagyon tetszik, biztosan megyünk oda máskor is! Sőt, ismerkedtem is....a másik topikból Szolkatáék is ott voltak! :lol: Nagyon szép, csupaszem kis Bencéje van. És igazi pasi, csak akkor szólalt meg, ha nagyon indokolt volt :lol:
Pár kép (már megint mi :oops: )
Kép Kép KépKép Kép
Segítség, nem bírok se le, se fel menni!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvagyunk mi is reggel óta most ment le a láza úgy hogy hőemelkedése sincs!Már délután vizeleledő is volt,már vele bőgtem,most nagyon padlóravágott a tehetetlenség,most alszik az étvágya viszont megvan ennek örülök,csak most már az én szemem ragad lefele pedig ez az éjjel még bizi nagyon hosszú lesz!

Diusnak jobbulást!!!

Erika!
Hát nekem is adhatnál néhány tanácsot,mert bő 5kilót lekéne faragni rólam!

Ivett!
Máté nagyon ügyes babóka!!!!

Nóri!
Nagyon jó az új vonalzó csak olyan fura hogy nincs ott Lilcsi

Kép

Kép
katlina

Beelőztél :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Katlina! Azt nem próbáltad, nem lett volna elég, hogy homlokára, csuklójára meg a bokájára tenni csak vizes ruhát? Lilcsinél ez elég volt, lázkúppal együtt persze...Szegénykéim, akkor kitartást..ez az este még lehet, hogy nehéz lesz... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Igen végül ez jött be,de akkor ez nem jutott eszembe,annyira tehetetlen voltam hogy ilyenek akkor már nem voltak észbe :(

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?