Sziasztok,
Mi ma megjártuk a Heim Pált.Elmentünk egy Endocrinológushoz oda is, több szem többet lát alapon!Szerencse ő is azt mondta mint a másik, hogy szerinte genetikai eredetű a dolog, és semmi komolyat nem lát!Mármint, hogy bármiféle hormonális, vagy másfajta elváltozás lenne!Ő ilyen picike kis filigrán hölgyike lesz
Viszont ez a dokinő egy fokkal alaposabb volt, mert felküldött minket a laborba egy vérvételre
megszűrtek pajzsmirigyre, meg egy ált. vérképre!
Hát úgy vagyok vele, végülis nem baj, legalább azt is kiszűrhetjük.De úgy sírt a drágám!Eszti meg nézte
és kérdezgette, hogy ez fáj a Hannának??!!
Nem tudtam hova tenni, így két gyerekkel voltam egyedül
holnap telózom a vérkép eredményért, a pajzsmirigyért pedig kb. 2 hét múlva!
Szilvih,miért vagy járókaellenes?
Takinéni, mi szerintem messze vagyunk egymástól, így akit én itt tudnék esetleg az nem hinném, hogy bejárna Bp.-re dolgozni
De látom a többség se nagyon használja
De akkor ti hova teszitek a gyereket amíg még nem tud semmit csinálni csak feküdni??És már kevesebbet alszik.én onnantól tettem bele, 2-3 hós korától!Hogy lássam, és velem legyen.Azért olyan picinek nem akartam lerakni a földre
szerintem az gáz!A szobájába meg szintén nem, most hagyjam bent egyedül??
Kiváncsi vagyok ti hova tettétek??
Nelli,Ti nem éritek el Lillát 1 éves korban sem??Akkor mit szóljunk mi?
Mi tutira nem, ez fix!
De azért Lilla tök jó súlyban van, nekem Eszti volt kevéssel több 1 évesen
Levegő
sajnálom!De I, nek jó 5lete volt, hogy ki kéne próbálni, hátha tényleg csak a panel a bűnös!Mert akkor utána kell menni, hátha van valamilyen támogatás a beteg gyerekre!
és valahogy le lehetne cserélni a pecót!
Ildi,én levegőtisztítóból csak a Bionetes Ózonizátort ismerem!Arról van esetleg szó?
I, mi a bajod magaddal??
Levit le akartuk stoppolni mi is, dehát ha már van menyasszony
Na, majd ha személyesen megismerkednek a gyerkők?! Lecsapjuk a kislány kezéről