Új privát üzeneted érkezett!

Kép A reklamfilm forgatason... Kép Kép V-day lufik Kép V-day szerko

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na skacok az egyik kep 2szer ment fel itt van ami lemaradt

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Tök jók a képek. csini voltál V napon. És tényleg sokat készültél. Azt a sok lufit te fújtad fel???

Kép
csucsu05

Bridg:a reklámfilmesnél ki van tömve a pocid? :shock: És mit játszottál a reklámban?
A V napi rucid nagyon csini, sajnálhatja a párod, hogy nem ment haza... :roll:
Vendég

Bridget!
Nem semmi szerkód van!! :shock: Milyen reklámfilmet forgattál?

No meg ezek a lufik, és mind Te egymagad fújtad fel! Nem semmi, jó a tüdőd! :D
Vendég

Az a vesemelegítő szoknyácska is tetszik...futáskor ha magamra veszem, nem izzadnék jobban tőle? 8) :? :wink: Mennyibe kerül?
Vendég

Ez 1hete volt...egy nagy hangarban Yokohama-ban...a hetterben epp masik jelenetet forgatnak.A reklam arrol szol,hogy ez egy club....mi vgyunk 3-man tancosok a hatterben...elottunk ulnek paran meg paran a hatterben beszelgetnek...bejon a foszereplo...ragyujt es elkezd darcozni....es amikor telitalalata van azaz a kozepebe talal akkor kidurrannak az egok a poharak stb. mi megilyedunk sikitunk az ember meg elnyomja a cigijet es kisetal... 8) ennyi :lol: :lol: de mint irtam nem fog tv-ben megjelenni mert illegalis a cigi reklam hanem valamilyen kampany reszekent majd dvd-ken szetosztjak...asszem ott faztam meg es akkor meg a sieles ratett es most kijott :evil:

Sajna teloval van fotozva azert ilyen a minoseg de egyenlore ez a leggyorsabb modszer 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tyu kocce csajok....szerintem is dogos volt a szerko bar nem az enyem volt :? es a hasam nem volt kitomve :lol: szerintem csak pont kaja utan lehetett vagy nem figyeltem oda ra es kitoltam...de amugy nincs semmi hasam :lol: A lufikat egy labbal pupaloval fujtam azaz estere eleg jobb combizomzattal rendelkeztem :lol: :lol: :lol: Lehet jobban izzadnal de arra tok mas megoldast...es amikor kisse elszaladt velem a lo vettem magamnak egy ugymond szauna koppenyt...amit magadra veszel vizzallo es olyan gumiszeru valamibol van...es beleszallsz a kadba...na aztan ebbe a gumi kezes labasba aztan jol beleizzadsz olyan,mint egy szauna :shock: :wink: Asszem talan 3000ft korul volt es persze tobbszor hasznalatos...a vesemelegito hmm :? olyan 3500korul van pontosan nem tom mer egyutt vettem sok mindennel az is lehet,hogy csak 3000ft atszamolva 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:úgy látom akciósdús napok vannak nálatok! :wink: Te csinálsz valamit a peteérésed "behatárolására"?Pl.:hőmérőzés, ovu teszt...stb.?
Vendég

hat a homerozest mindig elfelejtem de asszem tegnap meg 36.2 volt ma meg 36.7....viszont a natham miatt most 37.1 delutan mertem :roll: szal szerintem holnap reggel is befolyasolja...pont akartam kerdezni,hogy peteerest kovetoen mikor is van a nagy nap...peteereskor ? azutani nap? :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

hirtelen mindenki eltunt..en meg kozben fozogetek leves kesz 5perc mulva es eszem mer ehenhalok :shock: bar mar ettem friss ropogos kenyeret meg salit de a leves most majd ngyon jol jon :roll: Lassan lehet megnezek valami filmet aztan visszanezek kesobb :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Előtte mindneképpen!!!!Ha pl 14.napon van pé, akkor 11, 12, 13 már nagyon gyúrni kell, persze a 14.en is és biztos ami biztos 15.Mondjuk szerintem a kétnaponta szex a legjobb megoldás, de ha 3-4 naponta az sem olyan nagy gond, mert a kiskatonák 4-5 napig életben vannak.
Vendég

Amúgy nagyon csini vagy mindegyik képen! Büszke lehet Rád a párod! :wink:
Vendég

Nóri,
ez biztos, h. 4-5 napig vannak "életben"??? :shock: Mert én utána olvastam, és "csak" 24-36 óráig életképesek, és ezért is "kell" 2 naponta szexelni!
Vendég

Majd minnyá megkérdem tőlük, csak kimegyek... :lol: :oops:
Olvastam a neten...nem én találtam ki...azt írta, hogy 4-5 napig életképesek a hüvely falán a spermiumok, 12-24 óráig pedig a pete termékenyíthető meg...
Vendég

Majd minnyá megkérdem tőlük, csak kimegyek... :lol: :oops:
Olvastam a neten...nem én találtam ki...azt írta, hogy 4-5 napig életképesek a hüvely falán a spermiumok, 12-24 óráig pedig a pete termékenyíthető meg...
Vendég

szal akkor en most ngyon idoben vgyok? :shock: meg 1nap van peteeresig ha 23nappal szamolunk de ha nem akkor meg 2... :? viszont ma tamadok 8) :lol: :lol: en is ugy tudtam,hogy csak max 24orat elnek....hmm :roll: na minnya utananezek mer ha igaz amit mondassz....ma akcio 8) aztan akkor 5napig nem mososm ki magam.... :lol: :lol: na jo ez csak komolytalan vicc volt :oops:

Jaj koszike azer nem annyira csini de igen koszi :lol: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:oops: :oops: :oops: Akkor nem így kell??? 8) :lol:

Kép
Vendég

Ezt most olvastam:

Lehet-e növelni a sperma mennyiségét?
Igen, különösen intenzív csókok, simogatás és kiadós, bőséges szexuális előjátékkal. Ha az izgalmi fázis különösen hosszú és intenzív az ejakulátum mennyiségét ez megemeli. Ha partnerrel szeretkezünk, akkor 20%-al több, mint önkielégítés közben. :shock: :oops: :lol:

Meddig életképes a spermium?
Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra :shock: :o

Milyen sokáig tart amíg a spermák elérik a női petesejtet?
Ejakuláció után a női hüvelyben a spermiumok körülbelül fél, 1 óra alatt érik el a petesejtet (a vagini körülbelül 7-12 cm hosszú). Néha ez akár 1-2 percig is eltarthat, mert hüvely izom összehúzódása-elernyedése miatt a spermákat visszaveti. :shock: :o

Bovebben itt
http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=129&catid=1 :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ari a kep :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Csajszikák!

Bridget! De dögös vagy!!!! A Valentinos ruhaban nagyon csini vagy és látszik, hogy semmi pocid nincs, de reméljük hamarosan jó nagyot növesztesz. A dögös szerkósban meg furi, hogy nagyobbnak látszik a pocid. De azért még az is jó!!!! :wink:
Figyu! Neked mindig ilyen rövidek a ciklusaid??? 23 nap???

Én is most ebédeltem szilvácsgombócot főztem, isteni lett!!!

Babszika! Tudod én mondtam, hogy a narancssárgát, meg a zöldet nem szeretem, de ez fürdőszoba q-va jó lett. És basszus nagyobb a kádatok, mint a mi egész fürdőszobánk! :lol: :lol: :lol:
Nagyon klassz lett, oda vagyok érte!!! És a függöny is nagyon tuti.
A meghívóról nem is beszélve! GYönyörű!

CSajok! Szerintem 2 napnál többet nem szabad kihagyni a szexeléssel. Biztos ami biztos. Látjátok így is milyen nehezen megy a dolog!

Nóri! Olyan jó dolgokat szoktál felteni! Figyuka te szoktál dolgozni is vagy egész nap ezeket a vicces cuccokat keresgeted??? :wink: :lol:

Arikon! Neked már csak 7 nap van hátra! Akkor mennek a csurik!!!!

Nekem tegnap sikerült bejelentkezni a dokimhoz és jövő szerdára kaptam időpontot. Közben pénteken el kezdtem szedni egy barátcserje nevű kapszulát, ami rendezi a ciklust és apé-t. Na kíváncsi leszek segít-e valamit rajtam??!!!

Puszi
Vendég

Hat koszi a bokot en eddig nem is figyeltem fel a hasas dologra :lol: Amiota korhazbol kijottem tod volt a petefeszek beverzesem...szal normalis mensim nem volt dec-ben....aztan januar 17en megjott...eddig amugy 25napos volt de most a jan es az ehavi kozott csak 23nap van...nem tom jo-e az :? de en szerintem meg 1honap es beall megint vgy visszaall...de azert majd most is belehuzok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Krisz,
köszi a csurikat, már kezdek izgatott lenni... :roll:
Remélem a dokid mond majd valami bíztatót, mert a próbálkozás gyakoriságával nálatok gond nem lehet... :oops: :D

Bridget,
szerintem én is itt olvashattam ezekről a dolgokról!

Nóri,
erről a 4-5 napról már én is olvastam itt a babaneten, de nekem irracionálisan nagy időtartamnak tűnik. Mondjuk nem lenne rossz, ha így lenne, de akkor miért mondják annyira ezt a 2 naponta szexet...azon kívül,h. élvezetes hobbi! :lol: :lol:
Vendég

Krisz:köszi...de dolgozok napi 9-et, hétfőtől szombatig.... :oops:
(a képek el vannak mentve, csak előkapok egyet ha kell)
Vendég

Bridget,
nagyon jól nézel ki! És tényleg mennyi lufi volt V-napon, mindenféleképpen sajnálhatja a párod, hogy nem ment haza!

Gabi,
várjuk a hireket!
sirkici

Sirkici
Vegu;is hazajott csak hajnal 4kor :lol: a lufikbol meg mindig van...100db volt :shock: 8) es koszonmoma bokot :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:te miért nem alszol??? :wink: :lol:
Vendég

Hat kepzeld itt van New York-bol embernek egyik ngyon jo barija...tavaly koltozott ki melo ugyben es dragam hazajott 10utan mar orultem is van meg 2ora aztan ejfel korul akcio 8) erre felhivtak,hogy nem-e megy el veluk bulizni :? varhato volt...mivel ma vgy holnap este mehet el bulizni...(fiunapot tartani) mer penteken ugye hazibuli lesz nalunk annan a fiunak csinaljak 8) es csutortokon aludnia kell hisz akkor penteken melo este party hetvegen meg itt vgyok en 8) szal kerdoen nezett ram... :shock: en meg mondtam neki,hogy ha szeretne menni akkor szeretnem,hogy menjen :roll: ...en mindig is ugy voltam vele ne azert ne menjen mert en megtiltom vgy epp azert maradjon otthon mert en megkerem :roll: azert maradjon otthon mert o otthon akar maradni es azert ne menjen el valahova mert o nem akar... :roll: de amugy miota egyutt lakunk nem jarogat el :wink: ngyon ritka 1szer 1honapban....en pedig kuldom meg mondom neki,hogy ha menni akar menjen...ne erezze feszelyezve magat...szal o elment en meg most magam vgyok es igy buli van 8) talan ha hazajon rammaszik bar ha iszik nem sok jo fog kisulni belole... :lol: amugy meg holnapi napra vgyok raizgulva 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na de most mar megyek agyba fel 1 van...csinalok egy menta teat aztan itt se vgyok...legyetek jok aztan zebrasodjunk kerem szepen 8) en majd holnap alakitok rajta... :wink: 8) Akcio-ra fel csajok mar akinek itt az ido... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, nagyon állat volt a szerkód a forgatáson ás aVnapon is!!!!!
És a sok lufi!!!!!! 8) 8) :D :D :D :D

Szóval, még a doki nem látott semmit. Tehát se gyulladás, se ciszta. Még bármi lehet. Hétfőn kell tesztelnem, ha nem jön meg. Ha pozitív akkor azonnal uh és sárgatesthormon vagy mi.Még aznap. Addig meg várakozás. Nyálkahártya normális, menstruáció előtti. Méhszáj vérbő, de még nem annyira, hogy ki lehessen mondani a terhességet. A fájdalom lehet egy esetleges terhesség is. De csütörtökön kéne megjönnie. Meglátjuk. Amúgy a hőm megint az egekbe szökött. Reménykedek. Nincs más a kezembe. De nem fogok bánkódni, ha megjön. Legalább fogyok tovább. :D

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Bocsi, h nem jöttem ma, de nem volt áram délig a cégnél.... tökre átfáztunk.
Eszembe is jutott Bridget, mert ha lett volna nekem is melegítőm.... :roll:

Bridget!
muszáj lesz boltoljunk egyet valahogyan! nekem nagyon tetszik!!!!
húúú, és milyen jól nézel ki! 8)

Krisztinka!
de aranyos vagy! nagyon köszi a bókokat!!!!!
amúgy a barátcserjéről annyit, h nekem is van homeós, emrt anno mikor elkezdtük a baba-gyártást, akkor én is ettől reméltem a zebrásat (persze, azóta tudom, h hiába). de én úgy jutottam hozzá, h egy ismerősömék 2 évig próbálkoztak, de hiába. ajánlották neki a talpmasszást és a b.cserjét. azt hiszem, h 4-5 hónap kellett -> azóta gyönyörű kislányuk van!!!!
szóval hajrá!

Gabi!
te nem semmi csaj vagy! :wink: :lol:

Nóri!
én is így tudtam a kisfiúk életkorát, ahogy te!

babszika

Zsuzska!

Kép

babszika

Gabi
koszi... :oops: remelem nem csak bekepzeled a dolgokat es ugy lesz ahogy erzed :roll: szal akkor majd hetfon kiderul :?: 8)

Babszika
ahhha....szal ezer nem voltal :lol: :lol: latod mondtam en,hogy jo dolog egy ilyen... 8) majd felirom a listan aztan osszehozzuk valahogy a bizniszt :lol:

jol eltunt mindenki bezzeg amikor nem vgyok 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

csajok ma van peteeresem... 8) 8) 8) este akciozas lesz 8) 8) 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Akkor hajrá. Remélem a peték jól érnek és meglesz a nagy találkozás :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt Csajok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm, mert 8-tól az ECDL tanfolyamon vagyok.
Bridget,
tessék elkapni a párodat! :D

Zsuzska,
nagyon röstellem, de így utólag Nagyon boldog névnapot!! :oops:

Gabi,
na ez bíztató, h. nem talált semmi rosszaságot!

No, futok és írjatok sokat-sokat!!

Legközelebb holnap leszek!
Pusszancs!
Vendég

Gabi,
akkor mennek a drukkok hétfőre!

Babszi,
halkan drukk!
sirkici

Én csajok belül mindnekinek szurkolok ám. De nem irom még meg hátha ez most bejön. De ha zebrás lesz a teszt akkor hangosan és nagyon fogok gratulálni. De remélem érzitek hogy szurkolok akinek most aktuális :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Sirki!
nagyon köszi!
de azt hiszem, h nem lesz rá szükség.
ma reggel följebb kúszott a hőm, de mivel ma megyek az állásinterjúmra, ezért csináltam teszteket.
A HCG-m egyértelműen nega lett és az LH-m pedig halványodik.
Szóval, sztem babóka még nem tud jönni.

Nagyon durva, h már ennyi idős a babókád! Még csak most álltál be a pocakosok közé és máris ... :shock: :roll:

Krisz!
Elszabad mondanom, h mit álmodtam veled kapcsolatban??????
nagyon jó dolog és nem tudom, h te hiszel-e benne, h a jó dolgok csak akkor történnek meg, ha nem mondják el őket :?: :!:

babszika

Csucsu!
jól teszed!
sztem is job, ha nem éljük bele magunkat.
én is csak azért szoktam írni nektek, mert nem akarom, h azt higyjétek, h nem szorítok. :roll:
te most hol állsz? (nem csinálsz vonalzót?)

babszika

Babszika: Elkezdtétek már a meghívókat kiosztani?

Kép
csucsu05

Áh, dehogyis Era!
csak 15 db van kész, mert elfogyott a szalag és csak rendelésre tudnak nekem hozni.
Anyósomék, meg a barátnőmék kapták meg. De B. sosincs itthon, úgyhogy.... :?

Gyulán is úgy lesz, h anyukám viszi el, én meg írok egy levelet majd a rokonoknak mellé, h ne haragudjanak, de 1 hétvége amúgy is kevés lenne nekünk, de sose tudunk együtt hazamenni.... :oops:

babszika

babszika: Megértik majd biztosan ha nem tudsz mindenkihez személyesen elmenni. Ez komoly szervezési munkát is kiván.
Vonalzó: Hát azt hiszem csinálok egyet valóban mert nekem is segítség lesz.
Én is nagyon szorítok mindnekinek. Csak azért nem irom már meg mert ulojára a Nórinak írtam és akkornem jöttbe pedig annyira hittem benne. De majd az új stratégiámmal mindenki babás lesz :) :)
Képzeld a multkor ittvolt mellettem a férjem mikorolvastalak és mondta ha a házzal úgy állunk akkor mivel mi hétvégén kirándulni szoktunk sokszor lehet, hogy arra megyünk és meglesünk. De addig még annyi minden össze jöhet. Csak megyünk és jövünk. De ha akkor lesz időnk és úgyis megyünk kirándulni akkor felétek megyünk és a templomban meglessünk:) Bár a Nóri úgyis képvisel minket őlesz a nagykövetünk. Na meg gondolom a képeket felrakod :)Izgultok már?

Kép
csucsu05

Jaaaaaaaaaaaj, nagyon szurkolok, h elgyertek!!!!!
komolyan mondom, már lasan fontosabbak vagytok nekem mint a családom :oops: :lol: :oops: :roll:
örülnék nektek!!!
(de azért azt elmondom, h a templomban nem fogunk talizni hihi)

fura, de nincs bennem izgalom..... :shock: nézem a vonalzóm és csak amiatt aggódom kicsit, h mikor tudok hazamenni, h elintézzem a maradék dolgokat. :roll:

babszika

Babszika: nem lesz templomi? Oké akkor az Önkormányzatnál :) Azért gondoltam mert sokan úgy csinálják, hogy a tanácsira csak a szülök mennek és a templomira mehetnek a többiek.
Amúgy valóban nekem is mindneki fontos itt. Babanet nélkül fél ember lennék!!!! Olyan fúra mert úgye senkivel nem találkoztam mégis olyan mintha ezer éve ismernélek titeket.
Hát ha a vonalzódra nézek akkor nincs sok idő hátra már!!!

Kép
csucsu05

Babszi: Arikon: Köszönöm szépen a köszöntést :lol:

Megy a drukk mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem lesz templomi, mert nem vagyunk vallásosak (megkeresztelve sem vagyunk). :roll:

Nincs sok idő, de már csak apróságok vannak hátra. Pl., h miylen ízű torta és egyebek. :lol:
az anyukám angyon sokmindent elintézett.

Hát az biztos, h nem taliztunk, de tudom, h kinek milyen nyálkája van és hanyadik dpo-n van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Babszi: Valóban a nyálkáinkat senki nem ismeri úgy mint ti vagy mi. :)
És ha belegondolunk azt sem biztos , hogy mindnekivel megbeszéljük mikor hol és hányszor voltunk a pérunkkal együtt a baba miatt:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?