Sofka!
Azt hiszem, hogy végül mindennek meg lett a fordítása is, majd megnézem mégegyszer, mert ezek német lapok ugyan, de itthoni kiadással, így van hozzá leírás, amit én rendszeresen elhagyok
. Bevallom, idegesít, pl Burdáéknál, hogy azzal kezdik a leírást: végy egy 2597-es cikkszámú télapószettet...Na, ja. Mert itthon mindenhol ezt árulják...
Viszont: kedvenceim a német oldalak a neten, ha olyanba botlok, amit nem értek, akkor majd szólok
Szerintem érdemes lenne keresztszemes, és horgolási minták miatt is körbenézni, bár engem azok nem érintenek, viszont a matrica-minták, meg a szalvéták nagyon jók, gondolom, akkor a többi is.
Adventi betlehemes--miért nem próbálsz meg gipszből önteni, vagy kész formát venni, mondjuk cserépből? Nekem van egy szép házikóm, a jövő héten majd felrakom, igazi gyerekcsemege, némi giccsel. Van hozzá kicsi belő világítás is, egy ilyen elég bőven a fa mellé.
Egyébként most úgy működik a közös kincs közzététele, hogy én elküldöm az újságjaimat Phaedrának, és ő felteszi, mert nekem hiába van digit gépem, meg szkennerem, nincsen hozzá normális előfizetésem
Viszon Zsunya nincsen messze Tőled, lehet, hogy be lehetne szervezni egy közös fotózásra
Áfonya!
Pont ezen gondolkoztam én is...Nekem gyerekkoromból a legkedvesebb emlékeim a fáról nem a szép gömbök voltak, hanem a kiscsibék, a gólya, meg a hóember. Azt hiszem, idén nekem is le lesznek cserélve a díszeim, apró figurákra.
Míra!
Igen, találtam egy piros terítőt, amin nagyon szép hókristályok vannak arannyal hímezve, holnap felrakom a képét.
Köszönöm a tippeket az adventi kalendáriummal kapcsolatban, lehet, hogy idén meg is valósítom
Tavaly a gyerek egy percre volt magára hagyva a csokis-ablakos kalendáriummal, nos, ki is nyitogatta őket
.
Csi