Sziasztok!
Lidkéről azóta sincs semmi hírem, de feltételezem, hogy ha nem lenne semmi, akkor már jelentkezett volna. Úgyhogy még nyomjuk a drukkokat! Aztán lehet ám, hogy Apjuk már nagy hírekkel jön hamarosan... Én próbáltam csörrenteni, sms-t is dobtam, de nem kezeli a telefont... Úgyhogy ++++++++++++++++++++++++!
Bölcsi: tulajdonképpen családi napközi és csak 2 napot töltünk ott hetente. Szerdán főként a suli miatt, pénteken néha a suli miatt, néha meg csak úgy. Ma válaszott magának ágyat és nem akart hazajönni aludni! Azt hiszem tetszik neki!
Fél órára kellett otthagynom, előtte persze megbeszéltem vele, hogy nemsokára jövök vissza. Állítólag kétszer rámkérdezett, de megnyugodott a válaszra, hogy dolgom van és jövök vissza. Úgy tűnik meg se kottyant neki. A befogadójuk, vagy ahogy Z hívja "óvónéni" egy ötgyermekes anyuka, így rutinja van elég.
Tisztított vízből főz szuperfinom és egészséges ételeket, amivel nálam nyert ügye van. Úgy gondolom, hogy nagyon jó helyen lesz! És akkora kő gurult le a vállamról, de akkora!!!
ElmoBoti csúúúcs!
Ildi-family sem rossz!
Azért lehet nálatok egy hangulat...
Mamacka, mostmár valld be, hogy téged fizet a HM a reklámokért!!!
Gyöngyi! AZ APEH oldala? Jaaa, már Ildi megelőzött!
Edit! Nem is mondtad, hogy ti már élesben a vécében ügyködtök! Hűűűha! Én meg itt nyomulok a feminista dumámmal!
Na, izguljunk tovább!
Puszi,