hablaty,nálunk,amig picik voltak,mint a te lánykád,minden szopi után telerakták a pelust,én ezért pelenkáztam kaja után. Persze,ha kakis volt,akkor lecseréltem szopi elött is.
Mi igyekszünk egy nap kétszer kimenni,délelött 10 óra körül,délután meg három körül. Egy-egy órát tuti kinnt vagyunk.
Ha jobb idő van,Eliza ebéd után kinnt alszik a teraszon,a babakocsiban,akkor jól odasüt a nap.
Én is először két hetesen voltam kinnt mindkettővel,utána szinte minden nap,egy-két extrém napot leszámítva(eső,köd).
Orrot szívni nekem is kellett mindkettővel,és én is azt hallottam,hogy a téli babák már csak ilyenek. És mindketten kinőtték a tortyogást,de volt olyan,hogy azt hittem,megfulladnak szopi közben,hiába szívtam az orrukat,rettenetesen tortyogtak. Nekik még elég nagy az orrmandulájuk a pici nózijukhoz képest,enyémeknek meg nem nagy,hanem hatalmas volt
Büfi nálunk már elég ritkán van,de van olyan,hogy kaja után egy órával
Este,éjjel én nem várom meg,hogy büfizzen,tarthatnám órákat. Meg Eliza úgyis hason alszik,eddig egyetlenegyszer volt,hogy bukott éjjel,de rögtön felébredtem rá.
Fridus ti olyan korán fürödtök? Vagy csak mi vagyunk ilyen késeiek?
Elizám reggel 6 körül kel,ekkor nem is eszik,hanem eljátszadozik fél 9-9-ig,ekkor szopizik,és alszik kb.1 órát. Aztán ebéd után szerencsére mindkét gyermek egyszerre alszik,kb.3-ig,majd uzsi,séta(Kristóf sokszor az udvaron uzsizik
). Fürdetni mi fél nyolc körül szoktunk,először Eliza,majd amíg ő szopizik,addig Kristóf. A kisasszony általában elalszik szopi közben (de csak este),ha mégsem,akkor elaltatja magát az ágyunkban.
Éjjel vagy nem kel,vagy egyszer,vagy kétszer,de hogy ez mitől van,fogalmam sincs. Olyan is van,hogy felkel,de nem eszik,csak kiveszem,kicsit dajkálom,és már alszik is.
Kristóf nem alussza végig az éjszakát,egyszer tuti felkel.