Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

megint csak körülnéztem, megszült-e valaki, és hírt adok magamról, no meg én is várom Krixtáékról a híreket, csak átfutottam az oldalt. :) Megláttam Judy hatalmás betűit és kezdtem örülni, hogy szülni indul valaki :) de nem....remélem én se! :shock: ma reggel megint találtam vmit, ami nyálkás és barnás-pirosas volt....de nem görcsölök. Viszont nagyon rossz az emésztésem. Pedig nem ettem semmi olyat. Szurkoljatok, még nem akarok szülni, korán van még...
ismét bocs, hogy nem reagálok, de fekszem is vissza, a napom 90%-át vízszintesben töltöm.
Vendég

Márti,

Jól teszed, hogy fekszel, csak pihizz és beszéld meg KisAtival, hogy még legalább 2 hetet bírjon ki a pocidban. :lol: :lol: :lol:

Bár már indulhatnék!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
A kastélyban még nem jártunk, de ami késik nem múlik. :D
Nagy kertipartikat tudunk majd csinálni. :D
Nofene, csak nem álltok meg a 3. gyerkőcnél? ;) :D

Márti
Pihengess csak!
Vendég

Szilvi,

4. baba csak vicc volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész roncs lennék. :lol: :lol: :lol:

Szavadon fogunk ám, aztán nyáron már mindenki babával fogja követelni azt a kertiparty-t!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Ha összejön a ház, akkor miért ne? ;) :D
Mindenki jöhet ásóval, kapával, fát ültetni, kertészkedni... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Beszéltem apával, még nem tudja, hogy jut vissza Mosonmagyaróvárra. :( Nem tudtok valakit, aki arrafele megy?
Meg szólt, hogy június elején lesz a 20. éves érettségi találkozójuk... Hááááááát... kicsit zsufis lesz a hónap, egy pöttöm Titababával lehet, hogy kimarad. :?
Vendég

sziasztok,

Márti,
pihengess csak, van még időd szülni menni!!! Drukkolok, hogy kisAti még benn maradjon egy ideig!!!

Judy,
biz Isten azt hittem már szülni vagy, de látom, hogy még Barbinak nem nagyon tetszik a kinti hideg :wink: . De már bizonyára csak pár nap :P Kitartás!!!!

Andesz, Gabi,
gyönyörűen fejlődnek a picik és ti is nagyon csinik vagytok!!!!! Viszont a srácok!!!!! Hát egyszerűen zabálnivalóak!!!!! Patriknak jobbulást, tényleg nagyon belekeveredtetek!!!!

Ani,
örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek!!! Sok jót hallottam arról a szállodáról!!!

Alexa,
jobban vagy már? tényleg ilyenkor az a fontos, hogy mást ne fertőzz meg, de hát tudom hogy ez egyáltalán nem egyszerű!!! Azért kúrálgasd magad!!!!

Szilvi,
neked is jobbulást!!!! A ház nekem is nagyon tetszik, gyorsan csapjatok le rá!!! HÁt az anyósékat meg nem említem... no comment, nagy segítség, az tuti :twisted:

Kata,
merre vagy? minden okés? derekad???
Vendég

Ildi,
a ti házatok is meseszép!!! Ti mikor nézitek meg???
Vendég

Nati
Igyekszem gyorsan helyrejönni.
Nem akarjuk veszni hagyni ezt a házat, mondjon akárki akármit. Mi fogunk lakni benne, a miénk lesz, nem másé. Ha nem tetszik, nem kell eljönni. :twisted:
Vendég

Hello csajok,

minden oké velem is, mármint, hogy még nem szülök. A derekam rettenetesen fáj, szenvedek tőlle sokat. Azért ma még elmenten egy gyors turki körre, hátha mostanában már nem lesz rá alkalmam :wink:

Judy, rendesek voltak a szerelők, hogy még pénzt se kértek!!

Jók a házak, néztem őket!!

Márti, ezerrel pihi, ne kockáztass!!!

Bocsi, megyek vissza az ágyikómba pihizni, majd jövök.

Ja, édesek a srácok (Andesz,GAbi) :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

tőlle=tőle, tudok ám helyesen írni :lol:

Kép

Kép

hoppá

Apát elviszi a szomszéd mosonmagyaróvárra. :?
Nagy köcsög a fuvarszervezője. Morci vagyok.
:x :evil:
Vendég

Nati! Ma megyünk be apácskával még részleteket egyeztetni.
De nagyon szeretném ezt a házat!!

Szilvi! Nektek is úgy van, hogy 10%-ot be kell fizetni, és akkor van lefoglalva? Mert nálunk így van, és onnantól nem árulják már tovább.
Én nem babával mennék kerty partira, hanem pocakkal. Remélem így is beengedsz majd! :)

Márti, Kata! Pihizzetek csak!

Judy még nagyon eleven, pedig szerdára van kiírva. Barbi baba úgy érzi még jó odabenn. :) Lehet tényleg fázik.
n.k.ildi

Ildi
Ennyire mélyen még nem merültünk el a témában. Még ki akarunk menni megnézni hozzáértő emberrel is. Nem utolsósorban körüljárjuk a témát hitel ügyben, hogy bele merjünk-e vágni. Ha minden stimmel, akkor belevágunk.
Talán beengedünk a még bent lakó babóval. :lol:
Vendég

Helócska!!!

Nagyon szégyenlem magam,de sajnos nem nagyon van erőm visszaolvasni.Már elég régen lemaradtam,de most már ígérem jövök egy kicsit többet.
A hétvégén Andeszéknál voltunk,mint ahogy a képekről is látszik.Nagyon jó volt.

Csajok!
Miért nincs Krisztáról semmi hír :shock: :shock: :shock: ???Már el is felejtettek bennünket :evil: ?Tudom,nincs net náluk,de legalább Chrissyy írhatna valamit róluk,vagy tehetne fel a pici lányról képet!Remélem azért minden rendben van velük!

Márti!
Te nagyon vigyázz magadra,nehogy előbb kibujjon az a gyerkőc.Még három hetet bírjatok ki vhogy,féllábon is.Aztán addig NO SZEX :wink: !!!

Judy!
Nem lennék a helyedbe,minden nap gondolok rád,hogy talán majd ma kibujik Barbi baba.Kitartást Neked, nemsokára szülsz :wink:!

Ildi!
Ha összejön a ház,nem fogtok ám messze lakni tőlünk,úgyhogy reszkess... :wink: :lol: :lol: :lol: !

Kata!
Remélem,Geri is meglátja még a héten a napvilágot :wink: !

Ja és ígértem a hajamról képet,
ilyen volt: Kép
ilyen lett: Kép
és ilyen befestve: Kép

Ja és végül,de nem utolsó sorba egy-két kép Noelről:
Kép Kép
Vendég

Gabi,

Nagyon jól nézel ki. Noel baba is azt mutatja, hogy "anya király vagy!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát már én is minden pilanatban ugrásra készen állok, de látod jó hely a pocim. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Örülök, hogy megoldódott az ut Mosonmagyaróvárra. :lol: :lol:

Kata,

Pihizz csak. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Bocsi, hogy megtréfáltalak, nem akartam. :lol: :lol: :lol:
De tényleg jó lenne már valamit tudni Krixta felől.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Judy :oops:,amúgy csak a fotó lett jó,de tényleg!!!
Vendég

Gabi
Chrissyvel váltottam pár szót, ők nincsenek otthon. Krixtáról ő se tud semmit azóta, hogy megszületett Réka baba.
Martinka még egy picit náthás, Chrissyéket valami hányós nyavalya kapta el, de már jobban van.
Jó lett a hajad! Noel nagyon vagány! :)

Judy
Reméltem, hogy sikerül megoldani. Még jó, hogy megígérték neki, hogy keresnek valakit, aki visszaviszi. :?
Vendég

Sziasztok!

Elég hosszú kihagyás után egy rövid időre volt időm felnézni. A hétvégi visszaolvasás nem igazán jött össze, most is csak úgy hellyel-közzel :(
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, jók lettek a képek :D
Reggel voltam védőnéninél, nagyon aranyos, jófejnek tűnik. Adott egy csomó olvasnivalót, szóval művelődhetek rendesen baba-témában. Az egyik papíron az szerepel, hogy a következő UH-ra majd a 12. héten kerül sor. Igaz ez :?: Tényleg olyan sokat kell még várni :?: :?: :?:
Persze leginkább apa nem örül neki, hiszen így nem láthatja Babócánkat. Jó lenne, ha sikerülne megfűzni valahogy a dokibácsit, hátha mégis...

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Tényleg úgy van, hogy a 12. héten van UH, ekkor van az első szűrés. Úgy tudom, hogy beengedik apukát...
Vendég

Ja igen, és még egy gyors helyzetjelentés:
elég sokat vagyok rosszul - nincs hányingerem, de valahogy nem esnek jól az ételek, bármit is eszek.
Lassan azt hiszem el kell mennem vásárolni, mert kezdenek kicsik lenni a pólók, a melltartókról nem is beszélve. :roll:

Igen, azt reméltem, hogy beengedik, a baj csak az, hogy az még 4 (vagy 5?) hét. És az még nagyon-nagyon sok idő. Meg a családnak is úgy szerettük volna megmondani, hogy lobogtatjuk az UH képet :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Ilyen gyorsan összementek a ruháid? :shock:
Meghiszem, hogy hosszú idő... Alig győzöm kivárni a jövő pénteket, hogy ismét mehessek Titababa-lesre. :D
12. hetes UHn a kórházban voltam, ott kaptam az első képet. RLnél mindig kapok, legutóbb kettőt is. :D
Vendég

Akkor én kereket oldok. Főzök még egy adag csipkebogyó-kamilla teát. Meg próbálok úrrá lenni a káoszon. :?
Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Gabi! bár már átugorhatnál hozzánk. Már nagyon szeretnék ott lakni.
Nagyon jó lett a frizud. Bodajkon csináltattad? Mert ha igen, akkor én is oda fogok majd járni! És Noel...... szuper kislegény. És nagyon aranyos.

Enikő! Tényleg a 12.héten van az első UH, bár Schwarczi ha kérsz, csinál előbb is. Nekem csinált.

Én amúgy pont holnap megyek a 12hetes UH-ra. Remélem minden oké lesz.
A polókat tényleg gyorsan növöd ki, főleg, hogy nem is kívánod a kajcsikat. :)
A rosszulléteket sajnálom, már kevesebb van belőlük, mint amennyit eddig kibírtál! Kitartás!
n.k.ildi

Ildi,

Drukk a holnapi UH-hoz, és ha tudsz hozzál képet is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Remélem a teától jobban leszel végre holnapra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő,

Ezek a rosszullétek idővel elmulnak majd, aztán meg állandóan ehetnéked lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt. :wink:

Krixta?????????????????? :shock: :shock: Ugye minden rendben van, csak nem érdz rá?? csak egy kicsit gyere legalább, hogy jól vagytok!!

Judy? Görcsied??? :roll:
Nálam semmi, Geri tök jól érzi magát.... Remélem azért nem akarja megvárni, amíg több, mint 4 kilósra hízik :wink: :lol:

Ja, valaki kérdezte, még régebben: a hugimnak sikerült a nyelvvizsgája!!!! Nagyon örül(t)ünk neki!! :P :P

Ildi, kíváncsi vagyok mekkora a picurkátok. Drukk a mai uh-hoz!!

Enikő, üdv újra. Tényleg csinálnak előbb is uh-t, ha kéred. Csak szólni kell!! Élvezd ki a rosszulléteket, és gondolj arra, hogy már túl sokáig nem lesznek!! :wink: Csak addig, amíg a babád a pocidban van!! Hát igen, ezek a mai ruhák gyorsan összemennek!!! :lol: :lol: A melltartóval kapcsolatban: az elején nekem is megindult, aztán leállt... majd gondolom szülés előtt/után megint bedurran

Gabi, jó lett a hajad. Noel tényleg mintha azt mutatná: yyyyyeaahhhh, király!! :lol:

Szilvi, jobban vagy már? nem kaptál teamérgezést??? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Jóóóóóóóóó reggelt!

Éjjel rendesen tudtam aludni. :)
Elég nagy pangás van kialakulóban. Merre vannak a hiányzók? :

Ildi
Drukk az UHhoz!!!
Majd dobok privit.

Judy
Kezd alakulni, de azért még nem vagyok a régi. :D
Olvastam, hogy a Semicillin jó légúti megbetegedésekre, kérdés, hogy ő tud-e róla. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata
Gratulálok a húgod nyelvvizsgájához!!!
Teamérgezést még nem kaptam, de közel járok hozzá. :D A kollégaurat le is kaptam mind a 20 körméről, hogy lefertőzött. :D De már alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt. :lol:
Vendég

Jó reggelt,

Kata,

Gratulálok a hugid nyelvvizsgájához. :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyud hogy van?????

Szilvi,

Én szedtem semicilint Bazsival, mert rettenetesen fájt a torkom és tiszta takony voltam. Szóval valszeg jó rá, de ha csak sima nátha akkor jobb csak a tea.

Kezd a hócipőm tele lenni. Most már 4. napja, hogy vannak tompa görcseim, ma is reggel óta betonkemény a hasam és érzem az enyhe görcsöket és még mindig jól érzi magát a kisasszony odabent. :roll: :roll: :roll:

Sosem szülök meg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Ma melegfronti hatás lesz, utána jön egy hideg ismét... :D Kitartást erre a kicsi időre és utána lehet Barbi babázni. :)
A semicillint a kókuszbacimra kell szednem, RL írta fel.
A göthömre mézestea, C-vitamin, mézes negro, Halls cukor, Vita-C... (ez itt a reklám helye :lol: ).
Vendég

Sziasztok!

Judy!Ez a várakozás a legrosszabb!Azért megszülsz vmikor,az biztos! :D

Szilvi!Én mézes teázom,Mebucainozom,C-vitaminozom magam,meg vettünk Homeopátiás cuccot.Abból Martinkának is adok.Ez is a reklám helye! :D :D
Tegnap elég pocsékul voltam,amikor csak megtehettem,feküdtem.Amikor Martinka aludt,én is ledőltem.

Márti!Hogy vagy ma?

Kata!Gratulálok a hugidnak!

Tényleg furcsa,hogy Krixtáékról semmi hír,és az is,hogy Krisztivel sem beszéltek,pedig nagyon jó barátnők.Na mindegy,remélem minden rendben Velük!
Vendég

Alexa
Ha nem lennék Titababás, akkor a neocitran már rég kirángatott volna ebből a háthából. Így kicsit tovább szenvedek, de kimászok belőle.

Márti
Találtam egy kis infót. A 34. héten a babaóka:
Hossza 32 cm, és körülbelül 2250 grammot nyom.
(Még több okosság: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/34)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, eredmény: Uterusban egy élő magzat. Magzati szívműködés és mozgás látható. BPD(mm) 21, OFD(mm): 24, nyaki redő: 2,00mm
Grav.s.12
Magzatvíz mennyisége átlagos. A placenta tapadása:hátsó falon.
Az érvényben lévő protokoll szerint végzett vizsgálat során durva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető.

Ez jó?? A hosszát meg a súlyát nem tudom. Azt nem mondta:( én meg elfelejtettem kérdezni. :(

Judy! Szerintema héten Barbizhatsz!

Alexa! Jobbulást!

Szilvi! Neked is mielőbbi gyógyulást!

Kata! Köszi a drukkot! Szerintem legkésőbb jövő héten te is babázhatsz!

Ja, és képzeljétek! Azt mondta Schwarczi, hogy ha legközelebb megyek, meg próbálja megmondani, hogy fiúcska vagy lányka.

Képem van, de fényképezőnk nincs, mert az én kis szétszórt apácskám kinnfelejtette Hollandiába. A héten jön meg póstán remélem, akkor fel is rakom a képet.
Egyébként nagyon nagy a feje. :) Biztos már most nagyon okos!!

Légyszi lányok az adatokat nézzétek meg, hogy jó-e?
n.k.ildi

Írtam az előbb a házról, de nem tudom hova ment el. :(

Szóval voltunk benn az ingatlanosnál újra, és nagyon elszomorodtam. A házat egy magánszemély építette, aki egy darab számlát sem tud felmutatni, így viszont nem vehető fel rá a szoc-pol. Ez nagyon megnehezíti a dolgot, mert vagy hagyjuk veszni a szoc-polt(2,4millió)amit nem szeretnénk, és nem is fogunk.
Vagy megpróbálunk valahonnan szerezni 9millióról számlát(amit ugye honnan? meg miért mi?)
Vagy a 3.megoldás, ezt ma kérezi meg a hitellel foglalkozó hölgy, hogy lehet -e később is levonni a szoc-polt. Ezt úgy értem, hogy lesz egy hitelünk a ház törlesztése, meg lesz egy hitelünk a ház befejezésére. És ebből lenne levonva aszocpol később.

Sajnos ha ez nem jön össze, akkor keresnünk kell egy másik házat. :(

Remélem nem túl bonyin írtam le.
n.k.ildi

Ildi!

Martinka is ekkora volt,és a nyaki redője is!! :wink: :D

Remélem sikerül megoldást találni házügyben!
Vendég

Ildi
Válasz ment.
A baba adatai jók. Titababám buksija ekkor 23 mm volt, a tarkóredője neki is 2 mm volt. 3 mmig nincs semmi gond. :)
Vendég

Ildi,

Gratulálok a babóca adataihoz, teljesen normális méretei vannak, de ezen a linken te is meg tudod nézni. Szóval nincs nagy feje, ne aggódj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Sajnálom ezt a ház dolgot. Remélem sikerül minél előbb megoldani valahogy, és nem kell új ház után néznetek.

Alexaa,

Az tuti, hogy nem marad benn. :lol: :lol: :lol: :lol: Csak hát már ugy szeretném babusgatni. :lol: :lol: :lol:
Na meg önző módon szeretném ha már megszűnnének ezek a fájdalmak. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi lányok! Akkor megnyugodok. Bár a doki is azt mondta minden ok, de Neketek jobban hiszek!. Azért a hosszát megmondhatta volna, bár olyan 5-6cm-es lehet szerintem. :)
n.k.ildi

Ildi, akkor megnyugodhatsz, minden oké. Ti gondolkodtatok már neveken???

Judy, ezek szerint holnap még találkozunk!???????? :shock: Én sántán fogok menni, az tuti. Úgy megyek, mint akinek csípőficama van!! :? De kibírom... még egy darabig.

Alexa, nektek (is) jobbulást.

Anyukám egyre jobban van, szerencsére. Bár még fekszik, de egyre kevésbé fáj neki!!

Szilvi, kúráld csak magad!!!Képzeld, a hugimmal anyáék holnap mennek endokrinomókushoz, mert a TSH-ja max 4 helyett 11 :? Bőrallergiája is van, lehet, hogy összefügg a kettő... Nem tudni .Reméelm nincs semmi baj a pajzsmirigyével, mert azt mondták, annak kell utána nézni :?

Na, pakolászok megint. majd jövök.

Többiek??????? :shock: :shock:
Akinek megvan Krixta száma, nem akarja felhívni?? Remélem minden rendben van velük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hazajöttünk!
Hírek Krisztáról: Réka kapott vmi fertőzést, inkubátorba volt, de már kivették, jól van. Kap antibiotikumos kezelést és ha minden jól megy, pénteken hazamehetnek. Tejci is van! Képeket nem tudom mikor tudunk feltenni, mert a fényképezőgép még náluk van, nekik nincs se net és a számítógép is tönkrement. Majd ha felerősödnek picit, akkor majd tőlünk jelentkezik. De puszil mindenkit és kitartást a finishben lévőknek!
Vendég

A gyermeknevelés problematikája
Egy kisfiú a nappali szobában játszott az új elektromos vasútjával,
amit karácsonyra kapott.
Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll,
a fia meg elkiáltja magát:
Hé faszfejek! Ha le akarnak szállni most húzzák le a belüket!
Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak mert indulni
akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohant a szobába és
ráförmedt a fiára:
Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember!
Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra
játszani kezdett a vonattal.
Anyja halotta, hogy a vonat megállt és a fiú így szólt:
Azoknak akik most leszállnak szeretettel megköszönjük, hogy velünk
utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat!
Akik most szállnak fel kérem tegyék a csomagjaikat az ülés feletti
tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettenetesen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt,
panaszukkal keressék fel a hülye picsát a konyhában !
Vendég

Köszi Chrissy, végre valami hír róluk!! Jobbulást nekik, remélem mielőbb túl lesznek a fertőzésen!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Először is köszike a dicséreteket a hajamra.És Ildi:igen Bodajkon vágták 1800 pénzt fizettem érte.

Macika!
Köszi az infót,nem tudtam,hogy Chrissyy beteg.De azért pár szót írhatna Krisztáékról,ezt nem hiszem el,hogy nem tud róluk semmit,hisz a legjobb barátnők.

Ildi!
Privi ment ház ügyben.
Jók az UH-s eredményeid,a babócátok szépen fejlődik. :D

Alexa és Macika meg aki még göthös!
Jobbulást kívánok Nektek,remélem nem lesz semmi komolyabb!

Vicuska!
Még nem írtam,de nagyon sajnálom,hogy megjött,pedig én most tényleg nagyon bizakodtam.Remélem azért nem adod fel és gyere közénk beszélgetni had tartsuk benned az erőt.Én nem tudhatom,miken mész kersesztül lelkileg és testileg,csak azt tudom,hogy nagyon megérdemelnéd már a babát és nagyon-nagyon szorítok,hogy összejöjjön.

Nati!
Látom még mindig hajtod magad a melóhelyen :evil: .Nagyon aranyos a Mütyürkéd,jók az UH-s fotók és gratulálok a kis kukijához is :D .

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Megetettem magunkat. :D

Kata
Mit csináltál, hogy sántikálsz?
Ha a TSH magas, az nem jó előjel. Remélem, nincs semmi komoly dolog a háttérben. A dokim a jódozott sót és a szelént ajánlotta.
Örülök, hogy anyud jobban van, nemsokára jobb lesz a háta, mint új korában. :)

Chrissy
Köszi a híreket!
Jó a tanmese. :D
Jobban vagytok?
Vendég

Látom közben Chrissyy írt.
Jó, hallani Krisztáék felől és remélem minden rendben lesz a kicsi lánnyal.Jobbulást Nekik!

Judy!
Már nagyon a végén jársz,hidd el nem fog benn maradni Barbi a pocakodban :wink: .Ja és az összebújást próbáltátok már?Egy jó .... . ,és már mész is szülni :wink: :oops: :oops: :oops: .
Vendég

Kata!
Nem akarlak elkeseríteni,de nekem ugyanolyan iszonyatosan fáj a derekam mint a terhességem végén.Már azon gondolkodtam,hogy elmegyek reumatológushoz.
Vendég

Krixtáéknak jobbulást!Erősödjön meg a pici lány!

Gabi!Tényleg jó lett a hajad! :wink: Köszi,igyekszem jobban lenni!A kedvem,közérzetem ma már sokkal jobb! :D
Vendég

Gabi
Köszi, már sokkal jobb, mint tegnap. A hangom még mindig repedt fazékra emlékeztet, de a torkom már nem fáj. Még pár liter tea és jobb leszek, mint új koromban. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Macika!

Köszi, én már egy fokkal jobban vagyok, ma már nem hánytam. Martinka még mindig náthás, nem győzöm porszívózni az orrát. Félek, hogy holnap sem kapjuk meg a szurit. De majd kiderül, 9-re kell vinnem a doktornőhöz, megnézi, aztán majd meglátja. Tegnap este nagyon nyűgös volt, ma sincs a toppon. Ilyenkor aludni szokott egy nagyot, most meg még mindig fent van és hol eldumálgat, hol nyekereg. Szerintem a fáradtságtól nem tud elaludni, vagy ez a hülye időjárás. Már az agyamra megy! Na de mindegy, majd lesz vhogy!
Vendég

Gabi! Mindjárt válaszolok is a privire!

Örülök, hogy halluttunk híreket Krixtáról és Réka babáról. Remélem mostmár minden rendben lesz, és valóban mehetnek haza pénteken.

Kata! Igen, gondolkoztunk neveken. Illetve lánynevünk már akkor volt, mielőtt a baba tervben sem volt. Fiúneveken még rágódunk, de van egy olyan sejtésem, hogy ezen még kell is sokat, mert kukisunk lesz szerintem.
Ha megtudjuk a nemét, akkor elárulom konkrétan! :lol: :lol: Kitartás Neked! Anyudnak további jó egészséget kívánok!

Chrissy! Köszönjük a híreket! Remélem jól vagytok!
n.k.ildi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?