Ági, köszönöm, hülyén tettem fel a kérdést, de megkaptam a választ!
A kisfiamat szinte már nem lehet békában betenni, mert össze-vissza rugdos, nem hajlandó úgy maradni. A terpesztartást viszont szereti. 12 hetes, de nagy és erős, jól fejlett baba, ezért kérdeztem, hogy akkor már nem erőltetem a békapozíciót.
Kamcsatka, a fejtartást csak azért írtam, mert nekem valahogy úgy csapódott le, hogy az is számít
(amíg nem tartja, addig inkább fekve kendőzzünk vele... szóval hogy ez kihatással van a gerincére is). De azért is kérdezgetek ilyeneket, mert itt-ott olvasott részinformációkból rakom össze a dolgokat ... Jó lenne valami részletes összefoglaló az egészségügyi háttérről.
Cassyo, bár nálunk sincs kengyel, de először az én kisfiam se reagált jól. A kendőre nagyon nem, nyomban sírni kezdett, valószínűleg én bénáztam, azért. De aztán úgy döntöttem, hogy akkor én nem vagyok kendős típus és jött a MT. Először ennél is tiltakozott, gondoltam, rosszkor próbálkozom... aztán akkor tettem be, amikor elaludt. Vele meg lehetett csinálni, mert elég sokat alszik rajtunk és megszokta, hogy mozgatjuk. Akkor jót aludt, és csak amikor felébredt, akkor nyűgösködött. Pár alkalom után megtanulta, hogy milyen jó, most már nézelődik, ha beteszem, aztán elalszik...
Persze még most is van olyan, hogy nincs kedve, ezt ki kell találnom.