Sziasztok!
Valszeg csak gyorsbeugrasra lesz idom, sajnos.
Koszonom mindenkinek a biztatast! Azert foglalkozunk a lannyal, de persze nem kinozzuk, szoval ha sir, visszaforditjuk. Pici fejlodest latok, kesobb kezd sirni, picit jobban emeli es forditja a buksijat, ja es ha visszaforditottuk, mar nem kell vigasztalni.
Ugy tunik (kendo + hasrateves alapjan), hogy Viola olyan, aki naggyon hisztizik, ha nem tetszik valami, de ha a szulok finoman, de hatarozottan tudtara adjak, hogy ez nekik nagyon fontos, akkor hajlando kompromisszumokra :-))) na, ezt jol megideologizaltam :-)))
Urszila,
nagynagy koszi, eltettem a linket :-)))
Isten eltessen!
Ellimami,
szivesen megneznem a gyakorlatokat, ha lehetseges :-)
Zsurlo,
hallgattam en a vedonore, csak amikor az enyemnek (akit szinten jo szakembernek tartok) ezt mondtam, o cafolta. Azt vetette fel, hogy a tejfeherje benne van a feldolgozott tejtermekekben is, es az valtja ki az allergiat. Tipikus, ket szimpatikus ember ketfelet mond, en meg inkabb biztosra mentem. De ugye most mar batrabb vagyok.
Zsuzsi,
en atalvasnak neveznem :-))) ugyhogy legy buszke es vidam :-)))
Kakukkfu,
fuligvigyor Emma nagyon aranyos :-)))
Heppi,
de jo tippet adtal, mi is sutunk hurkat valamelyik nap :-))) apaja is lelkes :-)))
Franyo, Beu,
ooops, most alulmultatok minket alvasilag! ezt se hittem volna... :-0
Momo,
tok jo, atjon am az optimizmus az irasodbol :-)))
zabalnivaloak a boszijaid :-))) turelem, majd puhul az embered is! :-)
Myssnia,
Szilard igazan cimlapfotora termet :-))) gratula neki :-)))
En nem tudok hason aludni, de szerintem a cici eleg pneumatikus, a jo pihenes meg tuti jot tesz, tapasztaltam :-)))
Zsizsa,
istenem, de jo ilyen edes pici ujszulottrol fotot latni :-))) buszkelkedj is, van mivel :-)))
Anyakati,
orulok, hogy megvagytok :-))) es szepek vagytok, akar regen :-)))
Nathabol jobbulast! :-)
Hat csak ennyire futotta :-( pedig meg csomo mindenkinek szerettem volna irni mindenfelet :-(
Ja, ezt muszaj elmeselnem: megtalaltuk Viola kis lelkenek kulcsat :-))) a TESCOs oroszlan (zorgos sorenyu Lucas, the lost lion) :-)))
Baratnomeknel beleszeretett, ugyhogy tegnap vettunk neki, es a vonzalom tartosnak tunik :-))) hasara huzza, es mindket kezevel gyurogeti a sorenyet :-) es ami a csucs: ONALLOAN tud vele jatszani :-)))
Kapott melle egy Bonnie lepket is, nem vagyok marketinges a TESCOnal, de szerintem szinten szupi. Az is tetszik neki, de az oroszlan a Jolly Joker :-)))
Minden szepet s jot! :-)))
Kaska