Sziasztok!
Kavicska!
Ez nagyon izgi.
Jó érzés úgy jönni ide, hogy az ember gondol egy pillanatig rá hogy talán már született egy újabb PCOS baba.
Júj ez tök jó, hogy nálatok ilyen bébi bumm van a családban!
Hamarosan eljön a Ti időtök is!
Csillag!
Tényleg héjastul-földestül-gyökerestül kell megfőzni a hagymát? Brrr... Vagy azért lehet higiénikusra pucolni egy kicsit?
Csakegy!
No igen, mintha lenne némi vásárlási mániád.
Amég a Kedves nem vág ki a sok cuccal, nincs baj!
A hétvégén az egyik turiban láttunk olyan (vagy hasonló) Peg Perego babakocsit mint a tiétek (volt), de a Férjemnek nem tetszett. Megjegyzem nekem sem nagyon, de az ára miatt kiegyeztem volna vele. Hibába, akkor ráállok majd az újabb fajta babakocsikra. Jaj, úúúúgy sajnálom magam ez miatt!
Rambóka!
Ugye Te ajánlottad volt itt a lányoknak nyáron hogyha bejön a gyümi szezon rakjanak el a babóknak belőle. Hogyis volt ez? Fagyasztottátok a cuccokat, ugye? Ha jól számolom nekem is télre fog esni majd a hozzátápi és jó lenne gondolatban előre készülni. No persze nem most, mert most még csak max. hóvirágot tudnék fagyasztani neki.
Lecso!
Hogy vagytok? Levi? Tomi?
Csajok!
Én a hétvégén annyit de annyit takarítottam hogy még én is meglepődtem rajta. Tök energikus, pörgős voltam megint, mint régen (karácsony előtt, mielőtt lett a baba). Remélem ez így marad már, a néhány héttel ezelőtti agyhalott állapotot annyira nem élveztem.
Szóval most lassan jöhet a tavaszi dekoráció kiötlése.
Jah és képzeljétek "örököltünk" egy fenyő ruhás szekrényt és a fenyő komódot.
Fel kell ugyan újítani kicsit (némi fatapasz, csiszolás és festés) de egyszerűen tökéletes lesz baba bútornak.
A komód átalakul pelenkázónak, uh. szerencsére már ezen sem kell törnöm a fejem. Nagyon örülök neki! Főleg hogy ingyé van és még kreatívkodni is lehet vele.
(Halkan jegyzem meg hogy felénk néha járnak a jótündérek, nemis értem mivel érdemeltük meg.
)
(Jaj, most tudtam meg hogy egy régóta babára váró ismerősömnek is sikerült, jön a gólya! Jah és csak plusz info, ő is PCOS.
)
Monee