Új privát üzeneted érkezett!

Ijedtél ly-vel milyen ügyes vagyok! :oops: De égő!
Vendég

Jaimee!
Szerintem csak játszadozik a drága,mert biztos elég neki az egyik cici! :D
Én 10 hónapig szoptattam Francit,de mindíg elég volt neki egy cici! :D
Vendég

Mostmár eldugulok,mert a végén még sok leszek! :D
Ha csak nem vagyok már az! :oops:
Vendég

Na jó, Kürty kettő van? Egyébként én voltam az Orosz gy.-ön egy Kürtynél, Fecóval, mert nyáron nehezen vette a levegőt, na megállapította, hogy allergiás, szinte mindenre. Kérdés: mit lehet tenni? SEMMIT! Szedjen gyógyszert, stb, stb. Na én nem vagyok az ilyen belenyugvós alkat, a tesóm is kigyógyult az allergiájából, pedig neki nagyon durván volt. Na mindegy....

Mongi! A kérdés jó. Ő nem önként ment, ez dobta a gép. Persze nagy részt szerintem önkéntes, de.......
Egyébként most egyetemre is jár, úgyhogy nagyon szarul jött ki, nem is tud hova halasztani, mert már nem indul ilyen szak. Nem is tudom, hogy csinálja meg a vizsgáit.........

Jaimee! Nem tudom szopi ügyben mi a helyzet. Nekem mind a hárman teljesen máshogy ettek. Ilyen cicirángatással nem találkoztam..... :o

[Kép
szazsanna

Mongi! Nagyon vigyázz magadra! Ez az idő nem jó! A másodiknál mindent hamarabb megérez az ember.

Na megyek, ATti felébredt, úgysem hagy majd titeket olvasgatni.

[Kép
szazsanna

Nóri: múlt hét: 160 g

Hajni: persze, igazad van. Igyekeztünk gyorsan csinálni mindent, dehát amit meg kell tenni, azt meg kell tenni...Hétköznap meg dolgoztunk mi is. 2 szomszédunk van csak, mindkettő egy évvel korábban újított fel, sztem megértették, hogy pl. a fürdőszobát nem lehet néma csendben szétverni....Ütvefúró nálunk nem volt. Brrrr...felújítások. Nem akarom mostanában átélni megint....

Szomszédokról: az előző lakásban valahányszor leejtettem valamit a konyhában - és ez gyakori volt, mert ügyetlen vagyok - felkopogott a szomszéd. A húsklopfoláskor fel is jött és addig kopogott a bejárati ajtón, meg nyomta a kilincset, míg abbahagytam. Később már nem ettünk rántott húst.... :D :D

Mongi: hát nem lehet könnyű pihenni egy 3 éves mellett...de azért próbáld meg. Na hátha tényleg jó idő lesz jövő héten...
jaimee1

Két Kürti van? Kürti és Kürthy? :shock: :shock: :shock: Jó, hogy mondjátok.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Hajni: Végig elég volt 1 cici? :shock: Jó tudni, hogy ilyen is van. A védőnő folyton kérdi, hogy 1 cicizik még? Még mindig? Mondom....ja. Még mindig....

Na jó, én is eldugulok! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Jaimee!
Na most hogy érted ezt az egy cicit,mert nem értem mért lepődtél meg!
Szóval Franci evett először az egyik ciciből,következő kajálásnál a másik ciciből! De olyan soha nem volt,hogy egyszeri kajálásnál mind a két ciciből meg kellett etetni!
Persze nem végig 10 hónapig,mert ugye közben jöttek a gyümölcsdeszertek,főzelékek!
Vendég

Kérdés. A nagyfiam focista akar lenni a farsangon, ami nem probléma, csak ő MAGYAR focista akar lenni. Ehhez meg van a piros pólónk, de fehér gatya, és zöld zokni az nincs.
Van valakinek ötlete, hogy lehet ezt a kettőt OCSÓN kapni!

Mintha valahol, valamelyik kínaiban láttam volna rendes garnitúrát is, azt hiszem brazil vagy valami más volt. NEM emlékszem. Nincs ötletek, hol nézzem meg?

[Kép
szazsanna

Elin!bocsi :oops: isten ments, hogy lázas legyen Lilcsi.

Antának csak a nyelve alatti szalagot kell majd egy picit megmetszeni. Nekem is kellett kb 4 éves voltam ,amikor csinálták, az R betü kimondása okozott gondott és neki is. A gyerekdoki nagyon ajánlotta mikor kicsike volt, de mivel a szopiban nem zavarta, nem akartam vele bántani.

Szazsa! Hát ez elég durva, amúgy sem lehet könnyü munka és család mellett tanulni, pláne igy nem.

Jaimee!Rosszul irtam szerintem a doki nevét, de tényleg ketten vannak, az egyik sebész a másik a hurutus csecsemő oszt. -on főnök.

Ja igen, Antónia 1 évesen még 1 ciciböl szopott, ez is elég volt neki.
DE szopizás után mindig komfort szopizott még.

Régi szomszéd nem kispályás még a kilincset is nyomta, elég gáz.

Mano! Hát sajnos ahogy telnek a hetek úgy lassulok én is. A múltkor már a nyugdijasok is megelöztek az utcán. :D :D

Amikor Antóniát vártam volt, hogy meg kellett állnom a az utcán és vártam, hogy el tudjak indulni. Jó mi?
Szülés után meg úgy begyorsultam,hogy Anyukám alig birta a tempót. Na jó nem nyávogok tovább.

Megyek vacsizni.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Megjöttünk! Sajna most nem volt időm visszaolvasni, csak bekukkantottam!
Hát az a helyzet, hogy tegnap Marci belázasodott :( Ma már nincs láza, csak hőem. de látszik hogy nincsen jól. Olyan kis sírós, elesett. Attól tartunk elkapta az influenzát :( Pénteken még kutya baja sem volt. Úgy sajnálom szegénykét.
Holnap viszi a párom dokihoz, ő marad itthon vele....

Remélem a Ti gyerkőceitek jól vannak!!

Majd jelentkezem! Megyek, mert még készülnöm kell holnapra!

Puszi
judit_79

JUDIT! holnapi naphoz egy nagy kalappal!!! Ügyes légy! Majd beszámolót kérünk.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Érdekes...egy másik topikban is anyuci ment volna dolgozni, lánya belázasodott...dettó, mint Lilcsi....ő is táppénzel kezdett :shock:

Szazsa! Nekem nincsen tippem zoknira

Pircsi! Én az osztályvezető főorvost tudom, akkor az nem a sebész :cry:

No, én takarodót fújtam!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mano: azért lepődtem meg, mert azt mondta a védőnő, hogy előbb utóbb nem lesz neki elég egy cici, mindkettőt ki fogja üríteni vagy legalábbis rá kell tenni mindkettőre. De akkor ez megint egy olyan dolog, ami nem is így van. :evil: :evil:

Judit: Ügyes légy! :wink:

Mongi: Én a legvégén már Wc-re is kocsival mentem volna... :D
Nekem is volt ilyen "megállós"... :D :D Azon gondolkodtam, hogy minek álcázzam, miért álltam meg, mert sehol nem volt se kirakat, se semmi....Úgyhogy csak megálltam és mintha kotorásztam volna a táskámban...mert csak nem álldogálhatok az utcán....csak úgy...

Szilvi: Otthon vagytok már?

Évi: ?

Katlina: Túl vagy a nátha nehezén?

na megyünk fürdeni.
jaimee1

Szazsa,a férjednek nincs honvédségis rövid nacija? Gondolom nagy lenne még a nagyfiadra,de az sztem jó lenne hozzá.Ha meg nem nézd meg vmeliyk kínaiba!

Erika,nekem is csinált 1-2x Luca ilyet,én is ráraktam másik cicire,de csak játszott,igy máskor már nem adtam neki oda.Azóta nem csinálja,de próbáld meg szpoi után berakni a cumit Réka szájába,hátha azzal ellesz.Nekem volt,hogy csak cumizott rajta,és utána megkapta a játszó cumit,mert szétáztatta a cickómat!

Mongi,vigyázz magadra és próbálj pihenni minél többet,habár gondolom Antónia mellett nem könnyű. És ezt ami van neki,biztosan műteni kell?Nincs rá más megoldás?

Nóri,Lilcsi? A könyvet meg akkor megbeszéljük,holnap majd irok privit :) Találd ki,hogy mennyiért adod :)

Felújítás...brrr Nekünk még az a szerencsénk,hogy nincs aki bele szóljon,de tavaj amikor bent laktunk a kassain,volt részünk benne,eléggé untam,de nem szóltam..Megértettem őket,de amikor reggel 6kor fúrtak,faragtak és még kéős esti is,hát attól kész voltam :(

Holnap többet leszek :) Jó éjt mindenkinek! Kis betegeknek jobbulást!!! :)

Kép
Kép
tundi24

Hali! Hazaértünk, de majd holnap leszek... naggggyon fáradt vok.... Holnap majd vissza is olvasok... Pusszantás mindenkinek! :)
szilbee

Sziasztok!

Bocsi Erika, nem szóltam, de nem voltunk itthon, anyuéknál két napos disznóvágás volt :?

Szóval szerintem ez a szopi egyénenként változó, úgy ahogy a csajok írták.
Csongi elejétől kezdve úgy szopizott, hogy kiszívta az egyiket, aztán még a másikból is egy kicsit. A következő szopinál meg azzal kezdtem amiből az előtte lévő szopinál kevesebbet evett.

Amit leírtál abból úgy gondolom, hogy szórakozik veled a kiscsajszi, és valószínűleg elég neki az egyik cici, csak még jól esik neki rajta cicizgetni egy kicsit. :lol: Amíg a másikat kínálva nem nagyon szopizik addig biztos elég neki az egyik!

Szazsa, hát ugyi az én fiam alapból fosita. Megmondom őszintén, én még ilyen kicsiknek magyar válogatott mezt nem láttam, úgyhogy ha találsz, áruld el nekem is.
Fekete és kék gatyeszunk van... Egyébként meg Barcelona mezt használunk... apa vette Barcelonában :lol:
A Művház oldalában van egy sportbolt, ott vannak gyerekcuccok is! (nem túl occcsó :? )

Betegeknek jobbulást!!!

Judit, holnapra egy nagy kalappal!

Ja, én mikor mentem dolgozni, Csongi már túl volt a bölcsis betegségeken. Nagy hangon hangoztattam, az én fiam már nem beteges. Első héten lebetegedett, aztán elkaptam én is. Szerintem ez Murphy-törvénye is lehetne!

Évi és
Kép
csongianya

Jah, gyorsan még valami, mert tele vagyok még munkával.

Két Kürti van, és igen, testvérek. Az akiről én írtam, az az Oroszon rendel (nem tudom, a sebész is ott rendel-e?)

A gyereksebész Kürtiről még nem hallottam rosszat :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Petri!

Én ugy tudom,hogy Szolnokon Kürthy az egyetlen gyermeksebész de azt hallottam róla hogy nagyon rendes!
Jakab doki ajánlotta annak idején mikor megtudtam hogy Máténak baja van!
A másik Kürti meg nagyon szemét!
Bocs a kifejezésért!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szép jó reggelt! :)

Ilyen sem volt még szerintem,hogy én legyek az első :oops: De Lucus még alszik,6kor már riadót fújt,7kor evett aztán fél8óta csicsikál :)

Évi,hiányoztál ám! :) Legközelebb szólj,hogy 2 napig nem leszel,mert te nem szoktál csak úgy nem írni :)

Judit,gondolok ma rád,hogy nagyon jól siekrüljön az első napod :) Aztán várjuk ám a beszámolót!:)

Többeik életjelet!:) Vagy még túl korán van?

Bettiéknek nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Kép

Hát még egy ilyen éjszaka és felkötöm magam. Lilcsi annyit forgolódott, sírt, nyöszörgött, hogy már kész voltam! 10 percenként nyűglődött. Állandóan a homlokát fogdostam, hogy lázas-e, de nem volt. Orrát is 2x szívattam neki, utoljára 1/2 1 körül. Mindig telisírta. Én már babusgattam, vígasztaltam, veszekedtem vele, aztán már lehet, a fáradtságtól aludt el. Reggel megint mértem neki hőt, akkor sem volt semmi, így elvittem bölcsibe. De szóltam a dadusnak, hogy fáradtabb lesz az éjszaka miatt. Meg szóltam, hogy taknyos.
Az udvaron visszaszaladt a kapuhoz sírva, pedig azelőtt olyan vígan jött. Szegény ordított, sajnáltam, de hát ez van....

Évi! Akkor Csongi is :lol: ? Lehet, nem is Murphy dolgozik, csak tudnak ezek a gyerekek valamit :wink:

Szilvi! Várunk!

Ma meg mennem kell a MÁKhoz. De lehet, csak telefonálok. Tavaj a támogatáshoz 2 papírt adtam be, mert az elsőt visszaküldték, hogy nincsen aláírva. Közben rájöttem, hogy azon nem is szerepel Lilcsi. Ezért kitöltöttem egy másik, teljesen új papírt és azt adtam be, emezt, a javítanivalót nem küldtem vissza. Na, az újra kaptam egy határozatot, hogy elfogadták, kapjuk a támogatást....a régire meg kaptam egy levelet, hogy nem kapunk, mert nem küldtem vissza a javítást. Na, most akkor mi van :shock: ? Nem egy helyre mennek ezek a papírok? :shock: :? Fene sem érti...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

KépBettinek és Bettikének boldog névnapot!!Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

BETTI.

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Jó reggelt! :D

Bettikék: Nagyon boldog névnapoooot! :D

Mi átaludtuk....volna az éjszakát, ha 5 körül nem arra kelek, hogy folyik a tejcsin....

Nóri: hú, korai még a mákos sztori, 2x el kellett olvasni, hogy felfogjam... :oops: :oops:

Többiek?
jaimee1

ÉS

BETTIKÉNEK IS NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT :)

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kép
Erika! Azóta el is intéztem...telefonon :lol: [/i]

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Szupi! :D

Ja, tegnap nap bosszúsága: 1 hónap használat után sikerült a babakocsi egyik kerekében eltörni valami bizgengyűt séta közben. :evil: :evil: :evil: Vihetjük megjavíttatni és bízom benne hogy gyorsan és ingyé megjavítják. Oké, az igaz, hogy beletoltam egy kisebb likba az úton, nade nem volt annyira mély....szóval sztem simán anyaghiba...Grrrrrrrr....A kocsi különben használható, bár figyelni kell a kereket, nehogy véletlenül elhagyjuk....
jaimee1

Erika!
Nem az a kis fém micsoda tört el, ami a kerék közepén van, és azztal van beszorítva a kerék? Mert azt külön is adják hozzá ott, ahol vettétek. Legalábbis, én itt vettem Áginál a Bergont a Babavilágban, nekem kicserélte ingyen és bérmentve, pedig el sem voltt törve, csak mindig kipattant. Típushiba...ha az a bibije a tiédnek is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee.

Jó besurrantál 2 hozzászólásom közé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ELin.
Bizti nem lesz beteg Lilcsi.nálunk sem volt tuti az éjszaka-Sziszi bepislantott :roll: :shock: -na,ilyen is rég volt. (na...én is hibás vagyok egy kicsit,mert mielőtt én aludni megyek mindíg megpisiltetem...de oooolyan fáradt voltam már este)

Judit.
várjuk a beszámolot :)
Marci hogy van?nem ment fel újra a láza? gyógypuszám neki.

Szazsa.tök jó ötlet ez a focista "jelmez". :) Mikor lesz a farsang?
a gatyókérdést passzolom :(

Letti.azta mindjárt betöltöd a 28.hetet is :shock:
Sziszi hajába már estére egy deka kunkor sem maradt-de tán már délutánra sem-pedig még hajlakk is volt rajta :wink: .persze neki is még olyan kis selymes a haja-nem is csodálom

Tegnap mi is anyósviziten voltunk (a gyerekek nem igazán szeretnek ottlenni,mert unatkoznak),utána _Hatvanba mentünk sógornőmékhez (persze ez már tetszett a bandának,mert ott van macsek,hörcsög,pinty...:) ) .plusz még kerilányoméknál is voltunk Fényszarun-na ott aztán volt játék :lol: -így 20:30 körül indultunk csak haza.

Megyek...könyvelek :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri,szegény Lilcsi,de hát ha menni kell hát menni kell.Biztos utána szépen megnyugodott,és jól elvan a többiekkel. a MÁK-tól nekünk is visszaküldték a papírt,hogy hiányos,nem csatoltunk hozzá számlát,de honnan ha nem is fizettünk még a saját nevünkre számlát??

Andi,akkor jó nagy rokon látogatáson voltatok. Anyósoméknál valahogy én is unatkozom :wink:

Erika,hát azért ennél többet kellene bírni egy babakocsinak!A mienkkel eddig minden rendben volt,remélem húsvétkor majd a hegyi terepet is bírni fogja :)
Olyanra már én is keltem,hogy folyt a tejcsi,főleg az elején,az összes ágyneműt eláztattam :oops:

Kép
Kép
tundi24

Erika! Olyan csuklócsörgőnk nekünk is van. Én is felpróbáltam már rá, de már kinőtte, mert hogy nem érni már át a csuklóját. Egyébként Dávidot nem izgatta fel különösebben a cucc... Csak azt szereti, ha felrakom a játszószőnyeg áthidalójára. Ott szívesen nézegeti! :)
Nálunk is vannak most szopis változások, de kissé más jellegű a dolog. Szerintem Réka is csak lassít a tempón, mert hát olyan szépen gyarapszik. Próbáltad már egy alkalommal kifejni a tejcsit az egyik ciciből? Én egy hónappal ezelőtt kipróbáltam, mert Dévid nem evett (belaudt cicin) belőle és 150 ml fejtem... de még maradt is benne. És ez csak az egyik volt! Ekkor úgy belegondoltam, hogy te jó Ég mennyit eszik a gyerekem egy alkalommal, mikor mindkettőből eszik! Más meg 150 ml-vel jól is lakik... ő meg megeszik min. 300-at.

Cleo! Nagyon jók a képek! Ezt a páncél szerkót hol szereztétek be? Ádám mániája, hogy szerezzünk be Leventének egyet... de szerintem még kicsit korai lenne...

Vali! Zolika hogy van??

Nóri! Szegény Lilcsi! Jobbulást neki! :( Ezt utálom én a bölcsiben... hogy pár nap után megint jön vmi nyavaja. Már most hétvégére se tervezek semmit, mert már lelki szemeim előtt látom, hogy megint orrot szívunk Leventének.

Mano! Javaslom nektek is a vezetéknálküli billentyűzetet meg egeret! ;) Nálunk nagyon bevált! :lol: Leventének esélye sincs belenyúkálni a dolgokba.... :lol:

Tündi! Hát jó helyen gyorsan repül az idő!! :lol:

Petri! Hát nálunk tényleg alaposabb volt a két éves státusz. Hmm... ennek tényleg nem sok értelme volt, hogy elmenjetek...

Mongi! Van már nevetek?? Pocaklakóról van képetek??

Judit! Te meg már tényleg melóban vagy!! Azért ha van egy kis időd, majd számolj be milyen volt az első nap... és hogy birod az anyaságot meló mellett... ill. fordítva. Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataidra!

No kíváncsi vok hány hozzászólás jött mióta írom a sajátomat... 9:46 óta!
:P
szilbee

Semmi.... ejnnyye!! :lol:
szilbee

Nóri: Nem, ez a kerék körül egy műanyag "fogaskerékszerűség", abból szakadt be egy fogacska....de teljesen.

Tündi: Hát ja, azt hittem én is, hogy tovább fogja bírni... :roll: :roll:

Szilvi: És milyen gyakran szopiztok? Szóval ti mindkét ciciztek.. erről "beszélgettünk" itt tegnap. Drága Dávidnak akkor igen jó étvágya van, egyemismeg. :D :D Ti már régen átaludjátok az éjszakát. Továbbra is ugye?

Egyszer fejtem le teli cicit, igaz, nem teljesen, akkor hagytam abba, amikor megtelt egy kis Avent-es üveg. Sztem kb. 30-40 ml marad akkor a ciciben, de Réka 100-at gurított le a torkán csak.

Az új rendszerünk (a beszéd pillanatában igaz) úgy néz ki, hogy nappal 2 óránként enni kér, de éjjel egyre inkább alszik és alszik. Utolsó szopi este 10-kor, első...hát olyan 5 körül? Vagy amikor megindul a tejem, mint a .... az árvíz....
jaimee1

Erika! Mióta baris lett, azóta hajnal 3-kor felébred és megetetem. Mindkét ciciből eszik... bár van hogy besztrájkol, mikor már nagyon fáradt... Olyankor csak fintorog, de nem köll neki a második adag! :roll:
Hehe... akkor tócsára ébredsz te is! :lol: Én nagyon meglepődtem, mikor a tejleadóreflexem előjött újra.. Dávid olyan két és fél hós lehetett. :lol:

Húúúú anyám de fáradt vok még mindig.... Olyan mintha 2 napig csak buliztam meg alkoholizáltam volna.... Nagyon fura... :shock:
szilbee

Sziasztok!

Tegnap nem nagyon volt időm reagálni, így kimaradt:

Cleo, de bájosak a gyerekek! Sziszi igazi kis hercegnő (látom nagyon menő a lányoknál ez), édes a haja is! Zsoltika meg egy bátor lovag :lol:

Csonginak is van ilyen páncélja, mi anno a Tescoban vettük, de láttam most a Partiban is!

Elin, azt hiszem már nem olvasod, de ha a régit nem adtad be, akkor azt el is felejtették...szóval szerintem elég lett volna, ha az újat beküldöd, arra megkaptad és kész.

Tündi, hát igen, ha nem is volt még a neveteken, akkor vajh milyen számlát is kellene beadnod?! Na, ez egy jó kérdés!
Szurkolok, hogy hétvégén sikerüljön költöznötök!

Judit, gondolatban veled vagyok :lol:

Még vissza kell olvasnom, mert tegnap elég felületesen futottam át az írásokat... addig is szép napot!

Évi és
Kép
csongianya

[quote="szilbee"][ írta:szilbeecolor=darkred]Erika!

Húúúú anyám de fáradt vok még mindig.... Olyan mintha 2 napig csak buliztam meg alkoholizáltam volna.... Nagyon fura... :shock:
[/color]

És nem????? :lol: :lol: Pedig két gyerek mellett mi mással telhet egy hétvége...Szilvi, komolyan...
jaimee1

Ja és igen... vonalzót cseréltem, de most a vonalzómániám az oka, hanem az, hogy a "nőivonal" 2-3 naponta frissítette csak a tickert... :twisted: Pedig nagyon szerettem azokat a vonalzókat. :?
szilbee

Erika! De hát anyum Leventézett én meg Dávidoztam, mikor ébren volt.. ez elég ritka jelenség volt... Szóval ez is egy X Atkás ügy! :lol:
szilbee

Az enyém sem pontos...szerdai Réka gyerek...
jaimee1

No teszek már egy képet a fiúkról... Szombat reggel készült... Levente bekéreckedett Dávid mellé. Ott puszilgatta, meg simogatta és persze játszott Dévid zenélő-forgójával. :lol:

Kép
szilbee

Szilvi, sztem most sem pontos a vonalzó, mert Dávid meg pénteki bébi, ha jól emlékszem.

Hű, de helyesek így együtt! Hihetetlen, milyen nagy már Levente... :shock: Egyre jobban hasonlít rád, ahogy fotóból meg tudom ítélni...
jaimee1

Jaj, Szilvi! De helyesek! Dávid is milyen huncutul néz a kamerába :lol: !
Mindig elámulok, hogy Levente egyre jobban hasonlít rád. De már csak önmagamat ismételgetem...nem baj? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,Dávidnak jó kis evőkéje van akkor :) Elmúltak már a pöttyei,mert ebban lemaradtam..

Erika,fejd ki éjszaka,és rakd le a fagyóba.Akkor nem kell ébresztened Rékát,és amikor felkel meg eszik a másikból!

Évi,hát majd felhívom őket és rákérdezek!

Luca az utolsó bejegyzésem óta sír,,nem lehet megnyugtatni,most adtam neki caomillát-azt a homeosat,utálom ezt az időt,szerintem az miatt ilyen nyugtalan!!! Na közbe cicire tettem,és bealudt.ilyenkor annyira sajnálom.Nem tudom mit kellene vele csinálni,hogy megnyugodjon.A cici sem kellett neki eddig :(

Kép
Kép
tundi24

Igen! Tényleg egyre inkább rám hasonlít! :mrgreen: Ha lány lenne, akkor nem örülnék neki ennyire, de mivel fiú... :oops: :lol:

Valóban pénteki baba, de egy hónap után már a köv hó 16-ig számol a ticker. Az előző vonalzóm meg napokig nem váltott. Én is csak onnan vettem észre, hogy Szabi (Dorkáé) vonalzója már napokkal előrébb jár, pedig mind a ketten 16-án születtek.
szilbee

Tündi! Nem fogzik véletlenül Lucus? vagy arra kell a homeos cucc.... annyira nem emléxem már... :oops:

KV-m lejött... :D
szilbee

Ja igen..

Tündi! A pöttyök mér elmúltak. Dávidnak is már potyognak. :)
szilbee

Szilbee,nagyon jó lett a kép :) Levente tényleg kezd hasonlítani rád,persze én is csak kép alapján tudom mondani :)

Nóri,megkaptad a privit?

Az én vonalzóm sem pontos,mert nekünk szerdán van fordulónk :)

Kép
Kép
tundi24

Jaj Szilvi! Annyira cukik így együtt, úgy imádom az ilyen képeket.

Olyan furi, amikor a szopizásról írtok, olyan mintha ezer éve lett volna. Pedig kb. 1 éve hagytam abba, vagyis Attila akkor döntötte el, hogy nem kell többé.... :cry: Nem is tudom, olyan akaratos ez a gyerek. De azért remélem nagy korában odáig lesz, mármint a cicikért. :P :P Kép

[Kép
szazsanna

Szilbee, nagyon jó a kép, annyira aranyosak így együtt!!! És igen, Levi egyre jobban az anyja fia :lol:

Ja, Tündi, köszi szépen a hiányolást (és a többieknek is) annyira jól esik :lol:

Szazsa, Te, aztán majd zavarod otthonról a csajokat, meglátod :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Az biztos, nem is tudom, hogy fogom viselni, ha majd lányokat fognak hozni.... Elég érdekes új szitáció lesz. Pedig 6-7 év és ez lesz a helyzet.

[Kép
szazsanna

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?