Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, elmentünk a férjem családjához Alexandriába 3 napra. Elvoltunk, ennyi pont elég is volt, és Aziz sem rosszalkodott az úton.
(850 km)
A családot nem igazán kedvelte, szinte nem is mosolygott rájuk, pedig tudjátok milyen kis barátságos, még a másik autókba is átvigyorog. A család viszont nem jött be neki. Meg szerintem a körülmények sem. Volt vagy 15 fok a házban, végig nagykabátban ültünk., nincs fűtésük...
Na, mindegy most letudtuk jó pár hónapra.
Manó: édesek a gyerekek, úgy látom korban is közel állnak egymáshoz! Jobbulást Bendének, remélem ma éjszaka már jobban lesz, és tud!tudtok aludni!
Mogyó: sajnálom, hogy nem tudtok sétálni, azért ilyenkor az udvarra kiviszed kicsit levegőzni?
Brigi: olvastam, hogy Dana kicsit vesztett a súlyából, szerintem se aggódj, dehát ahogy látom már nem teszed!
A képek édesek, szuper a komp, és látszik, hogy nagyon élvezi.
Bencének sem semmi a motorja, nagyon vagyány.
Timci: Atticynek is jobbulást kívánok, de látom már jól telt az éjszaka!
Örülök, hogy jobban lett a karod is!
Falevél: útólag is boldog hófordulót Sárának! Hihetetlen méretei vannak, naggyából Azizéval megegyezőek!
Mandula: de édes lehet Ádi, ahogy mondja a nevét!!
Egyébként nem azért kérdeztem, hogy már kellene beszélnie, általában 1 éves korukban kezdik el, úgyhogy még van időtök!
Szerintem nemsokára magától is állni fog, és utána akkor hamar jön a séta!
Aziz is mászik, bár még ha elfárad átvált a kúszásba. Még nem túl profi.
Nekünk is orrszívó porszivónk van, és nem gondolnám, hogy az elektromostól nem félne, mert mi próbáltuk olyan porszívóval aminek szinte semmi hangja, ilyen 500 ezer forintos, és teljesen úgyanúgy sírt, mint a másiktól. Gondolom az zavarja őket legjobban, hogy az orrukban piszkálódunk.
Jobbulást Nektek is, nagyon kellemetlen a babáknál a nátha.
Teszek fel képet! Aziz arca kb állandóan ennyi örömet sugárzott.
unokatestvérekkel
nagymama
unokatestvérek
K.