Új privát üzeneted érkezett!

Hogy jártam szombaton....Tökre ki vagyok akadva.... elmentünk kocsit venni autóbeszámítással. 9kor indultunk és 9-re értünk haza. A kocsim kb 500.000ftot ér. A kereskedői szórólapon az áll, hogy kedvező autóbeszámítási lehetőség.... A kocsimért 150.000ftot akartak adni. Hát jól kiröhögtem... A golfot meg 1.600.000ra tartották úgy hogy egy az egyben szar a katalizátor, elemcsere volt, meg amit nem tudtak kicserélni az meg volt húzva. Egyébként az olyan idős golfok ára (normál állapotú!!!!!!) 1.200.000-1350.000ft között mozog. Mondtuk a fazonnak, hogy nem vagyunk teljesen hülyék, de belemegyünk úgy, ha 1.300.000ért megvehetem, cserébe adom a kocsit és kifizetem a az új katalizátort, de a munkadíj ingyen lenne. Ezért vártunk 5 órát!!!!! Az elején a fazon el akarta adni, de a legvégén nemtom mi történhetett, de nem akarta eladni! Hallottatok már ilyet? Evil or Very Mad Azt hittem neki megyek. De akkor miért váratott 5 órát???????????? A férjem, aki alapvetően egy nagyon higgadt ember, teljesen kiakadt és kinyílvánította a véleményét.

Az első helyen egy rovert akartunk venni 1200.000ért. Azt írták kitűnő állapot, 7évesen. Hát az enyém 12 évesen sokkal jobb állapotban volt, mint az. A párom ezt meg is mondta. Erre a fazon elkezdett kötözködni. Magyarázott mindenfélét. Mondtam neki, hogy a férjem haverja uennyiért vette 3éve! Erre azt mondta hazudok! Aztán még a hazudozós több vállfaját hozta fel nekem, ezt hittem pofán vágom. Aztán otthagytuk. Szerintetek Rolling Eyes Egy potenciális vevővel nem beszélünk így... hanem mindent ráhagyunk és vagy kinyaljuk a seggét, csak vigye már azt a kocsit.
magdolnam

Wera, ne felejtsd el kérlek, ha mész be a munkahelyedre, megkérdezni a cheftől a fügés husinak a receptjét. Már annyira csinálnék olyat. :oops:
magdolnam

Magdi!
Szégyentelenség, hogy egyes kereskedők hogy viselkednek. Mi alapból autószerelővel mentünk kocsit választani :D

A mi kereskedünk pl. azon okoskodott, hogy miért azt a biztosítót választotta a férjem amit választott (a haverja cégét akarta ajánlani). Direkt kiszámolta, hogy nekünk az majd mennyire megéri, erre amit a férjem kerített sokkal olcsóbb volt.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Wera, jó ötlet nagyon a telefonos dolog, majd küldöm én is a privit.

Alvással én se állok jól, sose voltam jó alvó, de mióta terhes vagyok több órákat kamillázgatok éjszakánként.
Most meg főleg, mert megint hasfájós vagyok, le is mondtam a védőnőt.

Szerintetek az mi lehet, amit éjszaka éreztem, nem tudom, le tudom-e írni értelmesen. Szóval kétszer is éreztem pár óra különbséggel, hogy mintha a hasfalamat megbökték volna belülről, erre összerándult az egész pocakom, de nemcsak az, hanem az egész testem a kisujjamig is összerándult, nem volt kellemes érzés.
Arra gondoltam, olyan mintha a bébi belülről megrúgott volna, de azért azt hiszem, ezt még korai lenne éreznem. Vagy ilyen a méhösszehúzódás?

Magdolnám, derekam nekem is fáj, már most alig bírok néha felkelni kanapéról és hol van még a nagy has? A jóga biztos jó, én is azt tervezném, csak a hasfájások miatt nem merem.

Kép
teó

Teo!
Hidd el, hogy a bébit érzed. Sztem ez teljesen egyéni ki mikor érzi.

Nekem hétvégén felmászott egészen a gyomromra, ott ült órákig. Nagyon rosszul esett, olyan volt, mintha egy követ nyeltem volna, aztán hirtelen fogta magát és lemászott a hólyagomra.
20150601134430

hát igen ezek a kereskedők ilyenek. A hitel... pont ott egy nővel beszéltem (autókereskedés), hogy 6évre vennék fel a hitelt 800.000ft értékben, havi 37.000ft lenne. Kicsit durva nem? Az otpnél a személyi kölcsön 700.000ftnál 4évre havi 20.000Ft!

U, én félek előre a rúgdosásoktól. Az én kis drágám olyan finoman csinálja, mintha simizne vagy csikizne, de nagyon ritkán érzem sajnos még :(
magdolnam

Sziasztok!

Wera, majd küldöm a privit, jó ötlet!

CSatlakozom a nem alvók táborához. CSak én nem magam miatt, hanem a fiam miatt nem aludtam. Csak van vele valami. Volt fent 23-kor, aztán fél egytől kb. 4-ig. Simogattam, adtam neki teát, kakaót, ringattam, cseppentettem az orrába. Végül egyedül aludt el. Kicsit folyik az orra, de nem köhög, nincs láza. Még nem viszem dokihoz, hátha kiheveri egy kis c vitaminnal meg Fenistilcseppel.

Teó! 17 hetesen már simán érezheted a babát, bár nekem nem szokott összerándulni a testem, de biztos mindenkinél más. A méhösszehúzódás nem ilyen.

Magdi! Egy autócsere sosem megy egyszerűen. Ez a negyedik autóm 5 év alatt, de egy kivételével minden buktam. Főleg ha beszámíttatod. Mi most apáét akarjuk lecserélni a nyáron. De most elhatároztuk, hogy nem becseréljük, hanem beadjuk bizományba. Így valamivel többet kapunk érte, csak lehet sokáig kell várni mire elviszik. Mindegy, jó időben apa járhat motorral, amúgy is azzal szokott nyáron.

A derekam nekem is szokott fájni, de csak ha háton fekszem.

Kép
szly27

Nekem mondjuk lenne egy vásárlóm, de az is kicsit röhelyes, mert egy tolókocsis néni. Azt mondta, ha eladom a motoros tolókocsit, akkor a pénz az enyém. Kb 400.000ftot ér. Vicces, de ki veszi azt vajon meg ennyi pénzért???? Á nem tudom. Lehet ki kellene enni az autópiacra, de ott meg befagy a fenekem, pláne bennem egy gyerekkel... fel is fázhatok.
De azért az egyik srác az autókereskedésnél odasúgta, hogy:
csak 4szem közt.... én azonnal adok érte 300.000et. Ez is vicc. Aztán eladja 2szer ennyiért. Úgy megy ott a simliskedés.... :twisted:
magdolnam

Mindenképpen szükséged van az aztóra? Mert én beadnám egy kereskedésbe bizományba, ha tudod nélkülözni.

Amúgy meg az eurotax árát meg kell adniuk érte, ha becseréled. Jó az sem a piaci ár, de azért nem a fele.

Kép
szly27

Ja és szerintem egy autót könnyebb eladni, mint egy motoros tolókocsit.

Kép
szly27

Sziasztok!

Andi????!!!! Ne hozd ránk a frászt!!! :?
Wera, ez nagyon jó ötlet! Küldöm priviben a számomat, meg csatlakozom az iwiw-es táborhoz is. :wink: Torgyik Szilvia, Perkáta. Mert azt hiszem van egy kiskőrösi is.

Szép napot!

Kép
sziszka82

Hm lehet ez a bizományis dolog lesz. Utána fogok érdeklódni mindenképp :wink:
Mi ez a telszámos iwiwes dolog? Lehet csak felületesen olvastam volna? Mert nem emléxem ilyenre :cry:
magdolnam

Sziszka! Jelöltelek. VAdainé Kovács szilvia

Kép
szly27

A telszámosat Wera találta ki. Elküldjük neki priviben a telszámunkat, ő beírja a tábliba és visszaküldi priviben mindenkinek. Így ha valaki eltűnik (lásd Andi), fel lehet hívni és megtudni mi újság. Meg persze majd a szüléseknél.

Kép
szly27

és az iwiwes dolog? :oops:
magdolnam

Régebben jelölgettük egymást iwiwen.

Kép
szly27

:D köszi
magdolnam

Végül csak bejelentkeztem a gyerekdokihoz. Csak elviszem Rolit. Olyankis nyűgös és patakokban folyik az orra.
Most összekapjuk magunkat és elmegyünk bevásárolni. 12:30-ra meg gyerekdoki.

Kép
szly27

Szegényke. Jobbulást neki. Én is készülődök a dokihoz :?
magdolnam

Jaj Szly!
Szegény Roli! Nekem megszakad a szívem. Dani is olyan gyenge. Csak fekszik és alszik. Ő szerencsére éjszaka is aludt. Én is leviszem 13 órára.

Ez a telefonszám kár hogy nem jutott előbb eszünkbe. Akkor most tudnánk, mi van Andival.

kolcsek

Szly: adjál Rolinak oscciloccoculumot ( valahogy így hívják). 1 adagot kicsike vízben oldjál fel és kaja elött vagy után fél órával add oda neki. Olivérnek segíteni szokott. Ja és corizaliat is adhatsz neki az mindenféle megfázásra jó. Mind a kettő homeos. szer.

Andi????????????????????????????????????????????????????
:? :( :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: már tudom is, hogy hol laksz!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

OK Szly, este otthon visszajelöllek, mert itt a melóban le van tiltva az iwiw! :twisted:

Kép
sziszka82

Heni????????????? HOl vagy? Ne tessék eltűnni!!!!
Mi van veled??? :shock: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Csajok,annakidején mikor jelölgettük egymást az iwiw-en-Andi is be lett jelölve,vagy ő később került a képbe? :?:

Nálunk Apa is nyomja az ágyat,megint bedurrant a szemfoga,reggelre úgy feldagadt a jobb oldala,hogy a szemét se tudta kinyitni.Ma megy fogorvoshoz,huzatni.

A Nővérem kislánya meg már három napja magas lázzal küszködik,meg köhögés,miegymás.Ma voltak dokinál,a hörgőivel van gond-a doki aggódik nehogy tüdőgyulladás legyen belőle.

A Kristike meg már napok óta köhög,-mit napok óta-mikor múlt héten vittük szerdán tanácsadásra,már akkor is köhögött,de mivel a torka nem volt begyulladva,a doki nem foglalkozott vel-azóta csak rosszabbodott-de nincs láza,így nem tudom vigyem-e orvoshoz,mert ha ott kivárjuk a sorunkat,tutira elkap valami-velem együtt.

Iwiwen nyugdtan jelölhettek engem is:Némethné Weisz Erzsébet. :wink:

Sok kis betegnek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Nekem is az jutott eszembe, hogy Andit jelölte-e valaki iwiw-en??
Ha igen, meg lehetne nézni, hogy oda mikor lépett be utoljára!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2011.11.06 19:04-kor.

Kép
Kép
patr

Patr:Hi-hi megvagy iwiw-en :)

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Andi!
Most már tényleg jelentkezhetnél, mindenki halálra aggódik itt érted :? Várunk! :wink:

Kike,Patr!

Azt hiszem kinyomoztam Andit az iwiw-en :wink: de febr.10-én lépett be utoljára, telcsiszám meg nincs kiírva :(

Lányok, vagy 3 éjjele én se nagyon tudok aludni :roll:
Pedig előtte olyan hétalvó voltam hogy csak na...
Kb. 3-kor megébredek és onnantól forgolódom, mint a kerge béka...

Kép
kimma

Már vissza is jelöltelek!
:)

Kép
Kép
patr

Kimma:Skype vagy MSN-sincs feltüntetve?

Kép
Kép
Kép
kike

nincs :(

Kép
kimma

Hogyan van a teljes neve az iwiwen?

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma, ügyes vagy :wink: , azért néha majd less rá, hogy nem lépett-e be!

Remélem most már hamar előkerül, és jól letol minket, hogy mit aggódjuk halálra magunkat, a kismamáknak árt az aggódás!
(Tényleg remélem, hogy minden rendben vele!)

Kép
Kép
patr

Megvan,megtaláltam.

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok, éppen hatalmas sikerélmény ért!
Most folytattam vérre menő harcot a tesz-veszen egy emeletes ágyért és nyertem!!
Az utolsó másodpercig kűzdöttünk!
:D :D :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Hát nehezen, de túléltem a vérvételt. :( Kicsit ájuldoztam utánna, de megfogadtam a tanácsotokat és vittem kaját meg piát és jobban lettem miután magamba tuszkoltam mindet.

Viszont megint volt egy kis ellentmondás. A terhesgondozóban azt mondta a dr, hogy vérvétel másnapján mehetek az egyik eredményért, a másikért pedig jó 10 nap múlva. A nőci viszont, aki megbökött aszonta, hogy az egyiket a gondozóba küldik, a másikért pedig jövő szerdán mehetek. Na most melyik lehet az igaz? :x

Holnap fél ötre megyek UH-ra a dokimhoz. Már alig várom! Sajnos Ő sem tudott képet nyomtatni, de mondta hogy legközelebb vigyek egy DVD-t és ráveszi.
Lehet, hogy hülyeség amit kérdezni fogok :oops: , de az vajon mozgókép lesz, vagy sima? Párom nagyon várja már, hogy mozizhasson. Na meg Én is.

Szegény Andiért Én is izgulok, remélem semmi baj sincs. Mindig figyelek, hogy nem-e tűnik fel.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Patr:Gratulálok az emeletes ágyhoz-szuper :D Mennyiért vitted,ha nem titok?

Krisztina:biztos mozgókép lessz.

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszta!
Az AFP eredmény kb. 10-14 nap alatt van meg. Ezt küldik a védőnőhöz. Nekem még vettek le teljes vérképet, ez már meg van másnap.
20150601134430

T.Krisztina: mozgókép. Amit te látsz azt fogja látni rajta a párod is!! Grat a vérvételhez!!! Én holnap megyek cukorterhelésesre (fújjjjjj) Engem 3x szúrnak. :roll:

Patr.,Kike: jelöltelek mind a kettőtöket.

Patr.: gyratula az ágyhoz. Én is nézegetem, de nekem csak egyszemélyes kell Olivérnek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi????????? :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek!

Wera: bocsi :oops: Akkor neked köszi (látod milyen figyelmetlen vagyok) én is küldök privit

Voltam ma a Tescoban és nagyon klassz baba cuccok vannak vettem három kis badyt (majd lehet hogy képet is rakok fel)
Vendég

Hát nekem csak a glukóz szerepelt még a papíron, meg Hepatitis B szűrés. És ehhez négy ampullát levettek.
Felénk a védőnő semmit nem kap. Ő csak súlyt, pulzust és vérnyomást mér. Na meg osztja az észt.
A terhesgondozóban adják a beutalót a vérvizsgálatokhoz, és némelyik eredményt oda is küldik vissza. Ezt függetlenül, hogy van-e választott orvosod vagy sem.
A genetikai Uh-t szintén a kórházban csinálják, szintén doki-független.
Na, és ha van választott dr, Ő az egyetlen, aki mindent elmond.

Úgy látszik, hogy város válogat. De a Ti verziótok szimpatikusabb!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titanilla, nem irigyellek! Na oda már tuti nem megyek egyedül semmi pénzért!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titanilla:A terheléseshez miért vesznek háromszor vért?nem csak kétszer vesznek,előtte,meg utána?

Kép
Kép
Kép
kike

Megyünk Apával fogat húzatni,majd jövök :wink: Jobb ha vele megyek,mert autóval megy és kissé galibás fél szemmel vezetni.Remélem épségben hazaérünk. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

T. Krisztina: Ne is menj egyedül, ha ennyire nem bírod.

Többiek???

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kriszta!
Hepat-re nekem is vettek le. AFP-t nem vették le? Hisz látom a 16. héten jársz.

Nekem pl. a dokim nem kap semmit, mindent a védőnő ír ki, aztán a kiskönyvemen keresztül leveleznek egymással. :D
20150601134430

engem is be lehet jelölni iwiwen: magdolnam, akép alapján aszem egyértelmű leszek :lol:
magdolnam

Hát, Viki, nálam is ez van csak pont fordítva. Sőt, néha a t,gondozóban is beleszólnak.

Levették az AFP-t is, eredményéért jövő hét szerdán mehetek. Remélem minden OK!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Régen voltam :oops: , de nincs semmi baj, nem azért!

Visszaolvastam, de annyit írtatok, hogy nem tudok ám mindenkinek írni!

Andiért én is aggódom, remélem nincs semmi baj!

Krisztina!
Mozgókép lesz, amit te látsz, az lesz rajta!

Én is vettem a Tescoban bodykat, 7 db-ot 1329 ft-ért!
Babakocsit is megkaptuk tesómtól! Pierre Cardin, Babuliék vettek ugyan olyat, csak a miénknek a tolókája, olyan, amit külön lehet fogni, nem úgy egybe! Na, mindjárt rakok fel képet!

Szly!
Köszi a hiányolást, remélem kisfiad jobban van!

íme a kép, ez netről van leszedve, de rakok egyet, amit én fényképeztem, csak az nem olyan jó! :oops: Kép
Kép

Az első a netes, második általam készített. És ennek a fekvő része 180 fokig dönthető!

Kép
Kép
kisfóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?