Sziasztok,
Még 2in1, bár szépen jönnek a jóslófájások, napi 5-6 összahúzódás már van szombat óta. Reménykedek.
Ma reggel nekem is kijutott a bosszúságból. Elvittem a fiukat a suliba, épp indulnék haza, amikor a kocsi olyan traktor hangot adott ki, hogy még én is megijedtem. Tudtam, hogy a kipufogó mehetett szét, de mondom nem hiányzik most felesleges pénzkidobás. Marha mérges lettem. Mentem is a szerelőmhöz, aki megnézte és azt mondta, hogy csak valami illesztésnél ment szét, ez néha megesik, és csak hegeszteni kell. Azért meg nem kért pénzt. (ismerem őket ezer éve)
Ugy megkönnyebbültem, hogy azt el sem hiszitek. Szülés hetében kocsi nélkül maradni + isten tudja mennyit kidobni, hát nem lettem volna tul boldog. De így végülis jól alakult.
Nati,
Gratulálok a kis kukishoz. Nagyon jók letteka képek. Gondolom apa most nagyon büszke az ő kisfiára!!!
Márti,
Hogy vagy??? Remélem pihiztél a hétvégén.
Ani,
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek.
Kis vőmet és anyuciját meg puszilom.
Bessy,
Bocsi, nem tudtam, hogy titok egyenlőre a lombik. Bár lehet már mondtad, csak én vagyok olyan lüke, hogy elfelejtettem.
Keddre mennek a drukkok.
Andesz,
Jobbulást Patriknak. Remélem hamar meggyógyul.
Annyira édesek ezek a kis hapsik!!!!
Azért látszik ám némi hasonlóság, bármennyire mondjátok, hogy különböznek.
Ti is nagyon csinik vagytok.
Szilvi,
Örülök, hogy végre találtatok egy házikót magatoknak.
Nagyon tetszik, mi is nézegettük azt is (szokás szerint) Lehet pár év mulva a szomszédotok leszünk. Vagy legalábbis falubeliek.
Bár én Kincsesbányát jobban szeretném otthonomnak.
Lenne ott is egy ház most, egy kis külső pucolás kellene rá, de belül szépen felújított.
Ildi,
Ti is ügyik vagytok, hogy rátaláltatok a házikótokra.
Az ilyenben az a jó, hogy már a saját ízléseteknek megfelelően tudjátok majd befejezni.
Alexaa,
Hogy van a torkod??? Remélem nem lettél beteg.
Kata,
Hogy van a derekad??? Jobb már a pihitől???
Chrissy, Krixta,
NE TESSÉK MÁR EZT CSINÁLNI VELÜNK. KÉRÜNK VALAMI ÉGI JELET FELŐLETEK.
Mindjárt én is szülök, és jó lenne előtte látni Krixta kislányát.