Sziasztok!
Láz: Kopp-kopp még nem volt, de én is azt hallottam, hogy 5 kiló felett már egész kúp kell...
Egy ki bacink volt ezidő alatt, ami 4 napot jelentett, kis názhácskával. Igaz szívtam az orrát, de nem jött sok trutyi, csak kicsi, az is inkább csak vizes valami, hogy jobban lélegezzen.
Szóval kopp-kopp-kopp!!!
Hiszti:
Az van sajna. Igen ki tud hozni ilyenkor a sodromból sajna. Földre dobálás, ordítás van, ha nem ugy van ahogy ő akarja. Pl elveszek tőle olyan dolgot, aminek nem kéne nála lenni, stb. Akkor levetődik a földre. Olyankor én is azt teszem, hogy nem figyelek rá, otthagyom, vagy elterelem ha tudom a figyelmét. Elég makacs természetű, így inkább az otthagyás jön jobban be.
Lázmérő: Nekünk fül-homlok van, de van hagyományos is.
Alvás: kb 2 hónapja az van, hogy nem hagyon délelőtt aludni, csak ha már nagyon támolyog, vagy nyűgös. helyette kimegyünk sétálni babakocsi nélkül persze, hogy még jobban elfáradjon. Aztán jön az ebéd, ami olyan fél dél és fél 1 közé tehető, attól függ mikor mentünk ki. Elég jól eszik és akkor utána van alvás.
Mert ha délelőtt is alszik, akkor délután 5-6 felé jön rá az aludhatnék és az nem jó, és volt,h ogy hiába nem hagytam, szinte állva elaludt, így a fürdés is tolódott, nem beszélve az esti letevésről.
Viszont sajna mi még nem alusszuk át asz iccakát. Szörnyű, hogy még felkel vagy 3 szor.Egyszerűen nem értem miért. És ugy kel fel, hogy ki van pihenve. Alig lehet visszanyomni, hogy még sötétr van ugyan aludj. És így többnyire a cici segít, és arra vissza alszik, na de 3 óra múlva megint felkel.
Szóval ez nem a legjobb nálunk. Én is nagyon hulla vagyok, mert hát ha belegondolok akkor amióta megszületett egy éjjelt nem aludt még át!