Új privát üzeneted érkezett!

Sharon!

Hát sajnos én is nehezen tartom magam,de legalább megérték,hogy látták a dédunokákat!Ez a legfontosabb.Ők emlékeznek rá,nekünk meg az lesz a dolgunk,hogy emlékeztessük rájuk.Szomorú dolog.
Ha fáj Dórid pocakja,nálunk az Espumisan csepp jött be.Puffadás,hasfájás és teltség érzés ellen kiváló.Nekünk bejött.Próbáld ki.Kaja előtt 20-25 cseppet kiskanállal.Nálunk 1kg-ot híztak fejenként havonta.Most 160-at eszik Balázs,Dóri 120-130-at.Balu 5800gr,Dóri 4800gr.
A te Dórád is gyönyörű kiscsaj.

Juci!
Itt is boldog szülinapot kívánok!
Vendég

Sharon, Rami az első 3 hónapban minden hónapban 1 kg-t hízott! Nincs ezzel semmi baj! Inkább örülök neki, hogy ilyen szuper a tejcsi és ez Nálad is így van!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ballagyo, Mamm

Gratulálok a babákhoz :D , képet....sokat...

Zami
Örülök a petezsákocskádhoz. :D

Zuzmo
Gratulálok a kukishoz, egy lány egy fiú...spontán....hmmm..nagyon szerencsések vagytok, ugye tudod? :wink: :lol:

Rékaróka
Édes a babád, szép álma lehet, ahogy mosolyog. :D

Lukrécia
Nagyon csini a Falatkád. :D

Gabicsibe
Nehéz megállni, hogy az ember ne vásároljon meg mindent, ami megtetszik, mert olyan édesek a babaruhák. De azért olyan jó már nézelődni is. :lol:

Málna
Kitartás, már nincs sok hátra, és a karjaidban lesz a kisbabád.

Taptau
El sem hiszem, hogy Máté már két éves. Nem olyan régen volt, hogy nézegettük itt a fórumon a szülinapos képeket. Boldog szülinapot a nagylegénynek. Képet kérünk.

Vikkata
Mi volt az Uh-n?

Brigi
Milo bevállalja mind a két csajszit :wink:

Zsókuci
Jobbulást, vigyázz jobban magadra!!!!!!!

Sharon
Nagyon aranyos a kiscsaj, az a kép tetszik amikor fürdik, milyen nyugis.
Na de az a pocakszerkezetet, ami a kislányodnak van, nem semmi. :wink: Szépen gyarapszik, ne aggódj, majd ez a tempó lassan csökken... elhízni anyatejtől biztos nem fog. Na meg, ha rád ütött, akkor pláne nem. :wink:

Benszi
Látod, alakultok, ügyes vagy. Édesek a kölkeid. :D

Mot
Édes a kis tigrised. :D

Chesti
Hajra tali!!
Szerencsére már nem is látszik, hogy beteg volt a kis lencsilány.

Elan
Jól döntöttél,itt az ideje a pihenésnek :wink:

Milonál megint van valami. Hétfőn belázasodott, más tünete nem volt. Voltunk dokinál,aki szerint a foga jön. Lényegében mindig ezt mondja. Kedden már 40 fokos láza volt, borogatás, kúp egész nap, de csak 38-ig ment le. Aztán szerdán már csak este lázasodott be, ma meg még egyáltalán nem. Szerintem vagy vírus, vagy van valami 3 napos láznak titulált betegség, de hogy nem a fogától van ilyen magas, lehúzhatatlan láza, az biztos.
Arra leszek kíváncsi, hogy ha meglesz az összes foga,mit talál majd ki a doki. Most már hónapok óta 8 foga van, nem akar kibújni a következő.
Egyébként most már egyre többet és ügyesebben megy, de ha valami sürgős, még mindig mászik. Nagyon édesen mondja, hogy nem, kapásból vagy háromszor egymás után, de csak annyit, hogy nenene. Az igen,meg valami olyasmi, hogy iiiiiiiii. Persze legtöbbször mutogat, és türelmetlen, ha nem értjük, hogy mit akar. Viszont nagyon sok mindent megért már, amit mondunk, az ember nem is gondolná.

Most ennyi, ezer bocs, ha kihagytam valakit!

Kép

Kép
agnese

Benszi!

Engem a nagymamám nevelt fel, mert anyu mindig dolgozott, nagyon nehéz lesz a búcsú. Remélem még lesz pár szép hónapja, vagy talán éve velünk.
Mi infacolt adunk Dórinak, azt hiszem ugyanaz a hatóanyaga mindkettőnek, de legközelebb már Espumisan-t veszek, hátha mégis valamiben más. Kipróbáltuk már a homeós bogyókat is és a doktornő is írt fel görcsoldót, de ha fáj, akkor semmi sem segít. Ilyenkor ölben kell órákig ringatni, aztán már a fáradtságtól alszik el ő is és mi is. Csak egyre nehezebb és már fáj mindkettőnk háta. Kis bélpoklos, csak enne és enne egyfolytában. :lol:

Vicuska!

Olyan jó, hogy nem csak a Dóri hízik ennyire! Eddig mindenki kiakadt, hogy túl sokat hízott. Rami most hány kg?

Kép

Kép
sharon

110-et evett délután, aztán 1 óra múlva meg éhes??????? :shock:
Én ezt már nem értem. :(
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttünk!!! :D :D :D

Köszönjük szépen a gratulációkat, amint Zsófi cica engedi részletesen is visszaolvasok. :wink:

Mi jól vagyunk, tejci van, szerencsére tudok szoptatni, igaz csak bimbóvédővel, de nem baj. :) Az első éjszakánk elég kemény volt, reméljük a mai már kicsit jobb lesz. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mamm

Estrella,
lehet, hogy nem éhes, csak anyát-cicit akar. :wink:
Estefelé jobban igénylik a közelséget. Tedd cicire, helyezkedj el kényelmesen, olvass, nézz valami filmet.... :D
Amikor már megjött az eszem, és nem akartam feltétlenül valamit csinálni, én ezt tettem. És jó volt.

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Köszönöm a jó kívánságokat, már szinte teljesen jól vagyok! :D
Ja, azt nem is írtam, hogy ráadásként sikerült bekapnunk egy jó kis gombás fertőzést :evil: :evil: Remélem, hamarosan elmúlik… :roll:
Képzeljétek a legjobb barátom ma utazik ki Spanyolországba… olyan szomorú vagyok! :? Nagyon szeretem, és 1 évre megy… a barátnője kint kapott állást (akit szintén nagyon kedvelünk), és most ment utána. Elvileg májusban, meg augusztusban jönnek haza látogatóba, de akkor is… Ma 22 órakor indult a gépe Madridba… :cry: :cry: Most értünk haza a reptérről… hát eléggé megitattam az egereket :cry: :cry: :oops:

Mamm,
De jó, hogy otthon vagytok! :D Hát hallod, nagyon szépséges Zsófi cica! :D:D:D Nagyon formás, helyes kiscsajszi! Gratulálok! :D

Rebe,
Oksi, természetesen, majd csak, ha megírod a végleges neveket :D

Vicuska,
Sikerült Nekem is szavaznom végül! :D Nagyon szépek vagytok a képeken! :D:D

Napcsi drága,
Öröm olvasni a soraidat, de tényleg. Mosolyra fakaszt ahogy írsz, árad belőled a boldogság! :D Képet kérünk! Ne fossz meg minket Nóritól! :wink:
Köszi, jól vagyok már, igen! :)

Sharon,
Kész vagyok a Dóris képektől… olyan kis husssiiii :D Milyen kis komoly a képeken, meg kell zabálni :D

Réka drága,
Köszi, aranyos vagy! :D

Estrella,
Örülök, hogy jól telnek napjaitok, és hogy beindult a szopi! :) Édes a beájulós Dóri kép! :D

Benszi,

Jó olvasni téged is itt! :) Sajnálom a nagyidat! :cry: Jobbulást Neki… Gyönyörűségesek a gyerekek, mint mindig :D Az 5 óra alvás tényleg elég jó idő a körülményekhez képest :wink:

Mot,
Édi a kis vadmacsek :D :D

Ballagyo,
Jó ezt olvasni, hogy már jobban vagytok! :D További sebgyógyulást!

Chesti,
Tali: igen-igen-igen! :D:D De lehet hamarabb is :wink:
A képektől kééésssz vagyok, megzabálom ezt a meseszép kisasszonyt! :D Az angyal szerkós kép, anyám, mennyire aranyos :D:D

Elan,
Jaja, mostanában rám is rám járt a rúd :roll: Most már remélem több nem lesz! :wink: Nagyon örülök, hogy a pihi mellett döntöttél! :D

Bibarci,
Igen, már rájöttem én is, hogy nem kellett volna vetkőzni :oops: :lol: :lol: Azt hiszem tanultam belőle :roll:
Luki néni nem tudja mit beszél… Olivér akkor úgy látom szabad préda lett dagiként ? :wink: :lol: Na tessék, már meg is vannak a következő jelöltek :lol: :lol: :lol: :P
Boldog első hófordulót Olivérnek! :D:D:D

Agnese,
Jobbulást kívánok Milánnak! Szegénykém… :? Képet kérünk! :D

Málna,
Mizu? Egyben vagy még?

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Mamm, nagyon szép :lol: :lol: :lol:

Benszi! Köszönöm szépen :!:

TaliTaliTali :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép kardiológia előtt

Kép Dorka szerel

jucicuki

Sziasztok!!
Köszi, aki érdeklődött, minden rendben Kisfütyinkkel.. :D nagy kő esett le a szívemről!!

Zuzmó, Gabi még egyszer köszi a megnyugtatást! :wink:

Rebe, nekem tetszenek a nevek, szerintem ne foglalkozz vele ki mit szól.. :wink:

Elan, szerintem tök jó, hogy tápon leszel, én kezdettől ott vagyok és úgy élvezem, hidd el sokkal jobb lesz!!! :wink: Nem tudom, írtam neked a tőzegáfonya kapszulát, megelőzi a hólyaggyuszit, én szedem azóta és tök jó!

Zsókuci, örülök, hogy jobban vagy, azért még pihengess!! :wink:

Chesti, szorítottam értetek, örülök, hogy jobban vagytok!!! :wink:

Benszi, ennyi alvás.. nem unod?? :lol:

Lányok én mindenen parázok, Ti is ennyit aggód(ta)tok, hogy minden rendben van-e meg nem lesz-e baj?? Most a legújabb parám, hogy nehogy kinyíljak, mert az anyukám ennyi idős terhesen vesztette el a bátyám emiatt, és most én is ettől félek, hogy megnyílik a méhszájam.. 2 hete még rendben volt 3000, de csak 2 hét múlva lesz terhesgondozás és ha addig kinyílik.. azt honnan veszem észre?

Na rakok fotókat, igyekeztem kicsibe, szerintem felismerhető.. :lol: Kép Bizonyíték :o) Kép Kép Kép
torolve_20130114141731

Mindenkinek szép Kép -ot!

Mamm
Nagyon édes kicsi cicátok van!Örülök,hogy minden rendben van!Tudod minden kezdet nehézés lesz ez jobb is :wink:

Juci
Elvagyok ájulva a lányoktól!Tündérek :D

Kata
Örülök,hogy minden rendben!Ne parázz veled ez nem fog megtörténni!!!!Jók a képek :D

Chesti
Szépséges tündéred van :D

Zsókuci
Örülök,hogy jobban vagy!Gyorsan elfog telni ez az 1 év!Mire haza jönnek egy gyönyörű kisbabával dicsekedhettek majd :wink:
gabicsibe

Mamm, csak azért ugrottam be, hogy megnézzem, van-e kép Zsófiról, és van! :) Gyönyörű kislányotok van, tökéletes baba!

Vikkata, én is elkezdtem szedni a Cran-C kapszulát :D Örülök, hogy megnyugtattak az ultrahangon, az a legfontosabb, hogy minden rendben legyen. Én is parapiri vagyok, a kinyílásos parám kb. 3 hete volt napirenden, aztán jött a hólyaghurut-para, aztán a magzatvízcsepegés-para, aztán a görcs-para :) Most éppen nincs parám, már gyanús :) A dokim azt mondta sajnos, hogy a félidőben kinyíló méhszáj-dolog teljesen tünetmentes... de azt is mondta, hogy azért elég kicsi a valószínűsége, hogy ez történjen, úgyhogy nyugi. Főleg akkor fordul elő, ha már eleve volt méhszáj-probléma valami seb, gyulladás, vagy trehány módon elvégzett abortusz miatt. A dokidnak említetted az anyukádat?

Bocs, most nem tudok mindenkinek válaszolni :( Melóhegyek...

Kép
elan

Gratulálok minden babához, egyik kép jobb mint a másik, gyönyörű minden gyerköc.
Egy kicsit eltüntem mostanában, valahogy nem volt hangulatom az íráshoz. Mostanában elég sokat jártuk a férjemmel a baumax, prakiker, és hasonló boltokat, mivel holnap elkezdjük a házfelújítást, és elkezdtünk vásárolgatni. Mire hazaértnk úgy elfáradtam mindig, hogy nem volt energiám írni. Így elnézést kérek, hogy nem emlitek meg senkit egyenként.
Kedden megyünk 4D-os ultrahangra talán akkor már mi is megtudjuk, hogy milyen nemű baba növekszik bennem. "Béla" mostanában nagyon aktív, akkorákat hancurozik a hasamba, de ezek olyan jó dolgok, már kezdem sajnálni, hogy a félidőn túl vagyunk. Olyan jó várandósnak lenni. :D
toldikrisztina

Kép

Kép

Mindenkinek szép napot! :D
Vendég

Benszi
végül nem váltottunk pelust,kukit nézem hogy lefeléáll e,és azóta nincs gond :wink: :wink: :wink: :wink:

Mamm
tündéri ez a bébi :P :P :P :P és nagyon hasonlit rád szerintem :wink: :wink:

Juci
édesek a csajok :wink: :wink:

Zsókuci
sajnálom hogy elment a barátotok :cry: :cry: :cry: köszönjük a hóköszöntést :wink: :wink: :wink:

bocsi lányok de ordit a bébi,mennem kell :shock:

bibar

Mamm, Estrella!

Csodaszépek a babák!!!

Juci!

Nagyon csinosan a csajok a farmerszerkóban!!!

Ezek tegnap készültek: Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sharon,
Tündéri a kislányod, kis husi! :lol:

Benszi, Vicuska, Chesti, Juci, Estrella
Nagyon szépek a gyerkőcök, nem győzök ámuldozni! :D

Chesti,
Én nagyon örülnék a talinak, alig várom hogy megismerhesselek benneteket! :D Tulajdonképpen mindegy mikor lesz, mert márciustól már én is itthon vagyok. Ha április végén lesz, azért remélem tudok majd jönni, az már a 31-ik hetem lesz.

Elan,
Jól tetted hogy előbb befejezed a munkát, már én is alig várom hogy elteljen ez a 10 nap! :wink:

Benszi,
Sajnálom a nagyid! Átérzem milyen lehet most neked, sajnos nagyon rossz érzés. :(
Én azt sajnálom rettentően, hogy az én nagyim nem ismerhette meg a dédunokáit, pedig borzasztóan örült volna nekik. :cry: :cry: :cry:

Agnese,
Milonak jobbulást kívánok!

Mamm,
Nagyon aranyos Zsófi, és örülök hogy már otthon is vagytok!

Zsókuci,
De jó, hogy meggyógyultál! Sajnálom, hogy elutaztak a barátaitok, de hidd el eltelik az az egy év gyorsan!

Juci,
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked így egy kicsit megkésve!
Kép

Kriszta,
Remélem megtudjátok "Béla" nemét a jövő héten! :lol:

Kata,
Örülök, hogy minden rendben veletek! :D Én ugyanettől paráztam most, hogy kinyílt a méhszáj, mert mozgás közben szokott fájni ott lent. Megkérdeztem a dokim, és azt mondta igazából semmi jele nincsen.

Mi tegnap voltunk uh-n a dokinknál, szerencsére minden ok. A méhszájam zárt, az apróságok pedig növögetnek. Megnézte ő is a lábacskákat, és teljesen rendben van minden. Borzasztóan örülünk, mert most már a második ember látja így! :D Többet kell innentől pihennem. Legközelebb 4 hét múlva megyünk, hogy én hogyan fogom addig kibírni. :shock: Akkor lesz a terheléles cukor is!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Juci
Utólag is Kép

Képzeljétek tegnap éreztem Manócskánk rugdosásait :D este tv-nézés közben párom a pocakomon nyugtatta a kezét és egyszer csak rám nézett meglepetten és megkérdezte hogy ő ezt most jól érezte?Nagyon boldog volt,hogy már egy picit kézzel fogható az ő kicsi fia :D
gabicsibe

Rebe, örülök, hogy végre megnyugodtál! Vágjunk együtt centit erre a 10 napra? ;)

Gabicsibe, nálunk is ez a szokásos esti műsor. Gábor akkor kezdi a murit, amikor lefekvés-idő van nekem, és a párom jön tapizni :) Sőt, már kívülről is megcsodálható a látvány, hullámzik a hasam időnként rendesen :D

Kép
elan

Rebe, Gabicsibe!

Köszi :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Judit drága,

Utólagosan:

Kép

Nagyon édik a lánykák ebben a farmerruciban :D:D:D Puszi neked!

Kata,
Hú, nagyon örülök, hogy minden rendben a kisfiatokkal! :D:D:D És NE parázz ilyeneken, ne terheld túl magad, és pihizzél, és így meg is előzheted a dolgot.
Fantasztikusak a képek! :D:D

Gabi,
Aranyos vagy, köszönöm! :D Ezt mondta a barátunk is a reptéren, hogy reméli, hogy mire hazajönnek addigra már legalább úton lesz a bébi :) Persze ettől még jobban elkezdtem bőgni :oops:
Most már egyre gyakrabban és erősebben fogjátok érezni Manócskát! :wink:

Elan,
Parapiri :D Ne is aggódj, most már jár neked a nyugi és a paramentesség! :wink:

Kriszti,
Kíváncsi vagyok én is, hogy „Béla” milyen nemű :wink: Aztán csak óvatosan a munkálatokkal!

Estrella,

Édes nagyon Dóri! :D Te hogy vagy?

Bibar,
Drága vagy, Neked is köszi… :)

Sharon,
Nagyon tüneményes Dóri! :D

Rebe,

Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n, és annak pláne, hogy ismét megnyugtattak! :D:D:D

Lányok, aranyosak vagytok, hogy így vigasztaltok, köszönöm! Nehéz volt még ma is… könny szökött a szemembe, ha arra gondoltam, hogy most jó darabig nem találkozunk… :oops: De aztán ma este beszéltünk Velük Skype-on, és már sokkal jobb :D:D Jó dolog ez az Skype :D

Szép álmokat mindenkinek! Holnap, illetve ma jövök a táblával, mert az a múltkor lemaradt :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

annyira édesek ezek a lányok :P :P :P szebbnél szebbek,gyönyörüek egytöl egyig :P :P rakok fel én is,de csak azért hogy pasi is legyen már fennt :wink: :wink: Kép dagikám:)) Kép kicsit sötét mert nem vakuztunk Kép

bibar

Bibarkám,
Soha nem ununk meg! :D Nagyon jók a képek! :D

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, köszönöm szépen!

Bibar, helyes a kis fickó!

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci:
Köszi, elég jól vagyok, tudtam aludni is. Picuri is jól van, néha nyűgös, de kézben elvan mindig. Sajnos a fürdést nem szereti, mindig ordítás van, remélem hamarosan megszereti azért.
Juci:
Édesek a csajok. Boldog szülinapot!
Bibar:
Nagyon édes a kisfickó itt a sok kiscsaj között. Tök jó, hogy nálatok okés a fürdés, nálunk sajna nem, mert mindig sír. :(
Vendég

Bibarkám

jaj nagyon tüneményes képek!!!!!!!Mikor mondtam én hogy nem kell a dagi pasi???? :shock: :shock: KELLKELLKELL!!!!! :lol: :lol: :lol:

Napcsi

most már illene felraknod néhány képet,nem gondolod? :wink:

Estrella,Mamm,Sharon

olyan szép babáitok vannak!!!!

Zsókucikám

hát tessék most már vigyázni magadra! :D Mindig van valami! :P :P :P

Chesti

Niki egy angyal!!!!!

Vicuska

olyan szépek vagytok Ramival!Én is szavzok mindjárt,ha még lehet :oops:

Málna

kitartás,mindjárt te jössz!

Puszi mindenkinek!

Kép
lukrécia

Képzeljétek az én Falatkám alig eszik két napja,csak rángatózik a mellemen.... :cry: Vagyis tegnap minden ok volt,tegnapelőtt meg ma csinálta ezt.Totál nem értem.Aztán lefejem a mellemet és megy a tejci a hűtőbe,nagyon remek :cry: Volt valakinek hasonló?Mondjuk ha kijön a kaki,akkor vidám,dehát a hasfájós korszak elmúlt....vagy az még visszajöhet? :roll: Vagy most mi lehet ez? :roll: :roll: :roll:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

TALI azért gondoltam ápr közepére mert talán a kisbabások is kimerészkednek akkor már, meg remélem iloyen messzi dátumra nem szervezett senki semmit még. :) Lehet készülni. ( csendben megjegyzem voltak kik kérték a későbbi dátumot, mert ennyire előre tud apa szabit kivenni)
Kéréseket-kívánságot nekem cimezve kérlek jelezzétek, mert sajna nem minden hozzászólást tudok átfutni, csak ami nekem szól.

Akkor Én elkezdeném újra a táblaszerkesztős módszerben összeszedni az embereket. :) Akik eddig jelezték, kérem újra tegyék meg :oops: Köszi :D

TALI Április 19 vagy 26

Luki nem lehet, hogy a front zavarja meg Falatkát?

Bibar Oli tüneményes, de nem szeretném ha Niki rosszban lenne Falatkával. Majd elmondom neki, hogy bár iszonyat jó pasi, sajna már a mennyekben megkötetett ki lesz az Ő csaja. :)

Estrella, Mamm, Sharon hát képeket képeket méééégggg!! Gyönyörűek!!

Juci farmerrucis csajok zabálnivalóak. :)

Napcsi irgumburgum KÉPET!! :)

Vikkata ne tessék parázni hallod e. Élvezd a kismamaságot egy természetes aggódással. A képek nagyon édesek!

Agnese talira remélem jöttök!!! :) Milo hogy van? Fog nem csinál ekkora lázat, tuti h virus. Nikinek is alig lehetett lehúzni 40,3-ról a lázat. Nagyon durva. Hűtőfürdő nem jött be, nem is tudom a kádban tartani, de a hideg vizes lepedőbe csavarás igen.

Rebe, Elan hogy vagytok kismamik. :)

Gabicsibe úgye milyen jó, amikor megtudod kézzel foghatóan osztani a pároddal ezt a kis csodát? :) Most már tényleg egyre többször fogjátok érezni. :)

Zsókuci
már megkaptad a letolást teee. Barátokkal kapcsolatban tudom mit érzel, d emeglásd hipp-hopp eltellik az 1 év, meg ki is mehettek majd hozzájuk, akár pocisan is. :)

Share, Taptau, Lippa és többiek hahóóóó

chesti

Anyukák?

Ti ettetek tejpépet?
Doki írta fel, vagy boltit?
Lilkó unja a tápszert, alig eszi meg, tejci meg már nagyon kevés :cry:
Almát ma kóstoltuk, Lili utálja elsőre, Dorcinak bejött

Judit

jucicuki

Juci mi a milupa tejpépet esszük. Niki szereti, igaz mi 1 éves kora körül kezdtük.
Talira jöttök?

chesti

Lukikám
jaaaa,akkor maradunk falatkánál :wink: :wink: :wink: sajnálom szegény picurkát :cry: :cry: remélem megjavul,és ujra cicizik boldogan :oops: :oops:

Chesti
biztos megérti Niki :lol: :lol: :P én örülök hogy kitoltad a talit,tényleg lehet igy szervezni no meg már a kisbabások is járóképesek lesznek :wink: :wink:

Estrella
nálunk is sirás volt állandóan,és a dokinőnk mondta hogy valószinü nem találtuk el a hőfokot és fázik,melegitsünk a vizen.no most 41 fokban boldogan fürdik :wink: :wink: szóval próbálj melegebbet neki,nálunk rögtön megoldódott :oops: :oops:

Juci,Zsókuci
köszönjük a dicséretet :wink: :wink: :wink:

bibar

Eszti!

Ha nem leszünk betegek, mindenképpen!!!
Nekünk mindegy melyik nap.

Judit

jucicuki

Chesti

köszi a tippet,pont tegnap mondták nekem is,hogy bizti a front.Este 10kor bekajált végre,azóta meg alszik mint a bunda és negyed 9 van :shock: :shock: :shock: Remélem ma jól lesz a drága,nagyon szörnyű érzés volt. :cry:
Tali nekem előreláthatólag ok.Bocsi,nekünk. :D

Jucikám

hát a kis farmerruhás csajszikat meg sem dícsértem tegnap,véletlen volt ám!!! :oops: Naqgggyon csini :lol:
Az volt a Tv-ben,hogyha egy ízt elsőre utál a bébi,még próbálgatni kell,lehet hogy csak ismeretlen és azért ódzkodik,nem jelenti feltétlen azt,hogy nem szereti. 8) Milyen az a tejpép? :roll:

Kép
lukrécia

Bibarkám

Na azé....!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Luki!

próbálkozunk :lol: ma már Dorkának sem ízlett :roll:

Humana tejpépek 4 hónapos kortól
Gríz tejpép Bourbon-vaníliával
Tejpép banánnal
Tejpép almával és bodzával
Tejpép őszibarackkal és maracujával
Tejmentes almapép (tejérzékeny, táplálékallergiás csecsemők is fogyaszthatják)

A kicsik folyamatosan térnek át folyékony-pépesről a szilárd ételekre. Az átmenet megkönnyítésére szolgálnak a Humana tejpépek, melyek anyatejes táplálás hiánya esetén 4 hónapos kortól, míg egyébként 6 hónapos kortól adhatóak.

A Humana tejpépek kellemes ízűek, energiában, vitaminokban (13-féle) és ásványi anyagokban gazdagok, valamint vasat és jódot is tartalmaznak. A tejpépek gluténmentesek, hozzáadott színezőanyagokat, mesterséges aromákat, konzerválószereket nem tartalmaznak. Szacharózt nem tartalmaznak, így nem károsítják a fogakat.

Elkészítésük egyszerű: víz hozzáadásával történik.

A 300 g-os Humana tejpépek 6-8 étkezésre elegendő mennyiséget tartalmaznak.

Állítólag van belőle olyan, ami HA és az orvos felírhatja, így jóval olcsóbb.

jucicuki

Egyre kevesebb a tejci és gondoltam, naponta egyszer feldobom valamivel az uncsi tápszert, nem egészen két hét múlva fél évesek leszünk. Majd rákérdezek doktornéninknél.

Judit

jucicuki

Mamm, Estrella, Juci, Sharon!

Nagyon szépek a lányok! :wink: :wink: :wink: És a kis Olivér is helyes!! :wink: :wink: :wink:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203244760.2561.jpg[/img]

Ő pedig Soma, még néhány naposan a kórházban :wink: :wink: :wink:

Igazán nem panaszkodhatom rá, lényegében csak eszik és alszik, csak akkor sír, ha éhes vagy fáj a pocakja :cry: :cry: :cry: Enni viszont mi is rengeteget eszünk, már aggódom, h nem túl sok-e a napi adag?! A "nagy könyv" szerint 500 ml-t kellene naponta megennie, ehhez képest tegnap is bement 610! :oops: :oops: :oops: Viszont 2 napja már ha egy hajszálnyival is, de több az anyatej, mint a pótlás :lol: :lol: :lol: Lassan, de biztosan növeljük az adagot:)))[/img]
ballagyo

Bibar:
Kipróbáljuk ezt is. Eddig azt hittem az a baj, hogy evés előtt fürödtünk. De tegnap kipróbáltuk azt, hogy elöbb eszik, aztán fürdik, de semmi változás. Jól be van fűtve a fürdőszoba is, meg szerintem a víz is jó meleg, bár nincs hőmérőnk, de szerzek. :)

Csajok!
Minden gyerek olyan szép itt a Babaneten! Ballagyo cuki nagyon a tiétek is. :)

És még egypár kép Dórababáról, azaz Kiskutyáról. (most így hívjuk, mert mindig a mellkasunkon keresgeti a tejcit és olyan, mint egy kiskutya.) :)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Juci kicsit megkésve,de nagyon boldog szülinapot kívánok!

Taptau Mátét is Isten éltesse sokáig!

Minden baba gyönyörűséges,nem győzöm gyönyörködni a képekben :o !Igaza van Estrellának itt minden baba csodaszép :wink: !

Chesti válaszoltam a mailre és mégegyszer nagyon köszi a szervezést!

Zsókuci drága,hamar elmegy az az egy év,pláne ha belegondolsz milyen eseménydús lesz :wink: .Millió puszi Neked!

Kata nagyon jók a képek!Egyszer én is megütöttem a hasam takarítás közben,én is rögtön elrohantam uh-ra,de szerencsére nem történt baj.

Ne haragudjatok,hogy nem tudok írni Mindenkinek,de mostanában sajnos nem nagyon tudom követni a fórumot :( .Talit már én is nagyon várom,jó lesz megint találkozni Veletek és megismerni akiket még nem ismerek!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Teszek én is egy képet!
Kép Huncutkáim tél űző szalma kalapban :D !

Lippa

lippa

Lippa drága Tavaszi angyalkáid zabálnivalóak hehe :lol: :lol:

Estrella nagyon szépes Dórababa. :)

Ballagyo kisit nagyobb képet nem kaphatunk Somáról. Tobzódunk a csajokban had lehessen stipitopizni :)

Táblát már dobnék, tessék jelezni aki jönne.

Kép
Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Nagyon helyesek a babák, alig hiszem, hogy hamarosan nekünk is lesz egy ilyen kis manónk, akit lehet fürdetni, meg pelenkázni, meg ilyesmi :)

Chesti, én még nem tudom, hogy melyik dátum jó nekem talira... a páromnak 15-én van a szülinapja, és utána valamelyik szombatona bulit, attól függően, hogy mikor ér rá a társaság. Köszönöm, most nagyon jól vagyok, nem fáj a hasam, csak picit szokott keményedni. Még két hél meló, aztán remélem az összes problémám tovaszáll. Gáborunk kedvenc hobbija, hogy a hólyagomon szteppel, sikítani tudnék, de nagyon örülök neki, hogy ilyen kis élénk baba :)

Sziasztok!

Nagyon helyesek a babák, alig hiszem, hogy hamarosan nekünk is lesz egy ilyen kis manónk, akit lehet fürdetni, meg pelenkázni, meg ilyesmi :)

Chesti, én még nem tudom, hogy melyik dátum jó nekem talira... a páromnak 15-én van a szülinapja, és utána valamelyik szombatona bulit, attól függően, hogy mikor ér rá a társaság. Köszönöm, most nagyon jól vagyok, nem fáj a hasam, csak picit szokott keményedni. Még két hél meló, aztán remélem az összes problémám tovaszáll. Gáborunk kedvenc hobbija, hogy a hólyagomon szteppel, sikítani tudnék, de nagyon örülök neki, hogy ilyen kis élénk baba :)

Lányok jól látom, hogy Málna után most egy darabig senki nem fog szülni? A következő hullám a júniusi? :) Gabicsibe, Zuzmó, Toldikrisztina, Rebe, Gina, Vikkata, én - mi mindannyian júniusra vagyunk kiírva.

Kép
elan

Sziasztok,

Na, tegnap végül nem jöttem, mert voltunk ágyat nézni, meg vásárolni, szóval a szokásos rohangálásos nap volt, ja, és persze ma is :D Csak ma a sógornőmmel együtt mentünk shoppingolni :wink: De jó volt! :D De végre megszerkesztettem a táblát… :oops: Elnézést mindenkitől, hogy majd’ 2 hete nem tettem frisset… :oops:

Estrella,

Örülök, hogy jól vagytok! :) Remélem, Dóri hamar megszokja a fürdést, és rájön, hogy milyen jó is az :wink: Ez a hidegfront nem viselte meg?
Helyes a képeken! :D

Lukikám,

Igenis, vigyázok :roll: Csak néha könnyű megfázni, főleg, ha szépen kisüt a nap… csalóka :? :wink:

Chesti drága,
Engem mindkét időpontra beírhatsz, bármelyik jó egyelőre. :D

Ballagyo,
Édes nagyon Soma a képen! :D Képet még!

Lippa,
Puszi Nektek. Édik a csajok! :D

Bibar, Lanett, Gica, Napcsi, Sharon, Fiona, Csibe,
Boldog hófordulót a gyerkőcöknek! (van akinek utólag :oops: )

És a táblácska! Szóljatok, ha valami nem stimm, és javítom :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Chesti
engem is beirhatsz mind a 2 időpontra,azt hiszem sikerült páromat rávenni hogy velem élvezze a társaságotokat :lol: :lol: :lol: hacsak nem jön valami közbe akkor ott leszünk :lol: :lol:

Estrella
próbáld ki,nekünk bejött :wink: :wink: gyönyörü a csajszi :wink: :wink:

Ballagyo
nagyon édes Soma :wink:

Zsókuci
vásárolgatni én is imádok :wink: :wink: tegnap anyura hagytuk a bébit/alig birtam magammal,állandóan rácsörögtem hogy jól van e :oops: :oops: /és vásárolgattunk kengurut,járokát stb,no meg beugrottunk a corába is :wink: máskor élveztem,most a szivem hazahúzott a kismanómhoz :oops: :oops:

Lippa
nagyon édesek a télűző manók :wink: :wink:

Juci
fincsik lehetnek ezek a pépek :lol: :lol: már alig várom hogy én is adhassak ilyeneket.ea tejem már nem gyarapszik sajna,stagnált,igy fele tej fele tápszer,ha megugrik Olivér igénye bajban leszek :oops: :oops: na de ez is valami :oops:

bibar

Lukikám
de jó,nagyon örülök hogy már jobb a helyzet Falatkával :oops: :oops: Uradat rávehetnéd hogy eljöjjön ö is a talira,ugy az enyém is boldogabban jönne,legfeljebb sétálnak ha nem birják a nyüzsit :lol: :lol: :lol: de ennyi cuki baba láttán szerintem nem lesz gond :oops: hivjál majd,aztán át is jöhetnétek valamikor,csinálok fini túrós sütit nektek :wink:

bibar

Chesti
Nekem is jó mind a két időpont!

Luki
Örülök,hogy semmi komoly,csak ez a frány front!

Bibar
Oli nem is olyan dagi!!!

Szépek a babócák :D
gabicsibe

Elan,
Vághatjuk együtt azt a centit, nem bánom! :wink:
Néztem én is a táblát! Áprilisban jön Szofi, utána meg mi! :oops:

Bibar,
Nem ununk meg, az biztos! Jó kis pasi Oli! :D
Nem voltatok véletlenül szombaton a Váci úti Brendonban? Mert szerintem titeket láttalak, amikor kijöttetek. Ott álltam a párommal és apukámmal, a bejárattól pár méterre. Barna kabát és farmer volt rajtam, még oda is néztél. Mire rájöttem, hogy honnan vagy ismerős, akkora már messze voltatok. :oops:

Estrella,
Most a hétvégén egy ismerős pár volt nálunk. Ők ugyanezt mesélték, amit te is írtál. Nem tudták miért ordít a baby fürdetés közben. És náluk is kiderült, hogy az előírt hőmérsékletű víz náluk hideg. Ahogy melegítettek a fürdővizen megoldódott a probléma!

Chesti,
Nekem egyenlőre mindkét időpont jónak tűnik! :wink:
Köszi kérdésed, jól vagyunk. Alig várom a meló végét, mert azért már elég fárasztó korán kelni, meg utazni. Szóval örülök, hogy majd otthon pihizhetek. Szokott mozgás közben lent picit fájni, de a doki azt mondta ne csodálkozzak, egyre nő a teher, és mégiscsak ketten vannak. De amúgy olyan jó érzés kismaminak lenni! :D El sem hiszem, hogy a jövő héten már a 22-ik hét kezdődik! :oops:

Ballagyo,
Nagyobb képet is kérünk!

Lippa,
Hogy milyen helyesek a csajok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci
A táblicskuban még csak a 22.héten járok pedig én már a 23.-ban vagyok :oops: A nap jó csak a hét nem!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?