Uxi!
Most még könnyű dolgom van. Szombattól itt volt anyukám. Tegnap ment csak haza. Ma van az első nap tehát, hogy egyedül vagyok a két gyerkőccel. Hétvégén meg anyósom jön át. De egyébként sem lenne most még nehéz, mert Bulcsú csak eszik meg alszik. Egy kicsit sokat is nappal. Sajnos szerintem felcserélte az éjszakát a nappallal. Nem is tudom, hogy ezzel mit kezdjek... Van ötlete, vagy tapasztalata valakinek? Nappal simán alszik 3-4 órát egyhuzamban, de éjszaka csak kb 2-t, és 1 órába telik visszaaltatni... Ezért vagyok már hulla.
Lili jó kislány, nincs vele sok gondom mostanság. Kivéve a hisztiket, de azt már megszoktam. Korral jár.
Szerintem majd akkor lesz igazán nehéz, ha már Bulcsú is kicsit többet lesz fent.
Panndi!
A szüléstörténetem:
Úgy érzem meseszép szülés, születés volt. 13-án hajnali fél 5kor ébredtem a fájásokra. Akkor egy órán át figyeltem és 8 perces környékiek voltak. Keltettem Attilát, és felhívtam a szülésznőmet. Anyósom hála az égnek felvette a telefont, és jött Lilihez, aki ekkor még édesdeden aludt. Elköszöntem tőle és bementünk a kh-ba. A tágulás most is nagyon lassan ment, de nem voltak erős fájások. Aztán délután 2 felé beültem egy kád vízbe, ami meghozta a hatását, és beindította a fájásokat. Onnantól kezdve jöttek azok a fajták, amikor az embernek nincs kedve beszélgetni. 4 óra után volt burokrepesztés, és utána 1-2 fájásra rá már a tolófájásokat kezdtem érezni. Azt nem tudom, hogy hanyadik fájásra született meg Bulcsú. Azt viszont tudom, hogy 16:43-kor pottyant ki erre a világra. Egyből a hasamra tették, és csak egy kicsit később vágta el Attila a köldökzsinórt. Gátvédelemmel szültem, de egy icike-picikét így is varrni kellett, de hála a jó égnek (és az ügyes kezeknek) nem is érzem. Remélem ez így is marad majd! Fantasztikusan szép élmény volt ez nekem!