Sziasztok!
Olvasok bőszen, csak az írás marad el mindíg.
A taliról már tegnap is írni akartam, hogy nem túl szűk az a péntek délután? Ugyanis, ha 3-4 óra felé odazötyögünk, akkor 2 max. 3 óránk van beszélgetni, ha a dedek hagyják persze. Nem tudom Pestről mennyi az út, nekünk innen kb 1 óra plusz keresgélés
, így az esti ceremóniához legkésőbb 1/2 7-kor el kell húznunk
Ráadásul az én lányaim késő délután nagyon nyűgösek, nem tudom, nálatok ez hogy van. Szóval nem lenne jobb valamelyik hétvégi nap délelőttje? Persze, csak ha Mariannéknak is jó. Bocs az okoskodásért, de én eddig azt hittem, a pénteket is korábbi időpontra szervezitek, hogy dumcsizhassunk nyugodtan
Kangi, Zsebi sem jobb Julcsinál az evéssel, még nekem se sikerült a fogára valót találni
Vagyis ez nem teljesen helytálló, ugyanis a reggeli sajtos kenyerem, a kókuszos sütim és a tegnap esti mustáros virslim olthatatlan vágyat ébresztett a lányban, csak én a kajatáblázatra hivatkozva bekeményítettem
Szerintem ő csak akkor lesz jó evő, ha már nem anya válogatja meg, hogy mit ehet.
Ja és amin ledöbbentem, kiprószáltam az anyatejjel készíthető tejpépet, ami Timinél általában működött, és szegény Zsebi szája szélét kicsapta, pedig nála is volt némi sikere ennek a kajának
Most akkor ne adjam neki, ami ízlett???
Rosszabb napjaimon én is el vagyok ám szontyolodva rendesen
Sofka, akkor ti is "normális" család vagytok
Nálunk a családi viszályok miatt nem volt kit meghívni az esküvőnkre, de így legalább olcsón megúsztuk. Anyukád máskor is ilyen kedves?
Az enyémmel csak az a gáz, hogy a 23 éves öcsémet ajnározza, nehogy ő is elköltözzön otthonról, mert az apám kibírhatatlan. Nekem csak akkor sikerült valamit visszaszereznem a szeretetből, amikor unokákkal ajándékoztam meg, mert azokat imádja. Na de ez így természetes???
Ugye te kérdezted, hogy hova nem talál el a futár? Albertirsára, vagyis a külső részekre, ahol mi is lakunk, pedig már város július 1-je óta
Beu, pancsizós Lőrinc nagyon édes
Ilyenkor sajnálom csak igazán, hogy nekünk sehol nincs a közelben babauszi
A cipő is nagyon teccik, de engem apa megölne, ha még valamit vennék Zsebinek, mondván, rengeteg holmit örökölt Timitől. No de kérdem én, a 74-es napozókat hová vegye fel télen a gyermek
????
Zsuzsi, Miki kéz tündéri, ahogy matat
Kaska, Timi soha nem bírta a hasonfekvést, mégis normális gyerek lett belőle. Persze, ha nagyon aggódsz, nyugodtan vidd el dokihoz, a végső döntés úgyis a szülő felelőssége.
Virág, OTP-s sztori naggyon tetszett
Mi már letettünk a kamattámogatott bővítési hitelről, mert csak azt nem kérdezték meg, hogy vécépapírra mennyit költünk
Norka, mi kb 1,5 éves korától sikáljuk Timi fogát, igaz, én addig nem engedtem, hogy édességekkel zabáltassák a nagyik. Szóval szerintem egyelőre max játéknak jó egy akármilyen baba fogkefe.
Még felteszek a két bosziról egy tegnapi képet, aztán megyek, mert Zsebi itt gépel velem, és a helyesírása még kicsit elmaradott
pussz
Momo