Jó reggelt kívánok!
Nem gondoltam volna, hogy nem jó hírekre jövök.
Lilla: Nagyon szorítok Nektek. Pindurka ilyezget egy kicsit, de remélem csak figyelmeztet, hogy kell egy kis pihenés anyának.
Sára: ahogy Téged olvaslak, már nem is merek panaszkodni, hogy nálunk milyen katasztrófális a hajnali alvás. Még jó, hogy akad egy kis segítséged.
Timi: jobbulást kívánok a leánykának.
Mi okozhat ilyen vérzést?
Lenne még egy kérdésem. Meg tudodd magyarázni nekem, hogy mi a különbség a PIC és a NIC között?
Muzsu: Gyönyörűek a kézimunkáid. Irigyellek, hogy ilyen sok energiád van még a gyerekek melelett. Nekem este már nincs erőm kötni sem, pedig régen nagyon élveztem ezt a fajta kézimunkázást.
[color=orange]Boldog névnapot kívánok! [/color]
És így utólag Mindenkinek kívánok sok boldogságot, akik mostanában ünnepeltek!
Csajok. Hát (tudom, így nem kezdünk mondatot) ezért nem írok gyakran. Kemény egy órája pötyögöm ezt a levelet, erre Anita megnyomja az esc billentyűt, persze a hatásosság kedvéért többször. Még jó, hogy az előbb egyet mentettem.
Anid: Nem is tudom, hogy mit írjak, de mindenképp szeretnék reagálni. Miért ez a hirtelen változás? Alig 6 hónapja még a második gyerkőcért küzdöttetek?
Ne haragúdj ha belekotty, de ne költözz ki. A férjed akar elhagyni, te neveled a kislányotokat. Beszélj előbb egy válóperes ügyvéddel mielőtt bármit is teszel. 16 év azt hiszem már feljogosít téged is pár dologra, hiába nem a tiéd a lakás. Nem akartam túl személyes lenni, ha mégis arra sikeredett, kérlek ne haragúdj. Jajjjj, annyira együttérzek veled!!!!! Nekem könnyebb volt gyerek nélkül végigcsinálni, de így is majdnem ráment az egészségem.
Azért remélem apjuk rájön, hogy mit veszíthet.
Már régen meg szerettem volna kérdezni, hogy Kata Katalin v. Kata?
Ahogy olvasom a pocakosodásokat, egyre inkább szeretnék én is újra egy kis batyukát.
De azt hiszem jelenleg nem bírnánk energiával így kettesben apával.
Fúúúú. Lehet, hogy én még nem is gratuláltam a pocakosoknak.
Most bepótolom.
Most szaladok, majd megpróbálok legközelebb magunkról is írni.
Csajok, ezt a levelet 3/4 7-kor kezdtem el írni.