Na, végre netezhetek egy jóízűt
Tali úgy néz ki jó nekünk is, úszás után hazajövök rendbeszedni magam, aztán uzsgyi!
EZÚTON FELAJÁNLOM SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLATAIMAT 1 fő+baba részére (sajna kicsi a Suzuki) Újpest-Zugló gyűjtőkörzetből, esetleg Árpád hídig/Újpest kp-ig BKV-val elvergődő mami és csemetéje részére. Ez utóbbi esetben van egy plussz hordozóm, azt nem kell cipelni. Mint Heninél a matricánál: első jelentkező nyer
Úszás télleg jó volt, Kevin megadóan tűrte, hogy huzibáltam a vízben, nem úgy Lőrinc, aki nagyon pancsikolt!
Évi,
Te szerencsés, egész éjjel aludt Petra?
Én már ott tartok, hoy kezdem megszokni az éjjeli keléseket
Nagyon irigyellek!!!
Heppi,
Köszi, nagyon aranyos vagy, hogy így nyugtatgatsz... Az a baj, hogy akit egyszer berosáltatnak a dokik, az már többnyire úgy marad
De viccen kívül: valahol legbelül én is érzem, hogy minden ok, de azért jó lesz, ha ezt egy "szakember" is kimondja...
És nagyon hősies vagy, hogy céklázni akarsz a lányodnak, mikor te utálod... Én csak néztem bután, mikor anya mondta, hogy sóskát is elrakhattam volna Kevinnek télre, merthogy én utálom, eszembe se jutott
Alvást tőled is irigylem, legyél is boldog tőle, és tartson minél tovább!!!
Maci2
Te megismersze engem? Mert én esetleg Ronit felismerem, ha vele jössz, (én Kevintelen leszek) esetleg megpróbálok előbányászni valamit a tárból, de nem biztos, hogy sikerül...
Beu,
Most megjöttek a képek, apának teccenek, köszíííí!!!
Kevin is 3,5 órát aludt uszi után, a Pólusban tologattam és vásároltam
Toffi
Zsombi nagyon szép babó, és ha sokat macerálnak minket a nagy babák miatt, illegalitásba vonulunk egy anti-ropitopikba
. Sofka is jöhet
De egyébként néha nekem is annyira fura, mekkora különbségek vannak a babák fejlődésében, ma az usziban a pelenkázón egy 5,5 hós baba feküdt mellettünk, akkora mint Kevin, és állítólag őt is dagibabázzák
Szóval kinek-mi a nagy...?
A sapis kép tényleg édes!
Évi még 1x
Hátonalvó Petra nagyon édi!
Mi most szoktunk át hasra
Kangi
Téves riasztás
, de inkább téves, mint igazi!!!
OBI-vízió
Anita,
A barinőm Orsijának szinte napra pontosan 3 hónaposan múlt el a hasfájás, pedig addig nagyon gáz (szó szerint
) volt. Szóval nem mítosz a sorsfordító időpont, reménykedhetsz!!
Minden parázós mamának, fejtartás, egyoldalasság miatt: engem is beijesztettek Kevin 8 hetes korában. Be van szkennelve a Katona-féle torna, amit Mariannék is csinálnak (igaz, ők nagyon keményen napi 6x nyomják) ha valakinek kell, szívesen elküldöm. Nem is tornáztatás miatt, bár ártani tuti nem árt, de a dokinéni is ugyanezeket a "gyakorlatokat" csinálja a vizsgálatnál, szal' nagyjából látod, hogy mi a helyzet.
Egy másik neurodokinéni szerint viszont a féloldalasság nagyon sok babánál van, és egyáltalán nem baj, kinövik! Ahol gáz van, vannak más tünetek is - ne kérdezzétek mi, nemtom...
Na, most feltöltöm, aztán megyek fejni meg fürdeni
Pussz
Elli