Új privát üzeneted érkezett!

Timesz igaza van Enahmának, biztos, hogy szóltak volna már, ha az eredmény rossz lett volna. Olivér gyönyörü baba.

Enahma végre akkor alakul a rendszer. Második jöhet?

Moni ki a kezelő orvosa apukádnak?
Vendég

Rékababa!
Dancs Tamás a kezelöorvosa apunak!
Nagyon csipem a fickot.
Viszont a főorvost azt kevésbé :lol: :lol:
Vendég

Igen Józan főorvos elég nehéz eset. Nekem főnököm volt. Az osztályon mindenk fél tőle. Dancs dokit ismerem, dolgoztam vele. Rendes és alapos.
Vendég

rékababa: persze, hogy jöhet. :) De azért egy fél évet még várunk, utána meg ahogy sikerül. Én sem vagyok túl fiatal, meg hát annál jobb, minél kisebb a korkülönbség a testvérek között...

Kép

Kép
enahma

Nekik lehet, hogy jó, de neked? Majd fel lehet kötni azt a bizonyos gatyót. Nálunk 3 év a korkülönbség, de mikor Evelin is itthon van akkor katasztrófa súlytotta övezetté lehetne nyílvánítani a lakást.
Vendég

Minden tiszteletem azoké az (elsősorban) anyukáké,akik 3 éven belül bevállalnak még egy babát!Vagy az ikres anyukák....jesszus!

Kép
Kép
josi

josi,köszi a tiszteletet :wink: :lol:
Tényleg nehéz.Kristófom jövő hónapban kezdi az ovit-remélem.
Képzeljétek,Elizámnak majdnem kinnt van a felsőkét foga :D
Éjjel megint nagyon nyüglődött,most is szabályosan kaparja az inyét szegénykém :cry:
Vendég

Vendég

Elolvastam, tényleg jó!!!

Boldog Valentin napot mindenkinek, habár mi nem igazán tartjuk, nagyon újkeletű dolog. Ti???? :lol:

Kép
timesz

Sziasztok!
Cseriani, ugye jobb már a lelked? Cikket elolvasom mindjárt!
Timesz, még a tegnapihoz: tuti nincs baj a szövettanoddal, már tudnál róla! :wink: Meggyógyultál, slusszpassz! :wink:
MI szoktunk egymásnak ajándékozni apróságot valentin-napon, de nekem se szimpi ez az ünnep... Csak rászoktattuk magunkat. :)
Enahma, drukk Ármintesóhoz! Nehéz, nehéz a kis korkülönbség (bár nálunk azért annyira nem kicsi: 2 év 4 hónap), de a következőnél sem döntenénk másképp, a mai eszemmel már úgy látom. Mostmár nincs is bajom vele, az első hónapok voltak a legnehezebbek. Akkor azt gondoltam, soha többet, de azóta másképp látom. Mostanra már eljátszanak együtt szépen.
Vendég

A cikk tényleg jó,bár engem a benne szereplő Eszter nevű anyuka kicsit felbosszantott....
Mi nem igazán ünnepeljük ezt a mai napot :oops:

Kép
Kép
josi

Timi mi sem Valentinnapozunk,ez az ünnep valahogy kimarad :oops:
Emma köszi kérdésed,kicsit talán jobban vagyok már. Sok minden összejött,és ne akadjatok ki,de annak idején percek alatt elintéztem bármit,de mióta itthon vagyok,főleg két gyerekkel,nehezebben ugrálok. De ez gondolom érthető. És nehéz valakit szinte 3 év után felhívni,hogy tudod,én vagyok az,aki,és ugye emlékszel még rám? És kellene egy kis segítség,stb..
Tudom,hogy emlékeznek,és segítenek is,de akkor is nehéz.
Na,remélem érthető,amit itt összehordtam. Lehet kicsit depressziós lettem itt a tél végére? :oops: :cry:
Vendég

Mi sem ünnepeljük igazán a Valentin napot.
Tényleg érdekes a cikk. Bár tudjátok már a véleményemet a császárról. Szerintem csak azért mert kényelmesebb az anyának (bár ez nem igaz) ne csinálják meg.
Cseriani fel a fejjel én múlt hónapban voltam hasonló állapotban. Most már kicsit pozitívabban látom a dolgokat. És igen két gyerekkel sokkal nehezebb minden intézni.
Vendég

josi,engem is...sőt,egyik nap mesélte egy ismerősöm,hogy ő elintézte a lányának,hogy egyáltalán ne legyen fájdalma,még mielött beindult volna a szülés elvitette a műtőbe,császározzák meg,nehogy már megszenvedjen a lánya a kisfiáért. Azt hittem,felrobbanok mérgemben,de csak nyeltem egyet.
Vendég

bocsi,a vége lemaradt: azt mondta a néni,hogy olyan modern korban élünk szerinte,hogy már nem szabadna hagyni az anyákat szenvedni. Jó,mi?
Vendég

Bocs, de ez a néni nem normális, de a lánya sem, hogy beleegyezett. Én biztos, hogy nem engedném, ha a babával minden rendben van. A fájdalom egy szükséges rossz szülés alatt, de a végeredményt megéri, szerintem. Azért meg császár után is van épp elég fájdalom.
Vendég

Kristófom elment a húgommal szd.ra csavarogni,Elizával meg ölbeli játékokat játszottunk(paciztunk,tenyérsímogató,stb...)a drágám akkorákat kacagott,hogy még a könnyem is kijött. :lol: Nagyon édes volt. Kristóffal jó másfél évig jártam Ringatóra,nagyon szerette. Azt hiszem,Elizával sem fogom kihagyni,már most nagyon tetszik neki :D
Vendég

[quote="cseriani"]j írta:cserianiosi,köszi a tiszteletet :wink: :lol:
Tényleg nehéz.Kristófom jövő hónapban kezdi az ovit-remélem.
Képzeljétek,Elizámnak majdnem kinnt van a felsőkét foga :D
Éjjel megint nagyon nyüglődött,most is szabályosan kaparja az inyét szegénykém :cry:

cseriani, próljátok ki a dentonix gélt. Dorkámnál bevállt. szinte alig vettem észre hogy jön a foga.
De olvastam homeos bogyókról is amik állítólag jók. Mivel nekünk bevállt a dentonix gél ezért nem próbáltam mást.
gabcsa

hali Gabcsa :wink:
Kipróbáltam én már szinte mindent. Nem sír,nem üvölt,egyszerűen csak nem alszik. Kapargatja a kis ujjaival,nyálzik ezerrel.
Dentinoxot használjuk. Kristófnál szinte észre sem vettük,úgy jöttek a fogak...
Vendég

Szegénykém, akkor gondolom a hűtőrágókát is próbáltad. Kitartás nektek. Esetleg az újjaddal maszírozd neki, bár lehet ezt is már próbáltad. Vannak ilyen ujjra húzható kis dörzsikék.
Kitartás, de szerencse hogy nem sír.

Kép
Kép
gabcsa

Csajok ki mondta,hogy nagyon hullik a haja? Bocsi,hogy már nem emlékszem :oops:
Én akkor ajánlottam a sörélesztőt,de mondtam,hogy szopi alatt nem lehet. Na,itt az újabb hír,ha a baba már nem pici-elmúlt már 3 hónapos-nyugodtan meg lehet próbálni,nem árt.
Ha esetleg érzed,hogy téged felfúj,akkor esetleg picit megkavarhatja a babó pocakját,de nem törvényszerű. És elvileg nem is fújhat fel. Én ma vetettem egy dobozzal,150 szem van benne,1000 ft volt,napi max.3 szemet lehet szedni.
Én azt hiszem pár napig egyet fogok,és ha minden ok,akkor meg napi kettőt...
Vendég

Cseriani, mi is szenvedünk a fogacskákkal, én a DM-ben vettem fogínymasszírozót: 3 db-van egy csomagban (Babylove-os) ilyen kis gumilametták vannak a nyelén és ő saját maga veszi be a szájacskájába és rágja, masszírozza magának. Próbáld ki.

Kép
timesz

Olyan fogkefénk nekünk is van :lol:
Vendég

Timesz, ezt az izét mi is kipróbáljuk! Árminnak kint van az egyik foga hegye, de úgy vettem észre, jobban szenved, mint eddig... :cry:
Vendég

Az van ráírva, hogy: Babylove fogmosószett
Van benne egy rózsaszín egy zöld és egy kék kefécske.
Zsombikám is nagyon szereti
Vendég

Devcsa, azaz, nekem kék-sárga-zöld színű, 2 fogmasszírozó és egy fogkefe van benne. Tuti ugyanaz. Nem is volt drága.

Kép
timesz

Körkérdés: ki hol szeret jobban vásárolni? DM ill. Rossmann? Szerintem a DM-ben több jó babás termék van, nekem a Babylove-osok nagyon bejönnek, és jobb a minőségük is , mint a Rossmann-os babydream termékeknek. Az áruk pedig azonos.

Benne van valaki a DM-es Baba-bónusz programban? Én igen és tök sok kupont küldenek, amivel nemcsak a Dm-ben tudok olcsóbban baba-termékeket vásárolni, hanem pl. a C#A-ban 50% engedménnyel.

Kép
timesz

timesz én nagy dm-es vagyok,és a programban is részt veszek,már Kristófnál is ott vásároltam... És nagyon jó a 15%kedv.is,olyankor vásárolok be pelust,popsitörlőt,mosószert,stb...
Vendég

Én is benne vagyok ebbe a bébi kuponosdiba :lol:
Vásárolni meg ott szoktam ahol éppen olcsóbb vagy kedvezményem van. Mi úgy kaptuk ajándékba.
Vendég

Hasonlóképpen vásárolok én is mint Cseriani...gyűjtöm a pontokat és amikor betelik,akkor vásárolok nagyobb értékbe és én is meg vagyok elégedva a babylove-os termékekkel. Popsikenőcs,popsitörlő(a pelenkát épp most próbáljuk).

Kép
Kép
josi

josi én próbáltam Kristófnál. Nála sajnos nem jött be,mert sokat pisilt,és nem bírta a pelus-pedig nem hagytam napokig egy pelusban :wink:
A barátnőm viszont azt használta,és nagyon szerette :D
Vendég

Hali!
MI is DM-funok vagyunk! :lol: Van bababónusz-izénk is. Meg a kedvezményekre is hajtunk. A termékeiket is szeretjük, bár Árminnál Liberot használunk, Hannánál nagyon jól bevált a pelusuk, a popsitörlőjük is, meg a szél elleni krém is DM-es. Olcsó, jó termékek sztem.
A Rossmann-t annyira nem ismerem.
Jah, Devcsa, Timesz és a többiek: köszi a pontos infót rágókaügyben! :D
Vendég

Teljesen OFF:
timesz, küldtem neked már két pü-t is, de az elküldött fiókban egyáltalán nem jelenik meg, hogy elküldtem volna őket. :? Ezért megadom az e-mail címemet: enahma-kukac-wondertimes-pont-net.

Kép

Kép
enahma

Enahma,
amíg Timesz el nem olvassa, addig a kimenő fiókban találod a leveleket...
Vendég

Enahma, most kaptam meg a múltkorit nem, válaszoltam is rá.

Kép
timesz

áfi, tudom, de abban sem láttam - mint kiderült, timesz sem látta...
Úgy látszik, nemcsak a posta téved időnként... :D
Fú, most nézem, Oli már 5 hónapos, Barnabás meg 4. De legalább már mi is túlvagyunk a nehéz első 3 hónap egyharmadán...

Kép

Kép
enahma

Lányok! Én nem tudom, hogy csak az én fiam ilyen mozgékony (hiperaktív) etetés közben, de mikor a tejpépet vagy a főzelékeket adom neki legalább ketten kellünk hozzá, mert az egyiknek le kell fogni a kezeit, mert össze-vissza hadonászik és kicsapja a kanalat a kezemből. Az még hagyján, hogy a lábai is úgy járnak etetés közben mint a puska, néha még a fejét is tartani kell, mert ide-oda rángatja, de közben éhes és eszik is rendesen (ma ebédre 1,5 üveg husis-főzeléket benyomott) tehát nem ellenkezik, nem azért csinálja. Ha egyedül etetem eléggé fárasztó és jól össze is keni magát, szabályosan bírkózni kell vele.

Valami ötlet valakinek? Le mégsem köthetem. :P

Kép
timesz

Timesz! Dominikot csak a szobában tudom etetni, mert a konyhában átmászik az asztalra :) Meg feláll az etetőszékben, szóval ha Olivér is ilyen mozgékony, nem számíthatsz nyugis evésekre :wink:

Én dögrováson vagyok, láz (39,5) ami nem akar lemenni, fáj a tüdőm, a hátam, a vállaim, a karjaim, a torkom, a fejem, szóval mindenem. Az ügyeleten persze az ezrest kifizettették velem :evil: , végül is míg nem haldoklik valaki nem indokolt az ügyelet :? Doki szerint garatgyulladásom van, szerintem nem :shock: Nekem inkább influenzához hasonlatosnak tűnik. Ha megérem a holnapot, majd írok. 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Szegény Dadomi! Jobbulást kívánok neked és remélem legalább a fiúk nem kapják el tőled!!!! Gyógyulást kívánok!!! :cry:

Kép
timesz

Szegény Dadomi,férjemnek is ilyen tünetei voltak,tuti influenza :? Az ezrest neem is ki kellett fizetni,mikor tejlázam volt :evil: Gyógyulj meg minnél előbb és sok sok sok fekvés(persze könnyű ezt mondani 2 gyerek mellett :oops: )

Kép
Kép
josi

Jobbulást dadomi. Hogy állsz a szakdogával?
Vendég

JObbulást, Dadomi, gyógyulj meg hamar!
Timesz, nincs ötletem, enyém is ezt csinálja... Adok az ő kezébe is kanalat, akkor némileg lecsillapodik... :mrgreen:
Vendég

dadomi jobbulást!!!
timesz,Kristóf is így evett,a mai napig le kell kötni,hogy egyen :oops:
Vagy végigszövegeli az evést,vagy eljátszik egy kisautóval,ha nincs semmi a keze ügyében,akkor eljátszik az ujjaival.
Majd ha nagyobb lesz Olivér,és másvalakinél esztek,majd hallgathatod te is,hogy ezt így nem szabad,stb...ezen én is végigmentem,hallgatok sokszor a mai napig,de nem tudok mit csinálni. Nem én szoktattam ilyenre.
Egyébként én vagyok nagyon nyughatatlan,folyton birizgálok valamit...
Nehéz,az tuti,és késöbb még nehezebb lesz,de inkább játszon valamivel az asztalnál,mint folyton felugráljon,elrohangáljon és kergetni kelljen a kajával,szerintem...
Vendég

látod,Emma is azt mondja,le kell kötni(nem kötözni :lol: ) :wink:
Vendég

Timesz én is csak azt tudom tanácsolni mint a többiek. Evelin nálunk mindig szépen evett, Rékánál viszont tele az asztal egy része játékokkal, hogy le legyen kötve a figyelme. Van mikor csak úgy hajlandó enni, hogy nézzük a halakat az akváriumban, de akkor is töcörög valamivel. Cseriani engem is letolt a védőnő, hogy ezt így nem szabad, majd a következő etetésnél jobban eszik, de nem vált be. Inkább nem evett a kisasszony. Én azt mondom, míg nekem kínlódás addig más ne szóljon meg.
Vendég

Még annyi, hogy nagyon szép teljesítmény Olivértől, hogy ennyit eszik.

Cserianu utólag is boldog hó fordulót Elizának.
Vendég

Akkor valamennyire megnyugodtam, hogy nemcsak mi vagyunk ilyen sajtkukacok. Ahogy olvasom csak a fiúk ilyenek???? Lányos anyukák mit szóltok hozzá????

Kép
timesz

Ja, közben megjött Rékababa válasza, és elolvastam!

Kép
timesz

Hát nem tudom, érdekes amiket írtok. Nálunk sem játék, sem felugrálás, rohangálás nincs az asztalnál. Soha nem is volt, nem is tervezzük.
Vendég

Áfi ilyesmi Evelinnél sem volt, Rékát pedig nem tudom másképp megetetni, csak ha valamivel zöröghet.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?