Hello lányok!
Drága fiam még mindig azt hiszi, hogy nyaral, és hogy hajnali 3 körül vége van az éjszakának.
Úgyhogy mikor kegyeskedik aludni, akkor én is alszom vele.
Ezért a ház még mindig szalad, és ezért nem tudtam még nektek elmondani, hogy milyen rendik is vagytok, hogy hiányoltatok, és hogy tök jól esett.
Meg persze az is, hogy megdicsértétek a gyerekeinket!
Köszönöm mindannyiótoknak!
Kata,
Úgy sajnálom, hogy Ti is így jártatok.
Remélem, Te megtalálod a megoldást, mert nekem nem sikerült. Egyszer csak szopott. No azért ne gondold, hogy sokat! Mikor elmentünk kereken 10600 gramm volt, ahogy hazajöttünk 10440.
De már nem érdekel. Ha nem kell neki, akkor lesz*rom, nem eszik. Bálint biztos csak sztrájkol, idővel visszatér az étvágya. Nekem is csak a fejés jut eszembe, én is azt csináltam.
Orsi,
Olyan ügyes a lányod!
Nála is milyen gyorsan követték egymást a fázisok! Én azt hittem, hogy csak addig kell „túlélni”, hogy elkezdjenek járni, onnantól meg már minden rendben van. De tényleg, milyen gáz lehet még onnantól a mozgásukkal?
Pompi,
Jó ez az összekapcsolóbigyó! Nem akar egyik kocsi másfelé menni, mint a másik? Ül már rendesen Olivér, de magától még csak egyszer ült fel kb. 1 hete, azóta se! Úgyhogy bajban is vagyok, hogy nem teszem-e tönkre a gerincét. Amikor pl. a babakocsiban felül (félülő helyzetből felül, meg a bébihordozóban is, már nem is használjuk ), mindig lököm vissza, de csak felül!
Már ő is kúszik, meg négykézláb megtesz egy-két lépést, ennyi. Meg húzza fel magát, de felállni még nem tud. És boldog hófordulót!
Bandika,
Én csak azért aggódtam annyira a mensim miatt, mert van egy microadenoma az agyamban, ami nő a sok prolaktintól, amit onnan is észre lehet venni, hogy nem jön meg.
De nálad nincs ilyenről szó, úgyhogy türelem, mensit terem…
Örülj neki!
A fel- és leszállást észre se vette! Mégcsak szopizni se kellett. (Mondjuk meg lepődtem volna, ha kér enni!
)
Zsebi,
Mi újság a gyógycipővel? Sír még tőle Balázs?
Kismókus,
Teszel a gyümikbe rizs- vagy kölespelyhet? Lehet, hogy úgy is megenné, és úgy táplálóbb. Milyen szerencséd van, hogy ilyen sokszor szopik Klári baba!
Zsú,
Rizst és krumplit minden nap frisset főzöl? Hogy főzöd meg?
Zsuzsi,
Milyen kékszemű Olivér! Tökre megváltozott, olyan nagyfiú lett! És a haja is visszanőtt!
Andi,
Miért nem jó a csak pöttyös talpú zokni? Én most vettem egyet.
Csúszik? Neked van jó napernyőd? Nekünk most tört el a második, tesóméknak is eltört ugyanaz a fajta. Tök elegem van ezekből a drága, szarul megcsinált ernyőkből.
Ha van vmi tuti tipped, leírod? Ja, amúgy brendonos ABC Design ernyők voltak!
Köszi neked is a hiányolást, aranyos vagy!
Emma,
Köszi!
Zalán se egy hétalvó! Te miket adsz már neki enni? Szopik még?
Wish,
Ügyes kisfiú!
Övsömört meg honnan kaptad?
Részvétem hozzá!