Új privát üzeneted érkezett!

jajj de azt nem írtam, h azóta már haver a dínó..:lol: ezek még amúgy öcsém vizi játékaik voltak.

Márti
:( fúú még 4 hányás is nagyon soknak tűnik. Cukor rendben? De jó, h ennyien segítenek. Szólj, ha esetleg arra forduljunk és vigyünk egy kis jeges limonádét..
szépek voltak azok a gondolatok, amiket arról írtál, h mire tanít a picúr :)

Timika
de jó, h te is erre jártál :) és micsoda jó hírek!!!!! Tesóprojekt, nagyobb lakás és masszázs is :) szólj, ha a táblában a próbálkozós részben szeretnéd látni magad :)

Syry
nem csak az amerikai csoda volt, volt egy rebdes nőci is. már otthon van :)
Ti motoroztok? wow :)
De egyszer a babások is megint babára várók lesznek :) pl te is :)

Andy
Dani nagyon ügyes. És mi lesz amit hímeztél? Bölcsis tatyóra?
Busz :lol: háát igazi pasi. Persze javítom.

Évi
Gondolok rád ma. Majd gyere és írd meg mit mondott a doktor.
Remélem akkor most örülünk. És mikor lesz a köv inszem? Már most az új ciklussal kezditek? Nagyon szorítok, h ne lombik legyen..

Tali IGEN IGEN no felvetések, h mikor? Márc? Ápr?

Dido
sztem teljesen normális, h nem akarsz most babát látogatni. Muszály menni?
Drukkolok 17.-re!!!!

Maci
Csini ház, no és mi lett vele?

Bridget
Piri :( fúú nagyon jól hangzik ez a síelés :) és milyen volt a forgatás? Arról nem is írtál.
Igen tenger, hegyek :) a tengert én is nagyon imádnám :) eddig csak 2x volt hozzá szerencsém.

Pankaa
Hát úgy látom nemsokára rám is ez vár :)Nem nem sípolnak, csak dínóval lehet a a vizet spriccolni. Az orrán van két lyuk :)
Pasizás :lol: húúha micsoda harcias csajszi

Ági
Nem baj, azért csak gyere :)
Hát azt látom, h tüneményes :) altatás :( fúú nem írigyellek érte....az ágyba szoktatásról én is csak azt tudom írni, amit Panka. Nagy türelem, szeretet és menni fog.
Persze biztosan nem egyik percről a másikra, de szép fokozatosan.
Esetleg azt próbáltad, hogy szopi után büfi, megszeretgeted és átteszed a kiságyba és ott maradsz mellette és simogatod a hátát?

Sziszka
Ez igen, már 2 hós oltás :lol: és már forog???? :shock: Lilla ezt csak 4 hósan kezdte.
Nagyon édes a képeken.

Narco
Én személy szerint nagyon örülök, h írtál :) Hát ebből a fürdőjátékos dologból is látszik mennyire más személyiség a két gyerkőc :)
Doki, csak első fokon....amúgy nem tom tényleg mennyire fújta fel a média ezt az ügyet......

Tina
Klassz az új vonalzó :)
Jéézus mennyi helyre küldenek titeket. Remélem mindenhol minden rendben lesz.

Faul
:lol: Megnéztem a Melrose Placet hát tényleg nem siettél :) szép a születés történet :)
Nagyon szép a kislányod :) látom te is szereted csinos csajosan öltöztetni :)

Pupy
Én is a SOTE-n kezdtem :) ki a dokid??
S hát még egyszer Kép
Kép[/url]

Brill
Milyen az új ülés? Szereti?

Szia Nomi
Én igen :) Szívesen látunk :) Tábla?? :)
Gratulálok a kisfiadhoz. Kérünk szépen képeket :) no már tettéli is cukiiiiii

Anyu: jó hír, h mégsem kellett befeküdnie az egri kórházba, mert jók lettek az eredményei. :) de azért még 6 hét lábadozás, mert azért mégiscsak agyműtét volt noha külső nyomai nagyon nincsenek, szerencsére.

KépKép
KépKép
fleur

Jajj és majdnem elfelejtettem :) Tegnap volt 5 hónapos :) éés 6350 g, 64 cm. Dagadt a májam, mert meg lettünk dicsérve, h milyen kis tökéletes :) persze ezt tudom én is :lol: meg hogy milyen vidám jó baba :) no ezt is :lol:
Kezdjük a gyümiket :) eddig nagyon csípi a dolgot :) már az almán 2 hete túl vagyunk és csak piciket adtam neki, ma őszi almáztunk. Látnotok kellett volna :) majdnem kivette a kezemből a kanalat :).
A hó végéig tízóraira a 120 g gyümi a cél, amit a védőnéni javasolt.

Ja és pasizik a lelkem :) tegnap találkoztunk egy ismerősünkkel, van egy csoda édes egy éves fia Boti, persze szőke és kék szemű :) és totál oda voltak egymásért. Boti majd kiugrott az anyja kezéből, h odamehessen Lillához. Letette a földre odasétállt a kocsijához és behajolt hozzá :) első látásra szerelem :) nagyooon cukiiiik voltak. Kár, h nem volt gép nálam :(

KépKép
KépKép
fleur

Ja a piciket adtam azt jelenti, h kóstoltunk kanálhegy 3x :) és főleg csak lé :) de most belecsapunk a lecsóba :) persze ahogy ő szeretné, de úgy veszem észre szeretné :)
De észre is vettem észre rajta, h cuppog, ha eszünk :) és gyakrabban szopizik megint (3 óránként) lehet, h már nem olyan sok neki a tejem, de azért szeretném még szoptatni is legalább 1 éves koráig az olyan jóóó :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Már pasizik a lányod, nem semmi :) Az enyim is :) Csak ő már ölelgeti is a Levit, meg mondja, hogy SzejetiaDójiaLevust :) Szóval készülj :)
Anyukádnak nagyon örülök!

És már nem mindegy a Dórinak, hogy mit adok rá, ő választ reggel ruhát... Ha nem tetszik, amit én gondolok, jól megkapom, hogy Ebben a Dóji nem csinos :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Hát jövő tavaszig még lehet spontán baba is! :wink: de úgy látom elfogadtad ahelyzetet, és így a jó. :D

Faul!
Jajj de édes, tnyleg kis vattacukor baba. :D
Mi a Prevenart adattuk be eddig,és még talán megkapja a Neis vac-ot, ez az agyhártya gyull. elleni.A bárányhimlő ellenit viszont biztos megkapja majd.

Nomibogár!
Én emléxem Rád!Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel jelentkezel, gratulálok a kicsi Tomikához!Nagyon helyes baba!Ha van kedved írj kicsit bővebben magatokról, hogy milyen volt a terhesség, szülés, stb. :wink:

Tina!
Persze, ha lesz kép majd megmutizom.Írtam privit is!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Faul!

Na, ez az, amit Panka is írt, a Neis Vac, csak nem jutott eszembe :) Szóval azt adattuk még be.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!
Boldog hófordulót Lillának!
Hát igen, nem lehet elég korán kezdeni a pasizást! :wink:
És már gyümizik is a kicsaj?Jó hogy eszi az almát, Emili csak banánozni volt hajlandó. :lol: Ha ízlik neki szerintem adhatsz tbet is neki.
Tejcsi szerintem nem kevés, hanem most lehet Lillának egy fejlődési ugrása amiért gyakrabban szopizik.Szopiztasd olyan gyakran ahogyan ő kéri, biztosan pár nap alatt visszaáll a rend.

Évi!
Akkor nincs 1xű dolgod, ha öltöztetni kell a Dórit!De legalább tudja hogy mi áll jól neki. :wink: Csak így mi lesz később?? :D

Kép
pankaa

Nomi

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Gyerkőc jól kidőlt 12-től alszik, de úgy ki van terülve, mint az Alföld :)

Évi
Ajjjaj mi minden vár még rám :) de azért azt is nagyon várom :) táblába mit írjak hozzád?

KépKép
KépKép
fleur

Pankaa
Ja a tejcsi miatt nem aggódom, azért nem hiszem, h ami van nem elég, csak nem egyszerre szerzi meg hanem sok piciből :) imád cicizni :) szerencsére. Ha befejezte még szokott egy kicsit cumizni, meg "játszani" rajta. Ez kb úgy néz ki, h elengedi rámvigyorog, közben matatja az arcom. Bekapja szopizik kicsit és kezdi újra :)
Ma már 20g gyümit kapott :) és szép fokozatosan emeljük az adagot.

KépKép
KépKép
fleur

Pár kép(holnap ez lesz az egyk fotózós ruha, csak gyorsan rápróbáltam, a közelin jobban látszik a foga :D )
Kép Kép Kép

Kép
pankaa

nagyon szepen koszonom mindenkinek davide dicseretet! sajnos keptelen vagyok irni mindenkinek, de probalok legalabb olvsani...
most is itt van a kezemben. a bimboim mar nagyon-nagyon fajnak, most probalkozom a bimbovedovel...

puszi nektek! :lol:
jucmuc

panka, nagyon szep emili! foleg az utolso kep nagyon jo!
jucmuc

Cuki Emili

Hétvégén, azaz holnap elutazunk ezért dobok is egy táblát. Úgyis olyan jó sok pozitív változás volt :lol: Már csak a baba szülinapokat kell visszaraknom és kész is :)
Faul a te adataidat nem találtam. Elküldöd?

Eszter???Cn tényleg? :)

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Jóóóóóóóóóóóó reggelt!

Végre péntek van, jön a 2 nap 100% pihi. :D
Tegnap behívott a dokim, találtak valami furcsa kókuszbacit, amiről nem tudták eldönteni, hogy bajnak van ott vagy se. Biztos, ami biztos, penicillinkúrát kapok. 3 hét múlva ellenőrzés. :?

Panka
Az első foglalkozás tutira kimarad. Majd megkérdezem a többieket, hogy lemaradtam-e valami fontosról. :D
Az érsebészhez muszáj elmennem, mert majdnem leszedte a dokim a fejem miatta, hogy eddig elsumákoltam. :?
Emili az utolsó képen nagyon hasonlít unokatesómra. :D

Tina
Amit legutóbb feltettem, az vegyesépítésű. Az egyik fele tégla, ezzel nem is lenne gond, de a másik fele tömésfal. Erre meg nem adnak egy fillér hitelt se. :(
Deeeeee... :D Holnap 3ra megyünk házat nézni. :D Az tégla építésű, ha megnyeri a tetszésünk, akkor felteszem. :)
Sajnálom, hogy ennyi dokihoz kell ellátogatnotok! Drukk, hogy ne legyen semmi gond!

Nomibogár
Nagyon édes fiad van!!! Az a mosoly... :)

Faul
Köszi a tippet. Márciusban találkozom először a szülésznőmmel és majd jól kifaggatom. :) Eddig a bodzsavirág és málnalevél teát ajánlották és az orbáncfűolajat (remélem, jól emlékszem) gátmasszázsra.
Gyönyörűséges a lányod, főleg, amelyik képen kidugja a nyelvét. :D

Évi
Nagyon drukkolok, hogy az uccsó inszem összejöjjön!
A háznézegetés is jó progtam, de a legjobb a költözködés lenne már. :)

Fleur
A házikót valszeg más megveszi, nekünk nincs annyink, hogy hitel nélkül megvegyük. A másikat holnap nagyítóval körbenézzük. :)
Remélem, apa ma hazaér és a képeket át tudja majd nézni.
Anyudnak gyors felépülést!
A pasizást nem lehet elég korán kezdeni. ;) :D

Most nézem a táblát, hogy nagyon közelítek az elejéhez. :shock: :D
Vendég

Maci!

Streptokókusz? Az nagyon nem jó! De örülj nenki, hgoy megnézték! Nálunk pl. nem nézik meg és azt nagyon könnyen elkaphatja a baba szüléskor és irtó nagy gáz lehet belőle!

kacsa14

Kacsa
Nem az a fajta kókusz, hanem másik. :D A doki mondta, hogy az egyikre nagyon harapnak, de ez egy másik, amit nem igazán tudnak eldönteni, hogy kórokozó vagy se. Mivel volt kis vérzésem, inkább kiírtják.
Vendég

Vizsgálat eredménye:
sarjadzó gomba nem tenyésztett ki;
staphylococcus aerus
Penicillin, Oxacillin ákom-bákom.....
Vendég

Sziasztok!

Fleur!

Beírnád a táblába, hogy kb. áprilisban lesz a következő inszem? Köszi :)

Panka!

Olyan kis tündér Emili! Nagyon kíváncsi vagyok a fotókra, biztos nagyon tutik lesznek!

Jucmuc!

Jaj, tudom mit érzel... Eleinte bizony nekem is nagyon-nagyon fájt a cicim :( Hozzáedződsz, majd meglátod! Kitartás!

Maci!

Mit fog csinálni veled az érsebész? Brrrr... Tényleg inkább irtsák ki a kókuszt, mint hogy bajt csináljon...

Ezt el kell mesélnem: Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam, hogy belenézünk a Dórival az esküvői videónkba. Kis drágám nézegeti a felvételt, aztán aszogya: "Anya furcsán nézett ki..." Én meg úgy döntöttem, hogy ezt bóknak veszem :) Végülis 10 kilóval könnyebb voltam ( :shock: ), 7 évvel fiatalabb, tisztességes haj, és smink volt rajtam :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
El kell vinni megmutatni a visszereim. Meg kell kompressziós harisnyához papír, mert anélkül 10 rugó. :shock: :?
Ma váltom ki a gyógybogyót és nekifogok kiírtani a kókuszt. :)
Tetszik Dóri megállapítása. :D
Vendég

Maci!

Eredményes kókuszirtást!

Meséltem, hogy nem kell levetetni az anyajegyet a cickómról? Úgy örülök neki! Már úgy hozzám nőtt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

És miért akartad levetetni és miért nem kell?

Én is most voltam, mert van pár nem túl jó helyen: derékvonal, cicifixpánt, mellbimbó, amit a szopó gyerek szopott is. De mindre azt mondta, hgoy ezek nem olyan fajták, amelyek elrákosodnak, még irritáció hatására sem ... Pedig már én is készültem a szike alá.

kacsa14

Kacsa!

Nem akartam levetetni, csak szerettem volna, ha szakember is ránéz, hogy nincs-e vele gond. Elég rossz helyen van, pont a melltartó merevítő alatt. Szerencsére nincs vele baj, és maradhat a helyén. Kontroll is csak egy év múlva kell.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Köszi, ma neki is állok. :D
Annak idején 3 anyajegyet levetettem. Útba voltak. :? Még van 1 a hátamon, amitől szeretnék megválni, de majd alakul valahogy.

Kérdéses, hogy apa haza tud-e jönni, mert sokat kellett várnia. :( :( :(
Vendég

Lassan ellépek.
Jó hétvégét mindenkinek!!!!!
Vendég

Evi :D

Köszi! :D Olyan furcsa ez a bombo dolog mert szinte az egyik naprol a masikra lett ilyen fajdalmas.
Föleg a bal oldali. Tegnap vett a ferjem kremet ra, es bimbovedöt is teszek fel. De igy meg annyira körülmenyes szoptatni.. ra'ada'sul hasleszorito is van rajtam szoval nem egyeszerü...de en is abban bizom, hogy ez is csak egyre jobb lesz.
Nagyon örülök, hogy aprilisban kezditek ujbol az inszemet, az ma'r mindja'rt itt van.
Biztos erdekes visszanezni az esküvöt a kislanyoddal aki akkor meg csak tervben volt. Tuti jo erzes lehet.

Most mi is fenykepezünk es filmezünk egyfolytaban annyian mondjak, hogy nagyon hamar nönek a picik.

Macika :D

Mielöbbi gyogyulast a kokuszbol! :D Nekem is volt de nekem az a 'veszelyesebb' es a vajudas+mütet alatt kaptam antibiotikumot.

Fleur :D

Jo hetveget Nektek! :D Nalam is van pa'r valtozas...idöközben 36 lettem :oops: az en nevnapomvan dec.10.-en nem a picie', az dec. 29. A babagyartas kezdete pedig kb. 2005. majus

K
jucmuc

akartam me'g irni, hogy köszönöm de elszallt... :D
jucmuc

bombo=bimbo :oops:
jucmuc

Sziasztok!
Panka!
Emili nagyon szép! Érdekes nézegetni a képeket hogy mennyit változnak!
Fleur!
Szeretünk csajosan öltözni, de igazán már a nyarat várjuk, hogy ne kelljen annyi ruhát ráhúzkodnom...
Lilla már hogyhogy kap almát? Komolyan mondom, én mást nem hallok, mint hogy fél éves koráig LEGALÁBB csak anyatejet kapjon a baba (ha van)
Mostanában mintha nem annyira feszülne a mellem. Szerintetek ez normális, vagy megy el a tejem? Mira mondjuk nem tűnik éhesnek. De fejni csak hajnalban tudok, mikor kimarad egy etetés. De akkor se sokat olyan 60-80 ml között. Kicsit megvagyok ijedve, mert nem szeretném ha tápszet kapna!
Jucmuc!
Az a bimbó-fájás tényleg nagyon borzasztó dolog... Én is nagyon megkínlódtam vele (meg mással is)
Nekem az Avent krémje jött be, meg a aGarmastan. de igazából szerintem csak az idő gyógyította meg. kb. 6-8 hetes volt Mira mikor már nem fjt a szoptatás.
Jegesmaci!
Látom Fehérvári vagy!
Ott is fogsz szülni? Én is ott szültem. Ki a dokid? Ki lesz a szülésznőd?
Mindenkinek szép péntek délutánt!

Kép
faul

Sziasztok!
Tegnapelőtt írtam Norwellnek sms-t, kérdeztem hogy vannak, mikor jöhetnek haza. de nem válaszolt. (persze van most jobb dolga is. :lol: előbb-utóbb biztos jelentkezik)

Jucmuc
a bimbó dolog sajnos általános jelenség. az első hetekben mindenkinek fáj. kinek rövidebb-kinek hosszabb ideig. sokféle kence van rá. meg nem árt néha levegőztetni, "szellőztetni" őket. ahogy Évi írja, idővel trenírozódnak.

Évi
szóval áprilisban inszem. én bízom benne, hogy akkor sikerülni fog és 2008-2009 fordulójára jön a tesó. de látom van további terv is, ha 'ne adj isten' nem sikerülne. (nálunk is van B terv, ha októberig nem jelentkezik a tesó, akkor jövő márciusban én is visszamegyek dolgozni. de reméljük az A terv jön be. :lol: ) Aranyos ez a Dóji. Teszel fel esetleg képet arról, hogy néztél ki "másképp" a jeles eseményen!!??

Maci
sajnálom ezt a fránya kókuszt. :evil: :evil: hogy vették észre? volt panaszod? (nálam csak a 35 héten vettek kenetet és asztreptokokuszt nézték, de nem volt szerencsére) Drukkolok hogy sikerüljön szép kis lakot találni. (már nem sok időtök van, költözés, hitel- már ha kell-.)

Faul
szoptatás ügyben nem tudok okos lenni. (nekem végig kevés volt) hú de örültem volna, ha 60/80 at tudtam volna fejni. nekem az nem jött össze, pár csepp sikerült csak, épp az edény alján, még 5-10 ml se volt.

Ma megrendeltük Mátéval a tortáját. túrós-barackos lesz, bohócos marcipánnal. holnap jönnek a vendégek. várjuk már nagyon. elérzékenyülök, ha arra gondolok, hogy már 1 éves.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!
Pár napig nem jövök, és ti olyan forgalmat produkáltok (ami persze nagyon örvendetes), amit képtelen vagyok visszaolvasni :oops: :oops: Azért pár dolgot gyorsan kiszúrtam:

Norwell!
Gratula a pici Sacinak!!! Ügyik voltatok, és remélem, mielőbb hazakerültök, és hallunk személyesen is rólatok.

Bogárka!!
Hát ezt a meglepetést!! El sem hiszem!! Nagyon eltűntél, és én sokáig hiányoltalak. Mesélj egy kicsit magatokról, hogy történt ez az egész teherbeesősdi, szülősdi, stb. Tamáskához pedig gratulálok, nagyon édes baba. A Hőmérős forumot is sokáig nézegettem, de onnan is teljesen eltűntél. Remélem, ezentúl többet hallunk rólad.

Jucmuc!
Megkaptam a képeket. Nagyon édesek vagytok rajta. Davide milyen hajasbaba, pont mint Szilárd. El tudom képzelni, hogy mennyire odavagy érte. Majd igyekszem válaszolni a mailre is, de egyelőre még nem volt időm gép elé ülni.

Évi!
Drukk áprilisra. Akkor mégis inszem előbb? Dórikádnak nagyon jó szövege van. Ennivaló!

Panka!
Emilinek milyen szőke lett a haja, és hogy megnőtt (pedig te már egyszer jó rövidre levágtad). A fényképezősdi engem is érdekel. Szeretném elvinni 1 évesen egy profihoz. Majd teszel fel képet, ha elkészültek? Én is gondoltam a Brendonra. Ez ott a kávézó mellett van? Ja és az árak is érdekelnek (priviben jöhet).

Sziszka! Faul! Ági!
A babák tüneményesek. Jó, hogy néha tudtok jönni, és beszámolni egy kicsit magatokról, és dobni pár képet.

Maci!
Sajnálom ezt a kókusz cuccot. De ezen is túl leszel, a babád pedig gyönyörű és egészséges lesz. A képeket a házról nem tudtam megnézni.

Brill!
88!!! :roll: :roll: Hát te tényleg nyomkodtad a gombot. De megérte. Várom a CD-t és a köv talit.

Juca!
Régen láttunk képet Kingáról. Sajnos, a blogodra nem mindig jut idő. Nem dobnál ide is egyet?! Hamarosan megyünk Dk-re.

Syry!
Csapjatok a lovak közé! Hamarosan pé! Voltunk üdülni Szilvásváradon pár napra. Kihasználtuk apa szabiját.

Nárcisz!
Tök jó, hogy néha te is benézel. Hizányzol ám itt többünknek. A linket nem akarod bemásolni a neved alá? Csakhogy könnyebb legyen ráklikkelni. Sosem tudom, hol keressem a képeket.

Virág!
Ügyik vagytok a hozzátápival. És a súlya is igen szépen alakul. Na és a pasizás! Sziszkónak inkább nem mondom el, nehogy még a végén féltékenységében lelkibeteg legyen. Azért súgd Lilla fülébe, hogy bár nem szőke, de szivdögleszteni Sziszkó is tud.
Akarod látni ? :wink:
Kép

Na lányok, hirtelen ennyi jutott eszembe kútfőből. Igyekszem még jönni.
Puszó MINDENKINEK!
Vendég

Kedves Fleur!
Boldog névnapot kívánok az öt hónapos Lillácskának!

Kép

Kép
syrynx

Bocsi csajok kisse depis vgyok...majd talan holnap jovok! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Panka!
Köszi a privit. Ortopédiára jövő héten megyünk, meglátjuk mit mondanak. Mindenkéépen jó, hogy írtál, egyáltalán nem baj. :)

Faul!
Azt hiszem Te kérdezted ezeket a vizsgálatokat. Koponya és hasi UH volt. Koponyán nézik, hogy nincs-e nyomásfokozódás meg talán mást is, de ebben annyira nem vagyok járatos. Hasi UH a veséket, vizelet kiválasztó rendszert, nincs-e szűkület, elzáródás... Sajna nálunk egy kisfokú tágulatot találtak, kell majd menni kontrollra, de azt mondták ne aggódjunk. Azt már csak a gyakorlatban tapasztaltam, hogy sok babánál találtak ilyet és kiszokták nőni. Remélem nálunk is így lesz.
A gyerekosztályra hypotónia miatt kellett menni, amit még most is megállapítottak, úgyhogy oda is vissza kell majd menni. :( Hasaltatom addig is, amikor csak tűri.

Jucmuc!
Davide jól van a melleden? Lehet, hogy az miatti is fájhat, hogy nem jól veszi be a szájába a melledet. Meg ahogy a többiek is írták az elején lehet, hogy fáj egy ideig az igénybevétel miatt. Nekem is volt ilyen időszak, de pont mikor elküldtem volna a férjemet, hogy vegyen bimbóvédőt, valahogy elmúlt. Figyelj rá, hogy Davide feje kicsit hátrafelé legyen, hogy jó nagyra tudja nyitni a száját. Nálunk ez volt a gond.

Nálunk az elmúlt két nap iszonyatosan nyűgös volt. Dávid szopizott, mértem 80 és 110 között, ami a súlyához képest- 3460 g- jó adag. Szopi után bealudt a vállamon, de abban a pillanatban, hogy letettem felébred, elkezdett nyűgösködni majd kb. fél óra múlva sírni. Kb. 1 órába telt mire megnyugodott és elaludt, mert közben láttam rajta, hogy totál fáradt, majd leragadnak a szemei, de nem akar aludni. Így altatással együtt kb. 2 órát vett igénybe a szoptatás, majd kb. 1 óra alvás után ismét felébredt, mert addigra megint éhes volt. Ez ment még tegnap éjszaka, ma reggel, aztán most a 10 órási szopi után letettem hasra és csodák csodájára azóta alszik. Bár gondolom megviselte az a procedúra is, hogy tegnap voltak UH-on és a gyerekosztályon kontrollon.
Most kelt fel büfizni, de most már nyűgös. Megyek...

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Tina!
Dávid ugyanazt csinálja mint anno Sziszkó. Alvás helyett még jobban behergeli magát, és küzd az elalvás ellen. Csak nemrég szokott le erről a rossz szokásáról. 10 hónap alatt talán egyszer vagy kétszer aludt el egyedül. És tudom, hogy nem én kényeztettem el, hanem az első pillanattól ez ment. Most tartunk ott, hogy ha beteszem az ágyába, már nem hánykolódik, hanem csendesen lehajtja a fejét (még mindig hason szeret aludni), és addig paskolom a fenekét, amig elalszik. Ez kb 5 perc. De volt, hogy 20 percig tartott a lenyugtatás a hánykolódásból, és még 10-20 percig az altatás. Irigyelem a barátnőmet. Az ő fia játék közben fogja magát és eldöl, ha elfáradt, és alszik, mint a bunda. De már ülve is aludt el. Ő semmit nem tett azért, hogy ilyen legyen a fia. Ez szerintem adottság.
Vendég

Sziasztok!
Lett egy kis idom, megprobalom leirni, mi volt az utobbi egy ev alatt.
Aki meg emlekszik ram, talan arra is emlekszik, hogy tavajelott osszel volt egy vetelesem, ami nagyon letort...aztan egyre csak teltek a honapok, es semmi sem tortent baba-teren. Az orvos turelemre biztatott, mert meg nem telt el 2 ev probalkozas...ez olcso vigasz volt.
Tavaly februarra odaig jutottam, hogy teljesen feladtam (addig homeroztem, vitaminoztam, lestem a peteerest...), errol a forumrol is kileptem, hogy ne agyaljak tobbet a dolgon.
Meg az utolso menzim idopontjat sem jegyeztem meg, csak eszrevettem, hogy mar eleg reg nem jott meg...teszteltem marcius vegen...semmi, aprilisban, szinten semmi...mind csak negativ tesztek, mensi sehol...aztan vegul majus vegen elmentem dokihoz, hogy akkor most mi van velem, mar se peteeres, se semmi, lesz nekem valamikor babocam? Az UH 11 hetes terheseget mutatott! Majdnem a doki nyakaba ugrottam oromomben. Aztan nagyon szep hetek-honapok kovetkeztek, roka komaval nem is talalkoztam, a babacska csodalatosan fejlodott, vegig nagyon jol ereztem magam:)
utolso hetekben vetodott fel, hogy a baboca fejecskeje kicsit nagy lesz a en medencemnek, igy csaszar (ha kivarjuk a terminust) vagy beinditott szules (37-38. het) kozul kellett valasztani. Vegul az utobbi mellett dontottunk.
December 4-en delelott mentunk be a korhazba, a dokim ugyeletes volt. A ferjem es a hugom jott velem, vegig ott voltak velem aznap, ferjem ejszakara is velem maradhatott. Kaptam egy bogyot, amitol 3-4 perces fajasaim lettek, ezeket meg eleg jol lehetett viselni. Aztan burkot repesztettek, innen kezdve minden felgyorsult es felerosodott. Gyorsan tagult a mehszaj, aztan vittek is a szuloszobaba, tesom vegig fogta a kezem, biztatott, a ferjem kint izgult az ajto elott. 20 perc alatt kint volt a baboca, kicsit elakadt utkozben, de nagyszeru csapat dolgozott korulottem, vegul minden jol sikeredett. Meglathattam vegre az en pici fiamat, olyan szep kis rozsaszin volt, hosszu fejevel, szep arcikojaval nagyon draga volt. Bejott a ferjem is, nagyon boldogok voltunk. Ejszaka meg nem adtak mellem, de masnaptol velem volt Tamas, szopiztunk ugyesen, volt is mit, hal'Istennek. Baratnom ajanlotta a Garmastan nevu bimbo-vedo kenocsot, nagyon jol bevallt, nem volt berepedes, seb, ajanlani tudom mindenkinek.
Diohejban ennyi lenne, ne haragudjatok, ha egy kicsit hosszura sikeredett. Latom a topikban egyre tobb a babas anyuka, remelem majd hasznos infokat cserelhetunk.
En meg visszaolvaso uzemmodban vagyok, igyekszem majd meg irni, ahogy a fiacskam megengedi:)
Nagy puszi mindenkinek.
Kosz a tablat, Fleur!
Puppy, Angie, Fleur, Syrynx, Pankaa : kosz, hogy irtatok, es hogy emlekeztek meg ram;)

Nomibogar
Kép
nomibogar

sziasztok!!!

csak gyors bekukk egy kézzel, sacibébi itt durmol a mancsomban... :D

tegnap jöttünk haza, minden okés, szopi jól megy. kende elég jól fogadta a tesót, de a neheze majd csak most jön... ;) szüléstöri lesz nemsoká, addig is néhány kép:

Kép

Kép

Kép

http://infogyor.hu/?base=baby&i=2621

na mentem is, amint tudok, jövök!!!

jaj, pupy, nagyon örülök nektek, jucmuc, gyönyörű a fiad!!! :D

most mennem kell...

puszi!!!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Nomibogár, Norwell GRATULÁLOK!

Pelenkakérdésben szeretnék egy kis közvéleménykutatást végezni.
Én már próbáltam a Liberót, Huggiest, Pamperst, Prettybaby-t, Babylove-t, és még egy névtelent (aminek most nem jut eszembe a neve).
Most Pampers van, és azt vettem észre, mintha nem szívná be rendesen a pisit. Amikor bontom ki Mirát akkor ilyen cseppek vanak a popsiján. Úgy vettem észre hogy eddig a Pretty baby volt a legjobb.
Próbálta valaki a Fixiest? Most van egy akciója, de nem merem úgy megvenni hogy nem is láttam még.

Kép
faul

Fleur!

Nem tudom a cn-t, mert annyira ritkán írok motanság...inkább csak olvasok. De a csigám az igazat mutatja...az üzenet végén mind meglátjuk, hol járok... :oops: :wink: :D

Puszi mindenkinek

eszter82
Budapest

Fleur!

Ja, és sajnos már 25 vagyok, fél lábbal a 26-ban :? :roll:

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Megjöttem :) Látom pörgés van ezerrel :) :)

Évi :)
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Juca :)
Jó látni, hogy már ennyire előre vagytok! :) Sokat gondolok Rátok...

Fleur :)
Nagyon szép a lyányod! :) Tudnál javítani a táblázatban, nem 41 hetes terhes vagyok, csak 28+2 (menzi 2007.08.02.) és 2008.05.09-re várható Dávid baba! Köszi!!! :)

Norwell :)
Csodaszép baba Sacibébi!!! Gratulálok hozzá!!!

Rólunk 1-2 szót:
Pénteken voltunk 4D UH-n, minden okés, picit több a magzatvíz, de nem vészes, pont elég arra, hogy Dávid baba jól érezze magát odabenn :) Aki az UH szerint már 30+5 hetes!!! (valójában 28+0 volt...) 1,5 kg, szóval nem pazarolja az idejét a drágám.... Nagyon szép, formás kis combjai vannak, kis bicó karjai... :) Igazi kisfiú :) :) Ha időben születik, jó nagy baba lesz :) Épp aludt, alig tudott róla a doki egy jó arcképet felvenni :) Mindjárt bescannelem és felteszem. :)
Laurával is minden rendben, kicsit náthás és olyan kis Bonnie Tyler-es a hangja, de túléli... :) Én is elkaptam tőle, fújom az orrom rendesen :)
Nem tudjátok, hogy a Hipp Natal teát mikortól lehet inni?
Laurának találtunk itt helyben egy nagyon klassz magánbölcsit, márc 1-től lesz a beszoktatás délelőttönként, és ha minden jó megy, ápr 1-től heti 3 napot lesz ott. Nagyon klassz hely, bio kajákat kapnak, 15 gyerekre van 2 óvónéni és 1 dadus. Van angol tanítás is (játékos), rengeteg játék és olyan kis nyugis gyerekek vannak ott, mint Laura. Minden nap levegőznek, van saját kertje, szóval nagyon szimpi. Ma voltunk beiratkozni. :)
A bébiszitter pedig majd a kicsihez fog jönni, annyira szeretjük, hogy nem szeretnék tőle megválni és tényleg nagy segítség. :)
Egyelőre így szerveztem meg az életünket, hogy legyen időm a kicsivel is lenni és a nagyot se hanyagoljam, szept-től pedig ha minden jól megy, Laura magánoviba megy (akkor lesz 2,5 éves) kb 10 percre van tőlünk a szomszéd községben. Az is egy szupi hely, nyáron irány a szobatisztaság! :)
Rólam: még mindig vannak hányingeres időszakaim, du 4-5 után már nem ehetek semmit, mert akkor gáz van este... Popóval lefele van Dávid, így a feje jól nyomja a gyomromat. :( Most kicsit parázok, hogy még megforduljon a végére, de biztos minden OK lesz. :)
Kifejeztetten rosszul vagyok az édességektől, de a vércukrom okés, a terheléses is. A számban van egy fura íz ha édeset eszem. Úgyhogy csak módjával. :) 11,5 kg-nál tartok, remélem, nem érem utól a Laurával felszedett +20-at :) :) :)

Puszilok mindenkit,

KépKép
unique

Dávid 28 hetesen (30-31???) :)

Kép

KépKép
unique

Jobb reggelt!

Megfáztam, mint állat! Tegnap éjjel alig aludtam, mert nem kaptam levegőt. :? Mézes tea kering az ereimben, de mostmár kezd jobb lenni.
Apát hazahozták nekem, ma megy vissza. Voltunk házat nézni. Úgy néz ki megtaláltuk a ránk váró lakot. :)

Jucmuc
Szorgosan írtom a kókuszokat. :)
Remélem, nem okozott problémát a kókuszod.
A bimbód jobban van már?

Faul
Eredetileg szegediek vagyunk, de több, mint 2 éve már fehérváron lakunk. Itt fogok szülni, a szegedi klinikáról nem sok jól hallottam. :?
Dr. Rubliczky Leventéhez járok, Konczné Kincses Andrea lesz a szülésznőm. Márciusban fogok először találkozni vele, telefonon keresztül nagyon kedves volt.
Te kihez jártál?

Syry
Kétszer volt egy kis vérzés, a dokim gyulladásra gyanakodott, akkor vett kenetet. Így derült ki, hogy egy kókuszizé garázdálkodik. Magne B6ot kell szedegetnem, pihizni... Már amennyire hagynak pihizni.
Úgy néz ki megtaláltuk azt a házat, ami ránk vár. :) Majd kiviszek még egy kőművest vagy valaki "írástudóbbat" és utána belecsapunk a lecsóba. :D

Angie
Köszi a bíztatást. :) Titababa minden nap csinálja a műsort, tengap megrúgdosta apa oldalát. :D
http://ingatlanok.hu/ingatlan/elado/csa ... urgo/93605
Erre a házikóra pályázunk. :)

Norwell
Saci bébi tüneményes!!! :)
Kende büszke lehet a kis hugicájára. :)
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Dóri sas szeme :lol: Ja, jók lettek a képek, majd megmutatom őket.

Faul!
Egy idő után már nem feszülnek a mellek, puhák lesznek, de attól még ugyanúgy van benne tej.Védőnő mondta nekem is.
Pelus:nekem csak az olcsó márkáktól voltak olyan kis gyöngyök Emili popóján, pl. Tescos, pelenkadiszkontos no name-től.Szerintem a Pampers meg a többi jól beszívja a nedvességet, csak akkor jönnek ki belőle ezek a zselé darabok, ha már nagyon tele van a pelus.Én legalábbis így tapasztaltam.dE Huggiesnál, Liberónál ,Pampersnél még nem.Szerintem nyugodtam próbáld ki a Fixiest is.

Jucmuc!
Átárzem a helyzetet, nekem is nagyon fájt, és én nem is tudtam ez miatt szoptatni. :(

Angie!
gyeremekfoto-hu
Itt van a honlapja, árakkal együtt.

Nomibogár!
De jó, neked is könnyű, szép szülésed volt!
Amit nem értek, hogy a tesztek miért nem mutatták ki a terhességet?? :roll:

Norwell!
Jajj de édes a kis Saci baba!!Jó babázást! :D

Unique!
Jbbulást nektek!
Hippes szopis teát szerintem csak szülés után érdemes, mert ez anyatejképzést serkentő tea. :roll:
Nekem is mély hangom volt/van. :?
Bölcsihez ovihoz sok sikert, biztos jó lesz, szerintem is jól hangzik amiket leírtál!
Biztos megfordul még addig a manócska,kilókra meg biztos ügyelsz.
:wink:

Maci!
Jobbulást!!!
Házikó nagyon jól néz ki, jó nagy, és látom már be van rendezve ababaszoba is. :wink: :lol:

Mi jól vagyunk, jól telt a pénteki nap is, bár Emili f4kor hajnalban felébredt, én már nem tudtam visszaaludni, ő sem, odavettem magamhoz, akkor egyből elaludt.6kor pedig már keltünk is. :(
Petrsze egész télen nem esett a hó, de aznap reggel szakadt!! :evil: Lépésben mentünk fél pestig, a pálya sem volt letakarítva.
:twisted: De Pesten már jó idő volt.Voltunk arégi munkahelyemen, kicsit nosztalgiáztam. :wink: Utánna délre mentünk a fotózásra, Emili akkor már nagyon álmos volt :( , mert a kocsiban sem aludt csak fél órát egész úton.Aggódtam is hgy így mi lesz, de szerencsére csak a végére lett nyűgi, ez a képeken is látszik már. :( Majd felteszem őket ha lesz még most időm, mert épnne durmol a naccsád. 8) Fotzs után mentünk keresztanyámhoz ebédre, utánna egy kicsit Mammutoztunk amig a férjem tárgyalt egy régi kollégájával.Majd mentünk anyósékhoz, aki most tűrhetően viselkedett, de én mindig ott voltam velük, nem hagytam rá Emilit egy percre sem.Így elviselhető volt, viszont nekem nagyon fárasztó, annyi szad percem sem volt mint itthon. :( Dehát így nem volt veszekedés.Talán mintha már kezdenék elfogadni a nevelési elveimet.Azért vannak még gunyoros megjegyzések, de azokkal már nem foglalkozok, csak az számít, hogy a gyerekkel mit csinálnak!Vagyis csinálnának.Szerencsére majd csak márc. végén megyünk legközelebb.
7végén férjem megy Japánba, mi meg lehet anyáékhoz megyünk addig.
Na felébredt, hála egy tlefoncsörgésnek. :evil: :x :(

Kép
pankaa

Panka
Köszi!
Igyekszem kúrálni magam.
Igen, van babaszoba, hátha sikerül bebótolni azt is. :lol:
Sajnálom, hogy nem lehet kijönni az anyósoddal. Némi félsz bennem is van, hogy mindenben ki akar majd oktatni. Persze, jobban tenné, ha elsőnek a saját háza előtt seperne... :(

Tegnap megmutattuk anyósjelölteméknek is a házat, hogy szerintük milyen... Hát, jobban tettük volna, ha mélyen hallgatunk. Sikerült elrúgniuk a pöttyöst, egész este magunkon kívül voltunk.
Vendég

Sziasztok!

Tyű, jó sokat írtatok!Aztaaa!
Nem volt időm jönni, próbáltam rendet teremteni kusza, és kupis otthonunkban, de nem nagyon jött össze :? Egyszer csak rend lesz már nálunk! remélem... :roll:
Szombaton anyukám meg a tesóim voltak nálunk, anyuci szülinapját ünnepletük, sütöttem neki tortát, úúúgy örült :)
Marci meg persze agyon volt kényeztetve, de élvezte is a nagy zsongást! :wink:

Maci
Köszönjük a dícséreteket! :)
Két hét múlva mehetünk a következő szurira! :shock:
Voltatok házikót nézni??
Hú, szupi az a ház, amit feltettél!

Panka
Köszönjük szépen :)
A pelenkázót ajcsiba kaptuk, szeretem nagyon :)
Nagy kutyus: ugyanolyan kutyusaink vannak, mint Brilléknek :lol:
Majd kíváncsi leszek a fotókra, biztosan nagyon jól sikerültek!

Bridget
Hellokitty-d vaaan :) Imádoooom :D

Faul
Nagyon szép szülésed volt :)
Örülök, hogy könnyű volt, és szép élmény maradt!
Nagyon szép kislány Mira! Igazi kis csajszi abban a rózsaszín ruhácskában!
Marci is megkapta a ROTA vírus ellenit, itt ingyen adják a babáknak, meg a bárányhimlő ellenit is majd!
Pelus: Nekünk eddig a Libero jött be legjobban, de apa most tesco-sat vett, azzal sincs különösebb baj!
A Pampers-szel nekünk is gondjaink voltak. Én most a Huggiest szeretném kipróbálni.

Évi
Köszike :)
Örülök, hogy körvonalazódik a jövő! Drukk a köv. inszemhez!
Húúú, nincs egyszerű dolgod Dójival :) Igazi csajszi :) mi lesz még később ??

Pupy
Gratulálok Csodácskához:) Örülök, hogy minden rendben van.
Köszi a képet, már most szép kis apróság :)

Brill
Igen, Alfi a kíváncsi, mint mindig, folyton Marci körül sündörög,
Totyi sokáig nem akart tudomást venni az új jövevényről, sértődött is volt, hogy minek hoztuk ide ezt a bőgőmasinát. De amióta én viszem le Totyit sétálni, azóta rendeződött a helyzet, imádja ő is Marcit, és velem sem távolságtartó már!
Húú, nemsokára Erik egy éves lesz, hogy rohan az idő?!
Marshall hogy van?

Tina
Örülök, hogy nincs gond a szopizással! Nálunk is előfordult, hogy kevesebb volt a tejci. Marci nyűgös is volt, én meg hulla fáradt. Kb. óránként szopizott Marci, és mindkét cicit kiürítette. De aztán rendeződött a helyzet. Igen, az a lényeg, hogy jól lakik Dávid, meg rendesen növekszik, hízik! :) Gratulálok a sétákhoz, ügyesek vagytok!
Nálunk pl. kötelező a csípő ultrahang 6 hetes kor után, 3 hónapos korig pedig az ortopédiai vizsgálat.
Remélem minden redben volt a vizsgálatokon!

Nomi
Én is emlékszem rád! :) De jó, hogy újra itt vagy! :) Gratulálok Tamáshoz! De jó, Tamás két nappal előbb született mint Marci :lol:
Köszi a képet, nagyon cuki a fiúcska!

Fleur
Boldog Névnapot Lillának
Kép
Örülök, hogy anyukád jól van!
Pasizás :lol: édes lehetett!Gratula a gyümihez!
Tábla:
Névnap: november 13.
baba névnap: január 9.
lakhely: Százhalombatta
Marci 3000grammal és 53 cm-mel született.

Norwell
Gratula Saci babához! Szép kislány!
Gondolom Kende imádja a hugicáját!

Unique
De jó, hogy jöttél:) Húú, már 28. hét??? Hogy rohan az idő!
Laurának drukkolok a bölcsihez, ovihoz, biztosan tetszeni fog neki!

szisszka

Sziasztok!
Jegesmaci: Én is R. L-nél szültem, és a terhesgondozás alatt végig nagyon meg voltam vele elégedve! Én az asszisztensét választottam szülésznőnek Valamilyen Mariann. Tök ciki, de nem tudom a vezetéknevét. Na, ő is nagyon jó választás volt. Értette a dolgát. Homeo bogyókat is ő írta fel nekem. Te kérsz epidurálist? Mert akkor azt a 36. hétig jelezned kell. Engem mondjuk lebeszéltek róla, de szerencsére nem láttam kárát.
Jobbulást neked!

Pankaa! Te akkor nem is szoptattad Emilit? Mi is nagyon megkínlódtunk. Potyogtak a könnyeim minden szoptatáskor, sőt még pólót sem tudtam felvenni, mert annyira kisebesedtek a mellemim. Utána begyulladt felváltva mind a kettő, belázasodtam, szóval szörnyű volt.
Megnyugtató amit a mellfeszülésről írtál.
Felkeltetted az érdeklődésem azzal hogy a nevelési elveidet nehezen viselik anyósodék... Mi a probléma?

Anyósokkal mindenkinek baja van? Mondjuk én is tudnék mesélni néhány sztorit,,, Pedig azt hittem nálunk nem lesz ilyen gond.

Fixies pelenkát ezek szerint nem nagyon használ senki? Nem jött visszajelzés... :(

Kép
faul

Szisszka
Köszi. :) Nekünk is rögtön megtetszett a ház. Jó lenne, ha sikerülne megvenni. Eddig ez tetszett a legjobban.
Kitartást a szurikhoz!

Faul
Ezek szerint 1 dokihoz járunk. :D Nagyon szeretem én is, néha már zavarbaejtően rendes. Szegeden nem ehhez voltam szokva.
Apának is mondtam, hogy olyan érzésem van, hogy ő jobban aggódik miattunk, mint én. :oops: Azt hiszem sikerült jó dokit választani. :)
Ne szégyelld magad, én se tudom milyen Mariann. :oops: A szülésről és érzéstelenítésről még nem beszéltünk, gondolkodom az epidurálison, viszont kicsit viszolygok, hogy a gerincem körül matassanak... Nem kellett volna annyi Robin Cook könyvet olvasni. :lol:
Pelusügyben nem tudok tanácsot adni. Barátném a biopelusra és a tecsó gazdaságosra esküszik.
Vendég

Faul!
De szoptattam, 2 hónapig kínlódtunk, de az első 2 hét után csak fejtem, és amint gyógyut egy kicsit akkor szopizott.Sajna csak későn jöttem rá, magamtól!(mert ebben a témában senki nem járatos)hogy kicsi ciciből hogyan is kell szoptatni, mert ugye az én méreteimnél ez nem volt mindegy.Én is bőgtem, rúgtam az ágyat a lábammal, és lelkileg is kész voltam az egésztől.Krémek sem nagyon használtak, csak az Aventes lassan hatott.
Anyósék:oldalakat tudnék mesélni sajnos. :cry: Amig nem volt Emili addig elviselhető volt, még kedveltem is,de azóta...Már a gondolattól is gyomoridegem van ha menni kell hozzájuk. :( Egyszerűn nem tisztelik a véleményemet, engem kutyába sem vesznek,mind1 mit mondok, nem veszik tudomásul hogy Emili nem az ő gyerekük, és hogy már 2008-at írunk, nem az őskorban élünk.És nem érdekel hogy ők anno mit hogyan csináltak!!!A megkérdezésem és az engedélyem nélkül pedig a haját se simogassa meg.Sajna már itt tartunk.A szemükben én vagyok a szuperféltős aggódós anyuka, mert pl. nem engedem a hideg kövű folyosón mászni Emilit, mert a kutyaájuk a lakásban van!!!!(kertes házban laknak), és a szőrét így összeszedné a kezével.Nem arról van szó hogy elkap vmit(de ez is benne van a pakliban), hanem egyszerűen számomra gusztustalan hogy a kutyaszőrt egye.Én sem teszem ezt.Vagy állandóan etetni akarják mindenféle vacakkal.Ők lekvárt esznek, és Emili szájába is nyomnak egy kanállal, hogy kóstolja meg!Hát ez meg micsoda dolog???Én sem tömök a szájukba csak úgyni semmit, hogy edd meg, mert én is ezt eszem, és kóstoljad!ezzel nem tisztelik a gyereket sem.Én nem szoktam itthon nasssoltatni, ha vmit kap enni, akkor abból annyit kap amennyi jólesik neki.Nem egy kanálla, aztán ha ízlik ha nem, nem kap többet!Ráadásul evések között.Stb, stb, stb...

Fleur!
Lillának nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Maci!
Mi a gond aházzal?Mit csináltak anyósék?

Kép
pankaa

Panka
A házzal semmi gond (az első ilyen ház!).
Mi pedig elkövettük azt a hibát, hogy megmutattuk nekik a képeket, mondván, nehogy az legyen belőle, hogy semmit nem szóltunk, nem kértük ki a véleményüket. Erre jön: hát, a képek nem mondanak sokat, élőben kellene látni. OK, akkor jöjjenek fel és nézzék meg. Jó, de nincs pénzük, mert blablabla... Majd: milyen téglából épült a ház? Hát, mittómén! Nem azzal kezdem, hogy kibontom a házat. :twisted:
Apa mondta, hogy van hozzá szolgálati őz és róka is. No, az nem jó, mert az őz kirágja a fákat. Milyen fákat?! A kertben csak fű van. Következő kérdés: ólak ilyenek vannak-e, tudunk-e ott állatot tartani?
Persze, csak erre vágyunk, főleg úgy, hogy nagyrészt egyedül vagyok. Aztán jött a munkakiosztás, hogy a kertet hozzuk rendbe, ültessünk gyümölcsfákat, málnabokrokat, egrest stb.
Nem értünk a gyümifákhoz, permetezni se tudnám, egy kisgyerek mellett nem is lenne tanácsos. Max egy kis konyhakertet akarunk, zöldséggel, paradicsommal, paprikával és slussz.
Majd jön a következő okosság: ha nekünk nem kellenek a fákon termő gyümölcsök, akkor vigyük el nekik, mert nekik kell.
No, persze, még mit nem! Mi gürizzünk és tegyük a seggük alá! Kiakadtunk, de nagyon.
Már csak hab a tortán, hogy anyóséknak is van nagy kertjük, amiban burjánzik a gaz! Fát metszeni még senkit nem láttam, a málna ott rohad nem a bokrokon. És még van 1 kiskertjük, ahova évetne talán kétszer kimennek. No comment!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?