Amióta én szültem, már sok minden változott, úgy hallottam (pl. hogy mit kell vinni), úgyhogy erről inkább nyilatkozzanak azok, akik mostanában szültek.
Surányinál szültem, szülésznőm Ignátné Évike volt - róluk szívesen adok infót, írjatok priviben.
Szobákról is van infóm, én végigjártam az összes típust...
A hatágyast nagyon megszenvedtem (túl magas ágy, legalábbis friss császársebbel; kellemetlen szobatársak; tiltás ellenére beözönlő látogatók; siralmas állapotú wc és zuhanyzó, stb.)
A kétágyas alapítványi szoba teljesen megfelelő, én abban voltam, ahol két szobához van egy közös zuhanyzó és wc, de ez elég is, normális állapotú.
Egy napot voltam a családi szobában is, hát az aztán tényleg minden igényt kielégít, én nagyon jól éreztem ott magam, és Apának is nagy élmény volt, hogy bent lehetett pl. öltöztetésnél, stb. Az ágy egyedül itt volt kényelmes nekem (alacsony).
(Következő szülésnél előre fogok spórolni rá, hogy családi szobába mehessek!)
A csecsemősökről általában az a vélemény, hogy ahányan vannak, annyifélét mondanak, ami igaz is, de segítőkészek. Kérdezni kell tőlük, mert nem tudják, ki hányadik gyerekét szüli, mit tud és mit nem. Ha kérdeztek, bármiben segítenek! A nővérekkel (szülésznőkkel) is elég jók a tapasztalataim, ők is nagyon sokat segítettek.
Most így hirtelen ennyi...